Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunBreeze
aktív tag
pár éve van meg a router, de mostanság hiába van bekapcsolva folyamatosan a hálóira nem lehet csatlakozni és a wlan ledje nem villog, ilyenkor kihúz vissza és működik.
kb minden 2-3. napon meg kell ismételni.
másik probléma, hogy néha "megszakad" a netkapcsolat, ilyenkor a wifi kulcsot kihúzom, bedugom és működik (vagy a notin kikapcsolom majd bekapcsolom a wifit és működik) -
SunBreeze
aktív tag
most beszéltem a netszolgáltatómmal, és azt mondta hogy a routert látja a modem helyett és valamit csinálnom kell a port forwarddal... remélem ezután már télleg jó lesz
-
SunBreeze
aktív tag
kitöröltem minden ssid-t a xp-s előnyben részesített hálózataiból, valamit letöröltem a asus gyári wifis progiját is.
semmi eredmény. hiába írom be a kódot nem lesz netem a myplace alatt csak a fon ap-n
olyan mintha myplace nem kapna netet csak a fon_ap.
van még egy routerem, de azt csak akkor tudnám használni, ha beregisztrálom... lehet hogy most megpróbálom azzal hogy hogy megy...
[Szerkesztve] -
SunBreeze
aktív tag
-
SunBreeze
aktív tag
mennyire biztonságos, ha csak fon_ap-t használom? mert a myplace-n nincs net hiába csatlakozok...
[Szerkesztve] -
SunBreeze
aktív tag
sikerült beüzemelnem a routert ... de mint gondoltam biztos nem fog sikerülni valami.
a myplace-ra nem tudok csatalkozni, csak a fon_ap-re.
így nem tudom a router config felületét sem behozni.
valaki tud segíteni?
-
SunBreeze
aktív tag
érdekes, valami adminisztrációs hiba történt, és ma megint kaptam egy routert, holott csak egyet rendeltem...
remélem nem kell érte utolag fizetni vagy nemtomerről még számlám sincs
[Szerkesztve] -
SunBreeze
aktív tag
megjött a rúter... már csak be kéne regizni :S
-
SunBreeze
aktív tag
válasz
kapcs-ford #1949 üzenetére
az ímélcím mind2 esetben ugyan az volt...
(csak a nick nem, mert nem engedte...) -
SunBreeze
aktív tag
csak ez mind azért volt furcsa, mert mikor rendeltem a routert alapból ott volt a címem, tehát be voltam regelve...
viszont nem kaptam accunt megerősítő ímélt, és a főoldalon ezt ki is írta hogy ha ide kattintok akkor elküldik, nem küldték, azután nem is tudtam belépni
úgyhogy újból regisztráltam ... -
SunBreeze
aktív tag
amúgy nemtom mi történt, én simán regisztráltam aztán TÖRLŐDÖTT A REGISZTRÁCIÓ MÍG MEGREDNELTEM A ROUTERT!!! ... és sztem emiatt nem kaptam ímél értesítést
-
SunBreeze
aktív tag
válasz
kapcs-ford #1921 üzenetére
oks, köszi
-
SunBreeze
aktív tag
válasz
kapcs-ford #1919 üzenetére
dánke, kezdek végre megnyugodni...
megvan a rendelési szám is, meg még a pdf-ben a szállítási cím is... cask meg jön, meg ahogy olvastam >5 munkanapon belül jött meg a többieknek... majd azután fogok elkezdeni izgulni
csak még egy kérdés hogy volt e valami megerősítő link a ímélbe amire rá kellett e kattintani? hogy életbelépjen a megrendelés? avagy nem?
[Szerkesztve] -
SunBreeze
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #1917 üzenetére
de én ma rendeltem meg..
-
SunBreeze
aktív tag
válasz
kapcs-ford #1910 üzenetére
a megrendelés után írt valamit, hogy a számlához itt van egy pdf le is mentettem mi az...
de nem jött válasz ímél...
és nincs spem között sem... -
SunBreeze
aktív tag
nos van egy kis problem... a rendelés ímélje nem jött meg
ilyenkor mit lehet tenni? -
SunBreeze
aktív tag
állítólag mostanság kell hogy rátelepüljön a rc3 firmware amitől nem fog annyira melegedni
majd kiderül -
SunBreeze
aktív tag
oks, thx
[Szerkesztve] -
SunBreeze
aktív tag
koliban a portás át tudja venni a routert?
-
SunBreeze
aktív tag
csak ez azért gáz, mert én csak 2 hetente vagyok otthon...
nem pedig állandóan...
-
SunBreeze
aktív tag
válasz
kapcs-ford #1633 üzenetére
na ja, meglehet érteni mind2 álláspontot, de pl ha felvennéd velem a kapcsolatot, napi szinten beszélnénk, akkor tudnál ügyelni arra hogy télleg a router kézhezvételekor aktiválom, és kapnál megint meghívót...
de ez a bonyolultabb megoldás -
SunBreeze
aktív tag
ekkor csak simán letilt, semmilyen más szankcióval nem jár? pl fizesd ki a routert... ?
-
SunBreeze
aktív tag
válasz
kapcs-ford #1605 üzenetére
de miért kapcsolta ki?
meg ilyenkor mit lhet csinálni, ha fel lett függesztve? -
SunBreeze
aktív tag
ha beregisztrálok, hány meghívót kapok? 3-at?
és ennyi? többet nem is fogok kapni? -
SunBreeze
aktív tag
válasz
kapcs-ford #1592 üzenetére
nah a 3. kérdéssel csak azt akartam kérdezni, hogy nincs szándékomban venni +wifis cuccot a pc-mbe, tehát a gépemet továbbra is kábelen szeretném hagyni, csak a notim lenne wifis
(a másik pc-be plusz noti-ba kéne venni wifit sajna, de nem akarok = semmi pénzt nem akarok költeni már gépre)
-
SunBreeze
aktív tag
hello
tehát ha jól olvastam,
1. van olyan hogy valakinek megy a net egy usb-s kábelmodemen keresztül, de nem támodgatják... ? (nekem motorola van)
2. van otthon pc (kábelen működik) és lenne egy laptop. (plusz még egy noti, meg még egy gép, ha vennék usb-s wifit)
a notit csak akkor használnám otthon ha hazamegyek, egyébként anyu használja a gépet... vagy tesó. megoldható lenne? (valamit olvastam ezzel kapcsolatban, de sötét maradt)
3. nem lehet fájlmegosztást csinálni? (vagy ezt is félreolvastam? )
4. megtudná olyas valaki is csinálni ezt az egész beállítást akinek még sose volt routere, és egyáltalán nem tud csak németül?sajna ez a helyzet
thx a válaszokat
jah és télleg fizetni kell egy meghívóért vagy mi a szösz? .. a routert meg úgy is kapok ingyen nem?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest