Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RigóZsolesz
tag
Most néztem Lewandowski POTM ért ilyen gyenge squad rating kell
93 as ratingú lap :O
Son 89 es erre sokkal nagyobbÉppen evéget mév sbc be is megéri Lewát megcsinálni szerintem

(Persze saját untrade lapokból) -
Digestive
veterán
Szoboszláááááj dupla a hosszabbításban.
Első WL meccsén oda pirított. 
-
ShiberMonkey
senior tag
Én most DIV Rivals ben nyomtam pár meccset (DIV3) 5/5 WL 1/1 új taktikát tesztelek, fogalmam sincs miért mert a 4-4-2 is működött :D
4-3-3(2) Rock and Roll mode (Nem én találtam ki hanem AirJapes)
Press after posession lost
4
10
Balanced
4
7
St false 9
LW/RW cut inside get in behind
CDM
Stay back man mark cover center
Youtubeon fent van a taktika, Twitchen néha fent van, de nem egy tipikus content creator, de bírom a stílusát.
A játékos kiválasztásnál picit figyelni kell mert nem mindegy a work rate, de nagyon egyben van ez a felállás és ez a taktika. Több mint valószínű hogy ezt a WL-t beáldozom neki hogy reális képet kapjak arról hogy megéri-e erre fejleszteni vagy sem :) -
thebigK
addikt
Már az első meccset elbuktam, aztán egyet behúztam, a harmadik meccsen 4-1re vezettem, lefújta a meccset, majd kib@szott a szerver, a 4. meccsen meg a netem ment el. Kabaré
-
Raunchy
tag
Én úgy gondolom hogy lehet érdemes a 3 icon loan lapot kivenni, el tudom képzelni erről a cégről hogy a swapot be fogják rakni friendly be, mint a BL meccseket, és kell majd a csapatba 2-3 icon lap.
Mit gondoltok? -
dkaro
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ilyen sok ikon szokott lenni? Azt hittem ez a 3 ikon lesz most 1 hónapig aztán a következő hónapban másik 3 és így tovább.
-
toxicjew
addikt
Ilyen szarul még sztem sosem kezdtem mint ma, olyan szar a delay, hogy gomblenyomást követően olyan 1.5 mpcel voltak hajlandók passzolni a játékosaim. Fél lábú nagyanyám gyorsabban közlekedik térdig érő hóban, mint amit ma produkáltak. Teljesen el is ment a kedvem az egész wltől, meg most a játéktól is kb. Az ember próbálkozik, aztán ha olyat gondol az EA akkor tőből leszopatja

-
Kristof_94
nagyúr
Néztem Lucast is, a másik oldalra meg megvan Maximin eladhatatlan verzióban. Amúgy 20-30k végül is nem vészes, mert ha még lejjebb is megy, a veszteség csak pár ezer zseton. Majd látom, igazából csak a gold 3 a lényeg, de sajnos ma csak 3/2-t mentem, ennyire volt időm. Viszont 10 rivals meccs alatt annyi pontot szereztem, amihez 17 WL meccs kellett volna.
Az EA meg remélem, hogy folytatja az SBC-ket és ha nem is naponta, de legalább hetente 2x jön 3-3 ikon. Mondjuk amíg nincs meg a pénz Puskásra, annyira nem izgulok rajta. -
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hat annyit meger hidd el...
Elotte Werner es RIcsi van -
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
En JÉZUST hasznalom CAMBAN

-
Bohus84
tag
Mbappe első félidőben 2 gól. Toljátok a WL-t, lesz pickelni való
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem elegem lett abból, hogy a jó csapattal sem megyek semmire, így most egy meta PL csapat van. Werner maradt a csatár. Bal cam Che Adams, jobb cam Rodrigo, CDM Partey és Pogba, de őt lehet vissza fogom cserélni Fredre.
Rodrigo és Adams nem tipikus cam lapok, de futni azt tudnak. Esetleg valami olcsó, aki jobb lehet? -
Nandinagy
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Ha drágábbak is mint mondjuk régebben max azért mert hetente kiszedhet bárki 84-86 lapokat küldikből ami jelentősen megdobja az egészet+ugye rengeteg milestones packot is osztogat a játék. Bár megmondom őszintén nem éreztem, hogy drága lett volna pl. VDS.
A védelembe bekerült közben Koscielny meg mellé Atal
Koscit 2 wl-en használtam és őt szerettem is de nem emlékeztem, hogy ilyen jó. Az összes eddigi védőm közül(Van dijk,RB Laporte,IF Walker+Ikonok nem voltak) ő nála érzem azt, hogy tud szerelni. Nála nem pattan minden vissza az ellenfélhez.
Atal meg...
IF Manet 3 méterről futotta be folyamat
Brutálisan fizikuma van és ha baj van 3 védőben simán eljátszik csatárt vagy szélső támadót is
-
thebigK
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Pfu, az also mondjuk aljas
mi lett? -
vatafakk
aktív tag
Magyar zászlós background tifo, stadium theme van a játékban? A mai SBC annyira sz@r hogy elkezdtem keresni a piacon, de nem találtam...
-
thebigK
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Erezhetoen olcsobbak voltak. Ez most tularazott, szvsz egyik lap sem eri meg a harom kozul. Erre a 7vegere elengedtem a draga playeres wl-t, low budget csapattal fogom tolni, baby Dalglish is ment a piacra, még kerestem is rajt kb 20k-t, pedig úgy 15 meccsen 30 golnal jart, majd jovo heten johet Neymar, meg Mbappe.
-
sz_abika
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
-
LendvaiFeri1
veterán
Most csak PS5 felhasználókkal dob össze? Az nem csak a next gen patch után lesz?
-
toxicjew
addikt
Nekem amúgy tetszik ez a Zanetti, még az is lehet, hogy a későbbiekben megcsinálom.
-
Digestive
veterán
A régebbi motorosakat kérdezném! Ezek az ikon sbck kb pont a jelenlegi piaci áruknak felelnek meg. Ez régebben nem így volt, ha az emlékezetem nem csal. Sokkal olcsóbbak voltak az sbck a piaci árakhoz képest. Nem??
-
Nandinagy
addikt
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Best,Garrincha mindenképp jobbak
5k-ból jött ki VDS végül
Még maradt is 1-2 lapom.
Elég nyomott áron vannak az ikonok hálistennek
-
Digestive
veterán
Hát nem ezekre az ikonokra várt a nép, h mindenki neki ugorjon kirakni. Bamba nagyon túlárazott. Lewát meg csak a bundás fanatikusok közül rakják ki páran. Úgyh semmi sem indokolja a nagy lapok árának emelkedését. Egy ismételhető baby ikon sbc kellene és már kaszálnánk is.

Nekem speciel nincs jobb ötletem, napi szinten meg nem fogok órákat tölteni snipeolással vagy ilyesmi. Úgyh én amikor lesz coinom mindig veszek pár 87-88 lapot ha lesz jó árban.
-
eM'82
addikt
-
RigóZsolesz
tag
válasz
Stylerr
üzenetére
Messivel csatárba gondolkozok, hogy kipróbálom. Csak nem akarok hamar bukni rajta. Nem tudom mikor fog beállni valami ára. RM/RW ként Messi nél a chem nem lenne egyszerű mert van pár Untrade játékosom. (Bal oldalra Dembelé) Mondjuk ha Dembelét kihagyom a csapatból akkor könnyebb Messi beépítése. Van egy Aubameyang om untrade, őt nem akarnám mellőzni egyelőre.
Egyébként van 1millió+ coin om, most mibe lenne érdemes fektetni?
-
getdizzy
aktív tag
a piac abszolút kiszámíthatatlan...
van 25 oblakom, erre 53ba megy az eddigi 55 helyett, gondolom jó páran betáraztak, de ha azt nézzük, 400k+ba jönnék ki így is -
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Egyelőre én a Mahrez --> Salah cserén gondolkozom. Később jönne Messi. Salah milyen idén?
-
barcabome
aktív tag
Srácok, lenne egy életbevágó kérdésem.
Lehet valahogy a játékosok cipőjét változtatni FUT-ban?
Pár hete az edit player menüben próbálkoztam, de akkor még a sima offline kick off meccsekre sem mentette el a beállítást.
-
Stylerr
addikt
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Messi szerintem jobb, és árban is jóval kedvezőbb.
-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Rásegítés, passzok, analóg sprint, stb. Ezek default lesznek, nem az ea profilhoz vannak rendelve (hanem a kontrollerhez).
-
RigóZsolesz
tag
RW/RM pozicióba egyébként ki jobb Icon mint Figo? Stat alapján elég jó. Meg én szerettem gyerekkoromban a játékát. :)
-
Gaborz1
senior tag
A Szlado Vagyok (lehet pár o betűt lehagytam) gamertages játékos itt van a fórumon vagy valaki ismeri
Most futottunk össze a WL-ben.Sajnálom hogy a korai piroslapom után ekkora lökést kaptam és elhúztam 4-0-ra. A tizenegyesért kár volt.
4-2 után izgalmas lett volna, de Williams helyzeténél kár volt kilépni, mert mellé ment volna.
-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Bagatel dolog, de hátha: kontrollerbeállítások megvoltak?
Nekem sikerült legutóbb x hét után észrevenni hogy előállítódott egy másik kontroller csatlakoztatása miatt. -
Aguinaga
őstag
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Loan lapot mindenképp, friendlyben év végéig használható, ha jól láttam :)
-
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Vsz én is kirakom, így nem kell majd chem-ekkel bajlódni.
De ezeket is 30 napig lehet, utána lejárnak.Figo sztem túlárazott. Zanetti már most outdated ennyiért.
Más: kinyitottam a 2db Jumbo Rare Player Pack-ot. Egy 84es Brozovic volt a legértékesebb belőle.
Div. Rivals 3 Rank 1: 2db Rare Mega Packból Strakosha (83) az egyetlen értékelhető. Ja, meg egy Shadow lap!!!!
Hogy miért nem a 70k-t vittem inkább. Faxom. -
RigóZsolesz
tag
900k most Mid Figo. Bár venni nem akarom. 88-89 es csapat része ami húzósabb. 89 eshez oblakot meg Lewandowskit kéne vennem. Ha a 88 as is meg lenne saját+ par vétel akkor jó lenne. Jobb oldali támadó nagyon kéne :D
Lehet a Loan lapjaikat kikéne próbálni milyen nem?
-
Kristof_94
nagyúr
Remélem sűrűbben jönnek majd az ikonok... Ez a mai nem túl jó üzlet.
-
Nandinagy
addikt
-
RigóZsolesz
tag
Én örülnék mind a 3 iconnak. De Figo egyelőre felejtős. Pedig RW probléma meglenne oldva nem kéne Bal szélsőt jobbra tenni.
-
dkaro
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Delay vagy mi? (Én amúgy mindig így kezdek
) -
Nandinagy
addikt
Ez a van der sar úgy kellett mint egy falat kenyér
Azonnal kirakom és a játék végéig van kapusom. -
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát, egy-kettő gyengébb mint Season 1 playerei.
Remélem 7kor kiderül valami az ikon SBCkről is.LendvaiFeri: mondtam hogy a Pro YouTuberek vannak még ott :D.
Amúgy ez van. Pihenj pár percet aztán fordul a kocka. -
LendvaiFeri1
veterán
4 meccs 4 lose WL-ben. 18 óta nem volt ilyen.
-
Kristof_94
nagyúr
Nem valami jók a season lapok...
-
eM'82
addikt
Amúgy nem tudom hogy a Week 6 küldetései már az új Seasonbe is beleszámít-e, de ebben az esetben pár ezer XPtőp elesek, annak ellenére hogy kb 35000XPvel több van, mint kellett volna. Fura ez rendszer ez.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Hernádi Péte
üzenetére
Menü->Customise->Edit Teams->National Squads
Kb az első Domi akit behívhatsz a válogatottba. -
slengi
csendes tag
válasz
üzenetére
En is magyar zászló alatt játszom pedig németországban élek. Múltkor én is a silver küldetésben játszottam egy másik magyarral asszem Meowww volt a csapatneve. Éreztem hogy tud játszani de lehet hogy laggolt Neki. Hagytam volna gólt löni de Ö inkább játszani akart,megmutatni hogy tud játszani. Jo meccs volt,lehet hogy jobb játékos volt mint én csak én ugye a szervereken ülök. ( Amugy a silverben az elsö felidöben kellene hagyni egymást gólt löni ami az objektivhez kell,elsö félidö döntetlen,aztán el lehetne dönteni a második félidöben a meccset. De ha valaki már letámad a középkezdésnél akkor ugye nincs mit tenni...)
-
törölt tag
a DR osztályokból hogy lehet a lehető leggyorsabban kiesni?
Arra gondolok, hogy jelenleg a 6. osztályban vagyok, de ami ebben az osztályba folyik az hát inkább nem mondom ki.
nyilván ez az osztályban már olyan én vagyok az istenkirály cselgéphuszár aki napi 10 órát játszik játékosok osztálya.
Olyan csapatokat kapok, hogy 2-3 db icon van a csapatában, az ellenfelek játékosai úgy szerelnek, hogy a játékos teste előre van hajolva és a lábát meg hátranyújtja mint valami ballett mozdulat. kész vicc.csak úgy lehet, hogy kilépek a meccsből? de úgy az egyik meccsen -30 xp, a másikon meg -25 xpt von le. így elég hosszadalmas lenne 2-3 osztályba visszalépni.
Van valami egyszerűbb, gyorsabb megoldás?
-
Raunchy
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Majd írj kérlek hogy mik a tapasztalatok, kíváncsi vagyok a játékos bázisra, illetve hogy milyennek érzed a játékot ☺️ Várjuk a fejleményeket srácok
-
dkaro
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nekem csak jövőhéten lesz meg, mert boltba kértem
-
elod22
senior tag
Ha mégsem jönne ma semmi promo, érdemes lehet valamibe fektetni jövő péntekig vagy inkább csak ülni a zsetonon?
-
Zimmi91
addikt
válasz
Hernádi Péte
üzenetére
Állítólag nem engedte el a Salzburg, COVIDos lett pár játékos így neki is kell a 2 hét karantén
-
Hernádi Péte
újonc
Sziasztok. Tudnátok abban segíteni hogy a Magyar válogatottban miért nincs benne nekem a Szoboszlai Dominik? Fifa 21 és pc-n játszok.
-
mcwolf79
veterán
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Nálam Dembelé ezért ül a kispadon. Oké hogy fut mint a nyúl, de a labdakezelés botrányos. Kezdve azzal , hogy kb. 6-7 méterre maga elé tolja a labdát, plussz rúgja mindenfelé, ha be akarom vele adni közèpre.
Nálam Hazard jobban bevàllt. Kicsivel lassan, viszont beadàskor oda lő ahová kell. Mióta ő ott van ahol, megszaporodtak a beadás góljaim . Persze ehhez kellett Felix és Griezman is, akik gyönyörűen ellövik reptében a labdát. -
Sasa22
tag
válasz
ThuG4LifE
üzenetére
Ha vàrsz vele holnap reggelig megmondom, ma este WL előtt ki fogom rakni, eddig IF Bamba volt a csapatban, ès elèggè tetszett. Kb 200k+klubbol kijön, ès mèg a packok sem olyan rosszak amit kapunk èrte.
Tèny hogy nem egy Neymar, de a CAM + ST poszt màr elkelt, ès nem fogok 1 millió coinos szèlsőt jàtszani, oda bőven elèg lesz Bamba is.
Nem mellesleg zőld linket ad IF Sanchesnek, aki a legfontosabb tagja a csapatnak, nem hiszem mostanàban le fogom cserèlni
-
bubuska10
senior tag
Van egy Silver Beasts nevű objective, azt írja, hogy "score 3 goals with a silver player in 3 SEPARATE Squad Battle matches on min. Professional (or Rivals)" Vagyis nem folytatólagosan zsinórban 3 meccs alatt, hanem szeparáltan.
A progress 2/3-on volt. World Class ellen 4-2-re nyertem. Betettem a kezdőbe silver Moise Kane-t, akivel lőttem egy gólt. Most még sincs kipipálva, és nem adott XP-t, ami amiatt frusztráló, mert 4 óra 45 perc van vissza, és ezzel pont szintet lépnék, más megoldandó meg nincs. -
getdizzy
aktív tag
van 25 darab Oblakom, még 40-45k-ba vettem őket, most 55be viszik őket.
fogalmam sincs, hogy ha kijönne ma egy icon sbc az felfele vagy lefele tolná az árakat -
Nandinagy
addikt
válasz
ThuG4LifE
üzenetére
Őszinte leszek nem
Nagyon jól néz ki Bamba de 1-2 héten belül jönnek az ikon sbc-k+swapok. Mindenképp megvárnám miket hoz az ea. Kidobnának egy Prime Nedvedet mondjuk 6-700k körül akkor már szívesebben csinálnám meg őt mint Bambát vagy bárkit.
1 hónapig nem jár még le szóval szerintem bőven ráérsz a megcsinálásal.#5402Digestive
A kezdeti lelkesedés után nálam Rashford kezd egyre kevésbé tetszeni. Először is borzalmasan passzol. Aztán nálam a sebessége sem elég sokszor ami gondolom a magasságból is adódhat. Ezért vagyok kiváncsi Promesra mert ő minden statban előrelépés lenne hozzá képest. Csak éppen beépíteni nem tudom úgy, hogy ne sérüljön a fél csapat chemyje
Szép gól volt egyébként

-
Digestive
veterán
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Az van rajta természetesen.

-
LendvaiFeri1
veterán
Casemiro ára sokat változhat estig? Most 37-38 körül megy.
-
törölt tag
Sziasztok!
Van itt olyan "kolléga" aki magyar zászló alatt "best" csapatnéven játszik?
kb. negyed 1 kor játszottam vele DR meccset. úgy lealázott, hogy a 70. percben ki is léptem. Azt szeretném megkérdezni, hogy nála mi volt a taktikai beállítás, mert nálam fast build meg előre tolt védelem és mégse mozogtak a játékosaim.
támadásnál, mintha mindenkinek stay back lett volna beállítva. persze az ellenfélnél mindenki védekezett, mindenki támadott.
ez hogy van, hogyha mind a ketten magyarok vagyunk úgymond m ind a ketten messze a szervertől (ahogy itt sokan mondani szokták) és mégis nála minden működött, nálam meg semmi. szinte csak azok a játékosok mozogtak, akiket én irányítottam egy fast build beállításnál.én ebből azt veszem le, hogy ezen a meccsen az EA őt húzta ki győztesnek, neki kellett ma nyerni.
-
sz_abika
addikt

Gyerekek. Kiegtem. Nincs hangom. Fáj a fejem az idegtol. Szetkurtam a kezem a kanapén. Kesz vagyok idegileg.A sracnak egy 77es spanyol kapusa volt es loan mbappeja. Lewa 2 ures kaput rugott mellé. Kantet folyamat leszerelte Inaki Williams. Neuer csak azt védte ami 30meternel távolabbról jött.
Megint itt a black friday, jött a motivalo patch az uj jatekosokra.
-
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Az RW poszt nagyon ergya az idén is. Gelson Martinsnak kéne egy IF nagyooooon!
A 20ban az egyik ha nem a legjobb lapom Salvio volt és a csóka az idén megkapta az 5* skillt. Várom őt is, mint a messiást, h kapjon valami tuning lapot.
Ezt a Rashfordot amennyire gyűlölöm az ellenfeleknél, a saját csapatomba annál jobban kezdem csípni.
Tényleg egy cheat a legtöbbször, csak egy picit lehetne agilisebb.. -
toxicjew
addikt
Én most vagyok tartok 3.hete azon a ponton, hogy nem érzem eletbevagonak a csapat fejlesztését (pláne nem horror áron lsd. Iconok), szóval ezzel vágok neki most is. Tudom, hogy lenne pár poszt amire garantáltan van jobb játékos, de úgy érzem nem lóg ki senki még. Aztán lehet ez lesz az a hétvége amikor vki nagyon kiborit majd a rossz teljesítményével
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Arch Linux
- OLED TV topic
- 3DMark Vantage eredmények
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asztalos klub
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
93 as ratingú lap :O
Első WL meccsén oda pirított. 

13/10