Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
Lehetséges, hogy már a hétvégén aktuális winter refresht készítik elő.
-
Nandinagy
addikt
-
RigóZsolesz
tag
Tisztában vagyom vele, de a kíváncsiság is hajtott. Meg aznap nem kellett volna belépnk, de mind1 is már

Dembelé/Saint Maximi visszont kva drága lett
Amég nem lesznek barátibb árban tuti felejtős. Addig csinálnom kéne a lovét rá 
Mondjuk inkább Dembelé kéne. Nálam ő ütősebb volt
-
Szjoci27
tag
Nekem David Silva record breaker lapja vált be támadó középpályásként. Érdekes, hogy senkinél nem látom :)
Én egy shadowt tettem rá, hogy a védekezésén javítsak, így akkor is használható, ha formációt váltok, ráadásul a sebessége sem problémás így. Egyedül a staminaval van gond, 60-70. percnél már igényli a cserét. Meccstől függ, hogy lehozom vagy nem, általában végig tolja azért :)Más: swapokból én úgy tervezem, hogy amikor kijön a második adag obj., akkor kiveszem a base icon packot és a 2 ultimate-et, most meg már kiszedtem a 85+t és majd még a 83+t fogom ma. Totyra akaron őket, de nem biztos, hogy kibírom addig, hogy ne nyissam el
-
taylorp
senior tag
Nem dobom ki egyből.
Tanácstalan vagyok. 2-3 hete van egy Varane-Godín dupla untrade párosom. Már vissza is hoztam őket, Varane-t már másodszor. Nyitni ugye nem tudok miatta ismét, pedig a mostani TOTW-ből bármelyik PL jól jönne (persze úgyse jön). Arra gondoltam, hogy elkezdem kirakni a Base Ikon SBC-t a 86-os ratinggel, majd akiket ezután kapok dupla untradeket, folytatnám. Van rá 29 nap. Így megszabadulnék ettől a két duplától és a gyengébb pakkokat ki tudnám nyitni TOTW váltás előtt. 18:00-kor, vagy 19:00-kor jön az új? Swapok is készen vannak, abból is tudnék nyitni. Nem tudom mi lenne a jó.
-
gjoe
addikt
persze irány az kell
Szjoci27: Én értelek, de ha meccseket akarsz végigtolni akkor indíts rivalst, friendlyt, WL-t, van rá ezer mód.
EZ MOST EGY FELADAT volt amit mindenki gyorsan le akar tudni mert nincs ideje 60 meccset végigtolni csak ebben plusz a rivals az sb meg wl mert akkor már 120 meccs felett vagy/hét és ezt szorozd meg 20percel kb meccsenként.
Segítek 2400perc az 40 óra!!!!!!!!!!!
Ez egy játék és nem szabad véresen komolyan venni!
Amúgy is elég toxikus a közösség, és végre szerintem az egymás segítése pozitív, úgyhogy ajánlom inkább csak a pozitív oldalát nézni a dolognak.
Gyorsan bezsákolhatod a tokeneket utána tolhatod amit szeretsz. Pont.
Részemről ennyi. -
gjoe
addikt
Én keményen beívelem arra kis üres területre, és nálam 10/5 paulinho befejeli
Swap: mindenkinek van igaza ne itt tépjétek egymást
Tegnap nekem is volt aki 6-0-nál lépett a család már röhögött rajtam mert állandóan azt kiabáltam hogy de miért?
Aztán csináltam a bolasie küldit 10 meccs elég volt a 7 winhez, csak az outside gól kellett
Ráírtam a kövire, megrúgtam a négyet plusz ő is és hagytam nyerni
Utána a többi meccset kigumizva leadtam, mindenki megköszönte kivéve egyet mert az végig gólörömködött ( szóval vannak valódi gyökerek) -
Nandinagy
addikt
Hát ha emlékszel akkor azt is írtam, hogy nem tudom hogy kellene használni
Egyébként ez a megkerülős csel. Ha egymás után megnyomod az r1/rb-t akkor megotlja a játékos és egy kis ívben fut a labda után mintha kikerülné a védőt. Ahogy néztem sokszor álló helyzetből alkalmazzák a profik mert hamarabb gyorsul vele a játék
Illetve sprint közben sem rossz ha közel van a védő.
Ki kell tapasztalni. -
mcwolf79
veterán
Oyarzabal nekem csalódás volt, akkor már inkább Dembelé, pedig én LM-ben tőle sem voltam elájulva. Bár itt azt mondják ST-ben kell jàtszattni.
Viszont nekem a sárga Portu bejött. Viszonylag gyors, persze nem Dembelé, de tűrhető. Viszont nekem sokkal labdabiztosabb ,mint pl. Dembelé. -
barcabome
aktív tag
Nekem csak a sima Portu van, de RW-ben Finisher lappal nagyon jó. Tegnap RTTF Koudé-ra nagyon rá voltam feszülve, mert még 6 win kellett volna és egyáltalán nem volt kedvem fifázni meg fáradt is voltam már, de szerencsére Coutinho megoldotta, zsinórban 5 win mesterhármasokkal a részéről. Nagyon semmibe néztem Cou-t a statjai alapján, de ingame egy állat, legalábbis az én játékstílusomhoz nagyon passzol.
Viszont ehhez az is kellett, hogy 4321-ről átálljak 433(2)-re és Valverde repült, CDM-be pedig jött De Jong, aki klasszisokkal jobban fekszik nekem, pedig statok alapján Valverde is fullos.
-
akooos
veterán
Hakimi nálam így is supersub, hát még egy up után

Ja és öcsém ugye silver 3-at ért el az ezelőtti hétvégén az accomon, jött belőle egy piros Ollie Watkins. Hát srácok, nálam idén ő a legjobb csatár eddig. Vardy ment sbc-be miatta, pedig 1.4 gól/meccs volt Vardyn.
Ha Watkins 4/4 lenne, akkor a legOP-bb lenne, így csak szimplán OP

-
drachoHUN
senior tag
Picit érzem jobbnak, mint Lautaro Martinez sima arany lapja. Nálam csak emocionális okok miatt van a csapatban. Ő volt a nagy kedvencem gyerekként.
Semmi köze a metához, de természetesen kellően hatékony a kapu előtt.
Eleinte nem igazán ment vele, de aztán pár meccs után elkaptam a fonalat, ráéreztem hogyan is kéne használni.
27 meccs, 33 gól, 11 assziszt. Ebben persze volt pár korai rage quit részemről és az ellenfelek részéről is... -
-
eM'82
addikt
Az a baj, hogy amíg Carrasco Hunter lappal megvan 3k alatt, vagy Dembelé 45k-ból, addig nem kell egy túlárazott Fati (Barca fanként mondom). Remélem kap majd valami jó kis extra lapot még.
Megvettem poénból O.Dembelét, csak Rivalshoz, brutál a pali. Fizikuma gyenge, de olyan higanymozgása van, meg Finesse-e, hogy csak na. 10 meccs, 13 gól meg vagy 6 gólpassz (Div4).
Egyelőre Lautaro az ékpárja. -
Nandinagy
addikt
Nainggolan például remek cm
De én csak kezdő felállásban gondoltam arra, hogy cm lesz aztán in-game camot simán eljátszik. Esetleg beraksz egy Hakimit rw-be és ingame csere cuadradoval is működhet
Cudra inkább támadó mint védő, hakimi meg fordítva. #3755Zimmi91
Azt hittem neymar is kell
Szerintem belehet építeni őt is.
Gomez nyilván jobb mint ake vagy sanchez csak az a baj, hogy drága is most az if lapja miatt
Alisson rosszabb mint Ederson. -
Nandinagy
addikt
Miért nem építed be Dybalával?
#3736RigóZsolesz
Szerdán inkább
IF Rasi nagyon jó lap de nem ér 700k-t vagy mennyiért vesztegetik.
Mikor kijött 480-ba vettem meg és annyiért jó üzlet volt. Viszont ha az új Di Maria lap lentebb megy akkor lehet kipróbálom majd. -
akooos
veterán
Írtam az ea supportnak az ügyes gyerek gamertagével és a kéréssel, hogy az egy win volt nekem, ide vele... Visszaírtak, hogy nagyon komolyan veszik a Fut championship pause glitch misusingot. Hát kíváncsi leszek rá, hogy megkapom-e a +1 wint vagy sem. Igazából tökmindegy, mert marad gold3 mindenképp, de remélem bannolják mindenhonnan is ezt a nyomorékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- OTP Bank topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hyundai, Kia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

pedig őt vártam volna CAM-ba

Amég nem lesznek barátibb árban tuti felejtős. Addig csinálnom kéne a lovét rá