Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
Honnan kéne bl lapot szerezni a mai sbc-hez?
-
Mrguba
őstag
Gyerekek ez a sima cross se mukodik.
Mar az 5. Meccsen csinalom de nem számolja azt az 1et -
getdizzy
aktív tag
Gondolkodok, hogy az egesz clubot kiarusitsam..
jonnek a scream lapok team 1 es team 2-vel az biztos mint tavaly, a piac igy is nulla.
lehet megerne
a mostani kezdocsapatom kb 1millat er, es nem hiszem hogy ez none a napokban :/ -
eM'82
addikt
A matchmaking WLben is egy kalap $zar. Ezen kár vitatkozni.
Nyitottam már én is 7/6tal (7meccs 6win - jól írtam MdewC? :) ), aztán volt 10/2 is. A sok bukta után 2 dolog történhetett. Egyrészt később folytattam, nem volt bennem az ideg, hogy megint kikapok, a másik meg EA pajtás megsajnált és dobált inkább verhető ellenfeleket. Még a csapat-upgrade sem biztos hogy segített.
Sosem tudjuk meg hogy EA mi szerint oszt be ellenfeleket valójában. Van aki bronzbenchingel, van aki keresztet vet, vagy mittomén: fordított alsógatyával áll neki a WLnek. Ha az agyad szerint amiatt lettél sikeresebb, akkor told úgy!
Van hogy az első 10 "könnyebb", volt hogy az utolsó 10 volt könnyebb meccs. Vagy legalábbis a szerencsefaktor nekem kedvezett.
-
getdizzy
aktív tag
En az uefa marqueere vettem 100bayern jatekost
meglatjuk, hatha bejon
kb 130k van benne, max ha bukok vele elmegy qs-be mind
ennyit meger
-
Nandinagy
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Igazad van. Biztos a bronz pad volt az oka.

Az, hogy te kikaptál 12-szer biztos a játék hibája
Nyilvánvaló, hogy szar a játék csak nem ennyire. Aki tud játszani az 12 meccsből megnyer legalább egyet mert akkora vakok jönnek szembe az elején.
Nem akarok ezzel vitát indítani de basszus ez már a tavalyi emlékeket idézi elő mikor woodi folyamat azért panaszkodott mert fél éves accok verik meg.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gjoe
addikt
liga sbc-k mikorra várhatóak?
Már annyi játékos van hogy elkéne őket használni. -
toxicjew
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
12 vereség után már olyan gyászos ellenfeleket dobott be, hogy elkezdtél nyerni, plusz a bronzok általi placebo hatás miatt jobban odatetted magad. Ha meg szerveroldalinak tulajdonítod a feltámadást, akkor te is jól tudod, hogy meccsről-meccsre is változhatnak a körülmények.
-
-
akooos
veterán
Csinálom a gyászos Haaland küldetéseket, 1 meccsre elég a loan még, erre kezdés előtt kilép a gyökér. Contract lement, meccset nem számolta
Imádom. -
Galat74
csendes tag
Hali, pc-n lehet chatelni meccs közben a partnerrel az originen keresztül?
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
persze, hogy nem
Mivel 3 darab cserejátékost tudsz használni egy meccsen igazából tök mindegy ki van a többi helyen. Nekem mindig kabala játékosok szoktak ott lenni(tavaly Martinelli,Saka,Szoboszlai volt ott). Idén meg nem is foglalkoztam ezzel aztán az összes nagy ratinges kölcsönlap ott maradt. Semmi hátrányom nem volt 
Flashback Koscielnyt is rebesgetnek ma estére. Kiváncsi leszek mert örülnék neki.
-
thebigK
addikt
Estére várható UEFA MM, ugye?
-
amdboy
senior tag
Viszont ahogy nèzem nem sokkal jobbak a mutatói mint Aspasnak
Megèri az a +70-80k? -
K.J
senior tag
válasz
Aguinaga
üzenetére
Kristóf mondta egyszer, hogy rossz volt az eredmény közzététele 2-0-ás eredménynél.
Őszintén szólva meg sem nézem a statokat, csak a meccs embere meg a legtöbbet futó játékosra pillanatok rá, de lépek is tovább, nehogy dnf-et kapjak. Szívtam már meg ezzel, így inkább nem kockázatok, pláne egy nyertes meccs végén.
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Inaki villiams mellett jelenleg Benzema van a csapatomban! Èrdemes Benzemát cserèlni Yederre vagy Aspasra? Köszi a válaszokat

-
Edgar2621
őstag
válasz
üzenetére
Bronze benching, keress rá így. Lényegében lehúzzák a bronz lapok a csapatod összértékét és így nagyobb esély van rá hogy Téged támogat a játék (AI) a meccsen, főleg ha nagyobb összértékű csapat jön szembe. Ez lehet hogy csak placebo, de mindenki használja.
A másik kérdésedre nem tudom a pontos választ, van akinek pár meccs után feloldódott a transzfer zár, van aki meg több 10 órát tett bele mire sikerült neki. Nekem nem volt ilyen (vagy nem emlékszem rá), majd írnak olyanok akiknek személyes tapasztalatuk van/volt.
-
törölt tag
Sziasztok!
Mennyi időt kell játszani a játékkal, hogy a web app-ban aktív legyen a transfers?
A másik kérdésem meg az lenne, hogy miért van az, hogy a nagy youtubereknek akiknek fullos csapataik vannak, a 7 db csere között van 2-3 bronz 50-54es értékű játékos. Ez valami bug hogy az ikonok közé ilyen bronz játékosokat kell tenni és ezáltal jobban telejesít a csapat?
-
evibly
senior tag
-
-
Nandinagy
addikt
válasz
zsolti96
üzenetére
Igazából nyugodtan kikapcsolhatod
Én egyedül szabadrugás meg tizinél használom néha, amúgy kivan kapcsolva mert idegesitő mikor delayes a játék és duplán veszi be a lövést aztán pirossal eltöri a labdát. Ha jól tudom kikapcsolt állapotban is működik szabiknál+tiziknél
vagy is nekem igen. -
zsolti96
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy a timed finished et ti használjátok vagy off ra rakjatok? -
dkaro
őstag
Frissítették a Week 2 - Gold objectivet. Assist with a normal cross. Este kipróbálom ez működik-e.
-
Jinxb1rd
addikt
így hogy lement a rivals ki mennyire tolja a divit majd? mert ha globálisan jobban leállnak vele az emberek javulhat a szerók terhelése
-
gjoe
addikt
Bruno 140k KDB 280k
Megeri KDB azt a dupla árat? Vélemény esetleg. 280k nem szívesen vernek el -
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez az igazi crossplatform. Mindegyik platformon bugos a low cross :). Redditen se találtam megoldást rá.
WL: botrány. Oké, nem vagyok egy kiemelkedő játékos, de voltak olyan balfa$z gólok/öngólok/kick off gólok amin meccsek mentek el (konkrétan belenyúlt EA pár kiélezett meccsbe, és csúnyán) hogy azt éreztem le kellene tennem a lantot, nekem ez már sok. Vagy csak öreg vagyok én már ehhez. Kicsit elvette a kedvem a folytatástól. 10 meccs után cseréltem a fél csapatot, jobb lett a dolog, de annyival nem hogy a kitűzött eredményt elérjem.
Az is igaz hogy folyamatosan olyanok jöttek ellenem akik a pöcsükön pörgették a labdát, én meg kapaszkodtam a kontrollerbe. Ez a realitás, pár hét/hónap múlva jobb meglátjuk fejlődök-e? Lehet egy MBappé-val, vagy egy Neymarral jobb lett volna a helyzet, de ezt coin/pack luck hiányában egy darabig nem tudom meg.
Kövi 2 hét WLt passzolom, addig gyűjtöm a coint, hátha Rivalsban is jobb lesz a reward.Most már merem állítani, PS-en jobbak a játékosok.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egyébként most ez, hogy van?
Ahogy néztem nekem rivalsban 40/30 meccset ír. Tehát nem csak a wl+rivals-t számolja 30 meccsig. Hanem a rivalson felül még a wl-t is beleszámolja? végülis 17k pontom van ha jól rémlik ami tuti nem elég a rank1-re de igazából már nem is érdekel
-
thebigK
addikt
Megcsinaltam az 500gol, 500assist objectivet, az egyikbol egy hummels, a masikbol egy fred, hat csodas
-
Stylerr
addikt
válasz
adolfka00
üzenetére
G2 lett nekem is a WL vége, aminek nagyon örülök, tekintve, hogy 5/1-es kezdés után új csapatépítés következett. A felállás 4-2-3-1 volt, a végleges csapat pedig a következő: [link]
Rashford nagyon jó ST, a végére már Aguerot is elkezdtem érezni irányítóban. Sissoko és Fekir fejlesztése élvez prioritást, a csapat további részével meg voltam elégedve.
-
ShiberMonkey
senior tag
Papu Gomezék a gold 2 ben 18 winnel
Zapata végül 28 meccs 40 gól és 12 asszisztal zárta a WL-t.
Palomino-Zanetti-Djimsiti 3-mas előtt le a kalappal, jó védők.
De a két szélső is Gosens és Hateboer páternoszter módjára mentek fel és alá valamint kiosztottak jó pár golpasszot.
Malinovsky és De Roon kb akkor adtak gólpasszot vagy szeretek gólt amikor nagyon kellett.
Gomez Ilicic és Zapata meg nagyot mentek elől.
Ez volt Fifas pályafutásom legjobb WL-je, úgy izgultam a csapatért és örültem egy gólnak mintha csak nézném a meccset.
Voltak nagy pofonok 4-1,5-2 voltak nagy fordítások de 4-0nál is mentem előre hogy meglegyen a szépítés 2 meccsből léptem ki ahol valamiért baromi nagy volt a lag, de olyan hogy Jesus gólt lőtt és nem futott a pályán hanem mint egy sprinter a rajtnál befagyott és csúszott végig, gondoltam itt sajnos a küzdés sem lesz elég.
A 3-4-2-1 pedig egészen jó felállásnak bizonyult.
Bocsánat a hosszú posztért, remélem mindenki jól zárta a WL-t vagy legalább jót játszott

-
Zimmi91
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nekem 14-14 lett a vége, simán meglehett volna a G2, de ennek is örülök

Mbappet nem tudom eladni, annyit hozzátesz a csapathoz, hogy az hihetetlen, viszont nekem is untrade Militao és Diego Carlos van hátul, de nálam is cserés lesz, jön Lenglet meg Mendy szélre, kapuba Stegen elég jó, OTW Werner meg Bappe is eléggé komoly...2 szélre kik az OPk most? OTW Jota kuka, és Moura is kuka
1,2 millióm van kb a csapatra. -
v-man
őstag
Maximum akkor, ha nagy rajongója vagy, és vele szeretnél játszani. Egyébként érvényesülni nem lehet ilyen értékekkel ebben a játékban. Griezmann ugyanez, nyitottam a napokban eladhatatlan verzióban, akkor még 100ezer coint ért, még tenni kellett rá egy huntert is hogy legalább ne legyen (sokkal) rosszabb mint az 1200 coinos Isak 😀
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Suarez Gold lapját használja valaki? Jelenleg Inaki Williams ès Bemzema duóval rohamozok. Èrdemes valamelyiket lecserèlni rá?
-
toxicjew
addikt
Na, csak nekivágtam az utolsó 6 meccsnek és 2vel a vége előtt meglett a G2
Nagyon örülök, nehéz meccsek voltak, de sikerült megőriznem a hidegvéremet
Az egyik német ellenfél ellen olyan szintű mocsár volt, hogy a játékosaim úgy fordultak, mint Lipták fénykorában. Persze tudom, hogy csak beképzeltem az egészet, de akkor is...

-
Clapaucius
tag
14/14-et megyek és már nincs időm lejátszani a maradék 16 meccset
Létezne, hogy a tolódás miatt ilyenkor játszanak a "gyengébb" ellenfelek?
Vagy idén ennyire jó vagyok....
-
#Wiall#
tag
A klubban tárolt temérdek játékost hogy tudom megtekinteni az idei játékban ?
-
dkaro
őstag
Nah kinyitottam az Elite 2 sb rewardokat és most először őszintén örülök valakinek. Bár nem walkout de jött egy Mahrez aki ment is James helyére RM-be. Több ilyen nyitás kéne
-
Nandinagy
addikt
Kicsit olyan volt a hétvégi wl mint a hullámvasút
Kezdtem 9-1-ben aztán 11-8-ban voltam a végére meg 17-8 lett. Nincs energiám több meccshez szóval odaadtam haveromnak, hogy próbálja ki a wl-t szóval valószínűeg 17-13 lesz a vége
.
Annyi biztos, hogy a védelem így nem lesz jó(Telles-Militao-Diego Carlos-Semedo). A 2 brazil cb közül maximum az egyik maradhat másképp nincs sebesség. Jövőhétre be kell újítanom egy Varane-Mendy sort ha akarok valamit idén
-
dkaro
őstag
Nincs ma semmi sbc?
-
Bohus84
tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Az lemaradt, hogy gold3 úgy lett meg nekem is vasárnap este, hogy 8 meccs maradt. Ma 7meccs 6 win
-
Bohus84
tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
-
Raunchy
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nézegettem, hát valóban nem 😁
Most majd az untrade csomagokat szedem ki, hátha lesz vmi értelmes, de gyanítom hogy ebből div4 lesz. -
akooos
veterán
Asszem nekem elso és utolsó wlem volt ez
ez egy cringefest. Nem beszélve a csodás szerverekről. -
dkaro
őstag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Gratula!
@adolfka00: de jár, kapsz a játék mellé kódot amit be kell váltani. Nekem pár nappal később küldte mailben a konzolvilag -
adolfka00
tag
Sziasztok,ha lemezesen rendeltem elő akkor nekem nem jár a heti ingyenes csomag ? Plat: PS4
-
ShiberMonkey
senior tag
Na hazaértem és egy gyors zuhany után elkezdtem a gold 3 utáni hajszát, 4 meccs kellett ahoz hogy 3-mat behúzzak, az elsőt sajnos egy telefonhívás mellett játszottam, így félig tudtam koncentrálni és sajnos ki is kaptam, de a következő 3 meccs nehez, de meg lett. Így elértem a Gold 3-mat 8 meccsem még van, de már tényleg Mbappék jönnek és nagyon nehéz feltörni a 6-0-4 es felállást :D Lehet neki rugaszkodom a Gold2-nek is.

-
Ghostface
senior tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem a játékot, szó szerint, mert valahogy 2005 környékén fifázhattam utoljára...
Jelenleg ez a csapatom:
Leginkább Squad Battle-t szoktam játszani, professional szinten. A mostanit Gold 1-en sikerült befejezni. Ti mi alapján építetek csapatot, van valami taktika amit használtok, hogy könnyeben verhető legyen a gép? Én most próbálok gyors passzokkal előre jutni középen vagy szélen és kiugratni a csatárokat, de gondolom még fejleszteni kellene a csapaton, mert elég sokszor utolér a gépi játékos. Chemistryt csak úgy lehet fejleszteni ha egy csapatból, ligából, vagy országból választok játékosokat, vagy ha sokat játszanak akkor fejlődni fog valamennyit? Miért van az hogy egyetlen DR placement meccset sem játszottam le, és mégis berakott Div. 8-ba? Persze azóta már játszottam, vissza is estem Div. 9 végére, de már majdnem újra Div. 8-ban vagyok. Itt mindenki a sebességre épít? Állandóan lefutnak középen, elég sok meccsen ez miatt kaptam ki. Érdekes módon a széleken megtudom állítani, de középen nagyon ritkán.
Előre is köszi bármilyen tippet, tanácsot! -
Gatho87
tag
A silver 2 objektiv jatsz egy live fut friendly.meccset..jatszottam mar tobbfelet is,miert nem adja meg??????
-
akooos
veterán
válasz
losilee1337
üzenetére
Csak akkor ad, ha objectivet csinálsz. Van jó pár. Csak a játékért mit adjon?
-
losilee1337
aktív tag
Üdv mindenkinek ps4 jatszok csak futot,ennek a fostalicska szarnak nem minden mecsen kell season xp adnia mert nekem kb akkornadd mikor kedve van,de inkabb nincs kedve mert kb 5 meccsenkent 1xadd
-
Kristof_94
nagyúr
Ez a low cross nekem is bugos... Remélem javítani fogják.
-
thebigK
addikt
Hasznalja valaki Allant? Masnal.is bugos? Tehat ugyertem egy random kopasz faszi arca van neki ingame?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- DUNE médialejátszók topicja
- Revolut
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PH! Darts
- Íme az új Android Auto!
- Gitáros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Ace Magician T8 plus Mini PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
6 nap van rá, fölösleges kapkodni és rohanni a piacra 10+ ezerért megvenni egy szar 75ös lapot, várjátok meg a rewardokat, lesz bennük bőven

Megèri az a +70-80k?