- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Analóg fényképezés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Forrmell.enn
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolya1973
aktív tag
válasz
Garzonrobot #215 üzenetére
Sajnos a telefonva van. Már egyszer megtaláltam és be is állítottam csak most újra kellett indítani és elvesztette ezt a beállítását.
-
zolya1973
aktív tag
válasz
Garzonrobot #213 üzenetére
Abban esetleg nem tudnál segíteni,hogy mit kell beállítsak ahhoz,hogy autórádióval összekötve ne fogadja automatikusan a hívást.Most egy csörgés és felveszi helyettem. Ezt se találom sehol.
-
€uro
őstag
Sziasztok!
A hívásrögzítő funkció aktiválása érdekében próbálkoztatok már nem-EU régiós firmware flash-eléssel?
-
zolya1973
aktív tag
válasz
Garzonrobot #210 üzenetére
Húúú.... nagyon szépen köszönöm!!!
Már mindent átnéztem ezerszer és sehogyse találtam. -
zolya1973
aktív tag
Sziasztok!
Azt meg tudná nekem valaki mondani,hogy az Esim PIN kódját hol lehet kikapcsolni,hogy ne kérje bekapcsoláskor? -
csongi
veterán
Sziasztok!
Lehet tudni meddig van szoftveres tamogatas?
Ev. honap.nap.
Koszi. -
nagyati12
lelkes újonc
Sziasztok!
Már nagyon régóta Motorola telefonom van, és végre találtam egy olyan okoseszközt, amivel kényelmesen és biztonságosan tudom használni a telefonomat az autómban. Remélem nektek is a segítségetekre lehet ez a cikk.
-
Spíler
őstag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket,hogy az mitől lehet,hogy ha hívás érkezik akkor a hívó telefonszámát írja ki a készülék és nem írja ki az elmentett nevet? Köszi előre is. -
HercogG
csendes tag
válasz
Garzonrobot #203 üzenetére
Köszi megvan, telepíteni kellett a winsowsba egy új illesztőprogramot, így már működik.
-
HercogG
csendes tag
Megnéztem, eszközkezelőben megjelenik, de hibát ír ki. próbáltam újra illeszteni, de nem segít
-
HercogG
csendes tag
Ezen a kábelen másik teleonnal simán kommunikálok
-
HercogG
csendes tag
Sziasztok! lehet hülye kérdés, de win 11-ben nem látom a készülékem. usb engedélyezve fájl átvitelre..
-
janeszgol
félisten
Alatta a főképernyő van pár ikonnal es egy világosabb háttérrel.
-
D@niel
addikt
válasz
Garzonrobot #189 üzenetére
Köszi!
Ez szerintem az A15-el jött be, mivel G85-ön A14-en még a klasszikus megjelenéssel van.
Szerk. mondjuk egy kapcsolót kaphatott volna. -
D@niel
addikt
Sziasztok,
most készülök egy ilyen gépet beszerezni.
Kérdésem: ugye a vezérlő központot be tudjuk úgy állítani, hogy ne legyen transzparens? -
zolya1973
aktív tag
Sziasztok!
Az utolsó frissítés óta csinálja azt a telefon, hogy írás közben néha kihagy és nem rezeg vissza a telefon. Úgy van állítva, hogy rezdűljön minden érintésre.
Gyári visszaállítás már 2x volt. Semmi javulás.
Járt már valaki így? -
trouble
senior tag
válasz
Garzonrobot #182 üzenetére
Á, triviális probléma, majd valamelyik frissítésnél eltűnik! Viszont nem baj, hogy van ez alkalmazás szóba jöhet, ha valóban nagy a baj, jaja !
-
Garzonrobot
junior tag
Ezt sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom
Mivel nem használtam így nem tudom mennyire gyalulja le a rendszert, meg ez talán hiba függő is hogy mit szeretne a user orvosolni.
Végső soron, ha nem oldja meg semmi más a problémát, factory reset helyett szerintem érdemes tenni vele egy próbát hátha tud segíteni.
Ha rászánod magad esetleg a használatára, kíváncsi lennék majd a tapasztalatodra -
trouble
senior tag
válasz
Garzonrobot #180 üzenetére
Sikerült!
Fél szemmel ránézve, aggályos, hogy menteni kell mindent, és ha mégse ok, akkor kvázi lehet resetelni, és konfigurálni ismét! Kihagynám, vagy nem ennyire forró a helyzet!?
Érdekesség, hogy az Oppo telómon, ez a hiba javító a telón van, ue az elv, diagnosztika, ha hibára fut javítás! -
Garzonrobot
junior tag
Kipóbáltam, nekem letöltötte most.
A Motorola support ajánlotta a programot amikor nem működtek a gesztus vezérlő cuccok (zseblámpa rázásra, kamera csukló fordítással stb.). Végül nem kellett használom mert másnapra, ahogy elromlott, úgy magától meg is javult
Azóta is műkszik rendben.
-
trouble
senior tag
Köszönöm a válaszokat:
mrmft:
A linken amit küldtél nem lehet letölteni a progit, egyfolytában hibára fut.
Megnéznéd kérlek. köszönöm. Használtad ezt a fajta javítást, milyen a gyakorlatban?
Garzonrobot: Most laktam be resetelni nem fogom(nincs mit),1 hete vettem ki a dobozból! -
trouble
senior tag
Sziasztok!
Én is vettem egy ilyen telefont.
Teljesen elégedett vagyok, egy dolgot leszámítva.
Akadozik a kijelző nálam, de ami kritikán aluli, az az értesítési sáv lehúzása(mindegy melyik módra állítva), nem jön össze elsőre(sokszor),ragad, nem vált át a kijelző, borzalmas! Vmi ötlet esetleg? Köszi! -
vence
aktív tag
-
Sanci73
újonc
Apropó, nem tudtok valami linket dobni, ahol sima Edge 50-re is vannak tokok, mert eddig csak a pro-fusion stb,re találtam,...erre sajnos semmi!!!🤨🤨
-
Sanci73
újonc
A "sima" Edge 50--12gb ram 512- tárhelyes verzióról mikor lesz itt értékelés? Azért arra is kíváncsi lennék, Én azt vettem meg.
-
sequator
senior tag
Köszönöm mindenkinek, a Motorola Facebookja volt a helyes megoldás. Hamar válaszoltak is minden kérdésemre. Ajánlom mindenkinek
Ha valakinek kellene:
1., a depanero.com-on feladott RMA jegy alapján küldenek érte futárt (garanciális és nem garanciális javításhoz is)
2., a beérkezett eszközt megvizsgálják és az alapján adnak ajánlatot a javításra. Ha nem garanciális a javítás, akkor a bevizsgálás díját jóváírják a javítás árában. Ha nem javítható, vagy nem kérem a javítást, akkor a bevizsgálás díját ki kell fizetni.
3., az átfutási ideje 2-3 hét, addig nélkülözni kell a telefont.
sautia -
Phoenixy
senior tag
válasz
sequator #166 üzenetére
Nem tudom hol lehet szervíz, de szerintem csak olyan opció van, hogy postán fel kell adni. Itt lehet írni nekik, ha javítást szeretnél (már, ha működik ez egyáltalán): https://en-emea.support.motorola.com/app/ask/p_country_code/HU?contacts.c%24country_of_origin=1726
Esetleg kérdezd meg a Motorola Hungary-t facebookon, hátha... -
sequator
senior tag
Üdv, BÚÉK!
Ha valaki kacérkodna a gyári tok használatával, akkor jelezném, hogy annyi védelmet biztosít, amennyire számítani lehet tőle: semmit.
Egy hetet késik a megrendelt tokom, így kénytelen voltam a gyárit használni, de szerencsétlenségemre pénteken elejtettem és össze is tört.
Nem tudja valaki, hogy hol van hivatalos Motorola szerviz? A Motorola honlapja egy hulladék ebben az ügyben.
Köszönettel: -
Linn
csendes tag
Sziasztok, nektek működik a live lock screen? (Android 15 telepítése után)
-
janeszgol
félisten
Most telepítem.
-
HercogG
csendes tag
válasz
Garzonrobot #160 üzenetére
Nekem is most jött..
-
Akelaus
senior tag
Párom vett egy ilyen telefont, de folyton panaszkodik hogy túl sötét a kijelző. Az automatikus fényerő nagyon leveszi a kijelző fényerejét.
Ránéztem, hogy mennyi az a nagyon. Sötét szobában, ahol ég egy ledes hangulat lámpa, 8%.
Nekem is Motorola telefonom van csak a G72, annak is pont 8%-ra veszi le a fényerőt a telefon, mégsem olyan sötét a kijelző.Néztem a beállításokat, de lövésem sincs nála mitől sötétebb a kijelző, ugyanazokkal a beállításokkal. 🤷♂️
-
Phoenixy
senior tag
Indiában, Bangladesben, Közel-Keleten kijött az Android 15 a Fusion-re.
-
zolya1973
aktív tag
Akkor a csengőhangokra senkinek nincs ötlete?
-
nagyfehér73
csendes tag
Alzánál most 99.999ft!!! Holnap veszem is
-
mnó77
tag
válasz
kisharsany #151 üzenetére
Én úgy gondolom csak valami beállítási gond lehet csak nem jövök rá,hogy mi!!??
-
mnó77
tag
Sziasztok.Újjlenyomat olvasóval csak úgy lehet feloldani a telefont ha előtte alvó módból "felébresztem"dupla koppal vagy a bekapcsolóval?Xiaomi telefonnál ha hozzáértem a fekete kijelzőhöz már világított a szkenner és egyből fel lehetett oldani.
-
HercogG
csendes tag
válasz
Csápájev #147 üzenetére
Jól hasznalható. Egyszerű. Persze Samsungnál sok a gyari program, amit le kell tölteni. Szép a képe, gyors. A gyári tok finoman szólva is szar, csúszós. Janeszgol által ajánlott tokot rendeltem, nagyon jó. Szerintem a fényképezője sem rossz, bár nekem mellette van egy panasonuc milc gépem is, ha nagyon kell valamit
-
HercogG
csendes tag
hali! Most vettem egyet. Ismerkedem vele.. meglátjuk. Egy Samsung m23-at váltott.. Annál keskenyebb. Gördülékenyebb..
-
mrmft
senior tag
Van bevalt utesallo tok, es ehhez illeszkedo kijelzo vedo uveg a keszulekre amit ajanlatok?
-
zolya1973
aktív tag
válasz
kisharsany #141 üzenetére
Én minden telefonomon Imak tokot használok. Azt is ajánlanám neked.
-
kisharsany
aktív tag
válasz
janeszgol #142 üzenetére
Igen, erről tudok. De ha jól láttam, a Redmi 13 2026-ig, a Moto 50 2027 fog kapni nagyobb frissítést. Bankolni nem szoktam telefonon, a facebookom meg vigyék ha akarják...
De komolyra fordítva a szót, ebben az árkategóriában Samsungból és Pixelből jóval gyengébb telefont tudnék csak venni, így ennyi kompromisszummal tudok élni.
-
janeszgol
félisten
válasz
kisharsany #141 üzenetére
Még annyit, hogy a frissítési gyakoriság a Samsungé, meg a Google-é a legjobb. Minden más elmarad tőlük. Ez is. Most még szeptemberi build van rajta.
-
janeszgol
félisten
Nekem ez a cégesem. 12/512. Szerintem nagyon jó telefon. A hangszórói hangosak, a kijelző kiváló (érintő, szín, képminőség). A hardver elég, a kamera nagyon jó. Ez edge kijelzős, de linkelek egy kiváló minőségű tokot, ami nem csúszós, feljön a teló éleire, a saroknál megerősített, a színe pedig szép.
Az akku bagyon jól bírja. Fél napot biztosan lehet rajta youtube-ozni. Nekem céges, hívás, sms, email. Hetente 1x töltöm. -
kisharsany
aktív tag
Köszi a tanácsot!
A Moto kijelzője már rendben volt számodra?
Jelenleg egy Redmi Note 4-em van, amivel nem is lenne semmi problémám, csakhogy a kedvenc túraappom egy frissítés után már nem fut ezen az elavult rendszeren. Előtte meg egy Motorola RAZR XT890-em volt, ami előtt egy Moto V8, szóval mindkét gyártóval vannak már tapasztalataim.
Hát igen, ezek a 200 megapixelek inkább parasztvakítások. Alapvetően a fotózást fényképezőgéppel végzem, de olykor jó lenne, ha a telefonom is tudna értékelhető felvételeket készíteni és próbálom ebből az összegből a lehető legnormálisabb telefont kihozni. -
gzoll
aktív tag
válasz
kisharsany #137 üzenetére
Szia, nekem volt/van Redmi Note 13 Pro 5G és nem ajánlom. A kamerája hiába 200 megapixel egyáltalán nem lehet vele szép képeket lőni, max utómunkával, mozgó témát se próbálj vele fotózni. A képernyője hiába AMOLED, abból is valami gagyibb fajta, nekem rettenetesen fájt tőle a fejem. A rendszer tele van szemetelve, és bár látszólag meg lehet szabadulni a magy részétől, azért nem mindentől. És a legrosszabbat a végére hagytam, mert én megőszültem tőle, hogy a virtuális közelség érzékelő egyáltalán nem funkcionál jól, én rendszeresen elnyomtam a hívást az arcommal, szóval én a redmit csak olyan embereknek szoktam ajánlani, akik mem telefonálnak a telefonnal, hanem csak neten kommunikálnak, azt is keveset mert egyébként kifolyil az ember szeme ettől a paneltől. Határozottan a motorolát venném (végül samsung galaxy flip 4-re váltottam mert volt egy kihagyhatatlan deal éppen ott és akkor)
-
kisharsany
aktív tag
Sziasztok!
Jó sok telefonteszt és böngészés után a Motorola Edge 50 Fusion és a Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5g között vacillálok. Teljesítményre szerintem elég nekem ez a Snapdragon, böngészésre, túrázásra használnám elsősorban.
A Moto mellett szól az IP68, a tisztább szoftver (bár ez is kínai), nagyobb tárhely és RAM (12 GB/512 GB vs 8 GB/256GB) és szvsz a külső.
Esetleg akinek volt már mindkettő, kamera minőségben melyiket tartjátok jobbnak?Most normális webshopból 120 ezer lenne a Moto 12/512-es verziója, a Xiaomi pedig 110 ezer bolti garanciával valószínűleg szürkeimportos webshopból.
Végigolvastam a topikot, beszéljetek le a Motoroláról ha van jobb ajánlat!
-
Sendrov
csendes tag
válasz
zolya1973 #128 üzenetére
Próbáltam reprodukálni a csengőhangos problémádat, de én mindig látom a gyári csengőhangokat. Nem tudom mit nyomtál el
.
Beállítások\ Hang és Rezgés\Telefon-csengőhang SIM-kártya és nálam itt vannak a gyári csengőhangok. Ha rábökök a "+Csengőhang hozzáadása" feliratra, akkor "Mappák" fülön tudok böngészni a telefonon lévő zenékben, de ha mégis gyárit akarok , akkor legfelül, bal oldalon rábökök a " <- Audiófájlok " feliratra és megint a gyár csengőhangoknál vagyok:A kocsiban vezetéknélküli AndroidAuto-t használok. De bevallom, soha nem jutott még eszembe, hogy a kocsiban más csengőhangot állítsak, mint a telefonon és hogy azt hol kell. Majd megnézem...de erős a gyanúm, hogy nem lehet....ezzel még sohasem foglalkoztam....
-
gzoll
aktív tag
Én azt kérdezném a tulajdonosoktól, hogy végülis mennyire bírja jól az akkumulátora? Nekem ez az egyetlen félelmem, hogy intenzív használat mellett nem megy a teljes nap (netezés)
-
Linn
csendes tag
Sziasztok, akinek ilyen készüléke van, kapott már esetleg A15 frisítést?
-
zolya1973
aktív tag
Sziasztok!
Én is gazdája lettem egy ilyen csodának.
De van két dolog amivel nem boldogulok.
Valamit elnyomkodtam a beállítások közben és nem adja ki a gyári csengőhangokat csak a letöltötteket.
A másik pedig az,hogy autóban használva összepárosítva a fejegységgel csak a saját csengőhangján hajlandó jelezni.Eddig minden telómon be tudtam állítani,hogy ne kezdjem minden hangszórón bömbölni a csengőhangom. -
Csápájev
őstag
Köszi,nem te zavartál össze,hanem nagyjából az összes teszt,hozzászólás stb
Én hardcore felhasználó vagyok,pörgetem sokat,streamelek, fotózok, mindent csinálok,de nem vagyok hajlandó flaghship árakat kifizetni, 250-600 ezret kiadni.
Úgyhogy maradnak a kompromisszumok,csak baromi nehéz összehasonlítani. Az adatok se segítenek,hiába 100 megapixel az egyik kamerája, jobb képet csinál a másik 40 megapixelese és sorolhatnám. Ahány teszt,annyi fotó,videó,következtetés stb.
És akkor még a méretről nem is beszéltünk, sajnos számomra tökéletes 6'0 körüli telefont csak premium szegmensekben csinálnak.
Szóval na,nem egyszerű,de sokat segítenek az ilyen részletes leírások,mint a tiéd -
Sendrov
csendes tag
válasz
Csápájev #124 üzenetére
Szerintem olyan telefont vegyél, amely kézre áll, és megfelel az igényeidnek. Az, hogy ki-milyen szubjektív véleményt ad egyik vagy másik telefonról az szerintem sokadlagos. Magam részéről az ilyen fórumokon az általános hibajelenségeket kutatom. Pl. ha sokan azt írják, hogy nem elégedettek a kamerával, akkor ennek biztosan meg van az oka. Viszont fontos az is, hogy milyen készülékről váltanál.
Én pl. augusztus óta vagyok egy Motorola Edge 50 Fusion boldog tulajdonosa.
Egy Redmi Note 8 Pro készüléket váltottam erre. Ez utóbbit itt a Mobilarénás tesztben a fotós képességei miatt is dicsérték. Igaz, az egy 5 évvel ez előtti teszt volt. A Redmi Note 8 Pro tényleg nagyon jó képeket lőtt és szerettem vele fotózni. De az igazság az, hogy azóta eltelt 5 év és én elhiszem a többieknek, hogy a Fusion fotóban nem a legjobb, de minden körülmény között sokkal jobb fotókat készítek vele, mint a régi telómmal. Szóval nekem gyakorlatilag ez előrelépés. Videóban meg pláne. Memória, tárhely bőséges.
Processzor "gyengesége". Felhasználás függő. Én általános célra használom. Böngészés, telefonálás, navigálás, zenehallgatás, bankolás, stb. Soha nem éreztem még, hogy akadna, vagy döcögne. De el tudom képzelni, hogy processzor igényes dolgoknál kevés lehet. Csak én videót vágni, 3D renderelni stb PC-n szoktam.
Frissítések rendszeresen jönnek. A kijelzője gyönyörű. A hang chipje is jó. Komoly, zárt BT fejhallghatóval szebben szól, mint más, szintén Dolby Atmos eszközeim.
A Redmi Note 13 Pro 5G volt a versenytársa, de ez annyira szögletes tepsi, hogy rossz volt kézbe venni. A Fusiont egy karcsú, de a gyárinál jobban védő tokkal használom. Szó szerint öröm kézbe venni, annyira kézre áll (közepes méretű kezem van).
Gondolom ennyiből lejött, hogy elégedett vagyok vele. A legjobban az tetszik benne, hogy nincs semmilyen apró szoftveres, vagy hardveres bosszúság, ami idegesítene a hétköznapokon (a redminél ilyen azért volt bőven). Egyszerűen csak teszi a dolgát, segíti az életem. Lassan fél éve.
Remélem kellően összezavartalak -
TaurusT81
csendes tag
Sziasztok.
Segítséget kérnék tőletek:
melyik Gcam appot érdemes telepíteni az Edge 50 Fusion-ra?
Alapvetően nem rossz a gyári kamera szoftver, még barátkozom vele, de inkább egy Gcam kellene rá.Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Csápájev
őstag
Na,idejöttem,mert külsőre ez a telefon tetszik a legjobban a kategóriában, a Nothing phone 2a túl batár,erre visszaolvastam és újra nem tudom mit vegyek
-
Lobo74
friss újonc
Üdv mindenkinek!
Tisztelt Mobilaréna!
Azt szeretném megtudni hogy mit takar részletesen a cikk következő idezete : " és most is hallani a sztereó zajszűrés nyomát."
Ugyanis nekem jelenleg Motorola G72-es készülékem van, de a rögzített videó hangja vállalhatatlan. Közelről (10 cm) teljesen rendben van, viszont távolodva a hang forrásától, ( lépésenként) nem csak négyzetesen csökken a hangerő, de a hang szinte darabokra is hullik. Mivel a felvett hanganyag fontos lenne számomra, kérdem én, ha pl.ebbe vagy akár másik drágább készülékbe ruháznék be , javulna e ez a megtépázott hang a videó rögzítés közben?
Várom a szíves válaszokat!
Köszönöm! -
gzoll
aktív tag
Alzán az új budai boltjuk nyitásán most valami 105-107 ezer forint ha jól láttam. Annyiért már egész megérős ajánlat. Ha nem lenne hajlított a kijelző már állnék érte sorba
-
Sziasztok! Elolvastam a tesztet és elolvastam a fórumot. Ezek a viták teljesen feleslegesek. Itt az oldalon több hozzá értő van, profibb és amatör, kisebb közösség, lehet vitázni de szerintem felesleges, elolvasod a tesztet, véleményezed, eszmecserék, kérdések, saját tesztek, segítségek másoknak. Vence fórumozót is korlátozták, meg törölve lettek hozzászólások. Vannak trollok és lesznek is és már tíltottak ki másokat örökre. Azt kéne megérteni hogyha a nem állandó olvasó tájékozódni szeretne, elolvassa a tesztet és a hozzászólásokat legyen viszonyitási alapja, és értelmes segítséget ne a sok vitát olvassa. És az igények is mások, és ezt már más fórumon is írtam, van itt egy kb 20 százalékos profibb akik mélyebben belemennek a tesztekbe, használatba, de az átlag működjön, jók legyenek a képek és használja. A márkák is függőek, meg a pénztárca is, van akinek jó ez a 50 Fusion, van akinek az 50 Ultra kell, de másoknak csak Apple, Samu, Xiaomi a többi meg szinte réteg modell. Én is már rengeteg telefont elfogyasztottam, álltalában csúcskategóriásakat, de melette mindig volt másik amibe a céges kártyámat raktam és párhuzamosan használom, tesztelem a saját szórakoztatásomra, olvasoma a teszteket, fórumokat. Tehát felesleges ez a gyerekes adok kapok mert nem is vagyunk egyformák, és az igényeink is másak.
-
mhydas99
senior tag
Most megneztem kivancsisagbol par tesztet es videot kepekkel. Engem sosem szokott erdekelni hogy a tesztelok szwrint mennyire jo. En a szememnek hiszek. Jopar kep utan azt mondom hogy kozepkategorias kepeket keszit. Nagyon messze van a legjobbaktol az ultra. Az en szememnek legalabbis. Nem rossz egyaltalan, de na. Es most neztem az arat is, hivatalosan 360 ezer a telo. Hat ennyiert bokan lonem magam, egyszwruen jobb es kiforrottabb telefonomat lehet ennyiert kapni. De mindenki mas, mindenki azt vesz amit akar. Szerintem jeleneleg a Moto a kozepkategoriaban tud kitunni es ott meg is eri akcios aron. Imadom az Edge 40em. A razr telefonok is nagyon jok a maguk piacan szerintem. De feljebb....hat nem erzem at...
-
vence
aktív tag
-
Töröltem pár hozzászólást.
Ne folytassátok!
Kértem már! -
Loik
aktív tag
válasz
Donki Hóte #105 üzenetére
Egyetértek mhydas99 fórumtárssal, sajnos a Motorolák gyenge pontja a kameraszoftver. Nekem volt Moto G54 és Edge 40 Neo, mindegyik botrányos képeket csinált. De az általad leírtak alapján a felső kategóriában sem jobb a helyzet.
-
Nekem Edge50 Ultra telefonom van, a vele készült képek 95%-a tényleg nagyon jó, de néha annyira formán kívül van a kameraszoftver (látószöget vált magától, vagy a kép sarkában lévő tök érdektelen dologra állítja a fókuszt
), hogy erősen gondolkodom a gyári kameraszoftver cseréjén, egy jó GCam felrakásán
-
vence
aktív tag
válasz
mhydas99 #102 üzenetére
Ezért lettek olyan jók a kamera tesztjei az 50 Ultra-nak !!!
És elégedettek a használói!Szétnézhetnél kicsit a GSM Arena-n.
A Hands-on pl. szinte csak a fotókról szól és kivételesen hosszú, rengeteg képpel.
Vagy pár fórumon, vonatkozó topikban.
Akkor nem állítanál valótlan dolgokat!Elég gyorsan kapott frissítést is.
-
vence
aktív tag
Szerintem ennek az egyszerű matematikai dolognak fussál neki még egyszer, mielőtt másokat VÁDOLNÁL !!!
Nothing Phone 2a - 8/128 GB és 12/ 256 GB
Edge 50 Fusion - 8/ 256 GB és 12/ 512 GB( A műszaki dolgokban kevésbé tájékozottaknak a "/ "
azaz a "per"-jel utáni számok adják a ROM méretét.)Tehát mindkét verziónál dupla (azaz kétszeres) ROM, tárolóval jön a Fusion, amit úgy is ki lehet fejezni, hogy a Nothing tárolója csak a fele, a Fusion-énak.
AnTuTu "eredmények" (forrás: GSM Ar.)
Nothing 2a vs. Fusion
v9
578493 vs. 520319 = 1,111
Erre mondtam ránézésre! hogy 10 %(( Igaz, van v10 is, ha jobban megnézzük:
684574 vs. 580458 = 1,183
Ok, ez már 18%, de akkor ki - melyiket is nézi ...
és ahány futtatás, annyiféle eredmény,
és holnapután lesz v11 + + ...
és mindegyik mást fog mutatni.
Ezért nem foglalkoznak sok helyen az AnTuTu-val ...
(én sem, és a legtöbb gyártó sem!)De a minimum itt is az lenne, hogy valaki azonos verziós eredményeket hasonlítson össze!
Nos neked ez sem jött össze, így abszolút félrevezető az állításod a nem létező 30%-os különbségről.Szóval, hibázni nem is olyan nehéz, mint a te példáid is igazolják!
Sőt, még egyszerre több dologban, illetve folyamatosan sem ...Szóval lenne mit helyre raknod, mielőtt másokat hazugozol és a minimum egy nagy "Elnézést ...!" lenne.
(És nem magadat kell "megkövetni", hanem akiket félrevezettél,
nem beszélve arról, akit sértegetsz.)Az árakról már többször írtam, és többen mások is.
Keress rá!
Igen, elég egyértelműen jobb ár/értékben a Fusion, mert a nyers erő
kivételével, szinte mindenben jobb!Aki akármilyen random vagy "jelen" áron vásárol, az meg is érdemli.
Egy teló, az nem napi cikk!Ja, egyáltalán nem probléma, ha valaki tud mondani ajánlani egy jobb készüléket, márkát (adott árnál, tehát ár-értékben) ...
Én a tiszta verseny híve vagyok! -
mhydas99
senior tag
válasz
Donki Hóte #100 üzenetére
A kamera szoftver updatere ne vegyel merget. Motorola egesz egyszeruen nem tud jo szoftvert irni kamerara. Mondjuk ugy hogy kb. 20 ev hatranyuk van a googlehoz kepest...
-
Garzonrobot
junior tag
válasz
Donki Hóte #100 üzenetére
Hardver önmagában kevés, használható szoftver nélkül sajnos sovány vigasz. Nem ez az első teló ami a szoftver miatt hullik hamvaiba fotózásnál.
Motorola eddig úgy tudom nem remekelt a frissítésekben, magam részéről nem szeretnék várni éveket hogy jó lesz e vagy sem ha most veszem meg a telefont (nem veszem meg). Tehát nálam elvérzik. Pár hónap vagy év múlva meg lehet majd nézni újra ha van szoftver upgrade, addig sajnos nekem így kevés a végeredmény.
Sajnos, mert maga a teló meg nagyon is tetszene.
Az összehasonlító videóban jól kijönnek a gyengeségei. Hétköznapi használat mellet nem lehet vele jó képeket lőni üzembiztosan. A videózás is olyan amilyen de az mondjuk engem nem érdekel annyira.
Gcam megoldás lehet hogy meglegyen a jó szoftver is, de egy új telefonon én nem szeretnék még ezzel bajlódni ha kiadtam érte a pénzt, abban benne kell hogy legyen a szoftver (ára) is. Motorola ceruzája amúgy sem fog vékonyan.A két linkelt kép között van bőven különbség ezt nem vitatom, a hardver tudná a maga részét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- Napelem
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Analóg fényképezés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Quadro FX 570 eladó
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest