Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
attol, hogy a dhcp-t kikapcsoltad vele fix ip-vel lehet hozza kapcsolodni. Ha nem, akkor kabelen biztos, es lehet jol allitani.
Illetve jo lenne tudni melyik jelet veszti el. Mert a public jel akkor nem ''latszik'', ha nincs rajta net. Ez nem feltetlenul a fonera hibaja, lehet, hogy a szolgaltatodnal van gubanc.
Nem akarlak megbantani, de azokbol amit irtal inkabb ugy tunik nem nagyon ertesz a temahoz, tudod, hogy a kacsa nem tud uszni, nem a viz a hulye. De lehet veletlen, hogy szinte mindenkinel hibatlanul megy, nallad pedig ketto rossz. -
kapcs-ford
őstag
40euro az ára, azt hogy te olcsón megszerezted az csak egy dolog mint az is hogy nálad egyik sem megy.

(Kolombusz): igen megkapod valszeg. hatótáv sok mindentől függ. átlag 200méter szabadtéren.
10méteren és 3téglafalon keresztül jó a jel minősége és használható is.
[Szerkesztve] -
Billu
aktív tag
-
shev7
veterán
a kerdesem nem a forwardolasra vonatkozott mint mar irtam, hanem hogy melyik iranyban nem tudod elerni a megosztott mappakat.
Valamit nem jol csinalsz mert a fonera->vezetekes iranynak mukodnie kell. Egyreszt a remote eleres mukodik nalad is, masreszt totalcommanderben a cd \\ipcim modszer nallam is bejon. Tuzfal beallitasi problema lehet peldaul. -
tzs84
tag
-
net84
őstag
ahogyan kapcs-ford is mondta, reset után várni kell vele jó sokat, mire újra normálisan beindul. Utánna meg kell neki egy ''reboot'', a gépnek nem kötelező.
egyetlen egyszer reset-eltem a FON-t, akkor kb. 5 perc volt, mire normálisan elindult, és akkor sem szórta még a netet, kellett neki egy kikapcs
a gépen meg csak újra rákerestettem a wlan eszközökre (azért szeretem az új sw-t, amit az asus adott a notihoz, mert minden keresés megkezdése elött kitörli a listát).
Az én Gaim-es problémámra valakinek valami ötlete? Lehet, hogy csak valami beállítás a Gaim-be, hogy csak azzal a hálóval működik, amivel először elindítottam és bekonfigoltam a fiókokat? A poén, hogy a cégben sem megy mindig a wlan hálón...
Hogy is van most a megosztásnál?
A publikos wlan hálót csak a FON tagok használhatják, vagy bárki ''jötment''?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Starship Troopers: Ultimate Bug War! - Bogár írtás retro módban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest