Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bence910905
tag
Insigne megint esett 50% reggelre.. Megeri venni 16-17 korul? 3-4 ezret fognek darabonkent nekem az is kivallo lenne
-
Alagabi
lelkes újonc
Kaptam ea tól transzfer bannt ..írtam nekik egy kedves levelet hogy melyik szervüket helyezzék bele az anyukájukba.
Azzal szórakoztam hogy a Hamsik kártyákat vettem 3900 ért és eladogattam 4500 ért de ipari mennyiségben.
Tuti hogy a coin csalók azzal kereskedtek majdnem mind ilyen 45000 75000 ért volt kint azonnaliba.
Nemértettem mi miatt ilyen drága az a lap amikor semmit nem ér.
Ha követem a piacot és látok ilyen réseket akkor az csalás?meg most meddig nem tudok igazolni?volt aki kapott már ilyet?
Tök jó mert ma lesz időm is tudok wl ezni de akartam még finomítani a kereten....
Amugy ezzel kerestem egész sok pénzt meg azzal hogy lloris okat meg goretzkákat és militaokat licitáltam olcsóbban és 2-3 k profittal raktam ki azonnaliba. -
Jinxb1rd
addikt
Biztos hülye kérdés, de nem teszteltem, próbáltam még:
Aki Xbox-on Fifázik, ott nem kell Origint elindítani a háttérban vagy ilyesmi? Nem kell accountot ide oda összekötögetni, tehát az egy brand new, xbox account-hoz kötött login? Nem tudom érthető-e a kérdésem.

-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Igen, csak ezeken a lapokon. És ki keresett rajta ennyit?
A tőzsdén is könnyű utólag egy-egy részvénynél számolgatni hogy ú ennyit meg annyit lehetett volna vele szakítani.
Te tudtad hogy pont ez a két lap emelkedik? Pont ma? Kerestél rajta? Mi van, ha még belefektetsz két másik playerbe is akiké nem nőtt? Akkor eladod úgy, hogy a tranzakcióként rajtuk veszítesz 5%-ot fejenként? Mendy esetén az 7k kártyánként. Varane 10k.
Na szóval én erre gondolok.
-
Nandinagy
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Persze, hogy volt
Nem emlékszel 19-ben a csodálatos birthday eventre?
CB Lukaku,,LB Salah ,RB Milinkovic-Savic
Azok a lapok rosszabbak voltak mint a gold lapjuk
Sajnálom egyébként mert amíg az Arsenal nem kap normális támadókat addig szívesen játszanék a Nápolyi támadókkal+cr
De egy ilyen Mertens után inkább meg sem szólalok... -
K.J
senior tag
Lindelöf-öt megéri lecserélni Fernandinhora?
-
dkaro
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Jelen és igen ettől én is tartok kicsit. 100-100 ember per div
-
LendvaiFeri1
veterán
Valaki rendelt az új PS-ből? Mivel ingame nem lesz cross platform, így valószínűleg eléggé meg fog csappanni a játékosbázis, mivel elég kevés darabszám lesz az induláskor.
Remélhetőleg azért annyira nem lesz para.

-
törölt tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
leave behind their previous styles of play and transform into different kinds of stars with game-changing stat updates.
Az az érdekes, hogy Mertens-en nem változtatnak ezek annyit, hogy teljesen más típusú játékos legyen tőle. Védekezést lehetne feljebb venni még, de 55 PHY-vel nem sok értelme lenne.
Lehetne mondani, hogy ott a WR/WF/skill is, de az ő esetében azon kb csak rontani lehet érdemben. Akkor meg kinek kéne ez a sima lapja helyett?
Le merném fogadni, hogy már a magasságba is bele fognak nyúlni. Figyljétek majd meg, csinálnak belőle egy 180 centis játékost, Kane-ből meg egy cikázó törpét.

-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ott downgrade lenne a 90es shooting, ne viccelj
-
csucsu52
aktív tag
Srácok, használható még valahogy a Fifa20 companion app??
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Hát mivel nekem megvolt az elég imba defend csapatom (mendy+varane+gomez+walaker) + douglas costa és wijnaldum, azért elmondhatom, hogy majdnem pont ennyiért vettem őket, mint amennyibe most kerülnek. Ez a Mendy +50k nem tudom honnan repült elő, de én is 120k körül vettem viszonylag a játék elején és most is lehet annyi körül kapni. Gomez, Walker, varane szintén. Wijnaldum extinct volt, mégis még mindig 100k körül kapni.
Douglas Costa Juventus-os kártyája még mindig nem megy drágán, talán nála al egesélyesebb hogy felmegy az ára. Már ha egyáltalán fentebb állítják valaha is.
Szóval nem éri meg 20k-s kockázatért ezekkel tötyölni. Nyitottam egy Son-t is játék elején, eladtam gyorsan gondolkodás nélkül 369k-ért, most meg lehet nézni, hogy mennyi az ára és még Weakend League se kellett hozzá megvárni, hogy brutális veszteséget hozz össze, ha vártál.
A sok 10k-s extinct játékosról nem is beszélve, amelyek árnövelés után még olcsóbban megvehetőek lettek.

-
#Wiall#
tag
Mit vártok ettől a rulebreakers event-től valami extrát fognak húzni vagy megint csak a legjobb meta francia lapok lesznek agyonhúzva ?
-
-
K.J
senior tag
Éppen most panaszkodtam itt magamban, hogy idén nem adják a nyitások, erre UEFA MM-ből jött egy Neymar!
Én azonnal befosok! Nagyon jól jött ő most! Úgy örülök neki !!!
Csak megosztottam
-
cettlee
őstag
hali! nyitottam egy kék mendy-t. mit csinál a kék? többet ér mint a sima? a piacon még nincs is ilyen
-
-
Digestive
veterán
válasz
Szigma70
üzenetére
Az van h a kereskedést és pont vásárlást mellőző emberkék a DR WL reward nyitások után tudnak vásárolni ha mákjuk volt és nyitottak valakit. Ilyenkor az idény elején a reward napok fordítva működnek még, mint gondolnák sokan. A használható/OP lapok ilyenkor nagyot emelkednek. Hétfő korán reggel érdemes vásárolni. Az az abszolút mélypont az áraknál.
-
Szigma70
addikt
Srácok
Mi a pxcs van. DE 10 kor Bale pld 35K volt, most majd 50, közben meg mindenki nyitkógatja a pakkokat.
WL re még korai nem? -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
3 éve homály nálam minden pick(nyilván a TOTS időszakot nem számítva).
Tavaly a legjobb nem TOTS PP-m az 86-87 Thomas Partey volt (nem tudom már mekkora rating volt). Ő volt kb másfél hetet a csapatban
19-ben meg 79es Alphonso Davies volt a legértelmesebb pickem(még mls-es rm. csereként remek volt.) -
Aguinaga
őstag
Miután valaki itt kitette az acélos francia ligás POTM jelölteket, végül nem lesz belőle sbc? Azt talán meg tudnám csinálni klubból..
-
sz_abika
addikt
IF-eknél, 82-84-86 lenne Osimhen walkja ugye? Még 25nél sem késő beszállni az OTW-be azon gondolkodom...tempó van, 4*WF van, szerintem ez egész jó lap lehet, főleg mert november 8ig (EL-t leszámítva) Benevento, Sassoulo, Bologna vár rájuk. Két héten belül gyakorlatilag eldől, hogy megéri-e.
Ja a mostani IF Wernerből is veszek szvsz, szerintem téli upgradere összerugdossa a gólokat. -
Galat74
csendes tag
Volr pár nyitásom /otw sané/, most Mané lenne a kiszemelt, lm pozícióban. Használja vki, véleményt kérnék.
-
Bohus84
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nyugi itt ugyan ez van.
2 éve nem volt piros pick a kezdő csapatomban
Csomagokban is nulla. De csendben vagyok mert, mert múlt héten untrade mbappe,kante,mendy
-
thebigK
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Sbc fodder
-
gjoe
addikt
DR rewardbol a legjobb 83as volt
jobban jártam volna az 50000coinnal
500assist jumbo semmi
Plusz még az UEFA sbc semmi
-
MrArchibald
csendes tag
SB reward-ból esett egy TOTW Werner, Oblak, Eriksen kombináció
nem tudom mikor volt utoljára ilyen felhozatal 
Werner tökéletes lesz Kane helyére, a többi meg mehet majd nagyobb SBC-be
-
dollarZ18
tag
Gold 3: Osimhen + Werner
-
Nandinagy
addikt
Oyarzabal+Amavi(választhattam közte és 87 Müller között de mivel Amavi 5* weak foot+link neymarnak/mbappenak ő jött mert így mendyt eladom.)
Packok(eladható):Joe Gomez,Kimmich,Di Maria,Chiellini,Ben YedderEgész jó reward lett a végére
-
toxicjew
addikt
Bamba és Amavi. Csalódás
-
Stylerr
addikt
G2, Bamba, Parejo. Packokból 82-es a legjobb.
-
Alagabi
lelkes újonc
Nekem a dr ből egy son meg egy laporte
Eddig jó a dolog
Wl rashford ibrahimovic
Alaba thiago silva
A kettő együtt megdobott egy 200k val elégedett vagyok -
gjoe
addikt
Zimmi, Kristóf mikor kell nyitnihogy mbappét nyissak? Óra perc
-
akooos
veterán
DR packeckből jött egy UCL Fred
Nincs egy sem a piacon, de legalább meg tudom csinálni vele a góllövést. -
toxicjew
addikt
Future stars lenne az egyik tippem rá majd.
Nem tudom ez most bug-e vagy mi, de kivettem a dr rewardot és feldobott 2000 pontra
Pedig olyan 300 pontom volt és 250 járt a rewardból. Szóval gyorsan be is váltottam és várom a wl rewardot, amiből ugye kéne kapnom a 2000 pontot
-
gjoe
addikt
Szoboszlai kaphatna valami jó kis lapot
-
Alagabi
lelkes újonc
Kiváncsi leszek a wl rewardomra gold1 ből mi fog jönni.
Div rewardot meg elszurtam nem tudtam hogy a wl is beleszámit a 30 meccsbe.ugyhogy elég szarul végeztem 2.div 3.rank. wl előtt keretet teszteltem úgyhogy elengedtem a meccseket -
Nandinagy
addikt
válasz
sumi4623
üzenetére
alapjáraton Péntek 10-Hétfő 10(lehet, hogy 9 és 9 ,én 10 órára emlékszem.)
Kirívó esetekben kiszokták tolni kedd reggelig ha mondjuk valami miatt nem lehet játszani mint a múlthéten is ugyebár
Nevezni rá pedig szombat reggel 9-ig lehet. Van kis millió objektív most szóval könnyen lehet gyűjtögetni a pontokat.
-
Nandinagy
addikt
válasz
sumi4623
üzenetére
Nagyjából 13-18.000 pont jön össze a heti bronz-silver-gold küldikből+az ideiglenes küldik is ott vannak. Az a 25 vagy mennyi nap amennyi van még irreálisan sok :
Mire megszerzem a 30. szinten a játékost már padmelegítőnek sem lesz jó. Bár Bernat jó lesz a zöld link miatt Neymarnak. -
sumi4623
tag
Season progressben mennyire nehez lesz eljutni majd a 30as szinthez eljutni?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Chereiose
üzenetére
Tegyél mellé 1 gelson martinst és kap zöld linket
Szerintem Martins hibátlan lap az elején.
Egyébként ha csak ez a 2 lap a megkötés az, hogy zavar be?
a legtöbb formációban betudod úgy rakni őket, hogy nem is érintkeznek. De ha megmondod mennyi coinod van akkor még a csapatban is tudunk segíteni. -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Vagy azok kapnak lapot akik megszegtek a karantén szabályokat
-
Kristof_94
nagyúr
Elvileg rulebreakers lesz a promo neve egy leak szerint. Remélem valami pozíció módosítás lesz, mondjuk CDM Adama Traore felturbózott védő statokkal, mert még nincs elég gondunk...
-
akooos
veterán
Jaj most látom, hogy van új objective. A silver star jó, az előző is bejött.
De az UCL-es amire péntekig van idő, az vicces
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Durva lenne ha a jatekosok nemzetisege valtozna meg,de amugy egyben erdekes is. 

Te tudtad hogy pont ez a két lap emelkedik? Pont ma? Kerestél rajta? Mi van, ha még belefektetsz két másik playerbe is akiké nem nőtt? Akkor eladod úgy, hogy a tranzakcióként rajtuk veszítesz 5%-ot fejenként? Mendy esetén az 7k kártyánként. Varane 10k.

Ennyit lehetett csak ma keresni ezeken a lapokon! 20-30 lapon pár óra alatt 800k-1milla profit az rossz, nem éri meg vele tökölni? Akkor mondj valami jobbat.

Már csak be kell építeni, de azon ne múljon
jobban jártam volna az 50000coinnal