- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Milyen videókártyát?
- UHD filmek lejátszása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
válasz
polszki26 #1324 üzenetére
Nem egészen, mivel a Fon egy hardvert küld számodra amig a Wiw rohadtul nem
küldök neked ingyen meghivót a Fon-ra is.. csak épp nem kapsz mellé fonerot.. Ha gondolod.
Utálom amikor az emberek ilyenek. /Megjegyzem én egy kicsit félre érhetően oldottam meg a dolgot (amolyan bizalmi alapon) Shev-el de végülis megvolt és szó sem volt arrol hogy inyegn ''kunyizzak'', Sőt volt más srác is aki ugyan ugy gondolkodott mint te, mégis meggyöztem arrol hogy fizesse ki az első foneráját.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
polszki26 #1333 üzenetére
abba lehet hagyni a szájtépést! másnak jó volt a 3k-s meghívó? igen. sírt miatta? nem. neked sikerült máshonnan szerezni? igen. akkor meg? nem kell az észosztás. lásd a topik címét. légyszíves mutass róla egy screenshotot, hogy hol volt benne az ingyen, ingyenes szó. legjobb tudomásom szerint sose tettem bele. a 3k épp olyan összeg, ami egy netezőt nem vág földhöz, de ösztönzi arra, hogy minél gyorsabban beregelje, és ''továbbadja''. az, hogy máshol megy ingyen, ''bizalmi alapon'', az szép dolog. csak nézd meg, hogy mekkora a sor.
ha sokallod a 3k-t (ami kb. 12 euro), akkor rendeld meg 40-ért (plusz adó + szállítás). a választás szabadsága a tied. ne az ingyenes vs. 40eurot állítsd szembe, hanem a 12euro vs. 40-et. -
shev7
veterán
válasz
polszki26 #1317 üzenetére
namost ha idejosz es kersz tolem meghivot, en adok neked egyet, te meg majd megrendelem valamikor alapon felreteszed, akkor en megszivtam mert nem kuldhetek masnak meghivot. De ha meg is rendeled, megjon valamikor, akkor is fennall a lehetoseg arra, hogy felreteszed, es majd beregisztralod valamikor kesobb, igy en megint nem tudok meghivot kuldeni. Ha viszont fizetsz erte jelkepes 3k-t, akkor valoszinuleg tenyleg komolyan szukseged van ra, meg fogod rendelni es be fogod regisztralni.
Es kepzeld ingyen adom a meghivokat, olyanoknak akiket ismerek, igy ha nem regisztraljak be, akkor odamegyek es orrba vagom oket, hogy viselkedjenek normalisan.
Jobb is, hogy nem kell mar promo kod, mert ezutan az eszosztas utan ha vennel meghivot, akkor sem adnek el neked (es szerintem mas sem), ugyhogy menj csak a fon oldalara es vegyel 40+5€-ert... -
shev7
veterán
válasz
polszki26 #1311 üzenetére
nem igazan ertelek... valaki ker egy ''jelkepes'' osszeget azert, hogy a masik fel tutira regisztraljon a kapott meghivoval... tehat hogy a szavaiddal eljek ''par rongyos ezrest'' elkerni erte szanalmas, de ha tenyleg szukseged van egyre akkor ezt a ''par rongyos ezrest'' mar nem fizeted ki, inkabb fikazol?
-
róland
veterán
válasz
Elég korrekt ár volt a 3.000,- Ft a meghívóért. Ráadásul szinte mindenki vette az első meghívóját. Kapcs-ford pedig még a Fonera-ját vásárolta, ha jól tudom 5,- Euróért.
Nekem ugyan ígért valaki egy ingyen meghívót, de még nem kaptam meg tőle. Most meg azért nem veszek magamnak, mert inkább megvárom a La Fonera2-t, s annak az akcióját. -
kapcs-ford
őstag
válasz
Egy oldalt szórtál tele OFF- hozzászólásokkal reméljük a moderátor majd törli ezeket.
Privátban is lehet sértegetni az embert meg pampogni hogy mentalitás vagy írigység ? de ezeket már tegnap este megtetted de úgylátszik ma nyilványosan folytatod. Most nem azért hogy újonc vagy-e vagy nem de nem ártana a jó modor vagy tisztelet a másik fórumtagok felé nameg a szabályzat elolvasása.
Neked továbbra is javaslom a fon.com-oldalát a fonera beszerzésére a topikot meg kérlek tartsuk fent a szakmai értelmes hozzászólásokra.
Köszönöm, -
kapcs-ford
őstag
válasz
polszki26 #1308 üzenetére
Mit kunyizol itt, elég szánalmas vagy. Senki sem fogja kockáztatni a meghívóját , mert ha nem aktiválod ugye akkor nem is kapsz több meghívót de gondolom erről fogalmad sincsen... nem ártana olvasnod egy kicsit a topikot ahelyett hogy flame-elnél.
A lehetőséget nem fikázni kell hanem élni vele...
Menj a fon.com-ra és vedd meg ott és mindenki boldog lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 550 GM SFX+ATX
- ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC Edition 12GB
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest