- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
most őszintén: te úgy ismered az ''átlagmagyart'', aki csak úgy, ingyen odaad valamit, ami neki (akármilyen kevés) pénzébe volt, ráadásul (akármilyen keveset) kereshet is rajta? egy olyannál, akit személyesen ismersz, ez előfordulhat. de egy idegen esetén... kötve hiszem.
de az is benne van az 1. hsz-ban, hogy ha lehet, min. egyet ph-snak adj, és min. egyet ingyen adj. senki nem ellenőrzi, senki nem kéri számon, de ezt illik, legalábbis szerintem.
nem a 3k-ból fogsz meggazdagodni.
a 3k nem befektetés. a 3k biztosíték a magyar mentalitás ellen. a végén visszakapod, ha szerencséd van. és vehetsz belőle új kocsit, vagy egy hétre elmehetsz belőle nyaralni a bahamákra. -
shev7
veterán
''De sokkal jobb lenne, ha magyar ként összetartanánk, és ingyen adogatnánk a meghívókat''
Jaj ne jojjunk mar ezzel a demagog dumaval... egyet eladtam itt (es szerintem jo helyre kerult mert nem volt meg a kornyeken sem egy fonera) a tobbi ingyen adom, csak nem itt a forumon, hanem a szukebb barati koromnek, szoval neked is csak azt tudom, ne aggodj rajtam nem fog mulni a lefedettseg.
Ha szukseged van fonerara 3k nem penz erte, ha nincs, akkor meg mirol beszelunk. De mutass jo peldat, megvehetsz 3k-ert egy meghivot, s elosztogathatod amit kaptal, vegulis miert ne, ha elvarod ezt olyantol aki ~10k-t adott erte. -
kapcs-ford
őstag
Még mindig nem érted szerintem olvasd el ismét.
Azt hogy miért tartunk ott ahol tartunk arról inkább kérdezd az ország vezetését...
( ha nem lesz aktiválva az első meghívód akkor nem kapsz többet tehát megszakad a lánc.)
(#789) : Szerintem látogasd azt a másik oldalt és ott íratkozz fel a kunyilistára és várj türelmesen majd csak valaki ad neked csak úgy. Vagy kérdezd meg a barátodat hogy ad-e neked.. biztos ad hisz annyi van.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bittorrent topik
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- Gyúrósok ide!
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest