Új hozzászólás Aktív témák

• shev7

veterán

válasz DeusHun #2027 üzenetére

oke, pontatlanul fogalmaztam. Nagyjabol tisztaban vagyok a japan viszonyokkal, de ugy kulfold != Japan. Nyugateuropaban nem fogsz 100 megabites csomagokat talalni. A szlovák 10/4 meg meg mindig log a levegoben. Foleg arra lennek kivancsi, hogy milyen technologiaval nyujtjak ezt, illetve mekkora teruleten elerheto... Mert nem kapsz realis kepet, ha egy viszonylag szuk korben elerheto szolgaltatast hasonlitasz egy orszagos halozathoz. Mert akar azt mondhatnank, hogy a magyaroknak milyen jo, evente ~10k-ert 100/100-as netet kapnak. Ja hogy ez csak a nagyobb egyetemek kollegiumaiban elerheto?

Csak viszonyitasi alapnak pl UK BT: ~10k az upto 8 megas csomag. Az olcsobbak adatforgalomban korlatosak... kerdezz meg egy p2p szoftver hasznalot, hogy upto 8 megabites 8giga korlatos csomagot, vagy egy korlatlan 4 megabites csomagot hasznalna.

Szoval mielott elmegyunk a hejj de jo nyugaton az internethelyzet iranyaba, csak gondoltam szolok, hogy odaat mar eleg sok helyen forgalmi korlatos az adsl...

Új hozzászólás Aktív témák