Új hozzászólás Aktív témák

• Marci_

tag

válasz shev7 #786 üzenetére

Udv Tisztelt Foumozok!

Nagy nehezen vegigolvastam az egesz topic-ot, de megerte... :)

OFF
    Csak annyit fuznek hozza, hogy szerintem nem az a magyar mentalitas, hogy sajnalunk 3000HUF-ot kiadni egy alapvetoen ingyenes/akcios dologra, hanem az, hogy penzt kerunk erte, de ez szubjektiv. Meg annyit tennek hozza, hogy ha egyszer sikerul meghivohoz jutnom, akkor tuti nem fogok penzt kerni erte, mert nem ertek vele egyet, inkabb teljesen ingyen fogom adni es nem azert, mert tele vagyok penzzel, hanem mert ez az egesz kozossegi dolog pont errol szol, hogy ''Ingyen netet mindenkinek!'' es nem azert, mert kapsz erte valamit, arra ott van a ''Bill'', hanem azert, mert masoknak nyujtasz valamit es hozzatennem, hogy meg kapsz is erte internetet a vilag osszes lefedett pontjan. Csak ismetelni tudom magam, ez egy szubjektiv velemeny, de orulnek, ha mindenki igy gondolkodna, akkor nem lennenk ''tipikus magyarok'', ugysem az en velemenyem fogja megvaltoztatni masok nezeteit ezzel kapcsolatban, de azert leirtam...

ON
    Regebben olvastam errol a kezdemenyezesrol, de nem hittem volna, hogy azota ennyire elterjed. :) Csak igy tovabb, remelem sokaig elvezhetjuk a Fon elonyeit... :)

Tisztelettel
    Marci

Új hozzászólás Aktív témák