- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Gigabyte alaplap topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LG LCD és LED TV-k
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaller1
veterán
Sziasztok!
Én még mindíg szenvedek a kütyüvel....
Odáig eljutottam,hogy ha az AP-mhoz közvetlenül csatlakoztatom,akkor a notiról látom mindkét hálót,és automatikus IP kiosztással van net is.Sikerült beregisztrálnom a fonerat így.Viszont az a probléma továbbra is meg van,hogy ha a wifi rúteremre kötöm rá,akkor csak a privát hálót látja a notim,és nincs net.Azért kellene a rúteremmel összehozni,mert az asztali gépem arról kapja a netet lan-on keresztül.Ha valaki nagyon vágja a rúterek beállítását,dobjon már egy privit és segítsen... 
-
kaller1
veterán
Sziasztok!
Nem nagyon vágom ezt a témát ezért egy kis segítséget kérnék:
Adott egy wifi rúter.amiből LAN-on kapja az asztali gépem a netet.A notim meg wifin keresztül.A Fonera-t rákötöttem a wifi rúterem LAN2 portjára.Bekapcsoltam.A notim látja a MyPlace nevű jelet,és amin eddig kapta a netet.Ha a MyPlace-ra lépek,akkor létrejön a helyi kapcsolat,de nincs net.Ha az eddig használt hálózathoz csatlakozok,akkor pár másodpercig van net,aztán ledob és csak helyi kapcsolat....Ha a Fonera-t kihúzom a wifi rúteremből(LAN2 portból) akkor ez a hiba megszűnik...Mi okozza a problémát? Mit állítsak be? Ma egész nap ezzel kínlódtam....

-
kaller1
veterán
Sziasztok.
Köszönöm a közzétett kódot,én is rendeltem egy csomagot.
Azt kérdezném,hogy a Expanded Use Number-t a paypal ellenőrzés befejezéséhez majd a banktól kapott számlaértesítőn keressem?
Új hozzászólás Aktív témák
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Facebook és Messenger
- Gigabyte alaplap topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Linux kezdőknek
- One mobilszolgáltatások
- Elemlámpa, zseblámpa
- Küszöbön az androidos PC-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Odáig eljutottam,hogy ha az AP-mhoz közvetlenül csatlakoztatom,akkor a notiról látom mindkét hálót,és automatikus IP kiosztással van net is.Sikerült beregisztrálnom a fonerat így.Viszont az a probléma továbbra is meg van,hogy ha a wifi rúteremre kötöm rá,akkor csak a privát hálót látja a notim,és nincs net.Azért kellene a rúteremmel összehozni,mert az asztali gépem arról kapja a netet lan-on keresztül.Ha valaki nagyon vágja a rúterek beállítását,dobjon már egy privit és segítsen... 

Azt kérdezném,hogy a Expanded Use Number-t a paypal ellenőrzés befejezéséhez majd a banktól kapott számlaértesítőn keressem?