Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagygabor679
csendes tag
Tombi! Rossz helyre címezted a szöveged, én nem ebből akarok megélni, csak vissza akarom szerezni a ”lovét”, amit kapcs-ford barátunk gyűjtött be tőlem. Ő ugyanis az expressz.hu -n (!) hirdette így: “1db Fonera router van jelenleg, csak 3k ! INGYEN POSTA! részletekért pm. Tovább info: http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=411642” Erre jelentkeztem, és tőle vettem. Amúgy ha jól látom most is ez van kiírva minden hozzászólása után. Én csak annyit csináltam, hogy a saját megvett routerem után egy meghívót küldtem az öcsémnek, egyet meg pluszban rendeltem saját névre, gondoltam egy dobozt könnyebb eladni, mint egy meghívót. Ezek után döntse el mindenki, hogy ki is akar ebből megélni?
(Éppen ezért kapcs-ford gúnyos #1577-es megjegyzését sem értem.)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövedelem
- VGA kibeszélő offtopik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hisense LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Még a krampusz is a hardvereket csekkolja
- További aktív témák...
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (24GB)
- ASUS TUF Gaming RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X OC Edition
- Dobozos ÚJ Acer Nitro 5 i9-12900H RTX 4060 140W 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD 144 HZ
- iPhone 17 fekete 256Gb, ÚJ, 3 év Gari, Független
- Moza HGP shifter sebességváltó
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Asrock B75M-ITX + i5-3570k + Kingston 2x4GB ram
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi