Hirdetés
-
3000 - 2901
21901 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2020-10-01 12:47 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Ez a Mukiele jónak tűnik, de elég nehéz az objective. Dumfries is OP, de nehéz linkelni...
Promessel pompi
-
Kristof_94
nagyúr
Ez a Mukiele jónak tűnik, de elég nehéz az objective. Dumfries is OP, de nehéz linkelni...
-
Gaborz1
senior tag
-
toxicjew
addikt
Meg szerencse, hogy nem tudom a kovi ket hetveget a wl-el tolteni,viszont volt 10packom (rare players
packok, mega packok stb) amit egybol 7 utan el is nyitottam az appba , egy bale jott, a tobbi quick sell.
amin viszont dobtam egy hatast az volt hogy jott egy sima gold naingolan...
ilyenkor most mi a teendo?Írj a supportnak, meg kell kapnod a spec lapját.
Zimmi: amúgy én se panaszkodom Neymar és Pogba után, de te még erre is csúnyán ráteszel
-
Zimmi91
addikt
Meg szerencse, hogy nem tudom a kovi ket hetveget a wl-el tolteni,viszont volt 10packom (rare players
packok, mega packok stb) amit egybol 7 utan el is nyitottam az appba , egy bale jott, a tobbi quick sell.
ilyenkor most mi a teendo? -
K.J
senior tag
Varane untrade volt, nem? Vagy úgy érted, hogy már nem kell megvenni?
Egyébként honnan tudtad előre, hogy Suárez érkezik? Csak azt vettem észre, bedobod: Suárez. -
akooos
veterán
ilyenkor most mi a teendo?7 után sima gold Radja?

Annak már promónak kéne lennie!Valahogy jelezni kéne ea supportnak, ha nem adják meg a rendes lapját.
-
toxicjew
addikt
-
Mrguba
őstag
-
getdizzy
aktív tag
ilyenkor most mi a teendo? -
s0p0q0r
aktív tag
-
toxicjew
addikt
Megtartottam a rewardokat, sajnos csak egy Ben József jött meg egy IF Florenzi. Legalább eladhatók
-
akooos
veterán
-
sz_abika
addikt
De tényleg már, megint van pár kivalasztott vagy mi a tosz. Teljes fórum nem nyitott ennyit, max PCn, de ott meg a noobok toljak csak, szal nem számít
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Digestive
veterán
-
s0p0q0r
aktív tag
-
akooos
veterán
-
törölt tag
91 agility finisherrel.Ha CR7 használható ugyanezzel a magassággal és hasonló dribbling statokkal, akkor nem tudom ő miért ne lehetne az.Ja semmi, félreértelmeztem.
-
Zimmi91
addikt
-
Bohus84
tag
Vicc, hogy nincs ott valaki ea sportséknál akinek eszébe jutna, hogy a div rivalsnak úgy lenne értelme ha hétfőn lenne új hét és még a promók sem wl idején jönnének. Bár ez akkora dolog megvalósítani gondolom és a játékosoknak csak a 100% szeretne így, hogy nem érdemes vele foglalkozni. Csak azért nem értem mert fifa pontot akkor is vennének más meg úgyis mind1 nekik.
-
Digestive
veterán
-
akooos
veterán
-
Gaborz1
senior tag
-
taylorp
senior tag
-
v-man
őstag
Akkor megint hétfőig wl? 😃
-
akooos
veterán
Na jó, mehet a ban.
Mindent kinyitottam, hogy jöjjön egy OTW Havertz, vagy bármilyen special Chelsea lap
Erre semmi, csak egy 30k-s Wan Bissaka....
Te meg...
Áh 
-
Zimmi91
addikt
-
#Wiall#
tag
Ennek nem az lenne a lényege hogy amennyivel rontanak statokat annyival novelnek is, vicc hogy Kane +14 pace 😂😂😂
-
Gaborz1
senior tag
Köszi annak aki benézett.
Varane a top nyitás coin szempontból, de jött még Martial, Fabinho, Bernardo Silva, Suárez, Vidal és még sokan mások.
Igaz talán mind untrade, de annyi baj legyen. -
akooos
veterán
-
skroy
senior tag
-
PeetR
aktív tag
-
Zimmi91
addikt
PC-n másnak is meghalt az origin?!
-
gjoe
addikt
esett egy varane
-
akooos
veterán
Na és team eventsre mit kell választani?
ADP a lejobb, nem? -
dkaro
őstag
-
K.J
senior tag
Nézem, hajrá!

Szép nyitások voltak! Gratulálok!
-
thebigK
addikt
-
Gaborz1
senior tag
-
akooos
veterán
-
Stylerr
addikt
Azon agyalok,hogy 4-2-3-1-es felállásban inkább sima Mane vagy sima Rashford legyen-e az ST. Szerintetek?
-
Woodslave
félisten
-
Mrguba
őstag
Jelenleg így néz ki ATeam....jött egy Bappé és belőle épült ez a brigád. Teljesen FAN kis csapat. Dávid a kapuban és Sonáldó Untrade a többi eladható. Egyedül Bernardo az aki nagyon láthatatlan a jobb oldalon. Ti kire cserélnétek??
Előre is köszönöm és jó játékot 😌
David milyen??
Magas labdakra hogy.jon.ki?
Kijon.eluti.oket? -
akooos
veterán
Jelenleg így néz ki ATeam....jött egy Bappé és belőle épült ez a brigád. Teljesen FAN kis csapat. Dávid a kapuban és Sonáldó Untrade a többi eladható. Egyedül Bernardo az aki nagyon láthatatlan a jobb oldalon. Ti kire cserélnétek??
Előre is köszönöm és jó játékot 😌
Most még Lucas Moura
-
GAMEofGOAL
csendes tag
-
akooos
veterán
-
toxicjew
addikt
Engedj a kísértésnek
-
gjoe
addikt
mert a kis hangyák dolgoznak az agyadban
-
Woodslave
félisten
Nem tudom miafaxnak követem mi történik de mindegy. Egy leak szerint Kane lesz az 91-es pace... Meg Laporte kb Varane face statokkal 82-es pace. Dembele Richarlison. Mondjuk tavaly is húzva volt pár scream kártya de kb Aguero rémlik aki tényleg baxo volt
-
Nandinagy
addikt
Ügyesebben kell játszani
Meg több gyakorlás. Egy 72 paces csatárral nem lehetetlen jól játszani csak egy gyorsal könnyebb. Ahhoz nem kell különösebb játéktudás, hogy kipasszold szélre aztán fusson az agár , de ahhoz már kell , hogy mondjuk egy Suárez vagy Kanet jól használj.
Nyilván ez bizonyos szintig működik, de mondjuk div1-ben már nem ajánlanék lassú játékosokat mert alapvetően ott már a gyors játékosokat is letudják védekezni az emberek.
-
#Wiall#
tag
Mi megoldást lehet találni arra hogy azokkal a játékosokkal is lehessen érvényesülni aki nem meták ?
-
dkaro
őstag
A throughballok csak sztem lettek teljesen használhatatlanok? 20ban kb mindig azt használtam itt viszont az esetek 80%ban, pontatlan, gyenge. Elvileg ugyan olyan beállításokon játszok mint az előzővel
-
cettlee
őstag
Ti is tapasztaltátok már azt a dolgot, hogy egyszerűen nem lehet, tudom leszerelni, felrugni az ellenfél játékosát. Nem tudtam közelmenni a játékoshoz, mintha valami védő búrákban lettek volna. Egyszerűen nem akartak közelmenni a játékosaim. Egy bizonyos távolságnál látszódott hogy paff nincs tovább itt már egy védőpajzs áll.
Ez egy fifa bug vagy csak az EA így tolta az ellenfelet?. Ki is kaptam 7:0ra 🙁nekem a fakeshottal van bajom, néha a támado simán keresztül megy labdával együtt a védőmön pedig containelem, igaz standing tacklet nem nyomtam.
van egy olyan csatár hogy Marega (Fc Porto) , 89 speed és 90 PHY, ilyesmi kéne. Vagy őt valahogy beszervezni a csapatba
-
amdboy
senior tag
Ti is tapasztaltátok már azt a dolgot, hogy egyszerűen nem lehet, tudom leszerelni, felrugni az ellenfél játékosát. Nem tudtam közelmenni a játékoshoz, mintha valami védő búrákban lettek volna. Egyszerűen nem akartak közelmenni a játékosaim. Egy bizonyos távolságnál látszódott hogy paff nincs tovább itt már egy védőpajzs áll.
Ez egy fifa bug vagy csak az EA így tolta az ellenfelet?. Ki is kaptam 7:0ra 🙁Jaja, elèg sokszor wl-ben. Csak azt nem èrtem, hogy ha mást tol igy a játèk, akkor engem soha??
vagy ez mi alapján van eldöntve? -
gjoe
addikt
Ez egy fifa bug vagy csak az EA így tolta az ellenfelet?. Ki is kaptam 7:0ra 🙁Sajnos sokszor elofordul
-
törölt tag
Ez egy fifa bug vagy csak az EA így tolta az ellenfelet?. Ki is kaptam 7:0ra 🙁 -
thebigK
addikt
-
Alagabi
csendes tag
-
cettlee
őstag
llorente nagyon király, mellette kiprobáltam valami épitő jellegű gyenge fizikumu játékost (Parejo) de lecseréltem valverdére mert nagyon lepattant mindenkiröl
én meg valami Lukaku jellegü csatárt keresek
a LaLigámba, Aspas nagyon jo csak nem egy targetman -
akooos
veterán
-
thebigK
addikt
-
Dani3457
tag
-
Nandinagy
addikt
Üdv!
Tegnap nyitottam sbc jutalomból egy Varane-t meg Lenglet-et, régebbről van Ter Stegen + Militao ami spanyol ligából használható.
Kérdésem az lenne beépíthetőek-e valahogy a jelenlegi csapatomba ami ez:[link] (100 chemistry)
A Semedo, Gomez páros nagyon jó, Kasper se potyázik talán annyit.
a keret kb 150k coin.
Bármilyen ötletet szívesen fogadok.Ez attól függ ki eladható. Aki untrade aköré építs csapatot a többit meg add el
Gomez-Varane sem rossz cb páros egyébként.A tegnapi bevásárlásom hatalmas profittal zárult a mai nap:
IF Rashford 480.000-ba vettem>>620.000-be ment
IF ASM 255.000-be vettem>>300.000-be ment
Mane 361.000-be vettem>>397.000-be ment
Varane 250.000-be vettem>>299.000-be ment
Mendy 108.000-be vettem>>125.000-be ment
Ma eladtam mindenkit mert gondolom bőven vissza fog esni az áruk a wl után szóval megérkezett Mbappe
Egyedül Fabinhoval nem vagyok kibékülve mert kicsit lassú de sajnos pénzem nincs másra

-
Alagabi
csendes tag
Üdv!
Tegnap nyitottam sbc jutalomból egy Varane-t meg Lenglet-et, régebbről van Ter Stegen + Militao ami spanyol ligából használható.
Kérdésem az lenne beépíthetőek-e valahogy a jelenlegi csapatomba ami ez:[link] (100 chemistry)
a keret kb 150k coin.
Bármilyen ötletet szívesen fogadok.Varane mindenképp ajánlott talán a legjobb cb a játékban.lloris kapuba és be tudod rakni csak rakj köré franciákat
-
bobitusz
csendes tag
Üdv!
a keret kb 150k coin.
Bármilyen ötletet szívesen fogadok. -
K.J
senior tag
Köszi, egyem meg a szívedet, használtam őket, csak gondoltam beújítok.
Az a Tielemans meg lehet ujjbotlásból került az első linkelt témába, de tök mindegy
Megnézem Neymart a jobboson! Köszi
-
toxicjew
addikt
-
dkaro
őstag
-
Digestive
veterán
Nekem a legtöbb az valami 3000db 83-84 lap volt az unassignedben. Viszont én jókor vettem és nem ültem rajta hetekig.

Sőt a 3000db lap nagy része nem is 83as volt, hanem none rare Jony amikor még a Lazioban jászott. Óriási kaszálások voltak azon a lapon. $$$
-
gjoe
addikt
Offline draft idén lehet megeri
4win adott egy premium és egyjumbo goldot
Majd este kiderul mi van benne
Online mit ad nulla winre? -
toxicjew
addikt
Ha nem draftolsz akkor nem eshet nagy bajod. Eddig még nem találkoztam dr és wlben csalókkal, de a draft az off. A piac pedig a valaha volt legnagyobb most, tegnap átléptük az 1 millió transfert
-
Nandinagy
addikt
Ilyen lett.
Akkor ebben az esetben Neymar középső cam, Fred meg csak kibírja bal oldalon a rohangálást. Ha nem, akkor helyet cserél a két brazil.Nandinagy:
Nem hiszed el, de jól megy velük a játék!
A jobb- és bal bekket is most fogom tesztelni.
120k coinom van, semmi.
Gondoltam arra, h Neymart átrakom jobb oldalra, balra meg mehet vissza Maximin és Tielemans helyett ott van Sissoko. Szélső hátvédek, Maximin, Sissoko untrade, többi eladható.Van egy maximined meg sissokod untrade és nem használod őket?
[link] esetleg ezt próbáld meg. Neymar nálam 100 meccs alatt még sosem volt 10 chemen de igazából ő úgyis 1 Isten
Így akkor Zaha,Maxika mehet szélre. -
Bence910905
tag
Ma reggeli Insigne bevasarlas ugy latszik meg is csak profitos lesz megindult felfele..
-
K.J
senior tag
Ilyen lett.
Akkor ebben az esetben Neymar középső cam, Fred meg csak kibírja bal oldalon a rohangálást. Ha nem, akkor helyet cserél a két brazil.Nandinagy:
Nem hiszed el, de jól megy velük a játék!
A jobb- és bal bekket is most fogom tesztelni.
120k coinom van, semmi.
Gondoltam arra, h Neymart átrakom jobb oldalra, balra meg mehet vissza Maximin és Tielemans helyett ott van Sissoko. Szélső hátvédek, Maximin, Sissoko untrade, többi eladható. -
Nandinagy
addikt
Köszi szépen! Paulinhot megnézem.
Ez a kezdő felállás, ingame 4321, illetve 4231-et játszom, ott Neymar mehet csatárba, Richarlison meg bal cam esetleg, Fred meg középső.Chemstylokat tekintve kire mit raknál? Fred catalyst (vagy jobb lenne neki engine?) Richarlison hunter, Paulinhora mit kell pakolni?
mennyi pénzed van? ki eladható? szerintem a fél csapatot ki kellene cserélni egyébként
Fernandinho,Willian,Tielemans,Jamest tuti -
gjoe
addikt
Köszi szépen! Paulinhot megnézem.
Ez a kezdő felállás, ingame 4321, illetve 4231-et játszom, ott Neymar mehet csatárba, Richarlison meg bal cam esetleg, Fred meg középső.Chemstylokat tekintve kire mit raknál? Fred catalyst (vagy jobb lenne neki engine?) Richarlison hunter, Paulinhora mit kell pakolni?
Ricsi camba nem az igazi
Ő csak egyet gólt tud rúgni de azt nagyon -
K.J
senior tag
Elkezdtem a wl-t, nyilván megint tiszta mocsár az egész, nem lehet érvényesülni, csak ha a szerveren ülök. Előtte 5 rivals win 5-ből, visszajutottam div5-be, 3 wl lose 2 rq, utána megint 3 win rivalsban, tökéletes, hibátlan gameplay...
Miért ennyire más és fos a wl? Hát pont az lenne a lényeg...
K.J.: Fred nagyon jó, Richarlison szintén (igaz, nálam cam). Fernandinho nagyon lomha, őt engedd el.
Ha tudod, Paulinhot építsd be, James helyett. Mondjuk Fred
megy középre, Paulinho balra. Nagyon op lap megint.Köszi szépen! Paulinhot megnézem.
-
akooos
veterán
Elkezdtem a wl-t, nyilván megint tiszta mocsár az egész, nem lehet érvényesülni, csak ha a szerveren ülök. Előtte 5 rivals win 5-ből, visszajutottam div5-be, 3 wl lose 2 rq, utána megint 3 win rivalsban, tökéletes, hibátlan gameplay...
Miért ennyire más és fos a wl? Hát pont az lenne a lényeg...
K.J.: Fred nagyon jó, Richarlison szintén (igaz, nálam cam). Fernandinho nagyon lomha, őt engedd el.
Ha tudod, Paulinhot építsd be, James helyett. Mondjuk Fred
megy középre, Paulinho balra. Nagyon op lap megint. -
K.J
senior tag
-
Szigma70
addikt
Jaja, közel 2 millát kerestem ezen pár éve
Emlékszel mikor itt mindenki 3-500db 83-as lapon ült hetekig?
jó kis buli volt
-
thebigK
addikt
Ter Stegen/Courtois 8 chemen, vagy Neto 10en?
-
Jinxb1rd
addikt
-
Nandinagy
addikt
-
Sasa22
tag
Az a baj hogy van egy Wijnaldum ès egy Frenkie De Jong is untradable.. elèg jol adtak az objectives pakkok

Na majd kiprobàlom, làssuk milyen lesz..
Az ùj promós lap meg biztos legalàbb egy vese àra lesz, èn meg Puskàsra gyűjtök -
gjoe
addikt
-
Nandinagy
addikt
Sissokot tedd be közéjük aztán max in-game váltasz felállást
Kanet halál felesleges megvenni szerintem. Az új spursos lap még jó lehet az új promoban csak ugye kitudja mennyire lesz drága. -
Mrguba
őstag
En kiprobaltam megvettem de LACA es RICSI jobbak es nem utolsosorban gyorsabbak ha pl kiugratasokra is jatszol..ha beadod fejelni jol tud meg megtartani a labdat loni...de futni nem

-
Sasa22
tag
Valaki hasznàlja IF Kane-t vagy egyàltalàn erőcsatàrt az idèn? Lehet velük èrvènyesülni?
Kinyotottam OTW Bale utàn Son-t is eladhatatlanban, Kane adna csak full chemet mindenkinek.. -
Digestive
veterán
Egyelőre csak webb appoztam edzettem eddig majd most 11után kezdek el wl ezni csapat megvan csak küldtek felszólítást erre küldtem választ amire persze nem jött üzenet...
Legálisan kereskedtem okés folyton 50 ember volt kint legalább listán de azt hittem ezt lehet...
Lehet a hamsikok miatt érezték hogy lehet csalás mert tényleg durva hogy ilyen 5-10k között megveszik meg max áron is elviszik néha...ez csak nekem tűnt fel?
Maga a kártya teljesen használhatatlanHamsiknak elcseszték a price ranget. 81es lap 2k a minimum ára és 37,5k a max. Az se kizárt sztem, h szándékosan... Erre sok coin mozgató rárepült gondolom. Így könnyen le tudnak vadászni párat.

-
Alagabi
csendes tag
Egyelőre csak webb appoztam edzettem eddig majd most 11után kezdek el wl ezni csapat megvan csak küldtek felszólítást erre küldtem választ amire persze nem jött üzenet...
Legálisan kereskedtem okés folyton 50 ember volt kint legalább listán de azt hittem ezt lehet...
Lehet a hamsikok miatt érezték hogy lehet csalás mert tényleg durva hogy ilyen 5-10k között megveszik meg max áron is elviszik néha...ez csak nekem tűnt fel?
Maga a kártya teljesen használhatatlan -
Bence910905
tag
Ezért nem kap valaki transfer bann-t. Ez a sima tradelés
Ugyanezt csinálja minden profi trader csak sokkal nagyobb tételben sokkal drágább lapokkal. Tavaly én is így szedtem meg magam párszor. Ráadásul az, hogy licitbe olcsóbban hozol el lapot semmilyen csalást nem bizonyít mivel nyugodtan licitálhat rá bárki. #2898Bence910905
Semmiképpen sem. Ha még ilyenkor is esik akkor már kétlem, hogy nagyot emelkedne
Maximum ha Mertens kap 1 fullos lapot és kell neki a link.#2902Toguro San
Tippre mert az egyik csak "kozmetikai" patch és gameplayt nem befolyásol. Egyébként általában ugye pc-n tesztelik a patcheket szóval gondolom hétfőn talán érkezni fog majd
Nem vartam meg a valaszt.. Vettem 50 darabot
remelem azert minusz nelkul ki tudok szallni belole..
-
Rhair
csendes tag
Sziasztok!
Akik PC-n játszanak érdekelne mennyire vállalható a játék online? Gondolok itt természetesen a csalókra.
Kimaradt pár rész nekem, így érdekelne FUT-ban még mindig nem lehet szűrőket használni meccskeresésnél?
Divisionban ugye ott van csapaterősség vagy passz support...
Köszi -
Nandinagy
addikt
Kaptam ea tól transzfer bannt ..írtam nekik egy kedves levelet hogy melyik szervüket helyezzék bele az anyukájukba.
Azzal szórakoztam hogy a Hamsik kártyákat vettem 3900 ért és eladogattam 4500 ért de ipari mennyiségben.
Tuti hogy a coin csalók azzal kereskedtek majdnem mind ilyen 45000 75000 ért volt kint azonnaliba.
Nemértettem mi miatt ilyen drága az a lap amikor semmit nem ér.
Ha követem a piacot és látok ilyen réseket akkor az csalás?meg most meddig nem tudok igazolni?volt aki kapott már ilyet?
Tök jó mert ma lesz időm is tudok wl ezni de akartam még finomítani a kereten....
Amugy ezzel kerestem egész sok pénzt meg azzal hogy lloris okat meg goretzkákat és militaokat licitáltam olcsóbban és 2-3 k profittal raktam ki azonnaliba.Ezért nem kap valaki transfer bann-t. Ez a sima tradelés
Ugyanezt csinálja minden profi trader csak sokkal nagyobb tételben sokkal drágább lapokkal. Tavaly én is így szedtem meg magam párszor. Ráadásul az, hogy licitbe olcsóbban hozol el lapot semmilyen csalást nem bizonyít mivel nyugodtan licitálhat rá bárki. #2898Bence910905
Semmiképpen sem. Ha még ilyenkor is esik akkor már kétlem, hogy nagyot emelkedne
Maximum ha Mertens kap 1 fullos lapot és kell neki a link.#2902Toguro San
Tippre mert az egyik csak "kozmetikai" patch és gameplayt nem befolyásol. Egyébként általában ugye pc-n tesztelik a patcheket szóval gondolom hétfőn talán érkezni fog majd
-
Mrguba
őstag
-
dkaro
őstag
Kaptam ea tól transzfer bannt ..írtam nekik egy kedves levelet hogy melyik szervüket helyezzék bele az anyukájukba.
Azzal szórakoztam hogy a Hamsik kártyákat vettem 3900 ért és eladogattam 4500 ért de ipari mennyiségben.
Tuti hogy a coin csalók azzal kereskedtek majdnem mind ilyen 45000 75000 ért volt kint azonnaliba.
Nemértettem mi miatt ilyen drága az a lap amikor semmit nem ér.
Ha követem a piacot és látok ilyen réseket akkor az csalás?meg most meddig nem tudok igazolni?volt aki kapott már ilyet?
Tök jó mert ma lesz időm is tudok wl ezni de akartam még finomítani a kereten....
Amugy ezzel kerestem egész sok pénzt meg azzal hogy lloris okat meg goretzkákat és militaokat licitáltam olcsóbban és 2-3 k profittal raktam ki azonnaliba.Mennyi időre bannoltak a piacról? Más korlátozást is kaptál?
-
gjoe
addikt
Loan lapok sbc-be nem mehetnek akkor lehet őket kukazni? Vagy várható olyan sbc amibe be lehet rakni őket?
-
Toguro San
tag
Azt nem nagyon értem, hogy konzolra még a 3.0-ás frissítés sem jött meg, PC-re meg már 2 napja kiadták a 3.1-et is.
-
gjoe
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
3000 - 2901
21901 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Projektor topic
- Yettel topik
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- 3D nyomtatás
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- LG UltraWide 35WN75CP IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 100Hz / 5 ms / FreeSync! BeszámítOK!
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

remelem azert minusz nelkul ki tudok szallni belole..