Új hozzászólás Aktív témák
-
Salex1
őstag
Eladó egy FON router. 4000HUF
-
Salex1
őstag
Egy kis segítséget kérnék, hátha tud valaki segíteni!
Hogy tudom egy munkahelyi hálózatból elérni távoli asztallal, vagy hasonlóval az otthoni gépemet, ha az is router mögött van? -
Salex1
őstag
Meghívtam egy emberkét, és azt írta a válaszlevélben, hogy elfogytak a meghívóim, és majd értesítenek, hogy hogyan kaphatnék újakat! Ez másnak is így szokott lenni, vagy tényleg nem kapok újat, ha reggel a srác?
-
-
Salex1
őstag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy beregiztem rendesen a fon-t, és műxik is, mindaddig amég a laptop közelében van. DE amint kicsit arrébb rakom, az asztal mellé, szinte csak annyiban vátozik, hogy nincs rálátás..már nem megy a net. Pedig a wifi szignál 100%-os!
Van ötletetek? -
Salex1
őstag
Ma megkaptam én is!
Este regisztrálok! -
Salex1
őstag
válasz
kapcs-ford #787 üzenetére
Na akkor ha az egyiket nekemadod, a másikkal meg kijösz majd 0-ra
és meg csak annak fogom továbbadni aki vállalja, hogy ingyen adja tovább! -
Salex1
őstag
De sokkal jobb lenne, ha magyar ként összetartanánk, és ingyen adogatnánk a meghívókat, és akkor a lefedetség is jobb lenne! Ha lejár az akció nem hiszem, hogy a már említett magyarok annyira nagyon veszegetnék a 30€-s fonerát!
Szóval szerintem nem éri meg a fáradozás, árulás a 3K-t!!! Nem ebből gazdagszik meg az ember!
No meg az is kész, hogy én ennyiért vettem ennyiért is adom...ezért tartunk ott ahol tartunk! -
Salex1
őstag
Sziasztok!
Nem felelne meg valakinek az a variáció, hogy meghív engem és én cserébe meghívom két barátját regisztrálás után! Ez is jó üzlet szerintem! -
Salex1
őstag
És akkor ha beregelek akkor ingyen kapom meg ezt a kis kütyüt amivel oszthatom a netet?!
Jól tudom? -
Salex1
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki adni egy meghívót? -
Salex1
őstag
Sziasztok!
Valaki tömören össze tudná foglalni miről is szól ez?
Már a honlapot nézegettem, de mit kell tenni és mit kapok.Ill. mennyibe kerülnek ezek!
Ja és Debrecen környékéről van valaki? Mert a lapon néztem a térképet és magyarországról senkit nem láttam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest