- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyomtató topik
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
attol, hogy a dhcp-t kikapcsoltad vele fix ip-vel lehet hozza kapcsolodni. Ha nem, akkor kabelen biztos, es lehet jol allitani.
Illetve jo lenne tudni melyik jelet veszti el. Mert a public jel akkor nem ''latszik'', ha nincs rajta net. Ez nem feltetlenul a fonera hibaja, lehet, hogy a szolgaltatodnal van gubanc.
Nem akarlak megbantani, de azokbol amit irtal inkabb ugy tunik nem nagyon ertesz a temahoz, tudod, hogy a kacsa nem tud uszni, nem a viz a hulye. De lehet veletlen, hogy szinte mindenkinel hibatlanul megy, nallad pedig ketto rossz. -
kapcs-ford
őstag
40euro az ára, azt hogy te olcsón megszerezted az csak egy dolog mint az is hogy nálad egyik sem megy.
(Kolombusz): igen megkapod valszeg. hatótáv sok mindentől függ. átlag 200méter szabadtéren.
10méteren és 3téglafalon keresztül jó a jel minősége és használható is.
[Szerkesztve] -
Billu
aktív tag
-
shev7
veterán
a kerdesem nem a forwardolasra vonatkozott mint mar irtam, hanem hogy melyik iranyban nem tudod elerni a megosztott mappakat.
Valamit nem jol csinalsz mert a fonera->vezetekes iranynak mukodnie kell. Egyreszt a remote eleres mukodik nalad is, masreszt totalcommanderben a cd \\ipcim modszer nallam is bejon. Tuzfal beallitasi problema lehet peldaul. -
tzs84
tag
-
net84
őstag
ahogyan kapcs-ford is mondta, reset után várni kell vele jó sokat, mire újra normálisan beindul. Utánna meg kell neki egy ''reboot'', a gépnek nem kötelező.
egyetlen egyszer reset-eltem a FON-t, akkor kb. 5 perc volt, mire normálisan elindult, és akkor sem szórta még a netet, kellett neki egy kikapcs
a gépen meg csak újra rákerestettem a wlan eszközökre (azért szeretem az új sw-t, amit az asus adott a notihoz, mert minden keresés megkezdése elött kitörli a listát).
Az én Gaim-es problémámra valakinek valami ötlete? Lehet, hogy csak valami beállítás a Gaim-be, hogy csak azzal a hálóval működik, amivel először elindítottam és bekonfigoltam a fiókokat? A poén, hogy a cégben sem megy mindig a wlan hálón...
Hogy is van most a megosztásnál?
A publikos wlan hálót csak a FON tagok használhatják, vagy bárki ''jötment''?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Server
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest