Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kapcs-ford #1985 üzenetére
az egyiket én barmoltam el, mert a dhcp-t kikapcsoltam benne, és most nem lehet kapcsolódni, illetve az egyik signál megszünt. viszont ezt nem értem hogy miért. bár biztos összefügg a kettő.
de a másik router nem értem, hogy miért nem jó.
vagyis most épp jó, csak a sebessége csökkent le a béka feneke álá..és néh aez is elhagyja az egyik szignált..ezt direkt nem piszkáltam, mert örültem, hogy van még egy, és nem kell emiatt is költenem.
szóval szerintem nem hiába osztogatják ezeket ilyen könnyen. a fon.comnak se kerülhet valami nagy összegbe. gondolom pár száz forintra rúghat a beszerzési áruk.
jah igen 40 euro. gondolom ez az összeg már csaka marketing eredménye. a fenéket kerül ez ekkor nagyságrendű összegbe.
[Szerkesztve] -
hát ugy néz ki, hogy kénytelen leszek venni egy rendes routert.
ez a wacak tényleg olyan mint az ára volt. ólcsó..
2 routerem is van, de egyik sem akar müködni.
ha esetleg valakinek kell az szóljon
[Szerkesztve] -
válasz
kapcs-ford #1868 üzenetére
akkor én uy tűnik, hogy megusztam.
valamivel több mint 1,5 honappal később regiztem, de múködik -
nekem is már 3 lett
ha kell valakinek, szóljon;) -
tényleg megy a totalcommanderrel. azt hittem, hogy ugyan azt csinálom ezzel a cd papranccsal amit a parancssorban is. mert ott hibát kapok.
szóval totalcommanderrel megy
/viszont ha a hálózatoknál próbálnám megkeresni a mappákat akkor nem látom őket, csak akkor láttam amikor egy hálózatba voltak a gépek. csak azt nem értem ott mért nem tudom betallózni.. -
nem nem nem!
nem forwardolni akarok. az okés.
a fonera a notebookomhoz kell, hogy tudjak netezni bárhol a házban.
viszont van egy d-link routerem. ami osztja a netet az asztali gépek között.
és van egy harmadik notim ami a foneraval megy a netre.
viszont a fonera csinál még plusz egy alhálózatot.
azt szeretném elérni, hogy a notiról tudjam vezérelni az egyik asztali gépet. ez megy is remote desktoppal. tökéletes.
viszont ha filmet akaork nézni a notin, amikor is a film egyik gépen van, na az nem megy.
csak akkor ha a letöltő gépet is ráküldöm a fonerára. /van benne egy fölös wifi hálókari/ viszont nincs kedvem mindig ezt megcsinálni.
ha játszok akkor az asztali gépen teszem ezt. foneran keresztül viszont nem jó játszani, mert a ping jó, viszont lagol a játék.
tehát:
az asztali marad a vezetékesen, közvetlenül a routerbe dugva.
és igy szeretném a megosztásait elérni a notival, ami viszont a ház körül mobil - fonera által.
nem hiszem, hogy másnak még nem jutott ez még eszébe.. -
azt szerintetek hogy tudom megcsinálni, hogy a fonon keresztül el tudjam érni a másik sz.gépem megosztott mappáit?? a másikk gép a rendes router 1. portjába van a fonera mellett, azaz nem egy álózatban vannak. a remote desktop megy csak a mappákat nem tudtam még ugy megosztani, hogy a foneran keresztül is elérjem őket a notebookkal.
és ugy kéne megcsinálni, hogy a net az maradjon mind a két gépen... -
hát a resettel én is próbálkoztam, de nme tudok csatlakozni.
ilyenkor a wpa key is az eredetire áll vissza?
ami a cimkéjén van?
mert nekem se azzal se az én általam beállitottal nem műkszik.
illetve a dhcp-t kikapcsoltam benne, mert... jó lenne ha ez is visszaállna -
lehet resetelni valahogy ezt a fonerat?
abszolut teljesen totálisan elállitgattam, és most meg se nyekken.
a reset gombbal probálkoztam már, de nem nagyon van eredménye. -
sziasztok!
kérés törölve, rendelés elküldve
a telefonszámot nme adtam meg
[Szerkesztve] -
én is elfogadnék egy meghivot
viccesrobi kukacka freemail.hu
ha jol látom a mapen vácon is van már 2 ember, csak a pontos helyét rossz helyre rakta valaki az utcáknak
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Peugeot, Citroën topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest