- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

DeusHun őstag Üdv! Tudja valaki, hogy a Fonera 2.0 tud-e PPPoA-t vagy csak PPPoE elérhető rajta? 
- 

DeusHun őstag válasz  kapcs-ford

üzenetére kapcs-ford

üzenetéreAccess Connections megoldotta, rátettem, hogy ne kímélje az akksit, nyugodtan mehet a wifi teljes erővel és most nem dobál, megy az msn is. 
 Bár azt a ''kulcsfontosságú portok'' témát ez nem magyarázza... Azt még mindig nem értem/tudom mi okozta.
- 

üzenetére kapcs-ford

üzenetéreUhh. Kicsit véges megoldásnak tűnik. Előtte letesztelem, hogy leszedem a powerManagement-et a gépemről és úgy hátha. Meg közben kérdeztem a gépem topikjában is, holnap letesztelem az ajánlott programmal, hátha. 
 Ha nem jön be akkor marad a reset.
 Kösz a tippet!
- 

DeusHun őstag Üdv! 
 Kis segítséget szeretnék Tőletek kérni FON-nal kapcsolatban.
 A bajom az, hogy ha fon-ról netelek akkor néha nem tudok msn-re menni. Ha kábellel csatlakozom a hálózathoz akkor nincs baja semminek. De ha a LaFonera-t használom...
 Weblapokat behozza (igaz kicsit lassan, de müxik. Most is úgy írok), e-mail-t tudok olvasni, msn-t pedig néha nem engedi. Mikor rámegyek a probléma megoldása gombra akkor a ''kulcsfontosságú portok'' résznél szokott hibát jelölni amit persze javítani nem tud.
 A hálózat felépítése: modem -> D-Link DI-604 router -> LaFonera
 Ami érdekes, hogy mindenki másnak aki próbálta működött. Öcsémnek is, a szomszéd hölgynek is (lásd logout írásom) elsőre sikerül bejelentkeznie.
 Sem eseményhez, sem időhöz nem tudom kötni, hogy mikor engedi és mikor nem.
 Ha porttovábbítás kéne akkor másnak sem működne, nem csak nekem.
 Találkozott már valaki ilyennel? Tud valaki megoldást?
 U.I.: Ja és szokása 5 percenként bontani a kapcsolatot...
- 

DeusHun őstag Vártam, hogy valaki ezért fog sírni  Valaki mindig leragad az ilyen jelentéktelen dolgoknál Valaki mindig leragad az ilyen jelentéktelen dolgoknál 
 10 mbit le 4 fel 2700 Ft-ért Szlovákiában (ha jól emléxem). Ezt itt az oldalon írták, egy egladó ház hírdetésénél.
 ''Ja, szélessáv: odakint ez 100 megabitet jelent, és nem ADSL technológiáról beszélünk, tehát a feltöltési sebesség sem sokkal alacsonyabb (30-40 megabit). Mindezt havi 10 ezer forintért'' Író: Parci (Link: [link] )
 Akkor a 10mbit?
- 

DeusHun őstag Na ezt eddig nem tudtam (nem hiába, hiszen nincs fon-om). 
 Az a gond ezzel, hogy míg külföldön 10 megabit szinkront adnak 3000 Ft-nak megfelelő összegért addig a magyar ember örül az 1-2 megabites letöltésnek is (5-6-7 ezerért). 10 megánál az 512k csak 20-ad rész, de egy 1 megásnál a fele.
 Külföldinek az semmi, nálunk a havi előfizetési díj jelentős részét teszi ki (átszámítva).
- 

üzenetére kapcs-ford

üzenetéreKinek mi a perverziója. De akár a wc-ről msn-elni és torrentezni egyszerre, fantázia kérdése  A lényeg, h annyian még nem leech-elnék a netet az ember háza előt ülve, hogy emiatt ne vegyen valaki occsóé wifi routert magának. Nomeg ahogy olvastam tudod szabályozni, h mekkora sávszélt engedsz a publikus résznek (nehogy már gyorsabban szedjen le torrentről az alien mint a tulaj A lényeg, h annyian még nem leech-elnék a netet az ember háza előt ülve, hogy emiatt ne vegyen valaki occsóé wifi routert magának. Nomeg ahogy olvastam tudod szabályozni, h mekkora sávszélt engedsz a publikus résznek (nehogy már gyorsabban szedjen le torrentről az alien mint a tulaj ) )
 [Szerkesztve]
- 

DeusHun őstag Sztem meg simán megérné. A következő miatt: magyarországon még annyira nem rohangálnak sokan notebook-kal a kézben az emberek, hogy bárki a házad előtt a te neted használja. Te viszont kapsz egy wifi routert majd'nem ingyé', így te otthon akár az ebédlőből is tudsz a PH!-ra írni. 
- 

üzenetére kapcs-ford

üzenetéreEgyet el kell tennie magának a többit meg viszonteladogatni  Kis felárral Kis felárral 
 Olvastam olyan srácot aki 3at ''rendelt'' magának még az ingyenkorszakban aztán meg dobta fel ebay-re eladni... Én meg pont lecsúsztam róla...
- 

üzenetére kapcs-ford

üzenetéreGyorsabb volt a szemem mint az agyam. Először olvasni kellett volna  Küldtem privátot Küldtem privátot 
 20 €-ért akár ''viszonteladóként'' is meg tudod venni, ahoz meg meghívó sem kell, ahogy most olvasgatom az oldalon.
- 

DeusHun őstag A privát hálózatos így már világos, kössz!  
- 

DeusHun őstag Hali mindenki! 
 Egy ideje hallok dolgokat erről a FONról, le is reggeltem magam (routerem nincs kifutottam az időből ), viszont nem tudom, hogy hogyan tudok csatlakozni más FON routeréhez. Ha pl elmegyek egy megjelölt helyre a wifi látja, hogy ott van a FON-router, de hogyan tudok csatlakozni hozzá? Hogy tud azonosítani engem az az eszköz? Elvileg az e-mail-címem és a weblapon használt jelszavam. Vagy félreértettem? kifutottam az időből ), viszont nem tudom, hogy hogyan tudok csatlakozni más FON routeréhez. Ha pl elmegyek egy megjelölt helyre a wifi látja, hogy ott van a FON-router, de hogyan tudok csatlakozni hozzá? Hogy tud azonosítani engem az az eszköz? Elvileg az e-mail-címem és a weblapon használt jelszavam. Vagy félreértettem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- sziku69: Szólánc.
- Philips LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Óvodások homokozója
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Akkor itthon ha lenne FON router nem tudnék tesókkal egy időben a routerre csatlakozni (merthogy csak egyikőnk lenne reggelve routerre)? Nézik azt, hogy hány ember megy be azonoss accounttal egy időben?
 Akkor itthon ha lenne FON router nem tudnék tesókkal egy időben a routerre csatlakozni (merthogy csak egyikőnk lenne reggelve routerre)? Nézik azt, hogy hány ember megy be azonoss accounttal egy időben?