Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz Aljasvip #21352 üzenetére
Amiket írtam, azok zömmel mind gépigényes játékok. Nyilván minden beállításfüggő, de a TW3 al tolom messze a legtöbbet, most már 60+ órám bennevan, és laza 45-50 fps fhd be highon, és az égedjadta világon nem volt vele semmilyen probléma eddig,nem úgy, mint az AC Originssel példéul, egyrészt mediumra azt vissza kell tenni, másrészt a processzor ott dolgozik rendesen azért, de sokkal erősebb gépekben is.
Ami eddig mindig segített, az az extra hűtés, vagyis a Lenovo Nerve Sense bekapcsolása ilyen esetben. -
whitemetal33
tag
válasz Aljasvip #21349 üzenetére
és TheNewDawn: Köszi mindkettőtöknek a véleményeket, akkor megmondom neki a frankót ha meg ezek mellett maradni akar ennél akkor nem ajánlok neki semmit. Mondjuk így is kicsit fogom a fejem mert i7+1050Ti kombóban akarja és hát akkor ezek szerint nektek is eléggé forrófejű hát még ilyen konfigban milyen lesz , na mindegy majd röviden megpróbálom neki elmagyarázni mi az a throttling.
Szerk.: Vagy szólok neki hogy létezik két olyan csodadolog hogy folyékony fém és KillHates
Bár szerintem mivel ő Szegedi ezért ő sem menne fel pestre egy pasztázás miatt.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Aljasvip #27160 üzenetére
Aha ... persze Fizikából nem voltam jeles, de akkor nézzük, melyik a jobb eset?
10×10mm-es felületet hűteni
30×30mm-es felületet hűteni
Feltéve, hogy a mag ígyis-úgyis ott van az 1×1mm-es kis helyen.Máshogy. Van egy 100m2-es lakásod. Melyik a jobb eset?
/Szélesség×Hosszúság×Magasság/
10cm×10cm×50cm-es radiátor, vagy
10cm×10cm×500cm-es radiátor?
Melyik melegíti fel jobban a szobát?Ábrában (tudom, hogy bal oldalt régi noti processzorok vannak, de a mai napig sajnos nem változott ez a tendencia).
Összegzés: lehet nem mindig 5kg rezet kellene beletenni a gépbe "hűtés" gyanánt, hanem a CPU felé kacsingatni, hogy ott van valami gáz.
Saját képem, na hol a kakukktojás? Hűtésnek csináltak egy szép nagy felületet, M3000M-es kártyának van szép felülete, azzal nincs is gond, de a processzor csak a hűtés 20-25%-án fog érintkezni, miközben ott is lenne neki bőven hely
Addig, amíg ezeket a szar architektúrájú / elrendezésű procikat nem fogják helyreb@szni, addig maradok i5-nél, nem fogok i7-et undervoltolni, meg 80-90°-os számokat nézegetni, s azon gondolkozni, hogy vajon hány hónapig, max évig bírja ezt a laptop.
Ha válaszolok / írok az üzenetedre, elvárom a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
nagyúr
válasz Aljasvip #27160 üzenetére
Bocsáss meg, de cáfolnám: a harcászati és távközlési célra gyártott chipeknek úgymond "pazarlóan" méretezik a flipchip-eket, meg más tokozást is használnak.
Persze ez alól az intel procik kivételek, a QE-s procik csont ugyanazok, mint a sima QM-ekTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
őstag
-
őstag
válasz Aljasvip #27227 üzenetére
Amúgy akármikor vissza tudja tenni eredeti állapotba: [link]
Te még nem ismered RM007-et. Szerintem olvass át pár ezer hsz-t visszafeléHa válaszolok / írok az üzenetedre, elvárom a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
addikt
válasz Aljasvip #27227 üzenetére
Látom már előttem válaszoltak.
Ennek az alumínium lemeznek a hőleadó képessége vetekszik a hőcsövekével. Az igaz mint írtam függőlegesen a cpu felett kicsit vastag, az alsó vastagító réz lemezecskét dobhatnám a rá tett pasztával együtt, de akkor a hajlítható alumínium lemezt formálnom kellene a megfelelő leszorítás miatt. Nem piszkálom, most így is jó. KillHates mester majd ránéz mikor lesz időm meglátogatni.
A második alu. lemez mi a gpu cpu között fekszik is igen hatékony, főleg mert nem takar viszont átvesz hőt a csőtől. Az alatta lévő ramokat érdekes mód nem melegíti. És van még így is elég szellőzés, lyuk a laposon jóval több mint a gyári lap látott, csak a látott fotónál nem látszik nagyon. Plusz egy kör kivágás a gyári venti felett és plusz még egy nagy beépített venti a gpu felett, mi nyomja a levegőt mindenhová.
És természetesen használok hűtőpadot, aminek így már van értelme, nem úgy mint a gyári állapotnál.Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
addikt
válasz Aljasvip #27234 üzenetére
Értelek de a 2. bekezdésedre válaszoltam, nem a nemtetszésre, és mind ezt vonatból nem túl nagy kedvvel. Egyébként már lejött hogy a link mögötti terméket senki sem ismeri, így nem csodálom hogy értetlenség fogad.
A barkácsolás mögött azért cél is van, ha nem jön be törlöm és kipróbálok amit tudok.(#27233) Slick5: Igen műanyag a ház. Amíg a billentyűzet van felül addig mindegy hogy néz ki. Ami a szilárdságot illeti nem vesztett semmit, kivéve pár csavar menet kikopott, de mindegy hamarosan akár új alu házzal fog tündökölni, de ez KillHates mester projektjén múlik ami még a jövő, remélem nem távoli.
[ Szerkesztve ]
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
nagyúr
válasz Aljasvip #29915 üzenetére
Itt a mail szövege,hátha így könnyebb :
"Üdvözli Önt a Republic of Gamers. Reméljük, hogy tetszik Önnek az új rendszere.
Együttműködést kötöttünk az Activision vállalattal, amelynek keretén belül a COD: Black Ops 4 játékot használó ROG-felhasználóknak egy exkluzív élményt biztosítunk, amely az integrált Aura Syncet is tartalmazza, hogy a játékélmény még inkább magával ragadó legyen. Kattintson az alábbi hivatkozásra, és váltsa be ASUS-kódját a játék ingyenes letöltéséhez.
ASUS-kód: XXXXXXXXXXXXXXX
Beváltási hivatkozás: www.ROGxBO4.com
Játék beváltásának dátuma:2018/9/10~2019/1/10"Tehát Asus fiók kell hozzá,de nem kell,hogy az az enyém legyen?
Meg ha jól vettem ki,az Aura is bővül,tehát annak jó ez,akinek ilyen RGS-s a billentyűzet világítása?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Aljasvip #29917 üzenetére
Azért is kérdeztem,ilyet még nem csináltam,de hátha van itt olyan,aki ezen már túl van,mostanában vett ROG gépet és ő is megkapta ugyanezt.
Bluesummers : nem vagyok fan,bár csak ROG gépeim voltak-de ide soha nem regiztem,nem is fogok.Sorry.
Na most az Asus fiókkal be tudtam lépni!Simán elsőre.[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz Aljasvip #31357 üzenetére
Nem jók szerintem az árazós topikok. Ott csak aszerint áraznak hogy menniyért megy a piacon. Itt az ár mellé sok esetben felhasználói tapasztalat is társul, ami priceless.
Köszönöm!
(#31359) KillHates:
Micsoda új arckép! gratu!
[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Dhampir
félisten
válasz Aljasvip #42819 üzenetére
Hűha, egy felhasználó tapasztalata az LG 24MP59G-P monitorról.
Pedig a videó is kedvet csinált hozzá:
OLCSÓ GAMER MONITOR - LG 24MP59G teszt
Elképzelhető, hogy a fenti jelenség csupán egyes darabok egyéni hibája?
A régi LG Flatron L1730B után lehet, hogy még így is szebb lesz a kép?
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Aljasvip #42819 üzenetére
Az LG 24MP59G monitor lett kiválasztva. Nekem eddig nagyon tetszik.
Nagyon szépen köszönöm a korábbi segítő hozzászólásokat!
-
motifator
senior tag
válasz Aljasvip #44580 üzenetére
Sok oldalról meg lehet közelíteni ezt a kérdést, de továbbra sem érzem, hogy rossz döntést hoztam. A "minimális plusz pénz" relatív, abból az összegből laptopot lehet venni. Adott volt a keret, amit erre a clevo játszadozásra kívántam költeni és tettem egy ajánlatot az eladónak. Ha megyegyezünk, lesz clevo, ha nem, akkor nem. Lett. Ez hobbi, később is lesz rászánt összeg, mert kimeríthetetlen, megy a kattogás és megint kell majd valami. Hogy miért nem 1080? Alatta is van élet, egyszerűen kíváncsi voltam a 1060-ra is, és létezik arany középút. Ha épp úgy ébredek fel egyik reggel, akkor lehet meghirdetem a 1060-at, vagy nem. Ahogy mondod, ilyen a PC biznisz, de minden hobbi viszi a pénzt.
Ami meglepett, hogy +50W fogyasztással hozza ugyanazt a hőmérsékletet, mint a 1060, vagy jól sikerült a pasztázás.Funky + Jazz
-
Dhampir
félisten
válasz Aljasvip #45263 üzenetére
Ez feltűnő probléma, legalább 15 másodperces fagyást okoz egy egyszerű gyors mentés, ha nem többet.
Viszont emlékeim szerint olyat nem tapasztaltam még, mint nálad, hogy 3-4 másodpercre lefagyott, úgyhogy ez fura.
Mint írtam is korábban, ilyet még sose tapasztaltam, pedig sokféle laptop konfiguráción futtattam már a játékot.
(#45270) KillHates
Ja, már értem akkor az online/offline módot.
Igen, a Defender a kedvencem lett pár esztendő óta.
Mást nem használok, legfeljebb egyszeri ellenőrzésképpen futtattam le a múltkoriban egy másik gépen Hitman Pro-t, mert valakinek a vírusirtója egyes webhelyekről származó rajongói képtartalmakra bedurcizott, de nem volt probléma.
(#45262) Raymond
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
-
őstag
válasz Aljasvip #47071 üzenetére
Köszi az infot Nem akartam már ezzel foglalkozni de akkor látom mégis kell meg kellett volna vennem Matye ripjaws memoriáit.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
hszilard666
veterán
válasz Aljasvip #47291 üzenetére
Ertem, de azért pokoli nagy szégyen az inteltől a fillérbaszás. bezzeg az x79-99 es platformokon kiváló a hőátadás. legközelebb olyat veszek...
Konkrétan az első épített vizemmel egy 9x120 as radival (nagyobb volt a hőleadó mint a gépház oldala) belenyalt a 80 fokba a ratyi 4 magos i7 4.8 on, úgy hogy a 2db Gk 110 es GTX 780Ti-t halálra túlfeszelve megfokta 40 fokon. Entschuldigung, wa ze fuck?! Mondjuk a delid életem legjobban elköltött 5K ja volt. Azóta SFF gépben is tudom hajtani ugyanazt a CPU-t 4.8 on, picivízzel.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
-
hito
nagyúr
válasz Aljasvip #47863 üzenetére
msdownld.tmp mappát és msdia80.dll fájlt találtam a HDD-n az saját adataimon kívül.
Van itthon egy 2TB-os Maxtor külső HDD-m. Lehet, hogy azt fogom szétkapni (ha lehet és ezeken ugyanúgy megvan a sata csatoló) és beletenni a gépbe, mert annak hangját még nem hallottam, csak amikor felpörög.
hszilard666: ja, csakis HDD jöhet szóba ilyen árkülönbség mellett
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
őstag
válasz Aljasvip #48124 üzenetére
Igen amúgy nagyon így van magamon is látóm ezt .
Belterjesek és maximálistak vagyunk ebben a kérdésben.Még a pénzügyi témához annyit hogy én is igyekszem megfogni a pénzt de az elmúlt két hónap nagyon elcsúszott és még most akarok venni elektromos egykerekűt .
Csak hitelre nem veszek semmit .
Tco köszi a topikot nem tudtam hogy van ilyen ."Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
KISDUCK
addikt
válasz Aljasvip #48884 üzenetére
Asztalinál azért más a helyzet ilyen téren. Laptopba ilyen hűtéssel nem szabad ekkora tdp-t, hőmérsékletet engedni. Sajnos a magas hőfokokat a gép többi komponense szenvedi meg pl.: zsanérok és ebbe a dell gépben a hűtés nem bír el ekkora hőmérsékletet, a cpu gpu közötti részen megreked a hő és csak melegíteni fog mindent. Nekem a 7577 ben sajnos az egyik zsanér rögzítése kiszakadt pedig a rekord hőmérséklet alacsonyabb volt (76-78 fok). Ezt a hűtés kialakítást a gyártóknak el kéne engedni és be kéne vezetni az elszeparált hűtő köröket amik tényleg kört zárnak be és akár a ventilátor 2 oldalán adnak le hőt.
-
wanted5
őstag
válasz Aljasvip #49183 üzenetére
Itt azért az egész rendszernek nincs 100w a teljesítménye. Eddig mindig mx4 volt rajta, most utólag próbáltam ki a noctuat. A cél az lenne hogy max évente 1x kelljen szétszedni (mert ez is olyan rakás szar egy gép, hogy atomjaira kell szedni)
1x raktam rá TGC-t, de nem tudom hogy azt próbáljam-e meg megint (mennyire féljek a kifolyástól), meg ugye ha ezt is félévente ajánlott cserélni, akkor nem vagyok előrébb.Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
Kódos
aktív tag
válasz Aljasvip #49381 üzenetére
Van benne amit mondasz mert a rusttal nagy gondok vannak motor téren,csak fura hogy itt meg a gpu 50-60% megy max a proci meg 30% max.Agyf*sz Megnézem majd a rainbowwal még ma este,csak még mindig tölt.Kiváncsi leszek hogy tulajdonképpen elértünk valami változást vagy nem,mert ha ott is megint csak 90-100 fps-em van akkor nem mondhatjátok hogy a cs go túl gyenge gém és azért nem,a rust meg szar motorral van Én örülnék a legjobban mert egy i7 9700k 5700xt komborol váltottam,ami azért nem ez a szint
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye
-
Muerte
Topikgazda
válasz Aljasvip #49381 üzenetére
"Battlefield 5, AC Odyssey, Tomb Raider"
Ezekben méginkább procilimit lesz.
Ha egy 1060 normálisan működik 1800MHz környékén, ~13K GS kell csinálnia Firestrike alatt,ebből kellene kiindulni jelenleg.Aztán mikor játékokban egyszerre kap terhelést a procival, és nem tudja néhol kihajtani a GPU-t vagy power limitbe ütközik,vagy hőfok miatt vesz visszább az órajelekből,akkor az már más téma megint.[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz Aljasvip #51466 üzenetére
Pasztázás nélkül biza ezek ilyenek. A WS-ök igenis simán használhatók ilyesmi célra is, csak megfelelő bánásban kell részesülniük használatbavétel előtt, ami igaz a laptopok 99,9%-ára, még a járdalapokra is. Amúgy meg attól, hogy trottyol, nem lesz instabilabb, mint egy asztali, csak az élettartama degradálódik, meg kényelmetlen az ölben használata.
-
gago1975
őstag
Szia.
A te Xeon E3-1505M 2015-ös Skylake v5 vagy 2017-es Kaby Lake v6 verzió?
Csak azért, mert a kettő között is van teljesítménybeli különbség, Illetve a 4 mag 8 szál már nem biztos, hogy elegendő lenne neki, és a Quadro M2000M se egy hűha már.Az akkor mikor te vetted sok pénzért, akkor nagyon jó kis gép volt, de a régebbi kimondott Workstation gépeket ami neked is van, azért egy 9th-10th gen i7-9750/10750/10875vagy i9-9880/10880H már simán megeszi.
Én azért egy ilyen munkagépet nyugodt szívvel ajánlanék MSI WT75-ös Intel Xeon E-2176G - 2186G vagy akár ugyanez a gép, csak i9-9900K + NVIDIA® Quadro® P5200 32GB Ram, csak ez nem 4-500K, hanem kb 4x-e gondolom a büdzsének, igaz ez nem is melegszik úgy.
vagy egy ilyen Eurocom Tornado F7W
Ezek 1-2 évig elegendőek lennének[ Szerkesztve ]
Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
zsolti75
senior tag
Szintén bocs, hogy belevau
Vannak gépek amik bírják, mivel stp fáljt írtál gondolom hasonló a munkánk.
Én 2008 óta nem használok asztali gépet, anno a szükség hozta, hogy kell asztali mellé, utána kényelemből maradt ez a vonal, nameg luxus lenne egy horror áru WS mellé plusszba egy asztali.
xeon 1505-öt említettél, véleményem szerint azzal a géppel valami nem stimmel, vagy a "híres" studio sorozatból származik (magyarul fos ). Volt 3éve 1545 V5 xeon precisionom, egyáltalán nem volt meleg akárhogy kínoztam. utána 1535 V6 xeon szintén kíváló hőfokokkal üzemelt, pedig szokásom ölben használni, és néha letekarni a szellőzőket. Az intel 8/9 széri már más tészta, oda kell figyelni mit vesz az ember, dehát ez van -
nagyúr
válasz Aljasvip #51689 üzenetére
A móka délelőtt volt! Ezt a csodát pasztáztam újra:
Brutál teljesítmény, brutál hűtéssel!
Az i9-9900K Prime95 alatt éppen felszaladt 70 fokra alap ventilátor beállítással.
Gyönyörű gép; igazán visszafogott RGB dizájnnal:
Aprócska sziámi iker tápegységekkel (a tápkébeleiknél vannak összenőve) :
Amit sajnos elfelejtettem lefotózni, hogy a levegő kiömlő nyílás felett van egy pár milliméteres led csík ami be lehet állítani, hogy a gép hőmérsékletétől függően milyen fénnyel világítsa meg a nyílást.
Itt a két segédventilátor. Kb akkora egy darab ami simán lehűt egy üzleti kategőriás gépet!
Pokerdani, csak ennyire örült neki:
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz Aljasvip #52575 üzenetére
Kipróbáltuk konkrét játékkal; az új COD alatt eddig 97 fokos volt a proci BALANCED üzemmódban, most 83 fokig ment fel TURBO (azaz overclock-olt) üzemmódban a "régi" SCAR2-es gép.
-Mivel majdnem ugyanaz az Indium mint a Gallium, ezért feltételezem, hogy ez is kb. egy évet fog bírni.
-Elég macera;
1, le kell maszkolni a procit kaptonnal
2, fel kell polírozni a hűtést
3, összejelülni a procit és a hűtést
4, zsírtalanítani kell mindkét felületet
5, felhordani mindkét felületre
6, minél gyorsabban felrakni mert a Gallium gyorsabban oxidálódik
-Lakkozni csak az AMD-t kell, mert az enm maszkolható rendesen.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
frame120
tag
válasz Aljasvip #56101 üzenetére
Ezek a procik elvileg 105 fokig bírják a specifikáció szerint, a probléma nem is a lapkával van, hanem a bga forrasztásokkal. És ott sem kifejezetten a magas hőmérséklet a baj, hanem hogy ingázik 30-40 fok és 90 fok között, a hőtágulástól pedig idővel felreped a forrasztás néhány ponton.
-
addikt
válasz Aljasvip #56573 üzenetére
Mondhatod a hülyeséget, monitoroz az ember és látja mikor van limit. A Cyberpunk esetén 80% alatt jóval (átlag 60-70 között) mindig a kihasználtság cpu terén. Az hogy mivel hány + fps egy más dolog. 60Hz mondjuk 40fps max nálam az adott beállításommal még a közelébe sem volt így a cpu limitnek.
Szóval ez van nálam, és csak ennyit akartam mondani.[ Szerkesztve ]
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
-
FőDudu
veterán
válasz Aljasvip #56573 üzenetére
Akkor jo, hogy nem vettem olyat a gyereknek!
Par honapja ugy dontottunk kap egy uj laptopot - tavoktatas miatt.
Addig egy HP laptopot hasznalt vagy egy idosebb Lenovo-t.
Van neki legujabb iPad es Asus T100 is, szoval nem volt gep nelkul - de ugy dontottunk legyen egy jo gepe.Mivel a pandemia miatt csak hazhoz szallitas mukodik, igy netrol rendeltunk.
Vegul vettem neki egy HP 840G6 laptopot - az kelloen business es mindent tud.
(I7 8565u, 16GB ram (foglalatban), 512GB SSD, 14" FullHD 400 nites kijelzo, 5 ev onsite garancia).FőDudu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Új HP EliteBook 640 G9 Tartós Üzleti Fémházas Laptop 14" -50% i5-1235U 10Magos 16GB/512GB FHD IPS
- GAMER LAPTOP ELADÓ! I5-12450H, RTX 4050, 16GB RAM, SSD 500GB, FULL HD, 144HZ
- MacBook Air 2012 10" 4/128GB 6hó jótállással!
- Apple MacBook Pro M4 gépek 3 év garanciával, 27% áfával bontatlan csomagolásban termékbeszámítással!
- Szuper áron új Huawei Matebook 14 /Ryzen5-5500U 16GB 512 SSD 2160x1440 IPS Garancia!
- ASUS VivoBook Pro 14 - 1Tb/16Gb/RTX3050 + garancia
- Dell Inspiron 15,6" laptop, notebook, i7, nVidia, Windows 11 + ajándék hordtáska
- 2024 Apple MacBook Air 13" M3 !BONTATLAN!
- HP Elitebook 840 G8, 14.1" FHD, i5-1145G7, 16 GB DDR4, 256 GB NVME, AX Wifi 6
- Dell XPS 15 9570,15.6",4K UHD,i7-8750H,32GB DDR4,1TB SSD,GTX 1050 Ti,WIN10,TOUCH
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest