Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Házimozi belépő szinten
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- DUNE médialejátszók topicja
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Csináltam 3db 81+ upgradet. Elsőben 2 duplicate 83-as, utána a másodikban Allan. A harmadikban meg látom board, Skriniar. Na mondom mögötte meg lehetne mondjuk Joe Gomez. ÉS OTT VOLT!

-
RigóZsolesz
tag
81+ upgrade ből 85 Leno GK meg T Silva 85 CB jött. (8-10 körül csináltam. Csináltam 3db 83 aa TOTW pack ot is 3 at. De minek,?? Kamara-Nagasawa-Nagasawa szar. Már ez az sbc építő is kezd a agyamra menni. (Facebookon Fifa csopiba IF Mané ott volt valakinek). Ez már nevetséges
-
gjoe
addikt
Én négyszer nyitottam valami svéd levit
-
akooos
veterán
Na srácok, megéri csinálni a TOTW upgradet?

-
Digestive
veterán
Sràcok aki be tudja illeszteni a csapatába Teixeira hero lapját, az ne habozzon! Ez valami gusztustalanul OP lett.
Brutális a sebessége és a gyorsulása. Ha 3x 4x alá rúgnak akkor is nála marad a labda... botlik egyet-kettőt és ugyanúgy viszi tovább max sebességgel! 
-
RigóZsolesz
tag

Én ezt a csapatott dobtam össze reggel. (Bruno nyitás volt ő nem biztos hogy marad. Oda Sissoko a terv). Nem tudom várható e még ezeknél a játékosoknál pénteken nagyobb ár esés. (Alba helyére még lehet Mend it vissza veszem, de neki most megyeget lefele az ára. Meg Dembelé helyet IF Maximin en gondolkoztam még).Nyomtam ma Esportos squad ellen SB ét WC szinten ( a 4 csapat felett ami van). Hát 2:1 re nyertem, de úgy hogy csomó kihagyott helyzete volt a gépnek. Azért is mondtam egy bika team már magában előnyt jelent. Auto blockal sokszot szereltek a védők.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Bohus84
üzenetére
A tavalyi scream lapnak 80 körüli defje volt
Került is 800k-ba egész évben
Ugye az a baj, hogy gold Brunonak is +6 deffel több van mint IF Firminonak. Emiatt félek tőle kicsit. Majd kiderül
#5676Digestive
Annyira nagyot nem tudok kockáztatni mert 350-nél nem volt még sosem drágább Maxika most meg 320-ba megy. Szóval ha visszadrágul se sokkal lesz több
De lehet az lesz amit mondasz köszi
#5677Zimmi91
IF Renato garantáltan best of lesz szerintem. Örülök is neki mert bitang jó lap
Az enyimet eladtam 255-be reggel, hogy ne bukjak rajta. Ennél drágább ő sem sokszor volt(270 volt a max amit láttam nála). Ha olcsóbb lenne meg beférne egy IF Renato+IF Bruno amivel mégjobb kp-m lenne
-
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ami bele kerül a best ofba az biztosan zuhan sokat, ami nem az meg emelkedik. Én a helyedben azt csinálnám, h pénteken 19kor companionban keresd meg a marketen Maximin lapját. Figyeld a twittert, h bekerült e és ha nem akkor azonnal vedd meg.
Firmino sztem nem lesz benne. Amúgy sztem is elég ha van mellette egy védekezőbb felfogású. Én eleve a H/H CMeket kedvelem és Paulinhora nem is teszek Stay Backet. -
Bohus84
tag
-
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Na most én azt nem tudom, hogy az inform lapokkal mizu lesz
Ugye BF-kor mindig Best of TOTW van "promo" lapnak és összeraktam 1 új csapatot amibe 2 inform lap is lenne(Firmino és Maximin)
Nem merem megvenni őket mert ha bekerülnek tuti bezuhan az áruk. Nem tudom mennyire hangzik hülyeségnek de én ráfogok próbálni IF Firminora boxtobox cm-ben. Wijnaldum/Kante/Sissokot akarok mellé.
Shadowwal lenne 70 def meg 80 phy talán. Ha gabonak 71 deffel elég cm-be a a sif Bruno akkor nekem 8 polccal lentebb csak elég Firmino
-
Digestive
veterán
Én megvettem ma a csapatba a hiányzó két lapot. Sztem a nem nyitható lapok ma vagy holnap lesznek a legolcsóbbak. Nekem ez lesz most egy jó darabig. Ide már csak igazán b@szó lapok jelentenek előrelépést, mert mindenkit patentnak érzek a maga posztján. 700k van nagy lapokba fektetve, abból kell építkezni tovább.

-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Club / consumables
Asszem -
Aguinaga
őstag

Ederson nem rossz, csak annyi coin nincs
De a Semedo- s ötlet jó, ő maradhat végülis.Menni fognak még az árak lefelé? Mert reggel óta csak emelkedtek :)
Sissoko mennyire op? Megéri Allan helyett? Vagy Fred van még a tarsolyban..Más:
Ebben a friendly-s BPL objective-ben kikkel sorsol össze a gép? Tegnap 4 olyan sima meccsem volt, hogy a második félidöt nem értem meg egyiken sem, de ma csak a labdát szedtem kb, 2:7 lett -
Kristof_94
nagyúr
A fogyóeszközök hogyan érthetőek el a klubban? Tavaly óta ez változott. Azt tudom, hogy a játékosnál ott van, de onnan nem lehet folyamatosan listázni...
-
akooos
veterán
válasz
Aguinaga
üzenetére
Szerintem Semedo jobb, mint Walker. Én őt cb-ben használnám Gomez mellett.
Werner Martial megállíthatatlan lesz, ha esetleg még egy Jézuskát szereznél, akkor kész lenne a legundorítóbb pl meta![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja és Pope helyett Ederson. Cat chemmel nálam 2 stílusa van. Vagy mindent kifog. Vagy semmit
-
Aguinaga
őstag
Sziasztok!
Szerintetek mit lenne érdemes csinálni?:

Ez a mostani keretem. Mindenki eladható belőle, Partey talán 170-et, Son kb 90-et ér, az még 260 a meglévő 380 mellé.
És ezt tervezem.
Szerintetek kell várni még, a keretösszeg kb. megvan, csak kérdés, hogy fognak-e még csökkenni az árak, vagy vegyem meg most őket?
Esetleg más javaslat fejlesztésre?
Amúgy nem ragaszkodok semmihez, se felállás, se liga. -
ThuG4LifE
senior tag
Objective miatt sb-zte most csak en is, egy ucl Sandro jott azert. Turheto.
-
K.J
senior tag
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Csak a Zsoleszoknak
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Úgy tűnik ma Bruno megy mindenkinek. Mondjuk nekem egy gagyi packből jött, talán silver 2 lett az SB.
-
gjoe
addikt
Én nem nyitom őket mert csak max gold lapok vannak most a csomagokban, mindent kiszedtek.
Majd ha visszakerülnek a totw és társai is majd akkor. -
Nandinagy
addikt
válasz
Bence910905
üzenetére
Részvétem. Minden héten eltervezem, hogy fogok sbzni de valahogy nem visz rá a lélek
Akkor szoktam ha küldihez kell. De többet nem bírok. Mondjuk most is silver1-ből jött egy Grimaldo szóval nem panaszkodom

-
Bence910905
tag
SB reward Elite1 mindket rare mega 81es a legjobb! Ez volt az utolso h barmit komolyan veszek ebben a jatekban :)
-
Woodslave
félisten
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Boras is arrafelé lakik nagy tanár aztán mégse tudja ezt megcsinálni
-
Nandinagy
addikt
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Nem németben lakik. Dán vagy Norvég a srác. Ennek ellenére brutális amit véghez visz mert gondolom jó pár profit megvert már akik jóval nagyobb büdzsével dolgoznak. Ugye ő még nem mehet hivatalos versenyekre amikkel jól lehet keresni.
Volt valamilyen kupa egyébként ahol a tavalyi világbajnok moAubát 7-0-ra verte

Az emberek 99%-t egy 100k-s csapattal is megverné ugyanúgy ahogy gabo is elite1-2-3-t megy 200k-s csapattal ps-en. A 10-20 milliós csapat a profik ellen kell.
Nekem hiába lenne ilyen csapatom egész évben szerintem 1-2 mákos elite3-nál sosem hoznék többet
-
RigóZsolesz
tag
Én ehhez annyit tudok hozzászolni: hogy németbe lakik+ugyan az az erős csapata van mint molgabonak. Tehát 2 óriási előnyel van.
Azért, hogy jót is írjak, ügyes a kis gyerek. Mert amiket írtam annak ellenére is kell valami tudás.
-
RigóZsolesz
tag
Nagy csoda történt, a jég megtört
SB rewardból kaptam eladható Bruno Fernandest

-
K.J
senior tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Nem.
Dembelét beépíted a csapatba, mindenkinek, -neki is-, igyekszel max chemet gyártani.
Ezután a "custom tactics" menüpont alatt, az "edit game plan"-on belül a 4 lehetőség valamelyikét választva, majd ott egy "formation" pontra rábökve, lehetőséged van pakolgatni a játékosokat. Csupán át kell tenned Dembelét ST-be és a D-paddal játék közben erre ráállsz. -
bubuska10
senior tag
válasz
Bence910905
üzenetére
Az ingame alatt azt érted amit eddig csodáltam amikor megállítgatták a 0. percben? Most már van értelme. Ez is olyan info, ami fontos, thx. Akkor mehet jobb szélre Dybala ezek szerint? Fú de adná, g*ci!

-
mcwolf79
veterán
Lássuk értem e:
Ugye itt múltkor ajánlottàtok, hogy Dembelét jàtszassam ST-ként. Azt hogy tudom úgy, hogy ne bánja a chem? Elinditom a meccset alap felállással ugyebár 10-es chemen, aztán becserélem ? Vagy ezt hogy lehet megoldani a legjobban? Mert ha jól láttam LM-et segít sem lehet "àtkonvertàlni" ST-re. -
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
De az esetben fel kellene adni a szélsőjátékot, középen huzigálni meg nem szeretem, mert nem hasonlít az igazi focira, meg mulya vagyok a cselezéshez még. Abban az esetben a szélső hátvéd nem tud bejátszani akkora területet egyszerre kényszerítőzve+ védekezve. Papu Gomez meg amúgy is az 1. emberem, Ronaldora se cserélném.
Puskás és Messi! Esetleg Del Piero meg Totti.
-
v-man
őstag
Jön egy újabb Zlatan if is
Lehet a sok kicsi sokra megy alapon Jota is kap egyet végre... -
bubuska10
senior tag
Nandinagy: Jaja. Kire gondolsz? Bruno Peres?
Képzeld pont volt egy b*zi SBC, aminek köszönhetően el kellett veszíteni Lozanót...
Köszi srácok, én is kb. erre jutottam. A pulit nem akarom, Hakimit meg próbáltam elől, de nem az igazi. Nem bír csavarni normálisan.
Bence910905: Dybala tök jó lenne, ahogy Mertens is (egy belga / argentin támadósoron filóztam mindvégig) de egyiket se lehet átalakítani sajna RW-nek. Fuck -
akooos
veterán
Jumbo Rare player pack 50 champs winért: Higuain

-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
RW-be Lozano a legjobb Seria Aból. RB-be a romas brazil gyerek nem rossz. Illetve én Mertensre is rápróbálnék mert szerintem ő idén is jó

#5629v-man
Mondjuk az érdekes
Általában az első 10 meccs a legkönnyebb. Idén volt egy borzalmas wl-em ahol 5-5-el kezdtem de azon kivül szerintem 1 éve nem jöttem ki 7 win alatt az első 10 meccsből
A legnehezebb az a középső 10-es szokott lenni nekem. Bár ez azért is lehet mert a középső 10 mindig szombat napközben pörög amikor a legrosszabb a játék. -
EA's hit
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Hakimi fel RW-be, ott maxos lesz a chem is neki, hátra pedig Cuadrado, ha van rá keret, akkor akár a rulebraker lapja, de ha nincs, a gold is jó. Ha nagyon akarod, in game meg is cserélheted őket, tehát Hakimi marad hátul, Cuadrado megy fel támadni, de sajnos Hakimi olyan húzott barom lap, hogy vele valószínűleg még többre is mész elől.
-
akooos
veterán
Bellarini?
Az meg kicsoda? 
Más: ez a wl nevetséges amúgy
20 meccsből lett 9 winem. Mondom 10-ből csak nyerek kettőt.... 5 vereség sorozatban, nálam gyengébbek ellen (volt benne egy DC is, mert újraindul a szaros routerem néha). Mondom baszki 5 meccsből 2 win kéne, csak meglesz! Meglett a 2 win, pont 3 meccsem maradt a gold 3-hoz, elképzeltem már magam előtt, hogy egy win-t nagy nehezen kiszenvedek, aztán annyi. Ehelyett lett egy rq-s winem a félidőben, aztán egy kiélezett harc a 29. meccsen. Ekkor volt 13 nyert meccsem. Az utolsó meccsen pedig 6-6-nál mentünk hosszabbításra, szerencsére a taktikaváltásom bejött és el tudtam húzni kettővel és meg is maradt a különbség.Úgyhoyg 25 meccsből 9 win lett, aztán 30-14. Nem szeretem az utolsó meccsekre hagyni a döntést, de muszáj volt. Talisca + Watkins halálos páros nálam, hihetetlen mutatóik vannak gól / assist szempontjából

-
LendvaiFeri1
veterán
Itt is meglett a G3. 5 vereség után jött zsinórban 10 győzelem, valószínűleg a monitor miatt. Maradt még 6 meccs, de már nincs lélekjelenlétem hozzá.

-
bubuska10
senior tag
A TOTW kártya hogy működik? Mkhitaryan b*szarás milyen jó (és nemcsak azért mondom mert tanácstalan vagyok kit vegyek jobbszélsőnek Lazzari helyett
) , múltkor mesterhármas és 10.0-s rating a Whoscoredon, azelőtt gól+gólpassz az EL-ben, most csomó helyzet és 2 gól egy óriási dugóval - igaz, ő csak egy "lesajnált Roma FC-s Serie A labdarúgó". -
RigóZsolesz
tag
válasz
Bence910905
üzenetére
Ez valóban így lehet. Viszont Aubameyang +G Jesus untrade.
-
gjoe
addikt
ma 12win meglett a bellarini objectből, d ekiégtem a delaytől, és minden meccs végigment nem lépnek ki(miért?) 4-5 gól vezetek már félidőben és végigtolja. Én ha kapok kettőt akkor és érzem hogy nem nyerhetek kilépek, ne húzzuk egymás idejét.
-
Bence910905
tag
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Messi szeleken valoban szar.. De St pozicioban jesus es auba is csak jelenthet neki!! :)
-
K.J
senior tag
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Nálam játszik Salah. Tetszik, szerencsére tudom használni. RW és ST pozícióban is jól teljesít eddig. Elég agilis, jó vele mozogni. Jól ugrik/ugrat ki. Untrade, így kénytelen vagyok játszatni.

-
RigóZsolesz
tag
Uhh
ilyen pinget nem láttam még
nekem 50-60 volt a max eddig mondjuk már 40 fölött nincs játék elmény kb.Egyébként M. Salah milyen ? Aki használja vagy használta. Kövi RM/RW pozicióra Salah ra gondoltam.
Bár Pénteken Black Friday lesz, lehet nem kéne vennem játékosokat. Mert leverik az árakat a pack nyitogatók. -
Blashe
aktív tag
Srácok,
Nekem most jött ez az a pillanat, hogy leteszem a joystick-et. A 21 eddig bírta... még sokáig is.

1000-es digi net...
Nincs olyan meccs ahol nem ez lenne... kipróbáltam vagy 15-20 meccset és mindnél ez van... Rivals, friendly, WL , teljesen mind1. Mindegyik esetén ugyanennyi a ping és játék közben 2 másodperces ismétlem KÉT másodperces delay minimum. Játékosokra váltani nem lehet, minden labda elpattan tőlük, korcsolyáznak, passz gombra hol reagál hol nem. Egy szóval JÁTSZHATATLAN. Eljött a pillanat, hogy most mutat igazat a latency diagram.
Ezt is megéltük. Végre. Hát köszönöm szépen, de ebből én nem kérek.
UI: netemmel semmi gond. Lefuttattam a sebességmérőt is és érdekes módon COD WZ-ban tökéletes a pingem.
Peace!
-
RigóZsolesz
tag
A mai nap nekem is jó volt a gameplay 6/5 win (itt már meg is lett a G3) Visszont ma ezzel a csapattal toltam. Messit, Manét, Varanet Agüerot sikerült jó árba snipolni. Visszont számomra csalódás Messi is meg Mané is. Saint Maximin/Rashford volt a best LM/LW be Dembelé is jó volt. RM/RW be Saint Maximint használtam, de ő ott is jobb volt számomra mint Messi. (Messi-t CM-Cam vagy ST be lenne jobb játszatni.

A tegnapi wl az elment, volt mocsár meg jó is. Nekem pénteken volt a legszarabb a gameplay. -
thebigK
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
16 win lett a vege, egy meccsbol kidobott, mikor mar megnyertem, lefujta, es lost your connection, egy meccsen elment a netem, 4 meccset buktam ugy, hogy a 70. percben még vezettem 3-1re, vagy 2-0ra, egy bukott tiziparbaj ugy, hogy 90 percig az ellenfel nem lott kapura, szóval ja, lehetett volna jobb is

-
Stylerr
addikt
17-9 lett, G2. Nekem jó volt a gameplay, főleg ma. Úgy tűnik én a szerencsésebb oldalon álltam a hétvégén.
-
bubuska10
senior tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Fasza, jó ezt látni mert olasz fan vagyok olasz / serie a csapattal, de Mali pont nincs meg. Nekem volt egy rábombázott lecsapódós Nainggolannal 35-ről.
A felállás a legfontosabb. Kb. 10 napja van meg a játék, az első 7-ben 3-4-1-2-s drop backes csapattal az volt a cél, hogy ne kapjak 10-et, lezuhantam div 9-be
. Átálltam 433 CAM-os verziós letámadósra, és 2.5 osztályt sikerült előrelépni, és azóta a mérleg ha jól számolom 17-1. Vagy van ilyen, hogy hétvégén bénábbak / ittasak az ellenfelek?
-
RigóZsolesz
tag
G3 most meglett. Maradt 3 mecs, 1 et megnéztem még de az vereség. Így 2-őt bent hagytam.
-
Digestive
veterán
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Viszont közelebb vagy a mikuláshoz, mint mi!

-
ShiberMonkey
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
11-3 de ennyi elég volt Finnorszagból is játszhatatlan a játék holott Stockholmba lett új szerver telepítve de Oroszok,Indiaiak és Brazil ellen dobnak össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- YouTube
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MacBook Pro 13" 2019 i7 négymagos / 16GB / 256GB / 99% AKKSI
- Lian Li Strimer Plus V2 szett kontrollerrel (24-pin + Dual 8-pin GPU) Garanciális, alig használt!
- Zotac Nvidia Gtx 680 2gb
- Gigabyte Radeon Hd 3870 512mb
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ez szomorú, mindegy, van kettő, majd kinyitom ha valaha lesz jó TOTW 

Bár láttam most 75-ért IF verziót is.

Egy jó RW kéne, de full tanácstalan vagyok. Ez van, és max 40k coin
Az meg kicsoda?
nekem 50-60 volt a max eddig mondjuk már 40 fölött nincs játék elmény kb.