- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

nagygabor679 csendes tag Tombi! Rossz helyre címezted a szöveged, én nem ebből akarok megélni, csak vissza akarom szerezni a ”lovét”, amit kapcs-ford barátunk gyűjtött be tőlem. Ő ugyanis az expressz.hu -n (!) hirdette így: “1db Fonera router van jelenleg, csak 3k ! INGYEN POSTA! részletekért pm. Tovább info: http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=411642” Erre jelentkeztem, és tőle vettem. Amúgy ha jól látom most is ez van kiírva minden hozzászólása után. Én csak annyit csináltam, hogy a saját megvett routerem után egy meghívót küldtem az öcsémnek, egyet meg pluszban rendeltem saját névre, gondoltam egy dobozt könnyebb eladni, mint egy meghívót. Ezek után döntse el mindenki, hogy ki is akar ebből megélni? 
 (Éppen ezért kapcs-ford gúnyos #1577-es megjegyzését sem értem.)
 [Szerkesztve]
- 

nagygabor679 csendes tag válasz  kapcs-ford

üzenetére kapcs-ford

üzenetéreIgen, igaz, de egy teljesen semleges freemail-es email címet csináltam neki, amit nyugodtan átadhatok. 
- 

nagygabor679 csendes tag Még mindíg van egy új, eladó routerem, ha valakit érdekel. Nem kell regisztrálni, nem kell 1-2 hetet várni, nálam van dobozbam, már mindent elintéztem, kipróbáltam, csak be kell dugni és használni. No meg előtte kifizetni Én is 3 eFt-ért vettem itt a meghívót, nem keresni akarok, csak visszakapni a pénzem, tehát fix 3000 Ft-ba kerül. 
 Ha érdekel e-mailt írj!
- 

nagygabor679 csendes tag válasz  kapcs-ford

üzenetére kapcs-ford

üzenetéreIgen, tök tiszta, 1 meghívó sem lett elhasználva rajta. (Ha válaszolsz inkább az e-mail címre légyszi, azt gyakrabban olvasom.) 
- 

nagygabor679 csendes tag Van egy új, eladó routerem, ha valakit érdekel. Nem kell regisztrálni, nem kell 1-2 hetet várni, nálam van dobozbam, már mindent elintéztem, kipróbáltam, csak be kell dugni és használni. No meg előtte kifizetni  Én is 3 eFt-ért vettem itt a meghívót, nem keresni akarok, csak visszakapni a pénzem, tehát fix 3000 Ft-ba kerül. Én is 3 eFt-ért vettem itt a meghívót, nem keresni akarok, csak visszakapni a pénzem, tehát fix 3000 Ft-ba kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- HP ProBook 430 G6 Intel Penium 5450U laptop
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én is 3 eFt-ért vettem itt a meghívót, nem keresni akarok, csak visszakapni a pénzem, tehát fix 3000 Ft-ba kerül.
 Én is 3 eFt-ért vettem itt a meghívót, nem keresni akarok, csak visszakapni a pénzem, tehát fix 3000 Ft-ba kerül.