Hirdetés
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci_
tag
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Na igen, en is arra varok...
Par napja csinaltam plexibol egy FON spot tarto lapot FON matricaval meg mindennel, jol mutatna rajta ez az antenna. A lenyege a dolognak nem csak a design volt, hanem az is, hogy a router jobban szellozzon es ugyebar azt mar letisztaztuk, hogy ha az oldalara van forditva, akkor nem melegszik annyira. A masik dolog meg az, hogy az epulet, ahol van az egyseg annyira magas, hogy hiaba van ralatas, megsincs kielegito terero odalent es gondoltam, hogy egy iranyitott antenna sokat segitene, de nincs 8e HUF-om erre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Par napja csinaltam plexibol egy FON spot tarto lapot FON matricaval meg mindennel, jol mutatna rajta ez az antenna. A lenyege a dolognak nem csak a design volt, hanem az is, hogy a router jobban szellozzon es ugyebar azt mar letisztaztuk, hogy ha az oldalara van forditva, akkor nem melegszik annyira. A masik dolog meg az, hogy az epulet, ahol van az egyseg annyira magas, hogy hiaba van ralatas, megsincs kielegito terero odalent es gondoltam, hogy egy iranyitott antenna sokat segitene, de nincs 8e HUF-om erre.