Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
válasz
DeusHun #1993 üzenetére
''Egy ideje hallok dolgokat erről a FONról, le is reggeltem magam (routerem nincs kifutottam az időből ), viszont nem tudom, hogy hogyan tudok csatlakozni más FON routeréhez''
Ingyen, amig nincs routered sehogy. Ha meg fizetned kell erte, akkor mindegy, hogy reggelve vagy-e vagy nem. Ha lenne routered, akkor igen, az emaileddel es a jelszavaddal azonositanad magad.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Logitech PRO X TKL (Rose) Vadi új, bontatlan, számlával - garanciával
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest