Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Blu-ray lejátszók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Reméljük jön a future stars Szoboszlai
. Azt egyébként nem kétlem, hogy lesz icon swapba Puskás de ha tippelnem kellene akkor inkább a 3. körben. A swapba általában 1-1,5 értékű ikonok kerülnek legfelülre. Na most Puskás azért ettől jóval messzebb van ugye 
Mivel 5-5ben állok(nyilván nem ez életem kezdése a wl-ben
) és folyamatosan Adama Traoré+Rodrigo vagy Hwang+Bailey szivat halálra azzal, hogy a védőim képtelen leszerelni én már azon is gondolkodtam, hogy beszerzek egy baby Puskást+mid Henryt és akkor mehet a fun csapat. A probléma, hogy Puskás 300k-val drágább mint 3 napja 
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nálam Szoboszlai lesz mögötte CAMban :D.
Még hiányzik vagy 1,5M, de türelmes vagyok, vagy hátha icon swapban benne lesz Puskás. -
RigóZsolesz
tag
Elég furán változott a market. Vettem pár olcsóbb játékost, még hétközben. Futbin szerintem lekövetve az előző WL körüli ármozgást. Erre most kisebb bukással szállok majd ki. (Adama Traoré-t 9k x 4 Rodrigot szintén 9k ba 2db ot. Meg csütörtökön vagy 3db Semedo-t (20-21k körül). De nem úgy alakúlnak az árak ahogy vártam.. Még jó hogy csak kicsibe próbáltam gyarapítani a coinom. (Jelenleg kb ezeken 30-40k coin bukás )
Lényegében ezek a játékosok hamarabb lettek nélkülözhetőek.
OP játékosoknál mint pl.: Rashford lehetet volna hasznot húzni. -
Chereiose
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ja
-
akooos
veterán
Pfff az ea elmehet az anyjába. Vezetek wl-ben 5-2-re erre megállítja a játékot engem meg kibasz a dashboardra. Hogyan??? Miért???
-
Chereiose
addikt
Idén nem várható Musa valami ilyen halloweenes formában?
19-ben imádtam, tavaly nem tudom volt-e. -
thebigK
addikt
Elkezdtem en is ezt a hanyingert, az, hogy ugy vezetek felidoben 2-0ra, hogy az ellennek 0 lovese van, majd folyamat teampress, en elfelejtek passzolni es a 70. Percben 3-2 oda, tobb mint mókás
-
cettlee
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
elöbb játszottam egy akinfewa ellen, brutál
vicces ahogy a pályán mozog
vágott nekem vagy 4 golt -
thebigK
addikt
Az osszes friss RB lap nevetsegesen dragan megy, nem ertem az embereket
-
Digestive
veterán
Ez a Pogba egy vicc!
Szinte csak a Def lett jobb. A passz értékét mocskosul lerontották és a sok birka veszi 220 helyett 1.6 milláért! 
-
cettlee
őstag
hali!
életem első WL-je, nálam teljesen jo a játékmenet PC-n.
Majd szivesen nekiállnék pár objektivnek ami fut Friendlies-el kapcsolatos, de nincs barátom
szoljon akinek van kedve ilyennel töketlenkedni. b*zdanyad az acc-om neve csillag nélkül -
sz_abika
addikt
Azért fasza h a szerverek olyan lassuak, h a companion appen a nyomasokat se érzékeli... Csak mire elkel a játékos.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Bence910905
üzenetére
Múlt héten a Mertenses töltőkép dobta meg Insigne árát
-
Aguinaga
őstag
Ez az Insigne-s tipp se ült, nem tudom, ki írta amúgy, de inkább csak lefele mentek az árak azóta
-
Szigma70
addikt
Még egy special Taison meg Hulk lapot bedobhatnának, és meg is lennék

-
Ragnar17
tag
19pack..17ből egy db lucas leiva mint legjobb, de a 18.beadta ezt a az uj Lukakut, azthittem a kutyának se kell, mivel nem épp egy meta lap, de 400k-ért nincs a piacon PS-en.
Szerintetek mennyi lehet ennek a lapnak a reális ára?
-
dkaro
őstag
Ezeknek elmentek otthonról? 15 friendly win és mellé még a no boundaries okorseg?
-
Digestive
veterán
Most minden eladjátok, aztán pár nap és kijön egy baszó Promes sbc akkor ne pislogjatok nagyon...

-
gjoe
addikt
tokeneket kapott már valaki? Vagy az mikor jön?
-
thebigK
addikt
Jol beszoptuk a dumfries bizniszt
-
akooos
veterán
-
v-man
őstag
Conpanion nem enged be, de most nem vagyok gépnél. Megint lehalt az új promotol?
-
Gaborz1
senior tag
17 pakkot elpukkantok Twitchen.
Akinek van kedve és ideje csatlakozni, azt várom 7-től.
[link] -
akooos
veterán
Nem rémlik, hogy lett volna 2. teamről infó a rulebreakerben, pedig az ea twitteren van infó

ST @Inter 85 PAC 85 SHO
CAM (Német zászló) 80 PAS 80 PHY -
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Borzasztó ez a ranking. Remélem megváltoztatják.
-
Kristof_94
nagyúr
Na, WL-ben 2/2 a mai mérleg, holnap és vasárnap folytatás 14 győzelemig. Lett volna több meccsre is idő, de inkább a rivalst nyomtam, hogy legyen elég pontom a rank 1-2-höz. Köszi EA!
10 meccs alatt 6400 pont, amiből 2 meccs WL volt. Csak WL meccsekkel ez 16 alatt jött volna össze, röhej... -
Bence910905
tag
válasz
gab.gergely
üzenetére
Van elofizum.. 10 ezres lap volt a max eddig kb 100 csomagbol.. Mindenkinek mas de en nem is varok semmit toluk
-
akooos
veterán
2 WL meccs 2 bukta 11-esekkel
Előtte rivalsoztam, hogy meglegyen a rank1, ott nyertem simán mindig.... Szokásos 
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát igen, jó sokáig kéne rajta ülni én is azt érzem. Bepróbálkoztam a TOTW QS lapokkal, de ilyen nem vagy max 1 kell a POTMokhoz is...szóval szerintem megint a tavalyi követelmények lesznek idén is, avagy egy átlagos flashback kártyához 85+ös csapat.
-
akooos
veterán
Srácok használ valaki Sterlinget? Nálam nagyon súlytalan, pont azt nyújtja amit a 2000-es Bergwijn.
-
gab.gergely
tag
Akinek mostanában jár le az EA play pro előfizuja, próbáljon még azelőtt nyitogatni, hogy újra előfizetne/megvenné ezt a fost, nem hiszem hogy véletlen, hogy most két nap alatt nyitottam ~450k-t, amikor egész hónapban összvissz kb.250-et sikerült. Még a végén én is megveszem

(ui: Apropó #3516, Palika sztem nem mindig 2k volt.
-
Sasa22
tag
Sràcok valaki jàrt mèg úgy hogy nincs semmi szurkolói hang a stadionban? Hiàba àllítok be a stadionba bàrmit, egyszerüen nem megy.. csak a kommentàtornak van hangja.
Valakinek ötlet? -
Nandinagy
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Mert a launchra már átdolgozták az egészet. A béta alapján derült ki az egész és amiatt verték ki a balhét az emberek. Megvettem kezdéskor még xboxra mert imádom a star warst és hát mostanában nem igazán árasztanak el jó SW játékokkal(A Fallen Order sem lett a szívem csücske de még mindig egy nem rossz játéknak gondolom).
Attól függetlenül a bétában nevetséges volt az egész játék
Pedig továbbra is mondom, hogy az a Battlefront 2 egy kifejezetten élvezetes játék. Rengeteget játszottam vele és nem is bántam meg, hogy megvettem. -
gjoe
addikt
hát igen. én a rare goldokat már quck sell mert nem kínlódok hogy elvigyék 650-ért mikor 620-640 quick
Azért vannak nagy esések is
2hete vett bale 80-ért már 30sincs
Vardi is 90ről 45
Pogba akit 175 vettem plusz 3500 shadow most 195-ert tudnám eladni de -5% és ugyan ott vagyok -
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jobb, mint ahogy én két hete bevásároltam 1500ért :D. Ez a legalja. Mármint a lapoknak.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Egyik Star card -tól sem lett senki legyőzhetetlen terminátor, ezt csak a sok idióta YT-er szajkózza .Sztem te sem játszottál vele a kezdetekkor , mert akkor nem mondanál ilyen butasàgot , hogy egy lövéssel.meg lehetett ölni valakit. Főleg hogy ha jól rémlik sebzésnovelő Star card nincs is, csak az újratöltést minimálisan gyorsító van. Én lanuch-kor megvettem , és mocskosul túl lett tolva az a hiszti , és arra borították rá a szart, ami nem érdemelte meg.
-
Nandinagy
addikt
[link] De jó lett a játék. 3-3-ra állok wl-ben úgy, hogy mindhárom vereségnél 2-0-ra vezettem
. Amíg ilyeneket nem lőnek be ellenem meg Hwang meg Bailey 20-25 méterről 4 gólt lő 4 lövésből úgy, hogy odahúzom a kapust is nem tudok mit csinálni. Azt egyébként nem értem ha kinyírták a cselezést akkor a constant pressuret mi a bánatért nem? Az összes ellenfél agyáig csak 2 dolog jutott el idén: kényszerítő+egész pályás letámadás.
Valakinek működik egyébként a Háromszög/Y-os passz? 2 hete nem tudok vele adni 1 értelmes indítást mert vagy fél méterre gurul el a labda vagy hátbarúgja a védőt
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Elobb utobb biztos, kerdes mikor terul meg. Ha hamarabb nem is, talan nov vegen az ikon sbc-k eljovetelekor. En sem adom el a 82 83 84es lapjaimat, gyuljenek csak, van annyi mar, mint a szemet, bar a fele untrade
-
Kristof_94
nagyúr
83-as lapok jó része 1000 zseton vagy annál kevesebb. Szerintetek jó befektetés lehet?
-
Zufi
csendes tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
A Paulinho boardos, tehát eleve kevesebbet nyitottak belőle, mint a Sanchezből (gold lapokról beszélek). A Sanchez dupla akkora boostot kapott, mint a Paulinho. És pláne, a Sanchez jól linkelhető a legjobb játékosokkal a játékban, mint például Neymar, Mbappé, CR7 - és azon a szinten már tényleg tök mindegy akár százezer coin is. Egyébként ő is picsa módon túl van árazva.
Egyetlen oka van annak, hogy a Paulinhonak az egekig ment az ára, az a Talicska SBC. Én úgy tippelem, hogy néhány napon belül (amikor még nyitható) leesik az ára olyan 80k körülre. Vagy igazam van, vagy nem, majd kiderül, ami viszont biztos, hogy én tutira nem fogom megvenni 150k-ért; ha nem megy lejjebb az ára, akkor sem. -
Nandinagy
addikt
Igazából ez csak egy kis plusz. Engem nem zavar különösebben mert amit dkaro is mond bekapcsolom telón,lenémítom aztán mehet amennyit akar
Amúgy is mindig 120-130 ezren nézik az ea közvetítéseket mert szoktak osztogatni értékes lapokat. Innen a fórumról is kapott valaki már a nézésért TOTY Mbappet a 19-ben. Így legalább garantált, hogy ad valamit. Én szinte mindig nézem mert szokott érdekelni ha mondjuk gabo játszik de még csak packot se kaptam soha csak a mezeket vagy 6szor
-
eM'82
addikt
válasz
Stylerr
üzenetére
Amúgy nem szánalmas szerintetek az EAtől, hogy így próbál nézőket szeretni a kis bajnokságának?
Én kihagyom, nem fogok pár untrade pakk miatt ezen is haptákba állni, meg ébresztőt beállítani hogy le ne maradjak róla.
Nem nagy dolog tudom bekapcsolni a mobilt hozzá, de talán így is kevésbé leszek függő. -
Nandinagy
addikt
Gondolom azzal nem számoltál, hogy ez a lap csak szerdáig lesz nyitható és onnantól kezdve még kevesebb lesz a piacon majd. A gold lapja alacsony rating tehát nyilvánvalóan többet nyitnak mint egy WO-ból. Renato Sanchesre is mindenki ezt mondta, hogy na most 70k de majd ha nem lesz nyitható akkor szép lassan lentebb megy az ára. Aztán azóta 150k-n is snipeolni kell. Pedig annak is op a gold lapja és csak 800 coin.
-
Zufi
csendes tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Saját magamtól szedem; tudom hogy furcsa, de a saját véleményemet írtam le. Lehet hogy jobb, mint a Pogba, de eddig is jobb volt, és a sima gold lapja eddig is ( és most is) 2000, azaz kétezer coin volt (van). Azt a 70-szeres!!! felárat, amiennyivel most drágább a sima lapjánál (ami szinte ugyanaz), bocs de nem ér... még nekem sem, akinek szinte full brazil csapata van.
-
v-man
őstag
Paulinhot felemelték 270-re. Az ára persze maradt a korábbi 150 körül.
-
Zufi
csendes tag
Már rég be kellett volna tiltani a francba a fut pontok vásárlását, vagy legalább is erőteljesen korlátozni. Egyrészt elképesztően pofátlan lesápolni újra és újra a azokat, akik már egyszer fizettek (nem keveset) a játékért, másrészt elindított egy nagyon toxikus szerencsejáték kultúrát (gyakorilatilag egy legális félkarú rabló), ami kiskorúakat is masszívan érint, habár felnőtteknek sem túl egészséges.
Harmadrészt egyáltalán nem fair azokkal szemben, akik nem vásárolnak fut pontokat. Nem akarok megvásárolt Gullit Gang-ek ellen játszani egyáltalán, pláne nem a játék első hónapjaiban. Jelentősen csökkenti az eredményességemet, amikor a nehezen összegürcölt millás csapatommal kiállok egy húszmillás ellen.
Negyedrészt pont a játék lényegét öli meg; a játékosok egy jelentéktelen részétől eltekintve (top e-sport szint, néhány streamer) nem is értem, miért vesznek pontokat az emberek egyáltalán, én ha valamit élvezek ebben a játékban az pont a nulláról való csapatépítgetés, az ad célt, motivációt a játékban, enélkül szerintem a játékélmény sem az igazi. -
Nandinagy
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Az a baj, hogy ez így kicsit más.
A bf2-ben az volt a legnagyobb probléma, hogy ha sokat költött valaki akkor verhetetlen lett. Az elején például a leggyengébb fegyverrel 3-4 fejlövés ölt meg egy embert. Na most ha valaki ráköltött egy zsák pénzt a legfullosabb fegyverrel kb 1 test lövéssel megölt bárkit.Az UT annyiban más ,hogy itt neked is van esélyed nagyot nyitni már az elején is nem csak annak aki költ rá. Plusz annak sem biztos, hogy jobb csapat lesz aki költ rá.
-
Meghivott
addikt
Tegnap kipróbáltam az új Taliscat. 4222 a formáció, ST-be tettem be. Elég fun ez a lap, viszont elég rapszodikus a befejezése.
Nem nagyon találok olyan igaza támadót, vagy túl lassú vagy egylábas vagy megbízhatatlan, akiket eddig próbáltam. Wernerre pedig nincs pénz. Az a csávó elképesztő ellenem.
A 4222-ben ugyanaz a gondom, ami tavaly, a két CAM oda van ragasztva a vonal mellé, sokkal többször kellene bejönniük. -
Nandinagy
addikt
24 órán belül fogják küldeni a swapot. Nyugi srácok
-
mcwolf79
veterán
válasz
Raunchy
üzenetére
Azon csodálkozom, hogy eddig ezt sehol sem tették, főleg miután ràborítottàk a szaros vödröt az EA-re a Star wars BF2 miatt.
A Fifàban évek óta ment a lootbox, a szerencsétlen SWBF2 meg "megbukott" a lootbox botràny következtében (holott kategóriàjàban jobb játék SZERINTEM, mint a FIFA ) -
Stylerr
addikt
Ti kaptatok rewardot a stream nézésért ma? Ma volt az első FGS stream.
-
Raunchy
tag
Hollandoknál elvileg betiltottak a fut point vásárlást, és 3 millió ojro büntit kell fizetnie az ea nek.
Na erre kíváncsi leszek -
amdboy
senior tag
Sziasztok! Inaki wiliiams árának drasztikus csökkenèse minek köszönhető? Èn 30k-èrt vettem, most meg 2-3k

Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen TV-t vegyek?
- BorosPoH!ár
- Facebook és Messenger
- Amazon Fire TV stick/box
- Cyberpunk 2077
- EAFC 26
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. Azt egyébként nem kétlem, hogy lesz icon swapba Puskás de ha tippelnem kellene akkor inkább a 3. körben. A swapba általában 1-1,5 értékű ikonok kerülnek legfelülre. Na most Puskás azért ettől jóval messzebb van ugye
) és folyamatosan Adama Traoré+Rodrigo vagy Hwang+Bailey szivat halálra azzal, hogy a védőim képtelen leszerelni én már azon is gondolkodtam, hogy beszerzek egy baby Puskást+mid Henryt és akkor mehet a fun csapat. A probléma, hogy Puskás 300k-val drágább mint 3 napja
Nembaj egyszer fent egyszer lent

Olcsóbb már mitől lenne? Mondtam, h bukó ezen nem nagyon lehet. Érdemes még pár napot várni.