- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
rankesz
veterán
válasz
Konflikt #3773 üzenetére
Másik fórumon láttam, hogy ott is feltetted a kérdésedet. Láttam a mostani Asus routered eredményeit is, szerintem az is lehet a "gyenge" eredmény okozója hogy CAT5-ös kábellel van összekötve a router és a gép, az pedig nem tud ennél nagyobb sávot.
Ha cserélsz modemet ha nem mindenképp érdemes CAT7 kábelt betenni a helyére. -
-
Oly
őstag
válasz
Konflikt #792 üzenetére
Én 3k-ért vettem... és ingyen adom!
De nem neked!!!
Szerintem menj ki a tesco elé és kunyerálj!
Ha összejött a 3k, akkor vegyél egy meghívót!
Ennyi!
Ha azt nézzük, hogy annak idején (meg néhol még most is) pénzért árulták az iwiw-es meghívókat... akkor lehet gondolkozni!
Ha nem tetszik ez a rendszer, menj oda ahol ingyeyn is van!
Ezt már nem lehet tovább magyarázni!
Vagy megérted, vagy nem! -
kapcs-ford
őstag
válasz
Konflikt #771 üzenetére
Mindenki azt csinál a meghívójával amit akar ha azt nézzük hogy az ebay-re is rakhatnánk és elmenne 15-20euroért akkor inkább megtiszteltetésnek veheted azt hogy itt is lehetőség van a beszerzésére sőt még a rendeléssel sem kell törődnöd mert többségünk még azt is megcsinálja mielőtt még az angolod következtében elcsesznéd. Ígyhát ahelyett hogy pampogsz meg illene inkább köszönnöd azt a lehetőséget hogy ph-tag-ként itt hozzájuthatsz egy ilyen kütyühöz.
Ajánlom neked a fon.com oldalát ahol hozzájuthatsz kedvezményesen. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Konflikt #774 üzenetére
azért 3k, mert ez nem olyan összeg, ami közülünk (majdnem) bárkinek gondot okozna. viszont épp elég nagy ahoz, hogy ne érje meg ''majd ha nagyon unatkozom, kipróbálom'' módon használni. ha nem regeli be, akkor nem kap meghívót. ha beregeli, akkor kap ő is, és kap a meghívó is. lehet, hogy a másik 2 meghívómat már ingyen fogom adni, csak ehez kell, hogy több legyen a meghívó, mint aki vár a meghívásra. kell valami motiváció arra, hogy az ''ingyen'' dolgot valaki megbecsülje. sajnos ez errefele még nem alakult ki.
ha meg ingyen szeretnél kapni... légy türelmes, előbb-utóbb elfogynak előled az emberek. ha meg türelmetlen vagy, ott a lehetőség, hogy €45-ért (30+5+10) legyen egy szép saját cuccod... -
shev7
veterán
válasz
Konflikt #771 üzenetére
''Csakhogy én nem kérnék érte 3k-t. ennyi. Ha ingyen kaptam, ingyen adom tovább azt a 3 meghívót. Talán ha ez lenne az irányvonal gyorsabban terjedne az egész...''
En viszont nem ingyen kaptam. Ilyen az elet...
A haveroknak termeszetesen nem 3k-ert adom, ugyhogy nem kell aggodnod, megfelelo utemben fog terjedni... -
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Konflikt #753 üzenetére
abszolut változó.. 2dBi-s antennát adnak ez nem olyan erőss. ha olvasgatsz akkor láthatod hogy van akinek 5falat is átvisz de van akinek az 5böl csak 4et. Én eddig is wifiztem meg faeter is. Yagi antennával nyomja vasadon és 18dBi-s jel keresztül megy 2utcán és kb 1,5km-re van a 2ház egymástol, de átlötte. Szóval ez változó. Nekem ha megjön a fonera ap_om akkor egy 10dBi-s körsugárzót fog kapni és azzal aki Lakihegy körül járkál nagy esélyel fog tudni netezni. Adatokat méterben nem igazán tudunk mondani szvsz, mert felelőtlenség. B/G-n 54en kisebb a távolság mint olny B-n mert ugy ''csak' 11mega de sokal stabilabb a jel. Bár nemtudom hogy a fonerat be lehet-e állitani only B-re.
[Szerkesztve] -
shev7
veterán
válasz
Konflikt #747 üzenetére
egyreszt, a terkepen van jelmagyarazat, masreszt mar le lett irva a topicban, es pont kerdezte is valaki par hozzaszolassal ezelott, de alljon itt osszefoglalva:
narancssarga korben nagyito: azon a teruleten vannak fonero-k nagyits, ha pontos helyeket akarsz latni
narancssarga potty: ott lakik egy fonero
vilagoszold kor: ott van egy fonera router
sotetzold kor: ezt a fonera routert az elmult par oraban hasznaltak
csillagos kor: ''egyedi'' bejelentkezooldal. -
shev7
veterán
válasz
Konflikt #740 üzenetére
igy nem kell reggelni maccimet, de net csak akkor van ha megy a geped. Ami azert lehet problemas, mert a fonerasok ''elvarjak'' a 24/7 uptimeot. (persze kiesesek mindenhol lehetnek, de azert nem olyan gyakori mint az esetleges gepujrainditasok) de megoldhato, ugynaugy mint a crosslink kabelen keresztuli netmegosztas. De akkor mar szerintem celszerubb a fonera maccimet regisztralni, es a gepeddel meg wifin keresztul kapcsolodni.
-
shev7
veterán
válasz
Konflikt #735 üzenetére
''wifi hálót lehet vele csinálni, vagy csak netmegosztásra való?''
Ennek a kerdesnek nincs ertelme. A netmegosztas (fuggetlenul attol, hogy vezetekesrol vagy vezeteknelkulirol van szo) ugy tortenik, hogy a router natolja a csomagokat egy belso halozatba. Azaz ahol van netmegosztas ott van ''wifi halo''.
TexT-BoY: a narancssarga nagyitos azt jelenti, hogy nem nagyitottal ra elegge, hogy lasd a hotspotokat, de a jelzett teruleten vannak hotspotok.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Motoros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- További aktív témák...
- MSI GTX1660 super 6gb új állapot OEM 2db.
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- GAMER PC! i7 12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE - OLED 240HZ
- Belépő GAMER PC! i5-12400F / RX 6600 XT / 16GB 3200MHz / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest