Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• barcabome

aktív tag

Véget ért a csoda. Kiléptem 7-3-nál. Mr. Cristian Portu (83 RW 1400 coin) 8 lövésből 7 gólt lőtt, nekem 3 kapufát is sikerült összehoznom.

De inkább a pozitívumokra figyeltem, ezt a vereséget ráfogom a sörre. Majd holnap folytatom a WL-t. Az előző volt életem első WL-e, akkor Gold 3 lett 4-3-3 (2)-ben és egy győzelem kellett volna a Gold 2-höz, de egy meccsen véletlen a silver obejctive csapatommal mentem, mert elfelejtettem, hogy az van beállítva (ezt is ráfogom a sörre) . :DDD

Ha a Gold 3 meglesz már elégedett leszek, sikerült kinyitnom az idei legszarabb TOTW-ból azokat, akik nem férnek be a csapatba, bár kb. senki nem fért volna be.

A pozitívumok viszont megvannak, Emil fucking Forsberg 4 csillagos bal lábbal úgy kilőtte a hosszút a bal szélről, hogy az eleve bal lábas IF Halandal még kaput sem találtam.

A helyzeteim megvoltak, azt már évek óta megszoktam, hogy szar a játék, próbáltam a PES-t, de mindig unalomba fulladt nálam. Nekem már az is örömet okoz, ha úgy kapok ki, hogy körbelövöldöztem a kaput. Egyedül azt nem tudom elviselni mikor ledominálnak és helyzetem sincs. Úgyhogy holnap go előre. :)

A csapat kiváló, már csak RTTF Davies, Klostermann és Zakaria kell, de inkább kiveszem a kezem a biliből. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák