Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimmi91
addikt
válasz
barcabome
üzenetére
Ez idegesít a legjobban, hogy tudom a semmiért vették el, mert ha használtam vna valamit akkor leszarom benne van, de így nagyon nem fair és igen az a másik, hogy hányan csinálják és semmit se kapnak több 10 millió coint visznek át egyik accról a másikra, meg coin vevő oldalakat promóznak youtubon, biztos nehéz lenne megtalálni őket és kibannolni örökre. Nem ehelyett engem nulláznak aki csak tradelni próbálna ha egyszer egy kalap fos a játék....

Kiváncsi leszek mi lesz, de szerintem idénre ennyi a játék ha nem adják vissza akkor biztos, EA Play Prot már le is mondtam.... -
barcabome
aktív tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Borítsd rájuk az asztalt. Én anno egyszer kényszerültem az EA-al vitába, mikor a FIFA 16-ban rage-ből töröltem a FUT csapatomat, majd mikor újat hoztam létre a tutorial részben nem tudtam átnevezni a csapatot a random Leipzgi FC-ről és még a katalógus általi "rename you FUT squad" lehetőséggel sem engedte. Addig cigánykodtak, hogy rájuk hagytam, mondjuk az egész játékot otthagytam akkor.
Ahhoz meg munka mellet már energiám sincs, hogy észrevegyem, ha nyitok valakit és csak az alap verziót kapom meg, na de mikor lenullázák a coinomat sima trading miatt... A sok búza meg orrvérzésig veszi a coint, meccs közben meg spameli a háromszöget Pelének meg brazil Ronaldonak...
-
Gaborz1
senior tag
7-től újra nyitogatok kicsit több mint 20 csomagot Twitchen.
Aki esetleg benézne, annak köszi.
[link] -
barcabome
aktív tag
Véget ért a csoda. Kiléptem 7-3-nál. Mr. Cristian Portu (83 RW 1400 coin) 8 lövésből 7 gólt lőtt, nekem 3 kapufát is sikerült összehoznom.
De inkább a pozitívumokra figyeltem, ezt a vereséget ráfogom a sörre. Majd holnap folytatom a WL-t. Az előző volt életem első WL-e, akkor Gold 3 lett 4-3-3 (2)-ben és egy győzelem kellett volna a Gold 2-höz, de egy meccsen véletlen a silver obejctive csapatommal mentem, mert elfelejtettem, hogy az van beállítva (ezt is ráfogom a sörre) .

Ha a Gold 3 meglesz már elégedett leszek, sikerült kinyitnom az idei legszarabb TOTW-ból azokat, akik nem férnek be a csapatba, bár kb. senki nem fért volna be.
A pozitívumok viszont megvannak, Emil fucking Forsberg 4 csillagos bal lábbal úgy kilőtte a hosszút a bal szélről, hogy az eleve bal lábas IF Halandal még kaput sem találtam.
A helyzeteim megvoltak, azt már évek óta megszoktam, hogy szar a játék, próbáltam a PES-t, de mindig unalomba fulladt nálam. Nekem már az is örömet okoz, ha úgy kapok ki, hogy körbelövöldöztem a kaput. Egyedül azt nem tudom elviselni mikor ledominálnak és helyzetem sincs. Úgyhogy holnap go előre.

A csapat kiváló, már csak RTTF Davies, Klostermann és Zakaria kell, de inkább kiveszem a kezem a biliből.
-
v-man
őstag
POTM Oyarzabal, egész olcsó, csak kár hogy ugyanaz a poszt, mint Fati, másik oldalon jó lett volna 😄 [link]
-
barcabome
aktív tag
Olyan jó lenne, ha nem számítana ennyire a pace. IF Guerreiro-t is olyan szívesen beraknám a csapatba, de sajnos próbáltam és még shadow lappal is úgy állva hagyta mindenki, hogy a kapus már rég kiszedte a labdát a kapuból, mire visszaért.

Rule Bellarabi meg akkora cheater, olyan dribblingje van, mikor leszerelik is megy tovább a labdával 10-ből 8-szor, helyzeteket meg lazán bevágja.
-
barcabome
aktív tag
Csak nem hagyott nyugodni POTM Forsberg. Beraktam csatárnak WL-meccsre Hunter lappal. Nem mondom, hogy isten, de a maga gólját meglőtte. Rosszabb a finishingje (95), mint IF Haland-nak (99), viszont a dribblingje jobb és nagyon jól passzol meg mozgékony. Eddig nagyon bejön ez a 4-4-2. WL 2/2 eddig két sör után.

Eddig Neuer-re sincs panaszom.
-
K.J
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pont ezért, én semmihez nem merek hozzányúlni, ami a játékhoz kapcsolódik. Inkább leteszem azt a szart és pihenek kicsit.
Tanultál belőle, legközelebb máshonnan tájékozódsz az időt illetően
-
Kristof_94
nagyúr
WL-ben egyelőre 10/7, ebből 1 vereség DC, ami miatt mérges vagyok. Jött valami török gyerek, tipikus gyökér, Adama, Martial, Dembelé és társaik. Gólnál visszanéz, ünnepel. Lövök kettőt, átugrom és jön a félidő. Mondom megnézem mennyi az idő, megnyomom a kontrolleren az Xbox jelet, erre feldob egy értesítést, hogy az xbox game bar átmenetileg nem elérhető és ledob ablak módba...

Nem tudom ki volt az aki ezt kitalálta, de egy hetes hasmenést kívánok neki... Így biztos megállítja a csalókat. -
Stylerr
addikt
Jó ez a bronzpackozás.
[kép] -
barcabome
aktív tag
A tegnapi nap után nem gondoltam, hogy ma visszajön a kedvem ehhez a szar játékhoz.
Lenyomtam egy WL-meccset, eddig 1/1. 6-2-re nyertem egy Mané - Salah - De Bruyne - Werner - van Dijk - Walker csapat ellen. Úgy látszik Goretzka volt a hiányzó láncszem, 3 gól, 2 gólpassz.

Igaz a 6 gólomhoz kellett 17 lövés, míg a gyereknek 3 ahhoz a 2 gólhoz.
-
barcabome
aktív tag
Még az az egy kérdés maradt, hogy IF Gula helyett érdemes-e a sima Neuert elhozni. Egyszer próbáltam a németet, de akkora bakikat tolt néha, néha meg bravúrokat, de gyakorlatilag Gula is ezt csinálja.
-
barcabome
aktív tag
Végül maradt a Bundesliga csapatom, annyi változtatással, hogy kiraktam a kezdőből Forsberget, nagy csalódás volt a játéka, kár volt megcsinálni az sbc-jét. Sajnos ki kellett raknom Sabitzert is és Witsel mellé középpályára Goretzka jött shadow lappal. Egy állat volt az első meccsén. 6-3-ra nyertem úgy, hogy az ellenfél 2 kamu tizit lőtt.
POTM Kramaric is nagy csalódás volt, de most a két csatáros felállásban nagyol élt. Azt sajnálom, hogy nincs jó szabadrúgás lövőm, Sane a legjobb, de neki is csak 82 a fk-je. Még lehet elhozom Zakariát cserének, ő is elég op lap lehet.

-
Nandinagy
addikt
Son vagy Adams esetleg Walker nem lenne rossz

-
barcabome
aktív tag
Köszi!
Biztos beválik, de az 5 védő meg a long ball már alapból ki van zárva nálam.
Viszont most toltam egy meccset, semmi custom taktika meg a chemistry is rossz volt, de sima 4-4-2-ben default instrukciókkal annyi ziccerem volt egy full pace BPL csapat (4-3-3) ellen, nyertem is 4-2-re pedig 40-es ping volt.
Nyilván nem találtam fel semmi újat, hiszen köztudott, hogy idén az egyik META a 4-4-2, de én sosem szerettem ezt a felállást, de meglepően szórakoztatóan tudtam játszani. Kontrák is ültek, de ha akartam a labdajáratást is meg tudtam oldani.
Erre a felállásra kéne egy új csapatot építenem, hogy a két CM valami labdaszerző védekezni is tudó állat legyen, de lőni is lehessen velük. Gondolok itt Kanté-ra, de nekem ő túl drága, viszont BL-es untrade Wijnaldumom van.

-
bab1987
tag
Minden egyes rész 3 hét jó, utána 3 patchel hazavágják az egészet.
Urak a portok megnyitásához ért vki közületek?
Ps-en játszom, kiakaszt ez a delay. -
eM'82
addikt
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Ha én 442ben toltam és az ellen 4231ben, akkor elég sokszor nem találtam a helyem a pályán. Majd átváltottam én is 4231re és onnantól jobban muzsikált a csapat. Nyilván nem minden esetben, de sokszor segít, ha megnézi az ember az ellenfél milyen felálassall tolja.
A 433 passz melyik verziójára még nem találtam meg az ellenszert, de dolgozok a vakcinán -
RigóZsolesz
tag
Szomorú, de a labdajártás az ami megy. Kb hasonló dolgot csinálok most én is, néha eltérek ettől. De ez bevált. Tegnap elég sok DR mecset sikerült nyerni, hasonló játékkal meg taktikával. 4-1-2-1-2 be nyomom én. (Ugye most a 2 csatáros felállások a "meták" elvileg) (Mondjuk én minden 4-3-3 valamelyik variációjába toltam, de most nem megy igazán azzal)
-
K.J
senior tag
válasz
barcabome
üzenetére
MdewC mester taktikája még a fifa 20-ból, azt hiszem kifejezetten erre a delayes szarra.
(Ha rosszul tudom javítsatok kérlek!)
Működött egyébként!!! Itt is megér egy próbát, én is megteszem, hátha.
Játékosokat helyettesítsd be. Gondolom tapasztalt vagy, ne én, zöldfülű magyarázzam neked.

-
RigóZsolesz
tag
Én már azzal is megtudnék elégedni, ha a szabálytalanságot lefújná a bíró. Nem az hogy, 16 oson belül felöklelnek mint egy bika, utána semmi persze. Ebből indult is a kontra és gól

Már nem is tudom mit mondjak a bíróra, de mint ha nem is lenne a játékba...Jah+ hozzá tenném tegnap DR be olyan 25-30méterről Firmino sétálva akkora gólt lőtt nekem, hogy a kapus is csak nézte
(Ilyet most láttam először xd) -
barcabome
aktív tag
Az ai hülyeségeihez mondhatni már hozzászoktam, de azt nem bírom elviselni, hogy a patch óta PS4-en minden meccsen akkora delay van, hogy amiatt kapok ki, hogy a sok eladott labdámból lekontráznak. Sané, Bellarabi úgy mozog mint egy csuklósbusz, az ellenfélnél meg ha leütközöm szemből akkor is tovább viszi a labdát.
Erre a delay-re valami jó taktika? Hiába koncentrálok a passzoknál és csak tuti helyre próbálok passzolni mindig sikerül előbb-utóbb eladni a lasztit.
Próbáltam azt is, hogy csak olyan ellenféllel játszom, akinél jó a ping, de akkor kb. soha nem játszanék.
-
evibly
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Idén Zapata az új Falcao
-
adise
őstag
gondolom van aki nem látta még
[link] -
Nandinagy
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nekem is van vagy 14-15 packom és inkább 7 után nyitom ki. Nem azt mondom, hogy RTTF-t fogok nyitni de legalább megadom az esélyt. Igazából most semmilyen promo lap nincs +szarok az if lapok is szóval tökmindegy, hogy megvárom-e
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Miért, akkor Feri lett volna benne?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
De miért nem vártál legalább estig?

-
LendvaiFeri1
veterán
Jó ez a 100 ezres pack.

Janem.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Nem értem, mit találhattak ami nem tetszett nekik..ahogy néztem xboxon és ps4en is drágább ez az UCL Immo, szal még az se, hogy kirívóan drágán adtam el...Ha nem adják vissza a coinom akkor indulok Kanadába és rájuk kell törni az ajtót
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Semmit, soha, egér rákattint a buy nowra és egyből durrantottam egy entert a másik kezemmel
Lehet én magam vagyok a sniperbot?!
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Várd meg a 18.30-50 körüli időpontot ahogy a kolléga írta, addigra kb lesz biztos leak és max akkor add el..
-
Zimmi91
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Köszi köszi, hát remélem én is, mert a kereskedést élveztem egyedül, ha már a játék egy szar

Nagyon sok tradert hallottam, hogy nulláztak meg bannoltak, az egyik leghíresebbet pl azért mert amikor kijön, hogy csináld meg azokat az állatokat, hogy normálisan álljanak elrontott párat és azt mondta rá az EA, hogy robot XDDD
-
mcwolf79
veterán
Na visszaraktam a 20-at , délben tudok nyomni pár meccset . Kíváncsi vagyok én vagyok e bafax, vagy a játék xaródott el idén. Én utóbbira tippelek. Nem vagyok egy nagy pro, de igen furcsán visszaesett az a kis tudásom is ami a 20-ban volt.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Na igen, csak erről én tehetek vagy mi?
Meg megtudják nézni, hogy nem 149 licitért vitték el az enyémeket, hanem 35be buy nowal...Meg felteszik minimál áron, nem is értettem, csak örültem neki, hogy 27k profit/ kártya
na ma reggelig örültem amikor is megszabadítottak a cointól.. 
Ennyi erővel az összes tradert nullázhatnak, mert olcsón vesznek drágán adnak nem?!
Szal vigyáznék a helyedbe a nagy profitos Dumfriessel
-
Zimmi91
addikt
-
-
Zimmi91
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Törölték az összes coinom , mert szerintük csaltam kereskedés közbe, hol lehet ezeknek ilyenkor írni? A befektetett játékosok megvannak és nem kaptam bant, csak ami volt 2,2 millió nullaztak 😤😤
Tegnap vettem 10-12 Immobilet 9e coinha és eladtam este 38ba, de most kajak ilyen miatt én szopom be, hogy vki kretén és min áron teszi ki?! Gondolom azt hitték így viszem az a coint.....
-
dkaro
őstag
Hétvégén neki esek első wlemnek. Utána valszeg nem lesz egy dbig mert gold3 nem hinném hogy meglesz és csak azért jár a 2000pont🙂
Ma és hnap viszont nem tudok játszani. Ilyenkor nem tudok mit csinálni és bukom a div rank1et? 17k a rank1 és ha jól értem wlen 400pont/meccset kapunk ami 12k csak.
Szerk: közben latom hogy silver 1 is 2000 pont. Eskü úgy emlékeztem hogy idén csak a godl3 ad ennyit -
sz_abika
addikt
Teixeira 400k...nehogy eladjam igy +100ban. Főleg h bármi PL negro 600coinert pont ugyanezt tudná Rashford mellett
Jut eszembe, kene nekem egy RB-RM strong link kombo olyan 50ert...tippek?
-
v-man
őstag
Hát ma nálam az év legjobb divje volt, talán első hetekben ment ilyen jól, div5 és 7-2, meg 5-1 ide mikor kilépnek ellenem, Fati 5 gól 55 perc alatt stb. Nem ezt szoktam én meg
. Már előre félek mekkora szívás lesz holnap ezek után a wl 😄 -
Geradossz
aktív tag
Ez a játék egy kalap szar. Kidob 3-0 nál rivalsba... Random. Majd pedig megnyerem a kibaszott rivals meccset az az 50. Nem kapok érte rivals pontot faszom bug miatt, és még a 100k pakkot se kapom meg... Komolyan mondom csináljunk egy twitter oldalt vigyük csődbe az ea-t csak annyi kell hogy minden ember bejelentkezik 50 szer inkognito modba és kér hívást vagy smst megerősítő kódba. Ezt el kell juttatni egy csomó emberhez mindenki megcsinálja és kurva nagy veszteség éri őket. Jobb ötletem nincs
-
barcabome
aktív tag
Mondom nyomok egy season meccset, az tavaly meg tavaly előtt is jobb volt, mint az UT. Ahha, vicces volt látni, ahogy Salah elfut Felipe és Savic mellett DIV 10-ben. Szerintem egy 10 éves gyerek is megverne jelenleg, akinek először van a kezében controller.
-
cettlee
őstag
szerintem 2-3 hete tök más volt a gameplay, nem tudom megmondani mi változott, talán mintha több lenne az AI beavatkozás, 2 hete a fogyatékosokat szét tudtam alázni mostpedig szétmákolnak napok óta.
én sem vagyok nagy játékos de tudatosan játszom, az ellenség meg találomra passzol egyet és killerpassz lesz belöle -
barcabome
aktív tag
CDM Rule Talisca, védekezik, elől meg veri az ollókat.
Benny Hill az egész, minden ellenfelem spameli a háromszöget. Ennél még az is izgalmasabb, ha kezdek egy karrier módot.
-
Gatho87
tag
Co-op ba en is benne lennek. Aki ps-en van es van kedve tolni akarmit, vegyen fel baratnak.
Acc: xBlackHand87x -
barcabome
aktív tag
Valami jó co-op cimbi kéne, hogy legyen kivel szidni ezt a fos játékot. Anno a pro club is egy foshalmaz volt, de élveztem mert közben lehetett beszélgetni.
-
barcabome
aktív tag
válasz
Gatho87
üzenetére
Most is, végig dominálom a meccset, 3-0-ról visszajöttem 3-2-re két semmi helyzetből, előtte meg a 100-as ziccereket kihagytam.
Na a végén csak nyert a gyerek 4-3-ra egy 30 méteres bombával.

Ez a gyerek akkora barom volt, hogy a bal lábas CB volt jobb oldalt, a jobb lábas bal oldalt, de mindegy, mert Tomori-nak meg Aké-nak hívták őket.
-
Gatho87
tag
válasz
barcabome
üzenetére
Sajnos ez egy fos jatek lett megint. Az a borzaszto,hogy rosszabb jatekosoktol kapunk ki. Ezt abbol latni, hogy normal felallassal hozza sem tudnak szagolni a jatekhoz.. 2,3-0 ra vezetek mindig. Erre jon a varazslatos fast build up, constans pressure es semmit nem tudok csinalni es kikapok. Elpasszok, visszapattanas stb. Vagy a masik hogy rashforddal jonnek es visszapattan hozza minden es felborit mindenkit. Egyszeruen en sem tudom ezt elviselni, szanalmas ez az egesz, hogy vagy a sokkal nagyobb tudas jon ki pl. Div1es player egy div5 os ellen, vagy a lutri, hogy jobban jatszol es normal a jatek (nem jon a script vagy a gep altal tolt loserek.)
-
barcabome
aktív tag
válasz
barcabome
üzenetére
Nagy lelkesen nyomtam egy meccset. Emre Can lefutja Rule Mukielét, majd két védővel maga előtt ellövi a rövidet 20-ról IF Gulának. 4-0-nál ki is léptem, üres kapura rávertem 16-ról, de a visszaérő védő mentett...
Ja én nekem az IF Haaland nem volt képes üres kapura belőni, de az ellenfének a sima Haaland kézen állva elrakja.
Már nekem kellemetlen ez a sok rinyálás, ha nem látnám mi történik a játékban nem hinném el...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Így is olyanokat lőttem vele távolról, basic-al gondolom még királyabb lesz a lövőkéje.