- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Raspberry Pi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
válasz
alexandrosz #1374 üzenetére
én 1órával a futár srác érkezte elött kaptam egy nagyon jó kedvü fazontol telefont hogy otthon vagyok-e.. mondom nem de ha 0Ft-os a csomag akkor adja oda a szomszédnak, megköszönte lerakta és 20perc mulva hivott a szomszéd hogy hoztak egy zacseszt
Korrekt volt a szállitás de nem hiszem hogy ez a fonerán mulott volna.
-
TexT-BoY
addikt
válasz
polszki26 #1324 üzenetére
Nem egészen, mivel a Fon egy hardvert küld számodra amig a Wiw rohadtul nem
küldök neked ingyen meghivót a Fon-ra is.. csak épp nem kapsz mellé fonerot.. Ha gondolod.
Utálom amikor az emberek ilyenek. /Megjegyzem én egy kicsit félre érhetően oldottam meg a dolgot (amolyan bizalmi alapon) Shev-el de végülis megvolt és szó sem volt arrol hogy inyegn ''kunyizzak'', Sőt volt más srác is aki ugyan ugy gondolkodott mint te, mégis meggyöztem arrol hogy fizesse ki az első foneráját.
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
szerintem a fon akkor járna a legjobban ha nem fejezné be az ingyen routerek kiküldését.. mert igy sokkal jobban fejlődik a fonera ap-ok száma.. Szerintem pl magyarországon nem is lenne több
Ami most is van az 99%ban az ingyen akciónak köszönhető..
Amugy az elöbb kérdeztétek: igen én kaptam 1 meghivót de nem küldtem még el viccesnek.. majd este. -
TexT-BoY
addikt
NA mostmár sikerült a térképen is bejelölni házra pontosan a dolgot.. Lakihegyen megkezdődött a cuccos sugárzása.. 10.1dBa-s bot antennárol
bár csak 512őt tudok osztani.. Hazsnáljátok egésséggel. Még ha marad az akció lesz 1-2helyen fonero-s ruter általam. Jut eszembe. Lehet az én nevemmel több routert beregelni vagy különböző neveken kell?
-
TexT-BoY
addikt
elkézültem én is, viccesnek is küldeném a meghivást ha tudnám az adatait.. nálam nemtudom hány nap volt de saccra 1hét
ma 2kor hivott egy jofej TNT-s forma hogy oda adná az eszközt..
Szóval lakihegyen kivillantunk.
-
TexT-BoY
addikt
Vicces kolega is ilyen szerette volna beszerezni a meghivót, én mondtam hogy oda adom neki 2-ért mert ismerem régebbröl. Aztán véletlen illetve a tudatlanásgom következtébe csak egy sima meghivót küldtem neki, de intelliges ember monjára elfogadta.. Jut szembe Linksys WRT54GC a routerem ezt be lehet regelni hogy hamarabb meglegyenek a meghivóim?
-
TexT-BoY
addikt
válasz
Konflikt #753 üzenetére
abszolut változó.. 2dBi-s antennát adnak ez nem olyan erőss. ha olvasgatsz akkor láthatod hogy van akinek 5falat is átvisz de van akinek az 5böl csak 4et. Én eddig is wifiztem meg faeter is. Yagi antennával nyomja vasadon és 18dBi-s jel keresztül megy 2utcán és kb 1,5km-re van a 2ház egymástol, de átlötte. Szóval ez változó. Nekem ha megjön a fonera ap_om akkor egy 10dBi-s körsugárzót fog kapni és azzal aki Lakihegy körül járkál nagy esélyel fog tudni netezni. Adatokat méterben nem igazán tudunk mondani szvsz, mert felelőtlenség. B/G-n 54en kisebb a távolság mint olny B-n mert ugy ''csak' 11mega de sokal stabilabb a jel. Bár nemtudom hogy a fonerat be lehet-e állitani only B-re.
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
válasz
kapcs-ford #751 üzenetére
privi ment
-
TexT-BoY
addikt
Hm nemtudom
lehet hogy valami nálam volt rossz. ma a sulibol tudtam nézni rendesen a hotspotokat de nem adott ki mindent csak a ''narancssrága nagyitósokat '' Aztán amióta tag vagyok
azóta zölden látszik a cucc..
Esetleg nem tudtok olyan megoldást amivel ki lehet listázni a magyar fonera hotspotokat?
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
lehet 1 postázási cimre több routert rendelni más névvel? rendelnék még ide mert 2lakás van meg 1iroda de az a baj hogy itt tartozkodunk csak mindig ahova kértem az elsőt is...
Jah amugy köszönöm a meghivót és a rugalmasságot shev7 társunknak.Én most elkezdem gyorsan szétszorni a magokat
Amig még akciós a dolog aztán Csepelen lesz +2hotspot a Szenimretéren meg lesz egy Lakihegyi is.. asszem itt a lakihegyin egy yagi antennát is kap és akkor az Auchan sziget prakolóbol nyomhatjátok a netelést 3héten belül
-
TexT-BoY
addikt
Sziasztok!
Valaki megtisztelne engem is egy ilyen meghivással? meg pontosan kinek kéne fizetni és mennyit? látom a 3k-s árat de azt is látom hogy 1ph-snak meg xD nem értem.
A cucc viszont eléggé tetszik .. sőtNagyon jó a kezdeményezés
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- ROG Flow X13 2-in-1 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 6900HS RTX 3050 Ti 16GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell Precision 7670 16" FHD+ Core i9 vPRO 12950HX 16 Mag Nvidia Quadro 64GB DDR5 2TB NVME SSD Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest