Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagygabor679
csendes tag
Tombi! Rossz helyre címezted a szöveged, én nem ebből akarok megélni, csak vissza akarom szerezni a ”lovét”, amit kapcs-ford barátunk gyűjtött be tőlem. Ő ugyanis az expressz.hu -n (!) hirdette így: “1db Fonera router van jelenleg, csak 3k ! INGYEN POSTA! részletekért pm. Tovább info: http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=411642” Erre jelentkeztem, és tőle vettem. Amúgy ha jól látom most is ez van kiírva minden hozzászólása után. Én csak annyit csináltam, hogy a saját megvett routerem után egy meghívót küldtem az öcsémnek, egyet meg pluszban rendeltem saját névre, gondoltam egy dobozt könnyebb eladni, mint egy meghívót. Ezek után döntse el mindenki, hogy ki is akar ebből megélni?
(Éppen ezért kapcs-ford gúnyos #1577-es megjegyzését sem értem.)
[Szerkesztve] -
nagygabor679
csendes tag
válasz
kapcs-ford #1568 üzenetére
Igen, igaz, de egy teljesen semleges freemail-es email címet csináltam neki, amit nyugodtan átadhatok.
-
nagygabor679
csendes tag
Még mindíg van egy új, eladó routerem, ha valakit érdekel. Nem kell regisztrálni, nem kell 1-2 hetet várni, nálam van dobozbam, már mindent elintéztem, kipróbáltam, csak be kell dugni és használni. No meg előtte kifizetni Én is 3 eFt-ért vettem itt a meghívót, nem keresni akarok, csak visszakapni a pénzem, tehát fix 3000 Ft-ba kerül.
Ha érdekel e-mailt írj! -
nagygabor679
csendes tag
válasz
kapcs-ford #1473 üzenetére
Igen, tök tiszta, 1 meghívó sem lett elhasználva rajta. (Ha válaszolsz inkább az e-mail címre légyszi, azt gyakrabban olvasom.)
-
nagygabor679
csendes tag
Van egy új, eladó routerem, ha valakit érdekel. Nem kell regisztrálni, nem kell 1-2 hetet várni, nálam van dobozbam, már mindent elintéztem, kipróbáltam, csak be kell dugni és használni. No meg előtte kifizetni
Én is 3 eFt-ért vettem itt a meghívót, nem keresni akarok, csak visszakapni a pénzem, tehát fix 3000 Ft-ba kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Nők, nőügyek (18+)
- Vicces képek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- TCL LCD és LED TV-k
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest