Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cettlee
őstag
az mitöl van , hogy néha csinálom a biciklicselt a controlleren és csak marha nagy késéssel csinálja a játékosom? többi csel az ok.
-
cettlee
őstag
az miért van hogy futok a kiugratott csatárommal 95ös végsebességgel és varane SASSZÉZVA fut mellettem ugyanolyan sebességgel?
-
cettlee
őstag
ez is szét van scriptelve, számomra az utolso jo fifa a 13-as volt
-
cettlee
őstag
fitness nálatok hogy alakul? nálam fekir a cam és meccs végére 50%on van, többiek is 50-60 között. sima balanced-ot játszottam egész meccsen, semmi team pressure
-
cettlee
őstag
hali!
probáltam upgradelni az 50k laliga csapatomat és ez lesz belöle. hol lehetne finomitani? rashford megéri az árát? pogba? -
cettlee
őstag
skillezéshez szoktátok nyomni az L2-t? azt olvastam hogy ugy jobb a ballcontrol
-
cettlee
őstag
ez életem leg pay to winesebb játéka. 80k-s csapatommal nagyon küzdök a gyp-k ellen.
-
cettlee
őstag
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
nálam olyan is volt hogy a védöm elvette a csatártol a labdát , a csatár utánamcsuszott , megborultunk és ő kapott 11-est

-
cettlee
őstag
honnan tudom hogy még gány WL meccsem van hátra?
-
cettlee
őstag
szerintem 2-3 hete tök más volt a gameplay, nem tudom megmondani mi változott, talán mintha több lenne az AI beavatkozás, 2 hete a fogyatékosokat szét tudtam alázni mostpedig szétmákolnak napok óta.
én sem vagyok nagy játékos de tudatosan játszom, az ellenség meg találomra passzol egyet és killerpassz lesz belöle -
cettlee
őstag
hali! kerdes
amikor team pressure-ol az ellenseg , passzolok, az embere 1 meterre az emberem mogott all.
Passzolom labdat es ugye atvalt a fogado emberemre, nyomom a sprintet meg a labda iranyaba futast, megis megeloz az ellenseg. Probaltam protect the ballt is nyomni de legtobbszor elpockoli a labdat. -
cettlee
őstag
mikor kapom meg a WL nyereményt?
Hazardot használja valaki CAM-ban? Csak 4 chemet kap , igy is használhato? -
cettlee
őstag
hali!
itt egy szitu, cdmel eladtam a labdat, utana izombol futok is vissza vele hogy utolerjem a csatart, mindezt a cb vegignezi es csak kesobb indul hatra. ezt hogy lehetett volna megoldani? rengeteg ilyen van, miert nem indul hatrebb magatol? -
cettlee
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
elöbb játszottam egy akinfewa ellen, brutál
vicces ahogy a pályán mozog
vágott nekem vagy 4 golt -
cettlee
őstag
hali!
életem első WL-je, nálam teljesen jo a játékmenet PC-n.
Majd szivesen nekiállnék pár objektivnek ami fut Friendlies-el kapcsolatos, de nincs barátom
szoljon akinek van kedve ilyennel töketlenkedni. b*zdanyad az acc-om neve csillag nélkül -
cettlee
őstag
-
cettlee
őstag
-
cettlee
őstag
hali! nyitottam egy kék mendy-t. mit csinál a kék? többet ér mint a sima? a piacon még nincs is ilyen
-
cettlee
őstag
hali!
a játékon belül megjelenő csapatom nevét hol tudom átirni?
a squadnál rename-eltem de nem történt változás játékon belül. -
cettlee
őstag
nekem tegnap volt egy olyan meccsem, hogy az ellenfélnél nem is volt a labda de nem tudtam golt lőni. 24 kapuralövés és végül a 92. percben lőttem egy mákos golt. De mégcsak nem is az volt hogy mindenhonnan lövöldöztem eszetlenül hanem 90%kuk ziccer volt. Mentség hogy a csatáraim finishingje 77 körül van.
-
cettlee
őstag
hali!
tradelni már sikerült.
Viszont div rivals meccs után lefagy a game, igy DNF-et kapok mindig. -
cettlee
őstag
már van 15k zsetonom de nem tudok tradelni és a 60as csapatommal kell játszanom
-
cettlee
őstag
halo! pc-n játszom, az eredeti fos fut csapatom van, amikor játszom division rivalst, meccs végén mindig lefagy és alt+f4eznem kell. tradelni még nem tudok
-
cettlee
őstag
hali!
hol lehet jó áron megvenni a gamet? kiprobálnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3080 , 32GB RAM , 1TB m.2
- Asztali PC ,R7 5700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Precision 5570 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- HP EliteBook X G1i 14 AI - !Ryzen AI 9 HX Pro 375w Radeon 890M, Vadiúj! , MAGYAR
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest