- Melyik tápegységet vegyem?
- Videós, mozgóképes topik
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SunBreeze #3737 üzenetére
"pár éve van meg a router, de mostanság hiába van bekapcsolva folyamatosan a hálóira nem lehet csatlakozni és a wlan ledje nem villog, ilyenkor kihúz vissza és működik."
Ugyanez itt is. Most hogy fent van freewlan, egyik gép rendszeresen nem tud rá csatlakozni, csak ha reset után közvetlenül felmászik. Akkor viszont stabilan megy amíg nincs a gép újraindítva pl. Ezt a gépet meg nem merem addig restartolni amíg rá nem jövök a megoldásra
-
net84
őstag
válasz
SunBreeze #2159 üzenetére
szintén asus noti - sajátom pöcre indult, ismerősnél meg majd 1 órát szarakodtam, kétszer reset-eltem a notit vagy 5-ször indítottam újra, hol nem volt myplace sem, hol volt, de vagy nem tudtam rá csatlakozni, vagy nem volt rajt net
egy reset + áramtalanítás a ruteren, vele szinkronban a notin is, majd mérgemben elszívtam egy cigit, addig elgyökölt a router valamin, mert ezután egyből tudtam csatlakozni, és elindult a fon.com, végigvágtáztam az aktiváción (előfordult, hogy korábban is be tudtam lépni a fon.com-ra, de az adatok elfogadtatása közben mindig megszünt a net) és azóta is működik
ha áramtalanítom, akkor a sajátom is néha elszórakozik, és 515 perc közötti intervallum kell neki, hogy a myplace megjelenjen az asus notin.
Ezért is állítottam vissza a DI-624-et a saját hálozatomnak, a fon pedig csak osztja a netet a nagyvilágnak, nem is használom a myplace-t... -
-
ludus
aktív tag
válasz
SunBreeze #1946 üzenetére
a fon logo alatt van hogy ''You are the # .......... member of the FON Community...'', erre mondtam én hogy user id, de igazán nem látom hogy bárhol is használná a rendszer...
akkor lehet gebasz ha ez alapján vagy nyilvántartva a rendszerben, mert akkor nem egyezik a 2 regisztrációnál ez a szám... -
kapcs-ford
őstag
válasz
SunBreeze #1886 üzenetére
Pár napja már rajta van (mint rendes 24/7 user-nek)
, nincs észlelhető változás hőmérséklet ügyben (langyos az ablakban), kétlem hogy bármit is tudnának azon szoftveresen változtatni... Nem kell szőnyegre vagy másik elektromos motyóra rakni hanem inkább állítva vagy hanyatt...
-
kapcs-ford
őstag
válasz
SunBreeze #1600 üzenetére
Egyszerre csak 1-et kapsz. Majd ha azt elküldöd és célba ér (aktiválva is lesz) majd csak akkor kapsz másikat.... nem csak 3-at hanem többet is ha mindenki regisztrálja, ha valaki nem aktiválja akkor nem kapsz több meghívót..
(A priviben erre értettem hogy ki lett vesézve hogy miért 3k) -
kapcs-ford
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Mobilinternet
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videós, mozgóképes topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest