Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Bármennyire is szeretném de én nem fogok 2+ milliókat adni érte. 1 hónap múlva ikon sbc-k aztán úgyis lentebb mennek az ikon árak.
Meg én gyűlölöm fifában tartogatni a pénzt
1 évig tart a játék szavatossága szóval minden pillanatban a legjobb csapattal akarok játszani. A packokat sem gyűjtöm ezek miatt TOTY-ra sem. Maximum az előtte lévő heti rewardot. -
Raunchy
tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Sajnos ma este én is tapasztaltam a régi ismerős delayt. Egy teljesen fogalmatlan német ellen játszottam, aki úgy vert nekem egy 3ast hogy a 16osomon belül nem volt, én meg 22 kapura lövésből gólt se rúgtam a Potm Fati, Bale, Stoichkov 3assal.
Olyan lassú volt mindenki mintha tolószékkel közlekedtek volna, nála mindenki szárnyalt. Már az előtte lévő meccsen is ezt tapasztaltam, de azt legalább rutinból megnyertem. Délután az összes meccsem simán nyertem 4-5 gólokat rúgva, ezeknél sokkal jobban játszó ellenfelek ellen is.
Este jatszhatatlan, kezdődik megint 😐 -
akooos
veterán
Hétvégén meg kéne csinálni az 500 gól / 500 assistot
Összeraktam a 85-ös csapatot, de a fsznak sincs kedve beginerren lenyomni 15 meccset mondjuk 
-
-
Digestive
veterán
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
Nálam szintén ez baszta ki a biztosítékot, mert hasonlót tapasztaltam. Neked is ugyanakkor a késés, mint nekem. Feltételezem kábeles vagy. Na már most ha valaki optikáról játszik ellened, akkor téged szarrá fog verni. Mert csúcsidőben az optikásokat sávszéle kevésbé van leterhelve és ezért tök mind1, milyen a skilled, az ő játékosaik mivel normálisabban játszanak, játszva nyeri még a leghülyébb seggláma is ellened a meccset.
Ennyi a történet és ezért nem játszok ezzel a fossal. Nem azért vagy div1, mert rohadt jó játékos vagy, hanem mert jó helyen laksz, optikával a segged alatt. Nagy skill.
-
Zufi
csendes tag
válasz
üzenetére
Az árakat a piac határozza meg, a kereslet/kinálat függvényében. Mivel mindkettő 84-es, ugyanakkora valószínűséggel dobálnak a csomagok Brandtot és Haalandot is, ergo a kínálat ugyanakkora, viszont a kereslet jóval nagyobb a Haalandra, mert jobb és népszerűbb is a Brandtnál. Az összértékelés egyébként csak egy iránymutató szám, nagyon sok esetben nem fedi a valóságot, ezért lehet például egy 83-as Allan (100 000 coin) gyakorlatilag mindenben jobb egy 85-ös Rodrigonál (7000 coint), s erre a piac reagál is. Mindig a részletes statisztikákat nézd, ne az összértékelést!
-
dkaro
őstag
válasz
üzenetére
Én is nehezen szoktam meg hogy nem kell mindig a ratinget nézni. Van hogy egy 82es lap sokkal jobb mint egy 87es ugyan azon a poszton. Érdemes kérdezni ha van két lapod akik közül nem tudsz dönteni hogy ki kerüljön a csapatba. Itt a fórumon sokan képben vannak én is mindig kérdezek
-
akooos
veterán
válasz
üzenetére
Na most csak logikusan belegondolva. Mi az oka annak, hogy a valóságban Halaand 60 milla, Brandt meg 25? A valóságban jobb játékos.
A fifában használhatóbb lap. Kereslet-kínálat alapján vannak árazva. Az előbb írta valaki, hogy 79-es Sissokko 50.000 coin. Van 87-es ami 15.000... Amit nem lehet használni, csak fodder, az olcsó lesz. Ami pedig használható, op, meta, az sokal drágább, mint kéne.
Szép is lenne, ha minden lap ugyanannyiba kerülne
Hogy lenne ötmilliárd coinja 1-1 embernek? 
Saint-Maximin 80-as lapja minimum 45-50k szintén, mert OP.
Bahhh miről maradtam le a kommentírás miatt

-
törölt tag
Mi az oka annak, hogy mondjuk egy
Gold dortmundi 84-es ST Brandt 20 ezer coin
Gold dortmundi 84-es ST Haaland 100 ezer coin?
Én azt hittem, hogy a kártyák a raitingek alapján vannak árazva. 84es 20 ezer, 86os 40ezer és így elmelkedik. -
Zufi
csendes tag
Jó kis MM volt ez, igaz 80+ játékost nem kaptam, de legalább esett egy 79-es Sissoko. Majdnem magam alá csináltam, amikor megláttam, hogy 50k-ért viszik az öcsköst... Ha van túlárazott kártya, akkor ez az. El is adtam még melegében...
-
Nandinagy
addikt
Ledobtam a láncot srácok
-
cettlee
őstag
hali!
tradelni már sikerült.
Viszont div rivals meccs után lefagy a game, igy DNF-et kapok mindig. -
Sinya_24
kezdő
Másnál is bugos a transfer list?Állítanám be a price-t,erre átírja 0-ra az árat
Egyébként megint nem jött board sem az MM-ből.
-
sz_abika
addikt
Fuckit. Olyan egyértelmű volt a Milánói derbi, hogy nem került MMbe, en meg elfelejtettem listazni 6kor, hogy elvigye a sok okos

-
törölt tag
DR-ben a 4. osztályba sorolt a játék.
Ebben az osztályban már istenkirálycsászárcselgéphuszárok játszanak? csak mert lejátszottam 3 meccset és persze hogy 3 vereség. a 3 meccsen összesen 3db kapura lövésem volt. már a 20. percben az ellenfelek 3:0ra vezettek. Kettőt nem tudtam passzolni. mire megnyomtam bármilyen gombot már 3 játékossal rajtam volt és persze hogy leszerelt.a DR-ben hogy működik a pontozás?
- ha kilépek akkor von le pontot?
-ha kikapok akkor is kapok valami kis coint?
-számít hogy mennyi gólt lövök? stb. -
Edgar2621
őstag
Hát Kolléga, őszinte leszek Veled: szerintem nekünk magyaroknak nem osztanak lapot jövőre sem. Ettől függetlenül meg fogom venni és ki fogom próbálni a next gen Fifa-t, de a szerverek miatt már szinte semmilyen reményt nem fűzök hozzá. Ez van, más játékkal kell pörgetni
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na ötletem még nekem sincs, fingomsincs mit kellene kb 800-900kból összerakni, ami nem zuhan a fele árára jövő héten
-
Blashe
aktív tag
Olyan szintű delay és lassulás van mint ami az előző szériákban is jelen volt/van.
Nagyon durva...szinte lehetetlen bármit is csinálni. Játszhatatlan... Várjuk a Fifa 22-t és a ps5-öt...hátha.
-
akooos
veterán
Tök jó hogy ha az első percben kilép a kis buzi dr-ben, akkor kapok kemény 300 pontot... Így biztos meglesz a rank1. Legalább engedné, hogy lőjek egy gólt... nem egyből kibaszni a labdát és kilépni.
-
cettlee
őstag
már van 15k zsetonom de nem tudok tradelni és a 60as csapatommal kell játszanom
-
Szigma70
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
OK, akkor vedd ki Martialt a képletből, és úgy nézd a számokat

MArtial kényszerpálya, mert a fineszes pakkból pottyant, eladhatatlan. Szóval adott is meg nem is az EA.
Állítom, míg az eredeti felálásban volt a csapat, sokkal jobb volt a támadó szekció. Hulk és Taison egy ÁLLAT
Martial ha nem a PL-ben nyomná, 5K-s játékos lenne
-
eM'82
addikt
válasz
Galat74
üzenetére
Milyen a mostani csapatod?
Kapuban Areola + CB párnak Militaoval egész jól meg lehet úszni red linkek nélkül. (Cb párnak van még pár alternatíva, csak drágábbak (Langlet), vagy bonyolítja a további linkeket (Hernandez)
4es player Chem, de 100as team chemnél tuti nem csökken a teljesítménye. -
toxicjew
addikt
Próbálta már vki az új patchet?
-
akooos
veterán
válasz
ThuG4LifE
üzenetére
A legrandomabb silver csapattal játszottam, a román Hagi volt a legjobb lapom és jó játékos sem vagyok
2 meccs alatt megvolt tényleg, 6-6 gólt lőttem, annyira random az ezüst játék
De kérdésedre válaszolva, tudtommal nem lehet barát ellen játszani, de még coopban sem. -
Galat74
csendes tag
Üdv, érdekes pc-n a heti sbc, rare helyett folyamatosan ucl játékost kér. Companionban tudom csak megcsinálni. Pottyant egy Varane, Pl-es csapatba hogy tudnám beépíteni? Egy két piros link mennyire befolyásolja a teljesítményt?
-
ThuG4LifE
senior tag
Silver stars-t meg lehet csinalni baratokkal is? Ha igen, valaki segitene? (Ps4) Nem akarnek 10 meccset elpazarolni ra mire osszejon.
-
Kristof_94
nagyúr
Megnyerem az első draftot a 21-ben, kapok egy sima gold és egy 50k csomagot, erre a legjobb játékos Khedira...

WL-re még nincs ötletem majd összerakok valamit. A támadók jók, csak nem linkelnek, a védelem viszont lassú. -
eM'82
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ez varázslatos. Fair Play a maxon :D
-
MrArchibald
csendes tag
válasz
üzenetére
"'Játékosok szinte csúszkálnak? Olyan mintha jégpályán játszanának."
Nekem is nagyon furcsa, védekezésnél néha úgy tovább fut a védőm, mint ha valamin megcsúszna
azóta nem nyomom a sprintet védekezésnél 
akooos
CR: Draftban próbáltam már többször, szerintem az elmúlt évek legrosszabb CR lapja
Bárki ellöki, lassú, idén nekem nem ér többszázezer coint.
Kipróbálom majd Draft-ban én is, de több százezer coint valószinüleg nem tudnék rá költeni, ha csak nincs valami extra nyitásom. -
Edgar2621
őstag
-
Nandinagy
addikt
Mondjuk mikor rugok egy szep golt azt szeretem visszanezni. Ha kapok egy szep golt azt direkt nem nyomom el. Oke, hogy az utana levo setalgatast meg hasonlokat nem mutatja de a golt meghagyhattak volna.
Aki annyitol idegrohamot kap, hogy kap egy golt az inkabb hagyja a jatekot

-
törölt tag
DR-ben nálatok is olyan a játékmenet, hogy a játékosok szinte csúszkálnak? Olyan mintha jégpályán játszanának. Ha egy játékosommal meg akarok állni, akkor majd egy negyed pálya hosszat csúszik és utána áll meg

a másig dolog, meg miért van hogyha gólt lövök akkor nem tudom megnézni a visszajátszást, mert egyből a középkezdésre ugrik, pedig nem nyomok semmi gombot.
-
dkaro
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Rossz topik, ezt a Mortalosba rakd

-
woodooace
csendes tag
válasz
MrArchibald
üzenetére
Köszi az infót, ez új (nincs Fitness). Ez megkönnyíti a kérdést
Tavaly a közepest vettem, előtte években csak a szimplát. Akkor 21-ből is az lesz. Köszi

-
Woodslave
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
hát ezen jót röhögtem.végüli a collision system működik
-
ForRedGlory
félisten
Na valahogy így kell szépen tisztázni. Nem saját.

-
Zimmi91
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Stegen fixen érkezik a fő csapatba is, tavaly egész évben Ő védett nálam, nagyon extra volt, ha fele annyit hoz idén akkor patika
Swapokra már össze is építettem a csak angol csak német csak spanyol csak brazil csapatokat, mindegyikbe van 1-2 fullos lap
Építek egy full first ownedet is meg a ligákat is, készülök a november-decemberi csapatásra 
-
akooos
veterán
válasz
MrArchibald
üzenetére
Mondjuk nekem szerencsém volt, mert itthoni standard árán vettem champions editiont
De amúgy igazad van, nem ér plusz pénzt az a pár csomag. CR: Draftban próbáltam már többször, szerintem az elmúlt évek legrosszabb CR lapja
Bárki ellöki, lassú, idén nekem nem ér többszázezer coint. -
-
woodooace
csendes tag
sziasztok!
bocs, ha egy "kicsit" off lesz. 17-től kezdve játszok FUT-tal, és mindig 2 komplett squad-ot építek és azokat rotálom meccsről-meccsre. Általában 2 hasonló szintű csapatom van.
Ti is így csináljátok? Rossz taktika? Vagy Fitness-t adtok a kisebb keretnek?A 20-as nekem is csalódás volt a korábbiakhoz képest. Szinte végig a div10-ben szenvedtem
. Korábbi években 5-6 Div-ben voltam... A 21-hez majd a karácsonyi vásár keretében csatlakozom 
üdv.
-
eM'82
addikt
válasz
MrArchibald
üzenetére
Ide is pottyanhatna valami. Championship Edition nem hogy nem érte meg, de fölösleges. Igaz, idén a market hiánya miatt vettem meg. Előrendelői Rare Gold Packokból eddig szar se jött.
Mbappé egy gép a játékban. Zseni lenne ő is.Mondjuk PS-en van pár milla user, azokból 100 MBappé nem sok, csak lehetne osztogatósabb kedvében is EA. :)
-
kicsako
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én 4 éve nem UT-ztam, de idén eddig ezek jöttek, még ha nem is mindegyik drága lap:
Untrade:
2db Pogba, Fabinho, IF Watkins, OTW Alex Telles, Alisson, Sissoko, Nainggolan
Tradeable:
Havertz -
akooos
veterán
Na grat mindenkinek a Mbappéhoz meg hasonlókhoz. Div 5 rank2 1 Prime Players és 1 Rare gold pack, tradeable. OTW Hakimi és mellég 23 darab sallang. Hakimi azért ha kap pár IF lapot, egész csini lesz.
-
dkaro
őstag
Szoktak lenni draft tokenes sbc-k így játék elején? A milestonek miatt akarok majd nyomni offline draftot de nem szivesen költenék rá 15k-t

-
Sinya_24
kezdő
Ismét szerencsém volt,nyitottam egy Dzekot.
Idén semennyi szerencsém sincs,tavaly legalább az MM-ből esett mindig valami jó,eddig abból se,de hátha ma este. -
v-man
őstag
Nyitasok egy nulla, bánom hogy nem az ~50ezer coint vettem ki (div6, 1rank). Legalább wl 2000 pontot kigurcoltem végre.
Otw Odegaard nagyon bitang, már akit nem zavar a 2es wf
-
Ngtx
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Oké hogy bármelyiknek kezdhetek, de ha egy gyengébb klubból top csapatba igazolni az olyan menő.
-
toxicjew
addikt
Ebben a játékban sosem tudhatod mi szándékos és mi nem
Remélem az elastico nem lett használhatatlan, nem szoktam chainelni sosem, de 1x-1x jó beadni Neymarral
Kristóf: tudtam én, hogy nagy spanban vagytok az EAvel, írsz vmit azt egyből berakják... hát innen van akkor az a sok milliós nyitás
Egy Mbappet intézz már nekem, kéne Neymar mellé
-
MdewC
nagyúr
válasz
Clapaucius
üzenetére
G a G-ben.

-
eM'82
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Mind ment a transfer listre (az majdnem üres volt).
A többi unasssigned, csak licitben elhoztam, de nem kezdtem velük még semmit. Kb 140 asszem ami atadólistás így és érdekesebb lap + a klubba is került ugye 1-1 változat.Amúgy Tadic most 1200-1300ért hozható. Én drágábban gyűjtöttem be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Allant el kellett adnom, mert volt rajta 40k haszon, de eddig Renato Augusto sem tűnik rosszabnak. Taison és Teixeira utolérhetetlen, Talisca középső CAMban parádés. Igazából mindegyik lapom megállja a helyét most még.
Mehet a cselezés kolléga!
ilyen gold packokból elég nehéz lesz csapatot fejleszteni

De amúgy igazad van, nem ér plusz pénzt az a pár csomag.