Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcabome
aktív tag
Nekem 433(2)-ben La Liga csapatban Hunter Coutinho nagyon bejött bal oldali CM-ben. Finesse shottal mindent IS belő!
Még RTTF Portu-ra hajtok, a sima lapja is nagyon bejön! Tegnap meglett RTTF Koundé, még nem próbáltam, remélem jó lap, mert akkor vissza tudom rakni RB-be Rule Mukielét. 
IF Felix is egy állat.
-
Kristof_94
nagyúr
Vannak érdekes dolgok, az ember azt hiszi már látott mindent, de mindig van min meglepődni!
Nekem a WL-ben volt egy török ellenfél, vezetek magabiztosan 2-1-re ha jól emlékszem, majd szabadrúgáshoz jutok és tisztán láthatóan védi a kapus. Mondom szuper, jöhet a szöglet, erre kirúgás lett belőle.

Mondanom sem kell, hogy onnantól kezdve esélyem nem volt a meccsen, kapott tizit, visszapattanó labdát, stb.
Értem én, hogy tolni kell őket, de legalább ne ennyire feltűnően... Szép új világ. -
eM'82
addikt
PS4 - Div3 Rivals. Srác megy 2-0ra, de Leno kivédi a szememet, semmi sem megy be. Érik a gól, nagyon érik... Egyszercsak elkezdi szép lassan kivinni a bogyót a pályáról, mondom némár hogy kilép... De! Kilépett és nekem beírta vereségnek. Ezt mégis hogy???
Előtte 2-2nél csinálta ugyanezt egy másik gyerek... Bár akkor nem vont le semmit, az is bosszantó volt.Nem tudom miért kell ekkora trógernek lenni, ha már egyszer fifára adja az ember a fejét. Csalni? Amikor eleve az EA elcsalja a meccseket?
A mai SBCből jött egy RTTF Bruno Peres. Olasz melóhoz jó lesz
-
bubuska10
senior tag
Minden meccsen kikapok legalább 13-0-ra. Teljesen mindegy a taktika. Kínomban már kipróbáltam a drop back 2-t, +7 játékos stay backen stb. Gyerek a legutolsó (friendly!) meccsen ha ötvenszer nem csinálta meg az elasticot a saját tizenhatosomon belül, akkor egyszer se. Hol lehet találni normális ellenfelet, aki 14-1-nél nem jön rám mintha az élete múlna rajta hogy rúgjon még egy 15.-et is? Nagyon frusztrál, ennyire csak nem lehetek béna, hogy mindenki össze-vissza ver.
Szórakozásra vágynék.
-
v-man
őstag
[link]
Ilyennek tippelik Hero Szoboszlait
Varanet meg jó lenne kipickelni... -
Galat74
csendes tag
A bannolásokra visszatérve: egy hónapja szórakozok a silver játékosokkal. Elit ligák és másodosztály. Az utóbbi wl-re sikerült CR-t és Brúnót beszerezni. Egy otw Sane eladása segített a beszerzésben. Eddig kétszer kellett megforgatnom a csacsit, hogy nem vagyok robot.
-
Galat74
csendes tag
Az egyforma jó helyen volt, mert ha az egyenlő szóval helyettesítjük, így hangzott volna: nem mindenki egyenlő. Bár ennél a játéknál, lehet, hogy helyénvaló.
-
Digestive
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
+1
De amit Mrguba kolléga megütött stílust az nem járja.

Egyrészt tényleg ovsmány dolog más zsebében turkálni. Másrészt meg azért, mert valaki dúskál a pénzben abból következik, h forgatni is tudja?? Akkor miből élnének meg a pénzügyi tanácsadók?? Ennek a csoportnak pont az a lényege, h megbeszéljük a lapokat, taktikát, stb.

A drága csapatoktól bekapott istenes verések okozta lelki törést nem itt kellene levezetni egy másik kollégán akinek nem nullás a zöld pont egyenlege...!

-
LendvaiFeri1
veterán
Most offoljuk a témát! Köszi!
-
Zimmi91
addikt
Esett 1-2 nagyobb untrade játékos aki már nyilván megvolt és kiakarok rakni egy sbct. Anderson vagy Atal?! Porto továbbmegy ott egyet fejlődik, Atalék szerintem nem mennek tovább, ezzel el is dölt?! Valaki kitette esetleg mindkettőt és egy kis vélemény?!
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ok...a suttyo nem serto gondolom?
Jo hat nem mindenki egyforma tudom...
Sorry -
Nandinagy
addikt
Nem értem miért zavar ha kérdez... Igazából te is kérdeztél már orbitális nagy hülyeségeket mikor 2 hsz-el a kérdésed felett volt a válasz.
Azért van a fórum, hogy egymásnak segítsünk. Lényegtelen, hogy ki milyen szinten van vagy költ-e a játékra vagy nem.
Attól, hogy valakinek jó védelme van még kérhet segítséget. Nekem is 4 millás csapatom van de attól szívesen veszem a segítséget mindenkitől . -
Mrguba
őstag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Nem kotoszkodni szeretek....
Csak hulyen jott le h van coin van pont es nem tudok vele mit csinalni?
AKkor minek jatszok?
Pl csapatom van...sajna idei nyitasok se kedveznek de lefosom.
Aguero a legnagyobb meg Werner..Utrade mindketto sajna...
Valaszolni meg nem kell..
MEgvan a KRÉM akik nyalogatjak egymast amr leirtam regebben is.
TISZTELET a kivetelnek...
Olvasom minden hozzaszolast es rejtozkodok eloletek
-
Mrguba
őstag
válasz
Stylerr
üzenetére
A te velemened a lenyeges
Nem vagyok frusztralt.
Se olyan uberjatekos mint itt sokan..
8 gyozelem 8...eleg nem az eletem mulik rajta mint par embernek itt.
Hu beta...el is felejtettem...
JA tenyleg..mert az meg ehez a foshalmazhoz kepest jatszhato volt es semmi koze a mstaninak a betahoz
De kinyalhatod a fifapontos segget nyugodtan
Jo ejt mokuska -
Zimmi91
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Parejo Suarez kuka, ha megakarod tartani Benzemát akkor mehet fel STbe és De Jong + IF Valverde/IF Llorente mehet CDMnek.
Ne törődj vele ki mit mond, ha akarsz venni pontot veszel, másnak nem illik a pénztárcájába túrkálni, de Guba szeret kötözködni, meg, hogy neki senki se válaszol stb
Nandira meg K.Jra ne hallgass nekik van itt a legnagyobb pack luckjuk, aztán úgy könnyű!!!4
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem tudom miről beszélsz és fixen kamu!!!!!4
-
dkaro
őstag
Szerintem se fér bele ez a stílus, legyünk már kicsit kedvesebbek egymással még ha a FIFA-ról is van szó, de majd Kristóf is Feri eldönti.
-
Stylerr
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Ne vedd figyelembe amit ír. Eleve írta a hétvégén, hogy mennyire nem tud játszani. 8wint szedett össze WL-ben talán, ráadásul úgy, hogy ő még bétában is játszott. Gondolom emiatt frusztrált szegénykém. Nem azt kell nézni, hogy mit mondanak, hanem azt, hogy ki mondja.
Csapathoz: 2 Cm az legyen szerintem Valverde és De Jong, Benzema meg mehet fel Suarez helyett.
Jól tetted,hogy küldted a csapatod! Hajrá! -
Kristof_94
nagyúr
Na, tessék abbahagyni a vitát!
Majdnem 2 hónap alatt simán össze lehet hozni egy ilyen csapatot, ezen felesleges kiakadni. -
thebigK
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Eddig se volt senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki, miért, mennyi fifa pontot vesz, ezután sem lesz (megjegyzem tavaly jóval nagyobb tételek voltak néhány embernél, mégsem dőlt össze a világ).
A védelmed OK, ha maradsz a ligánál. bár Ramosra menjen shadow. Akivel érdemes még szemezni, az csatárba IF Joao Felix, mondjuk nem olcsó. A középpályát meg ajánlott a javasolt emberekkel frissíteni, megéri -
mcwolf79
veterán
Az ilyen suttyók miatt kell kisatîrozni a zsetont. A másodiknàl elfelejtettem, de úgy voltam vele csak nem kötnek bele. Hát tévedtem. Téged miért zavar, ha én veszek pontot és nyitok pakkokat? Van közöd hozzá? A te pénztàrcàd bànja? Nem . Akkor meg mi a faxt kóstolgatsz ?
A WOT topicban is vannak suttyók akik a másik aranyàval vannak kiakadva, ott is mindig satírozni kellett, mert sok suttyó egyből beleàllt az emberbe, mintha bármi köze lenne hozzá bárkinek, hogy mire költöm a pénzt, ami én keresek meg munkàval. Nem apuci és anyuci adja, én gürizek meg érte. Nem nem találom fel magam ,csak mivel biztos vannak itt nagyobb szakik (én a FIFA 20-szal kezdtem) , azért kértem tanácsot a gyakorlottabbaktól, hogy min lehet még alakítani.A témàhoz:
A legtöbb játékos trade-elhető, talán Varane aki untrade, de sztem ő jó helyen van ott ahol van.
Köszönöm annak aki tanácsot adott, majd akkor àtgondolom a csapatot. Aki meg inkább a coin-omat lesi az inkább törődjön a saját dolgával ahelyett, hogy a másikat kóstolgatja , mert épp költött erre a szarra! -
K.J
senior tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Ők mind untrade játékosok? Mert ha tradelhetők páran, azoktól válj meg, ne koptassák a padot, hamarabb összejön Messi ára.
Nem akarlak rábeszélni, de tényleg nagyon op volt.
Én azert nem költök rá, mert nem passzolna a PL csapatba. Örülök, hogy Neymart sikerült betuszkolni a kezdőbe.
-
RigóZsolesz
tag
Csináltam még a végére 15-20 ucl sbc ét, de már az idegbaj kergetett a sok selejt játékostól. Utólsó előttinél sbc be kaptam egy Di Maria -át. Ő volt a legjobb, de ő sem használható számomra. Nekem semmit nem ért ez az ucl 81+ sbc.
Egyébként Black Friday végett érdemes bevásárolni 84+lapokkal?
-
mcwolf79
veterán
Portu José Callejon-t váltotta, nekem bejött. Gyorsabb , hasonló labdakezelés mellett.
Én is Messivel szemezek , csak még kevés a zseton.
Dembelét próbáltam, nekem nem vált be , igaz én bal szélen jàtszattam . Utána jött Hazard, nekem az jobban bevàllt. Hiába gyors, ha hála a szuper játéknak sokszor még a nulla staminàs védőt sem bírja lefutni. Arról nem is beszélve, hogy olyan hosszan szökteti magát , hogy könnyen elveszik tőle a labdàt. Elméletben jó, de gyakorlatban nekem nem jött be . Akkor szoktam többet jàtszatni, ha az ellenfélnek lassabb védői vannak (amiket ha a játék úgy akarja még a pace különbség mellett sem képes lefutni). -
Nandinagy
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Kezdetnek Parejot offolni kellene. Kell 2 középpályás aki tud védekezni és támadni is. Legyen Valverde+Llorente. Dembúzt mindenképp játszatnám Suárez helyett. Nem tudom ki eladható de az if-ektől kapásból megszabadulnék mert egy lyukas garast sem ér sajnos egyik sem. Benzema ideig óráig oké de helyette is lenne helyettes

remélem ezt nem gondoltad komolyan
-
K.J
senior tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Ha Griezmann idén is meghazudtolja a statjait, akkor szerintem semmit. Helyette javasolnék egy Messit. Brutális miket csinált ellenem a wl-en.
Mondjuk Parejo helyett is egy Valverde jobb választás lehet.
Az a Portu mennyire jó?Most latom a második képet. Hamarabb játszatnám Dembelét, mint Grizit.
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nálam Mertens tolta God Mode-ban. Gondolkodtam is hogy berakom vhogy a csaparba. Jobbnak éreztem kapu előtt mint Hazard-t.
-
Meghivott
addikt
Xboxosoktól kérdezem, a live-ra várható vmi akció? Gyerek gondolkodik, hogy boxra is lehet jó lenne a játék 😄
-
Kristof_94
nagyúr
-
Dinter
addikt
Üdv!
Most honnan lehet legolcsóbban beszerezni a játékot?
-
Kristof_94
nagyúr
Megszereztem Correát is, Insigne nagyon op volt a csapatban, érdemes kipróbálni.

-
EA's hit
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Törekedj a minél jobb chemistryre. Csak azért ne rakj be valakit, mert magasabb a ratingje kicsivel, igyekezz azonos nemzetiségű vagy azonos ligájú emberekkel körberakni. Ha mindenképpen be szeretnéd építeni a 84-es lapot, érdemes venni köré 1-2 embert, akivel passzol, vagy keresni a klubban.
-
bubuska10
senior tag
Jellemzően inkább a 79-es azonos ország és bajnokságbeli középhátvédet állítanád a kezdőbe 100-as chemistryvel, vagy a 84-es más nemzet + más bajnokságbelit teszed be 98-as chemistryvel?
-
Nandinagy
addikt
20 skill rating hiányzott div1-hez. Nyerek egy meccset nyilvánvalóan 19-t kapok. Következő meccsen meg olyan hátszél ellen kell játszanom, hogy salah jobbal 0 szögből lőtt 2 gólt

3-3 lett a vége erre kaptam -4-t
Gondolkodom derankolok inkább div4-be azt feldughatja magának az ea a skill ratingjét
-
Nandinagy
addikt
Ja hát nyilván ha neymarod van felesleges
Max 7 chemen ha befér
Vasárnap úgy döntöttem kipróbálom cm-be Bruno Fernandest. Ugye az if lapjait mindenki cm-be használja aztán gondoltam az én képességeimhez elég a sima gold is
Shadowwal egész jó egyébként if sanchessel kiegészülve. Ráadásul csak 80k nem 320 mint az if lapja -
K.J
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ebben igazad is van, talán pont te mondtad azt, hogy a legjobb lapokkal akarsz játszani, elköltöd a coint, ha kell és ezt adom is! Viszont azt figyelembe véve, hogy jött most egy Salah, nem padoztathatom, Rashfordban meg csak állna a nagy pénz.
Maximinről ugyanez a véleményem, de amíg ott egy Neymar is a teamban, addig Maxi elég ha beadogat. Más kérdés nyilván az esetleges helyzetbe kerülése.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Zimmi91
üzenetére
Talán ez az első lap a fifában, ahol annyira nem is érdekel, hogy mennyi zseton megy rá és mennyit esik egy hét múlva!

Ha az EA megszánna egy eladható mid R9 vagy Gullit lappal, akkor persze az ő eladásukból könnyebb lenne költeni, de ebbe inkább nem gondolok bele.
Én szinte mindig az eladhatatlan csomagot veszem ki, most meg főleg, hogy jön az ikon SBC. Így nagyobb esély van egy használható lapra, ami nem rossz ha azt nézzük, hogy pár hete nem is fejlesztettem a csapaton a coin miatt.
-
Nandinagy
addikt
Attól függ mit vársz tőle
Meg hol próbálod.
Nálam ST-ben nagyot ment régen. Azóta jött Bappe így ő a csatár és rasi szélen van. Nem csinál többet mint maximin mondjuk. De ő ha odakerül akkor 5-ből 4-szer befogja rúgni míg maximin mondjuk csak 5-ből 2-3-szor. Nekem meg ez fontos szempont volt.
#5025dkaro
Mérlegelni kell ilyenkor
Most sem tudom mit vegyek ki de szerintem eladhatót fogok mert túl sok untrade lapom van így sok duplicate mehetne a szemétbe. -
K.J
senior tag
Na kipróbáltam. 3 meccsem volt benne, messzemenő következtetéseket nem vonatok le nyilvan, de nem nagyon jött be sajnos, pedig ellenem jól játszik. Érdekes igaz?

Közben csináltam egy ucl packot, szóval mindenképpen megy piacra, mert jött egy Salah.
Eszem megáll!
Fabinho mennyire használható cdm? Van egy untrade a klubban. -
K.J
senior tag
Vettem egy Rashfordot 152k-ért, mondom kipróbálom.
Mehet még fel az ára wl közeledtével? Vagy már inkább esik? -
dkaro
őstag
Valaki ki tudta rakni a CL SBC-t teljesen? Én nem vagyok hajlandó 5-6e-ket költeni common lapokra
Ráadásul 95ös chem...
A negyeddöntőt és az elődöntőt ki tudtam rakni és ennyi (meg persze a döntőt) -
sz_abika
addikt
Szóval ha jól olvasok itt a sorok között, akkor nem érdemes coint tartani? Mindig legyen befektetve valamiben, mert ha jön a coinwipe, akkor azokból tudok dolgozni legalább? Akkor megyek, veszek 100db discard IF-et, mert a hétvégén SBCknek hála likvidálásba kezdtem és 400ról 1M az egyenleg most. Ja és végre Hakimi is beindult a 20ért vett dekket, 29ért lehet továbbadni, bár nem tudom minek a hype..a válogatottban gólt szerzett, Ziyech meg 2G+1A lett.
-
elod22
senior tag
4-4-2-ben Mertens legyen a csatár és Hazard az LM vagy fordítva?
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem James a legjobb
-
Digestive
veterán
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Na de a biciklit és a step overt olyan parádésan csinálja a kiscsávó, h ember legyen a talpán aki azt le tudja követni...

-
taylorp
senior tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Gratula! Szép teljesítmény. Nekem a 20 win csak álom.
-
Hunter9958
csendes újonc
Elengedtem ezt a fifát. A játék körítése klassz, az online mód viszonylag jól fel van építve, viszont a játékmenet számomra borzasztó. A játékosok mozgása nagyon furcsa-robotszerű, sok való életben remeklő játékos a játékban semmit sem ér, na meg kb. minden a sebességről szól.Röviden az egész játékmenet valótlannak tűnik számomra. Remélem egy nap a Pes is normálisan felépíti az online játékmódját, akkor talán méltó kihívója lehet a fifának.
További jó játékot és szerencsés pack nyitást mindenkinek
-
ShiberMonkey
senior tag
Na végül csak meg lett a Gold1 hogy aztán a player pickből jöhessen egy Üzbég 75-ös CB meg egy Kambodzsai 40 éves csatár :D

Sima 4-4-2-t próbáltam ki ezen a héten.
Semmi fancy custom tactic vagy player instruction nem volt.
Balanced-Balanced 5-5 5-5
St Get in behind
LM/RM get in behind
LCM cover center
RCM cover center stay back
LB/RB stay back
A trükk ott volt hogy a támadókra mind Hunter került (LM,RM,ST) a többiekre Shadow.
Nem bonyolítottam túl a játékot csak szimplán 1-2 passz kiugratáson alapuló játékot játszottam egy csel volt amit használtam (bicikli)
Igazából Boras egyik videója inspirált ahol egy Dán srácot mutatott be aki 120-0val volt legutóbb, sima 4-4-2-t tol a gyerek semmi túlbonyolítás, széljáték, biciklicsel. Amit jól csinál nagyon az a manual press (ergo jól védekezik a srác).
Custom tactic vagy player insturction nem volt, csak annyi hogy a Hunter és a shadow chemen kívül nem használ mást.
Csapatom
-
Nandinagy
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
Garantáltan nem lesz az első ikon swapban szerintem
Tavaly az első ikon swap 3 legjobb lapja: Mid Drogba,Mid Owen,Baby Butra. Egyik lap sem ér többet 1 millánál. Nem fognak rögtön 2 millás játékosokkal indítani sajnos. Egy baby ferdinand vagy baby Blanc lehet a max amit várhatunk szerintem de cáfoljanak rám -
Zimmi91
addikt
Az a baj, hogy necces most venni, ha benne lesz az első icon swap vagy icon sbcbe akkor nagyot buksz vele, viszont ha egyikbe se akkor fel fog menni az ára szerintem
Elég nagy szerencse kell most hozzá, hogy jól járj vele
Én most fixen nem vennék semmilyen icont, max a nagyokat akik fixen nem lesznek egyik icon cuccosba se. -
Sasa22
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Meddig zuhanhat szerintetek Puskàs?
Meg van rà a pènz de vàrom a megfelelő pillanatot.. -
Kristof_94
nagyúr
Preorder csomagból Insigne, Busquets, nem is rossz. Puskás ára meg megy lefelé.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Eaids
-
bubuska10
senior tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Köszi srácok, közben megtaláltam. Egy nagyon fontos tipp: használjátok a szűrőket keresésnél, baromi hasznosak.
Tényleg olyanok a labdák.
A retró fekete-fehér meg könnyű, olyan, mintha lufit rugdosnának.
Az miért van, hogy nem tudok játékosokat eladni? List on transfer market szürke, nem lehet rámenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 3
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Még RTTF Portu-ra hajtok, a sima lapja is nagyon bejön! Tegnap meglett RTTF Koundé, még nem próbáltam, remélem jó lap, mert akkor vissza tudom rakni RB-be Rule Mukielét. 

Szórakozásra vágynék.

Komolyan a fejem fogom néha.