Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
5 meccs 4 hosszabbítás. Minden meccsen Neymar, Mbappe és hasonló szar lapok. Ha lövök egy gólt, kapok legalább egyet cserébe. Asszem marad az esti wl, mert ez játszhatatlan.
-
törölt tag
azt miért van, hogy ha beakarom állítani a starting price vagy a buy now-t akkor átvált nullára
előtte 5 játékosnál sikerült beállítani az összegeket utána meg mindegyiknél előjön ez a problematika. -
dkaro
őstag
Én továbbra seme érzem ezt a delay maniat de ami nagyon más mint a 20ban az a passz. Sokkal pontatlanabbak és lassabbak a passzok
-
K.J
senior tag
Nem tudom, hogy van pofájuk ilyet kiadni a kezükből, úgy, hogy még csak demot sem prezentáltak!
Ez a játék a megszokott fifa hülyeségek mellett, tele van vizuális hibákkal.
Tegnap pl nem tudtam a konzolon átvenni a rewardokat, mert semmi nem látszott belőle. A meccsek alatt rendre hibásan jeleníti meg gólszerzés után a gyepre kivetített kártyákat. Nevetséges, de komolyan! -
Sinya_24
kezdő
Játszhatatlan a wl. Németek ellen megszoktam,hogy a 25. percben 3-0 úgy hogy semmit se tudok csinálni. De az első 5 meccsem abból állt,hogy nem futnak a játékosok,nem passzol időben,nem lövi el. Agyrém az egész,nálam ez a wl játszhatatlanabb mint bármelyik a 20-ban. És akkor még azt se mondom,hogy olyan jó csapatok/playerek jöttek ellenem,mert lett volna keresnivalóm,ha nem kikapcsolt kontrollerrel játszok kb.
-
cettlee
őstag
nekem tegnap volt egy olyan meccsem, hogy az ellenfélnél nem is volt a labda de nem tudtam golt lőni. 24 kapuralövés és végül a 92. percben lőttem egy mákos golt. De mégcsak nem is az volt hogy mindenhonnan lövöldöztem eszetlenül hanem 90%kuk ziccer volt. Mentség hogy a csatáraim finishingje 77 körül van.
-
v-man
őstag
Na megjött a wllel a 20as játékmenet is. Két olyan ellenszélben lejátszott div meccsel melegítettem, hogy a kedvem már el is ment a játéktól. Eddig pedig bizakodva néztem a wl elé. Minden az ellenfélnek kedvezett. Pedig jobb csapat, jobb skill.
-
marcess
senior tag
Én úgy gondolom, ha marad ez a rendszer, letolom a 30 wl meccset, aztán beállok egy olyan divbe ahol tisztességes a rank 3. Div4-5 rank 3 rewadokban segítenétek, hogy hová lenne érdemes lebukni?
-
Sinya_24
kezdő
Nekem Giroud esett,nagyon nem adja.
-
v-man
őstag
Ez a wl-div számolás nagyon hülyeség...
Megjött a garantált totw pack, 80-as lengyel balszélső
-
dkaro
őstag
Hát ez baromság. Ha lenyomod a.wlt az 12k pont akkor és nem is tudsz többet szerezni. Hogy a francba nem mentek le a határok a rankokon ha ilyen drasztikusan változik minden. 16k kellett tavaly a rank1hez. El nem tudom hinni hogy most is ennyien gyűjtenek ilyen sok pontot
-
gjoe
addikt
Na visszatért a fifa 20 szerencsém
Kinyitottam a 20-as 80+ lapokat, mind pont 80-as és duplicate volt
-
eM'82
addikt
EA közölte a részleteket a Rivals vs WL meccsek és pontokat illetően.
Lényegében a WL meccsei beleszámítanak majd a heti 30 Rivals meccsbe.
Magyarul, ha WL nélkül mész a tutira akkor előtte le kell nyomni 30 Rivals meccset mondjuk péntekig, majd jöhet a WL.
Bízva a jószerencsében hogy verhetőbbek jönnek Rivalsban. -
dkaro
őstag
Aki megcsinálta a pre season objectekez 20ban az többször lepjen ki és be webappon mert több részletben adja a játék a jutalmat.
Kaptam 4db 80+ játékost egy player picket, egy gold packot és egy loan pakkot -
dkaro
őstag
válasz
bohus1984120
üzenetére
Gratula, pl csapatot építek de ő lenne a csatár ha kinyitnam. Remélem hétvégén lesz türelmem a maradék 300 gólhoz
-
thebigK
addikt
válasz
bohus1984120
üzenetére
Lassan tenyleg mindenkinek jut egy a forumon, grat!
-
Jinxb1rd
addikt
Én meg csak megvettem ezt a szar játékot, kezdem újra vadiúj accal ,lássuk miket kapok a nagy sbc-kből
-
ShiberMonkey
senior tag
Srácok nem tudom idén mi van de tegnap nyitottam Sanét, Rodrigót, Benzemat, Lucas Mourat.
És most őt: [link] -
v-man
őstag
Na végre egy wo, az untrade Odegaard sbcbol Grízes, mondjuk szerintem rosszabb lesz mint Isak, de hát el nem tudom adni 😄
-
LendvaiFeri1
veterán

-
akooos
veterán
Valaki a játékból tudna dobni ide infót erről a Félix vs Halaandról?
-
Tubi1976
tag
Sziasztok!
Nem vagyok jó játékos, div 6 ban vagyok ami lehet hogy lesz még lejjebb is....Azt látom hogy mindenki rivalsban full press-t nyom.nincs is evvel semmi bajom majd elfáradnak .....vagy nem.Gondolom egy hosszú indítással meg lehetne lódulni valamelyik szélen ez ellen,néha ezt látom is csak nem tudom kivitelezni.ha nyomom a magas passzt hogy elépasszoljak a szélsőnek az mindíg pont hozzá passzol.Tudom béna kérdés de hogy kell kivitelezni amire gondolok?illetve van erre más ellenszer?
köszi ha kapok választ.
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ohhh memories
-
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mondjuk eddig 4 meccsen nem sokat mutatott, vigyázz vele!

-
Kristof_94
nagyúr
Rodrigo, öreg barátom ismét otw lesz...
Lehet idén jobban megérné a lapjába invesztálni.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Ennyi jár nekünk az olyan feladatok mellett mint:
-Nyerj 300 live fut friendly meccset egy ultimate packért.
-Rúgj 200 meccsen gólt rivals/wl-ben(nem tuom melyik) úgy, hogy csak rare gold lapokkal játszol és hasonlók
Ráadásul én hülye azt képzeltem, hogy ez a 300 wines friendly ez bármelyik játékmódban működik aztán igazából nyertem 2 classic matchet a semmiért
Nagyon akartam egy Mbappet de mivel 2.1 millám volt a csapatra így nem akartam 1 játékosra kiadni a büdzsé 2/3-t.
Így helyette jött Neymar+IF Yedder. Ügyesek meg jól mennek de néha idegenbe 1-2 német simán megfricskáz egy Lautaroval vagy Brandtal mert kb. 4 fokozattal dinamikusabb mint a védőim.
-
gjoe
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
teljesen igazad van.
futbinen van [rodrigo otw] lesz ilyen sbc vagy objekt? -
toxicjew
addikt
Minek erőlködtök ezekkel? Ennél 10x jobb promok jönnek majd, amire érdemes lesz majd elnyomni az 50/100ks packokat
Szépen magától meglesznek úgyis addigra.akooos: grat, felkerültél a listára
-
akooos
veterán
Gyerekek, beszarok. Öcsém csinált egyetlen darab gold upgradet, kiugrott belőle CR

Hihetetlen. -
gjoe
addikt
meg a kick offot kiszedhetnék már mert már az agyamra megy.
Az előbb egy meccsen kaptam így 3-at. Egy góllal kaptam ki egy verhető ellentől deígy? -
toxicjew
addikt
Mentem most 2 meccset az új patchel, olyan egetverő változást nem észleltem, kivéve, hogy az elastico sajnos érezhetően szarabb lett
A bíróval kezdhetnének vmit, mert egy nyomorodott fasz, olyan szabálytalanságokat fúj be, hogy a hajamat tépem. Illetve megérkezett hozzám is a lassú szar játékmenet, szóval alig várom, hogy kezdődjön a wl

-
Nandinagy
addikt
-
Aguinaga
őstag
Sziasztok!
Ugyan nincs meg a játék, csak a 10 óás trialban nyomtam, de azért Companionban kiraktam az eheti Marquee Matchup-ot.
Esett belőle egy OTW Partey.
Azt láttam, hogy kapott egy informot a héten, gondolom, ezért ment fel az ára 80k-ról 160-170 köré, de a kérdés az, hogy érdemes-e eladni most, vagy idén az Arsenalban felszántja a gyepet (ez főleg @Nandinagy-nak megy, ő ágyús itt, asszem): szóval, mit gondolsz, Nándi, lesz még pár IF-je, vagy passzoljam el ennyiért?
A játékot majd talán megveszem akcióban, most még nem nagyon akarózik... -
akooos
veterán
Végeztem az 500 gól & assisttal 15 meccs alatt

14 lett volna, ha néha nem felejtem el, hogy assist is kell. Ezért +1 meccs kellett 19 assistért.
Nyitások:
Ederson, OTW Telles, Vardy, Moura, Sabitzer, Promes, egy rakat 83-as lap.Assistokat nem írja, mivel jobboldali csatár volt (Promes a bal), így az esetek nagyrészében ő készített elő, abból is van 170-180 darab

-
underdark
aktív tag
Kérésetek megtörtént, ez most nagy pozitívum EA-től ;)
KARRIER MÓDHozzáadták Magyarországot, Bulgáriát, és Izlandot a Youth Scouting Maphoz
-
eM'82
addikt
válasz
Bence910905
üzenetére
-
Nandinagy
addikt
Valaki használ Militao-Diego Carlos hátvédpárost? Eddig iszonyat lassúnak érződik mindkettő. Egy Immboile-Lautaro páros hülyére futja őket
-
gjoe
addikt
Son-t használja valaki? milyen idén?
Elég szépen esik az ára már 205000-ért is van, múlt héten még majd 300k volt. -
eM'82
addikt
válasz
Bence910905
üzenetére
Olyan 6-7 informot kellene kapnia hogy majd aktuálisan élhető legyen. Ha egy 83as csapatot kérnek érte akkor ok, de én nem szenvednék vele. Igaz James R. jó formában van, de ilyen léptékekkel (+2pace / if) nagyon lassan lehet használhatóbb lap.
Mondom ezt úgy hogy egy Ibrahimovic is simán parti képes a megfelelő kezekben.Gjoe: +jó lesz majd icon swapnál a küldetésekhez. Tényleg egész jó lap amúgy.
-
gjoe
addikt
Aki PL csapattal nyomja az szedje ki a vydrat objektből mert nagyon király az a lap.
Kb mindent bever. -
akooos
veterán
válasz
Bence910905
üzenetére
James SBC?
-
Bence910905
tag
Mi az az osszeg amit a ma esti James sbcre erdemes lehet szanni..(Otw, Cam poziban) ? Tudom nagyon gagyi az 58 pace..
-
akooos
veterán
válasz
MrArchibald
üzenetére
A játék elején kapott nagyratinges loanokat használom én is
Mbappé, Cantona, Trent stb. Padon ülnek aztán kész 
-
akooos
veterán
válasz
MrArchibald
üzenetére
Milestonesban Finishing mastery és assist mastery. 500 gól 85+-os teammel és 500 assist 85+-os teammel két 100k-s packet ad (jumbo rare players pack)
Untradeable nyilván, de nekem kéne pár lap az első OTW Batchből
-
akooos
veterán
Akkor viszont ma le kell, hogy toljam az 500 gól/assistot, még van hátra 250 kb. Meccsenként 38-45 gólt tudok szerezni, rookie numbers

-
eM'82
addikt
válasz
marcess
üzenetére
Viszont így lehet mégis belevágok első héten. +1 nap az megváltás. Hétfőn is lehet tolni, hétvégén meg tudok a fontosabb otthoni dolgokkal foglalkozni.
Nekem még mindig 11-12es késést ír kapcsolatnak, tegnap Rivalsban két meccsem is azon ment el, hogy a védőim a 16oson belül nem akartak kettőt (egy hosszú is elég lett volna) lépni, hagyták a csatárt hogy hamarabb érjen oda. Jó érzés volt. Tökmindegy mit nyomtam.
-
Blashe
aktív tag
Ma reggel mondom belépek, nyomok 1-2 meccset hátha nem lesz lag/delay stb.
Reggel 8:00-kor olyan szintű késés van mint még soha a 21-ben.
Hozzátenném: 12-es PING mellett
Megérkezett az idei széria kérem szépen...tessenek hozzá szokni. Innentől már csak ilyen vagy rosszabb lesz. A patch is sokat segített abban, hogy egy darabjaira hulló gameplay legyen a delay miatt. GG EA
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Félix gyerek nálam sajnos hatalmas moslék, nagy valószínűséggel érkezni fog Coutinho.
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Felix helyére origi és bale is több chem kap.
Aztán cseréld ha akarod Pl Ricsire -
Kristof_94
nagyúr
Mm dobott egy Fabinhot. Használható vagy mehet a piacra?
-
Galat74
csendes tag
A 200 rare battles alatt mit értsek? A héten kb. 25 meccset letoltam rare gold csapatommal, 2 otw a padon. Erre 2/200 a jelenlegi mutatóm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
előtte 5 játékosnál sikerült beállítani az összegeket utána meg mindegyiknél előjön ez a problematika.
Bízva a jószerencsében hogy verhetőbbek jönnek Rivalsban.