- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
válasz
DeusHun #2027 üzenetére
oke, pontatlanul fogalmaztam. Nagyjabol tisztaban vagyok a japan viszonyokkal, de ugy kulfold != Japan. Nyugateuropaban nem fogsz 100 megabites csomagokat talalni. A szlovák 10/4 meg meg mindig log a levegoben. Foleg arra lennek kivancsi, hogy milyen technologiaval nyujtjak ezt, illetve mekkora teruleten elerheto... Mert nem kapsz realis kepet, ha egy viszonylag szuk korben elerheto szolgaltatast hasonlitasz egy orszagos halozathoz. Mert akar azt mondhatnank, hogy a magyaroknak milyen jo, evente ~10k-ert 100/100-as netet kapnak. Ja hogy ez csak a nagyobb egyetemek kollegiumaiban elerheto?
Csak viszonyitasi alapnak pl UK BT: ~10k az upto 8 megas csomag. Az olcsobbak adatforgalomban korlatosak... kerdezz meg egy p2p szoftver hasznalot, hogy upto 8 megabites 8giga korlatos csomagot, vagy egy korlatlan 4 megabites csomagot hasznalna.
Szoval mielott elmegyunk a hejj de jo nyugaton az internethelyzet iranyaba, csak gondoltam szolok, hogy odaat mar eleg sok helyen forgalmi korlatos az adsl... -
Marci_
tag
válasz
DeusHun #1996 üzenetére
La Fonera router-nek ket jele van, egy privat es egy publikus. A privat jel arra valo, hogy otthon tudjad hasznalni egy autentikalt halozaton keresztul a netet, shev7 arrol beszelt, hogy mas router-ere hogyan tudsz csatlakozni. Otthon barki ra tud csatlakozni a Fonerara, aki tudja a privat halozat WPA kodjat, publikusnal meg biztosithatsz elerest ismeroseidnek, ha letrehozol nekik hozzaferest nev es jelszo megadasaval a fon.com -on.
-
shev7
veterán
válasz
DeusHun #1996 üzenetére
ugylatom eleg lusta voltal utananezni a dolgoknak. Ajanlom az elso hozzaszolast. De roviden: sajat routerrel ''azt csinalsz amit akarsz''. Annyian csatlakoztok amennyit csak elbir, amit irtam az a kozosseg tobbi routerere vonatkozott, ami nem a tied, de szeretned hasznalni,
-
shev7
veterán
válasz
DeusHun #1993 üzenetére
''Egy ideje hallok dolgokat erről a FONról, le is reggeltem magam (routerem nincs kifutottam az időből ), viszont nem tudom, hogy hogyan tudok csatlakozni más FON routeréhez''
Ingyen, amig nincs routered sehogy. Ha meg fizetned kell erte, akkor mindegy, hogy reggelve vagy-e vagy nem. Ha lenne routered, akkor igen, az emaileddel es a jelszavaddal azonositanad magad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Robogó, kismotor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- YouTube
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5430 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest