- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
ahogyan kapcs-ford is mondta, reset után várni kell vele jó sokat, mire újra normálisan beindul. Utánna meg kell neki egy ''reboot'', a gépnek nem kötelező.
egyetlen egyszer reset-eltem a FON-t, akkor kb. 5 perc volt, mire normálisan elindult, és akkor sem szórta még a netet, kellett neki egy kikapcs
a gépen meg csak újra rákerestettem a wlan eszközökre (azért szeretem az új sw-t, amit az asus adott a notihoz, mert minden keresés megkezdése elött kitörli a listát).
Az én Gaim-es problémámra valakinek valami ötlete? Lehet, hogy csak valami beállítás a Gaim-be, hogy csak azzal a hálóval működik, amivel először elindítottam és bekonfigoltam a fiókokat? A poén, hogy a cégben sem megy mindig a wlan hálón...
Hogy is van most a megosztásnál?
A publikos wlan hálót csak a FON tagok használhatják, vagy bárki ''jötment''?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- PlayStation 4
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Óra topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő