- HTPC (házimozi PC) topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gurus #112004 üzenetére
Mindig furcsállom ezt a lelkesedést az ilyen hűtők iránt, mert azt gondolom nem azon múlik a jó hűtés mennyi levegőt tudsz belepumpálni a kaszniba. A tervezés itt a lényeg, meg ami a csövekben terjed elejétől a végéig. Régen sokat adtam erre a dologra, mostanra vízhűtéssel inkább belülről operálok, azért nem kis zajjal, de nem porszívó legalább.
Persze igaz már igen rég óta az állványon hátlap nélkül fekszik a laptopom, és nem érvényesül az a tervezés amit a clevo megálmodott burkolat címen. Elkezdtem okoskodni hogyan jövök ki jobban....szerintem ebben az esetben most ezzel a hűtőmodullal így jobb ebben a formában, de nem biztos hogy más modullal jobb lenne. Tiszta homály a téma, pedig rég benne vagyok.
-
-
válasz
gurus #111795 üzenetére
Olyan sem kell. Nem arra kaptam fel a szemem, arra kaptam ami a másik linked alatt volt. Régről több különböző gamepad controller-em is van. 2 vezetékes xbox féle és egy speedlink vezeték nélküli. A kábel az törik, elhasználódik ezért vettem tavaly másfélét. Talán 20e alatt volt. Ugyanolyan érzet használni mint a többit. Semmi nem indokolja szerintem az ilyen árazást. Maga az egyediség a ráfestés, hát nekem nem ér ennyit. Elnyűhetetlen mind a három. Az egyik vezetékesnél a kábel kiszakadt csak forrasztani kellene, de van másik, így mindegy. Ez olyan mint vga-nál az ugyanolyan tudású 200e huf plusz árazás kicsi többlet OC-ért, de kb ugyanaz minden. Ki miben hisz szitu.
FőDudu: Igen a Win mindegyiket tudja kezelni. Teljesen mindegy melyiket használom. Amelyik bejön kinézetre, gomb dizájn és elhelyezés szerint. Még egy sem hallt meg a kezeim között, csak a kábel vezeték adta meg magát.
-
EmThor
addikt
válasz
gurus #111788 üzenetére
Vagy iets, vagy llano, ezt a kettőt szoktál ajánlani, 1000es fordulaton (2800a max, 2000 felett porszívó), teljesen elviselhető a hangja, kb annyi mint amit a laptop ventije ad ki. Memo fl08 annyira nem jött be, de az iets gt 500 vagy 600 (300as gyenge allítólag) vagy az llano (de azt nem tudom hol kapni) az jó.
-
EmThor
addikt
válasz
gurus #111772 üzenetére
Köszönöm bevált, hangja van de 7435ös procit, 24gb rammal és egy 4060al, lenovo burkolatban 65/60 fokon tart (cpu/gpu) 1400 körüli fordulaton. 2800as fordulatig tud menni, de akkor már porszívó. 50 papír volt kb. asszem.
Memo FL08-cal nem vagyok teljesen elégedett, hűtés ok, kb 25 papír az ára (aliexpress), viszont kerreg a venti, mintha nem ugyanolyan súlyúak lennének a venti lapátjai, leszedtem a belső venti fedőt, úgy nem olyan vészes a zaj.
-
mihione
őstag
-
-
cs.zs.
veterán
Bizony...
2 hétig boldog tulajdonosa voltam egy OLED Asusnak,
és innentől kezdve nem nyugszom, amíg újra olyanom nem lesz...én laptopfüggő vagyok, nem játékfüggő, naponta 4-6 órát vagyok képernyő előtt, de ebből csak 30-60 perc a játék
Legfőbb szempont a szemed. Édesmindegy mit csinálsz a laptopon, így is úgy is nézed.
Olednek nincs párja...
(már megvan a kiválasztott)
-
fogtunder
nagyúr
Egyrészt a 3. PS5 revvel csíkszélességet is csökkentettek, ezért tudtak lejjebb menni a hűtéssel, másrészt a konzolpiac nagyon máshogy működik, ott nem hoz ki 3rd parti új SoC-t, amire szintén tervezni kell, idővel, ahogy vannak tapasztalatok, nyilván optimalizálás van.
Ezzel most nem mondom, hogy a Lenovo nem spórolt a hűtésen, csak az analógia nem a legjobb. -
Nagyon szépen köszönöm az ajánlást
Volt nálam ma. Kapott a processzor Indium-ot, a GPU Prolimatech-et.
Jobb is lett (főleg IDLE) a hőmérséklet, de terhelve viszont csupán pár fok javulást tudtam elérni és e miatt én (is) egy kicsit csalódott vagyok. Olyan érzésem van, mintha maga a hűtés nem tud elvinni több hőt... -
MaxxDamage és még mostanában ritkábban itt megfordult emberkének is ilyen(Clevo mxm) laptopja van mint nekem, csak én elmentem vele egy nagyon érdekes irányba. Évekkel ezelőtt még adtak ki a gyártók olyan megoldásokat amivel tágabb értelemben tudtál játszadozni a belső elemek kialakítása miatt.
Nézd mikor pl 2 nagy tápot adnak egy laptopnak az mi? És ha nem akkuról megy, ugyanott vagytok mint én. Most is a laptop kinevezett belső kijelzőjét bámulom. Megcsináltam 90%-ban mobilisnak, vótmá...simán szétkapom és viszem hátizsákban mint te oda ahová akarom kitenni, ha akarom, csak több a cucc amit fel kell állítanom.Van más laptopom is. Játékon kívül bármi más alkalmas egyéb műveletekre, használom is őket.
Ok, részben asztali kiegyeztünk, de ez a proci foglalat és vga bement miatt is van. A gyártó akkoriban kifejezetten törekedett is arra hogy az asztali méltó vetélytársa lehessen.
Súlyos vastag DTR laptopok, az aksi alig bírja...azzal ne is nagyon használd féle, szemben a mai új trenddel. -
Mert a laptopom szerves része. Ez egy olyan extra amivel pl te nem rendelkezel értem ezalatt a laptopom adapter fogadását és a csatolás sebességét, én meg lehet máshol szenvedek hiányt pl ssd sebesség, nem tudom ölbe venni stb..... Ez az egyetlen VGA a laptopomban. Ez a topik más mint a többi laptopos topik ahol konkrétan meg van adva, határozva mi kerülhet oda témának. Tudtommal Itt a teljesítmény, mindenféle tuning szerepelhet. Van még valami.....meg is akarom mutatni a gaming laptopom tudását, képességeit úgy mint mindenki más, jár ez nekem is. Ha valakinek megtetszik megpróbálhat lemásolni, elvileg nem lehetetlen, használtan be lehet ilyen laptopot még szerezni aki keres talál alapon, és így voltam az előzővel is, hisz a fő profil a játék, ami teljesítmény orientált.
Asztali topikba nem mehetek, a egpu topik szinte halott, nincs is ilyen ott. És mindenki tudja most is miért olyan magasak a pontszámaim, mi itt a gond? Ne sajnáld tőlem!
Azért igyekszem a jövőben nem túl aktív lenni, de nem kell itt semmit eltakarni mások elől mi mire képes. A Külső vga TB3-4 kinél mi már szerves része a nagy teljesítményű laptopoknak, úgy gondolom belefér, mint egy kötetlen beszélgetés időnként mások között aminek köze sincs a topik témájához. Nem baj ha az emberek szeretnek ide járni és jól érezni magukat megfelelő határok között.Ha nem értesz velem egyet mehetsz a topikgazdához, moderátorokhoz majd intézkednek.
-
Lehet szídni az almás gépeket, de erre mekkora találmányuk ez a képernyő:
Jó párszor előfordult, hogy ott hagytam az almás gépem bekapcsolva, lévén, hogy úgyis kihúz egy napot. Aztán persze az OSX is egy kalap szar, jött valami frissítés, vagy beakadt egy process és a kenyérpirító-üzemmódba kapcsolt Macbook kifingatta az egész napos töltést az akkujából egy óra alatt. Amikor meg mentem vissza, hiába lökdöstem az egeret, masszíroztam a tapipadot, nyomkodtam a space-t, semmi. Már kezdtem befordulni amikor annyi szuflát összekapart az akkujából, hogy a fenti képernyőt feldobja... -
2018
senior tag
Badarság a gép hibátlan órákig elfut minden. Éreztem hogy neked nem szabad eladni semmit mert ilyen vagy, 1 év után is masszivan tolod az üzletrontást. Én alaposan megválogatom kivel üzletelek. Te nem vagy egy szavahihető ember kértük mutasd az ilyen olyan eredményeket de csak a szád járt nem támasztod alá az álltásaidat semmivel. A bios mod sem garis meg hogy szét oc-zod a laposod, látod el sem birtad adni pedig láttam a hirdetésed. Saját magad alatt vágtad/vágod a fát most is. Na most én is mondhatom hogy te túl ocztad a géped biztos sz@r meg dobott sok kéket. Úgy állitasz be mindent hogy neked legyen igazad de a valóság már nem izgat ha megcáfolnak a plafonon kell lenni vagy ha nem kapod meg amit akarsz akkor szintén örök időkig. Talán volt nálad a gépem? Nem. Tudod mire képes mik a határai? Nem. Akkor meg kérlek fejezd be a hazudozást hogy hibás a gépem ami nem hibás. Hanem karcmentes és hibátlanul működik. A képek amik alátámasztják a hibátlanságot, ha hibás lenne semmi se futna le:
-
Nem kell mindent elhinni, aki meg úgy tesz az így járt...
Nekem is OLED van és úgy használom ahogy éppen megfelel, nappal erős fény, este közepes.
Mikor az ember bealszik és közbe felébred, a max. fényerő kisüti a szemét,,,
Amúgy ha úgy van, akkor megy az OLED 18+ órát/nap és semmi gondja....
Ha meg igen, akkor ott az 5 év gari és addig csak elő jön ha van baja. (még közel 3 év vissza van) -
Frozen
addikt
Majd rakj mar fel egy képet hogy hol eszi meg a 300w a laptopod.
A 280w eleg a legerosebb 12gen intel procihoz is az 12900hx vagy mi a mobilos verzioja ami boven erosebb mint a 12700h..( nem tudom pontosan ,de van erősebb kivitel a 12700h tól)300w az amd miatt kellhet esetleg,vagy csak gyenge a töltő minősége es inkabb tul van parameterezve.(nem alapoznék erre a 280w es 300w os tapra,lehet hogy tartósan a 300w os csak 250w ot tud leadni pl míg a 280 as meg 260 at csak egy példa volt,hogy értsd)
-
echterion
nagyúr
-
Frozen
addikt
Mihez lenne kicsi a tap?
A cpu tdp kerete 35 vagy 45w... A pl2 200w de ennyit sehogy nem fog felvenni meg akkor sem ha megvasalod meg alarakod a klimat. Amit nagyon max be tud kerni az sztem 80w kornyeke.( En banyaztam a 11800h val es 67w korul adta le a legnagyobb kakot. De 80 fole szinte nem is ment pesig nem volt forro es boven lett volna tartalek. Egyebkent mar ez is egy remek proci.
Mennyi lenne a 3080 ti mobil? 180w?
Nehogy ne legyen eleg a maradek 100w a cpu nak.. -
Frozen
addikt
szerintem ha lecserélném az egyoldalas ramokat cl22 ről cl 16 ra bőven ez fölé mennének az értékek ,csak úgye erre én nem fogok költeni.
na meg a hútésen is lehetne csiszolni ha kicsit lereszelnék a rőgzítők hosszúságából magasságából egy minimálisat,hogy jobban rászorítsa a chipre magát,de tényleg nem akarok annyira belemenni a dolgokba minden esetre nekem bőven elég ami kell rajta szépen elfut , mellette kaparászok rajta mióta megvan lassan az ára is megtérül
várom a következő szériát
Mino kérdésére a válasz
Gp76 msi 140w 3070 el -
nggabi
félisten
azért h ne vegyétek
nem a fehér a b.zi hanem a lenovo amiért a fehérhez 230wos töltőt ad. egyébként már megbékéltem a fehérrel de egy szüriért odaadnám
am az meg van h a szlovákonál már a sima legion 5 megy 1200 euróért, a pro 3060al kifut lassan. innentől már nem lesz nagy üzlet kint venni.
-
Speedy007
őstag
. Hát igen a színével én sem vagyok kibékülve de majd meg szokom.. Kívül még annyira nem gáz mivel fém így még jól is mutat inkább a műanyag részén belül ha nagyon furán érdekesen... Szlovák bill. az engem nem zavar tudok vakon gépelni.. De sajnos ez volt majd 200.000 felárat nem fizetek azért mert van benne magyar billentyűzet..
-
https://prohardver.hu/tema/gamer_notebookok/hsz_69201-69400.html
Szeptember 29-én volt az utolsó hozzászólása ebben a fórumban. -
El vagy tévedve. Nekem is gaming laptopom van. Egyedi mint MaxxDamage topiktársnak mxm foglalatú. A vga most külsőleg csatlakozik ami teljesen mindegy abból a szempontból milyen féle mivel mxm is lehetne és lesz is.
Bezzeg ha bajod van a gépeddel akkor jó ha segítenek, másnak ez nem jár ugye?
Ha nem tetszik amiket írok akkor átugrod, rendicsek? 1-2 napot tessék kibírni amíg ez lecseng. Még tanulhatsz is belőle ha már értelmesen hozzászólni nem tudsz.Az előző 2 kártyámnál is ez ment jobb ha tudod! És azok összejöttek. Laptoptáskámba meg be fér az egész cucc, nem nagy kaland, mobilis ez még.
-
Ez teljesen korrekt set-up. A fehér hála Istennek újra kezd "divat" lenni.
Bár lehet akkor az én set-up-om is buzis?- 2 fehér egér
- 1 rózsaszín (bár igazából az az asszonyé)
- 1 szürke egérpad
- 1 Mercury white Razer Book
- ami fekete az a Viper Mini, meg a Huntsman Mini, bár ez utóbbit most karom fehérre cserélniSajna nem fértek fel egy képre.
-
-
mihione
őstag
Nem az igazamat akarom,csak megosztottam az en velemenyem/tapasztalatom.Ha latnek egymas mellett ket ugyanolyan kijelzot 300 es 500 nittel lehet mas lenne a velemenyen,de a kornyezetemben levo kijelzokhoz merten nem vettem eszre hogy fako lenne.Nyilvan a fenyero kisebb de kepminoseg es a szinek abszolut rendben vannak (ezt ugy mondom hogy nem profi kalibralo eszkozokkel elemzem az rgb szinskalat,hanem ranezesre mint atlag user).Lattam ennel mar ezerszer rosszabb laptop kijelzoket is.Atlag user/gamer szemmel nezve nekem teljesen rendben van,ilyen arkategoriaban ezzel a hardverrel meg nem igen van mas alternativa.Mindenbol van szebb es jobb csak legyen hozza penztarca.
-
mihione
őstag
Es te mindig csutkara tekered a fenyerot ezeken az eszkozokon?Tv nekem is 750 nitet tud a telom meg napsutesben feltekeri magat 1200 nitre is.De a szemem nem dijazna ha nonstop maxon hajtanam oket.Tv-n is csak hdr anyagnal hasznalom ki a csucs fenyerot.Meg a 300 nites laptopot is kb 70% fenyeron hasznalom napkozben(este meg ennyin se).Szoval en kulteri napsuteses hasznalaton kivul nem nagyon latom elonyet.
-
FőDudu
veterán
Szerintem 300 nit boven eleg, ha nem glossy a kijelzo.
Nem akar mindenki tuzo napsutesben jatszani - sot ki az a marha aki a napon akar egy melegedos cuccal jatszani - a 300 nit pedig boven jo belteren.Nekem is van nagyobb fenyereju - sot hivatalosan kulterre specifikalt - kijelzoveel szerelt laptopom (500 nites Lenovo erinto kepernyo), a 300 nit az a jol hasznalhatosag hatara.
250 nit az mar tenyleg a vicc kategoria - foleg HP nyomja az olcsobb gepeit azzal - de ha meg van a 300 az mar eleg az atlag felhasznalonak. Persze ha jo a panel. Razerben pl. jo. Alig tobb 300-nal, de eddig mindnekinek tetszett.
Felesleges tolni a 400-500 nitet laptopban. Jo, ha van, de nem let kerdes.
Inkabb ne legyen glossy - az tobbet szamit. -
-
Speedy007
őstag
Mert például sok azt se tudja hogy hogyan kell megfelelő gépet venni.. Másik meg ha sok vásárlónak csak a 300 nites verzióra telik akkor minek hozzák felárral a nagyobb nittel rendelkező verziókat? Telefon esetén meg más fogyasztási cikkek esetén érthető hogy miért adják a nagyobb nittel rendelkező készülékeket viszonylag elérhető áron mivel dömping gyártásra vannak rá állva és ha már a távol keleti piacon vissza hozza az árát az adott modell akkor már a globális piac már járulékos nyereség
-
Picco
addikt
amit linkelt, mind a ketto ket oldalas, 16GBsmodulokbol nem is letezik egyoldalas/4chipes/single rank.
hogy nezze meg zen timingsal amikor azt kerdezi hogy melyiket vegye meg?
szep dolog a segito keszseg reszedrol, de (no offense) ha nem ertesz hozza akkor tobbet arthatsz vele mintha csondbemaradtal volna
-
Tyrel
őstag
Ezt néztem RAM témában, de elég bénán tesztelt ez a Jarrod... Egy csomó olyan tök random memória összeállítást összerakott amilyeneket egy épeszű ember sem csinálna soha, tehát értelme sincs annak az eredményeit nézegetni... Össze-vissza vannak kevergetve mindenféle, tökre össze nem illő modulok...
Mellette realisztikus összeállítás meg alig-alig van, így alig derül ki a tesztjéből valami...
Összességében azért úgy tűnik, hogy a 2Rx8 a legkedveltebb fogás a Ryzen konyhán...
-
Tyrel
őstag
Egyébként ezekből melyik a jobb egy Ryzennek?
- KF432S20IB1K2/32
- KF432S20IBK2/32Az egyik 8x2G a másik meg 16x1G... Mármint, single rank meg dual rank, csak nem emlékszem melyiket szeretik AMD-ék...
-
Tyrel
őstag
Rádiumnál néztem én is, csak láttam a tesztekben, hogy mindegyikban sz*r RAM- van (Asus-okban is) és így alapból nem néztem a 32GB-os modelleket... Jó a 16-os, úgyis kicserélem benne...
Egyébként ez is egy vicc, pláne ennyi pénzért, hogy nekem kell RAM-ot cserélni benne mert ilyen árazás mellett még ezen is spórolnak, de ez legalább olyasvalami amin viszonylag könnyen tudok javítani, szóval ezt már elengedtem...
Nekem mindenem fekete, a monitorok is, a perifériák is, az asztal nagyja is... furán mutatna itt egy fehér gép...
#74027 k-adi
Igen, nekem is elsősorban ez vele a problémám - alapvetően nem vagyok egy kompromisszumképtelen ember, de igenis ennyi pénzért ne kelljen már meghunyászkodnom, csak mert valami p*cs az utolsó 0,1% hasznot is ki akarta facsarni egy termékből...Egyébként hajlok rá, hogy a Legion 7 legyen... Csak a +100 ezer nem semmi mert épp lakásfelújtás közepén járok...
Azt tudod hogy ICUE nélkül pontosan mit tudok csinálni a világításával? Ez a tesztekből nem annyira derül ki... Kb ugyanolyat szeretnék ami a Legion 5 modelleknek van, tehát a billentyűzet világítása fehér, az összes többi fiszfasz LED meg csík meg logó meg akármi pedig teljesen OFF...
Mondjuk sokkal egyszerűbb lenne ha meg tudnék barátkozni az 5 Pro kinézetével, mivel a Tobii tracking nekem nem kell... A saját kijelzőjén ritkán játszanék, és akkor sem shooterekkel...
Az 5 Pro hűtése mennyivel gyengébb a 7-nél? Egyik tesztelőnél se láttam őket azonos hardverrel, hogy összehasonlítható legyen... (az 5 Pro-ban sok tesztben 3060 van, a 7-ben pedig 5900HX és 3080... ez az 5800 + 3070 setup amiket most nálunk árulnak még nem nagyon jött szembe)
-
Tyrel
őstag
Köszi!
Kb. pontosan ugyanolyan config kellene ami neked is van... Kár hogy nincs belőle sötét színű...
/Rant
Még a sima Legion 5-ből a 17" verzión gondolkodok, ugyanígy 5800 és 3070, de kicsit alacsonyabb TDP-vel. Ami ettől visszatart az a másik 2 kijelzője... Ez van 650-ért.
Aztán van az 5 Pro, ami neked is van, specifikációkat és ár/érték arányt tekintve ez lenne maga a tökély... de még mindig nagyon ellenszenves a színe... Ez van 690-ért.
A 3. opció meg (szintén 5800 és 3070) a Legion 7 lenne, de annak mindene is RGB csillog-villog amitől én tutira megőrülnék, és csak egy ICUE nevű progival lehet normálisan beállítani ami a megjelenés óta bugos és megeszi az akksit, a Corsair meg cseszik kijavítani... Ez 750 ezer, ami amúgy is nagyon sok pénz, nem akarok még ilyen idióta ICUE-kkel is küzdeni ennyiért.
Elég szomorú hogy az ember elköltene notira egy vagyont és még akkor se talál megfelelőt... Ill. hogy olyan kompromisszumokat kell kötnie, amiket ekkora összeg kifizetése után már nem várna...
Az 5 Pro és a 7 kijelzője tök jó lenne a magas fényereje miatt, mert sokat fogom kertben/teraszon is használni, de előbbi ronda, utóbbi meg bugos... Szép kilátások...
Nagyon szegényes a választék.
1 millióm nincs egy ilyen gépre, hogy még feljebb lépjek (simán lehet hogy ott se találnék jobbat), a fentiek alá (pl. RTX 3060) meg nem akarok menni, mert desktop replacement gépnek is használnám, 3440x1440 monitorra kötve is játszanék vele...
Asus gépeket néztem még (más nagyon nincs is a fenti hardverekkel), de a billentyűzetüktől hányok. Ezeknek a Legion-oknak jó a kiosztása... A szlovák bill nekem se jó, meg semmi más se, csak magyar, az is normális kiosztással, nem össze-vissza gombokkal... Programozó vagyok és ezen tanultam meg vakon gépelni, laza 700 ezer forint kidobása után pedig elvárom, hogy ne kelljen újratanulni...
Alapvetően nem értem egyébként a gyártók hozzáállását, idióták: amelyik laptopon játszani lehet, azon miért ne akarhatnál mellette mást is csinálni? Szükséged lehet az erős hardverre bármilyen okból is, miért kell giccses hülyeségek miatt a produktivitás oltárán áldozni?...
-
Speedy007
őstag
Jó pár UK-s lapos fordult meg nálam úgy hogy nem nehéz ezt se megszokni.. Garancia az meg nem igazán foglalkoztat... Igaz mobiltelefon telefon esetén de csúnyán át vertek hiába volt rá biztosítás is rá.. Amit az itthoni mesterek/szakik nem tudnak orvosolni azt a gyártói garancia se fogja max cserével már ha hajlandóak bele menni
De jó üzlet volt annyiból "tuningoltam fel (ram csere 2*1TB 970 evo és újra pasztázás KillHates-nél) ha itthon tettem volna a vásárlást akkor 600k körül álltam volna meg így jóval többet fogtam még rajta
-
Mindig számít hány TDP, de az igazi sebesség ugrást azt mindig generáció váltáskor kapjuk a fejlettebb shader motor(akár lehet kevesebb és mégis gyorsabb, és ez igaz az órajelekre is) és egyéb technológiai újítások kapcsán. Erre utaztam és utazok mindig, és ugye a GDDR ram is erősödik sávszél tekintetében ami nagyon sokat jelent. A pascal vga-m mehet akár 130-150W TDP akkor sem éri el az újabb turing ahitech túrára épülő 80W TDP teljesítményt adó utódot. És így tovább......
-
vakablak93
őstag
-
FőDudu
veterán
A GPU meres egy kalap szar. Marmint progival.
Nekem a Razer 90 wattos GPU-ja mutatott mar 145W felvett teljesitmenyt.
Szoval progira nem nagyon hagyatkoznek. Probaltam Hwinfo, XTU, coretemp es egyb progikat is.Egy pontosabb konnektori vagy lakatfogos muszerrel mar esetleg kozelito erteket lehetne merni a teljesitmeny felvetelrol. Nekem meg nem sikerult. Igaz nem is igazan izgat.
Amit nezek az megy, a tobbi nem lenyeg.
-
nggabi
félisten
azt én is furcsállottam h van sima legion 5 1100€-ért és a pro meg csak 1150. remélem nem hagyták ki a fél gépet
így ránézésre meg volt minden a belsejében
az meg a sors fintora h már másodszor sz0pat meg a lenovo a töltővel. úgy látszik ez szokás náluk
mindjárt előkaparom a fogyasztásmérőt és megnézem a valós teljesítmény felvételt.
-
echterion
nagyúr
Hogyne tudnám kihajtani, ne bolondozz már.
Ez nem azt mutatja nekem, hogy nem megy a gép rendesen, szépen szipkázza a 130W-ot, ahogy kell, és a cpu-nak is oda tudok adni egy kis pluszt, ha kell.Egy-két példa.
Forza-ban ugyanazt tolta , mint a sima L5:
Ez meg egy Timespy, kicsit megrángatva, de semmi finomhangolás, csak mezei OC. Tudna ez többet is, csak nincs kedvem pepecselni vele:
-
nggabi
félisten
A lenovo-shop.sk-n is írja a 230w tápot a fehérnek. Lényegében engem addig nem zavar amíg nem merül a gép.
Aztán lehet azért olcsóbb a gép mert még a vga teljesítményéből is lecsíptek. Kinézem belőlük.
Az ideapadba cukik adnak hhd beépitő kábelt. Csavart nem. Na az oké, de h a 2. Ssdnek hiányzik az anya is nem csak a csavar
-
-
echterion
nagyúr
-
Speedy007
őstag
Ácsi... itt a sima Legion 5 és a Legion 5 Pro közötti különbséget vessézük ki.. Azért megy itt most az értetlenkedés.. Hogy a sima Legion 5-höz adnak 300W-os hálózati adaptert míg egy picivel mindenben jobb 5 Prohoz csak 230W-sat.. Pedig szerintem itt éppen fordítva kellene menni a dolgoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged