Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Windowsos tablet topic
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Milyen Blu-ray írót?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
válasz
Meghivott
üzenetére
NE COurtois, mert gyalázat - ellenem, hát még ha az én kapumat védeném. Olyanokat röhögtem egyik meccsen..konkrétan 2 kapushiba is volt, még az elmúlt években 1x sem láttam hasonló animációkat se.
Mondjuk idén 100 meccs alatt Neuer is melléboxolt szögletnél 2x is, mindkettő gól is lett.
-
Kristof_94
nagyúr
MM utolsó pack, UCL walkout, 84-es Gimenez... Ezzel csinálhatnának valamit, mert bosszantó, hogy egy 84-es is walkout.
De legalább volt a csomagban egy Semedo is, 27k-val közelebb Puskáshoz.
-
dkaro
őstag
17 pakkból jött egy Rui Patricio. Kipróbálom mert Pickford bénázik mostanság.
-
Szigma70
addikt
Skacok
Az egyik legjövedelmezőbb MM-em volt.
25K tiszta profitEl qs-eztem 44 playert. És még a chemmel sem kellett baxakodni
Velem nem csesznek ki
-
Meghivott
addikt
Ederson nálam teljes kuka.
Kit érdemes próbálni? Spanyol liga vagy brazil legyen.. -
Gatho87
tag
Most akkor ezzel a twitches marhasaggal mit kell csinalni? Meddig kell nezni? Honnan tudom megkaptam e?
-
Szigma70
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
-
akooos
veterán
Nem volt jó lw a csapatomban, aki Vardynak 10 chemet ad, úgy néztem, hogy ikon vagy Sterling jöhet szóba. Mm-ből kisétált Sterling
100k, eddigi legdrágább
-
Szigma70
addikt
válasz
Digestive
üzenetére

Nekem úgy, hogy az összes eddigi SBC solved, még egy WO-t sem volt. A legdrágább nyitásom egy Telles, 11K-ért.
De semmi gond, itt a twiccses swap event, lehet nézni 10-20 órát, 10-20 napig, és kapsz egy eladhatatlan 82-es playert.
Majd ezután, a következő eventben, aki előfizet a barca TV-re, az meccsenként kap egy Rare mixed player pakkot, akinek jegye van a BL döntőre, az egy Ultimate pakkot. Aki még egszer megveszi a gamét, az kap 10 draft tokent, meg egy rózsaszín pónis mezt.
Aki meg a karácsonyra megjelenő, és 30K ba kerülő extra FUT DLC-t megveszi, az ingyen indulási jogot szerez a WL-re, ami egyébként elmarad, mert épp szerver karbantartás lesz.
Szóval lesz itt event dögivel, nem lesz unatkozás. Karácsony után meg mindenki vehet kiegészítő EA FIFA FUT dobókocka készletet, és az új módban azt tudja használni. 3db 6-ost dobsz, az gól, ha 2 4-est, az a szerelés. Nagyon jó lesz, én már várom, ott lehet nem lesz delay, max megáll az élén a dobókocka. -
Zufi
csendes tag
Hú, gyerekek, végre beadta a Marque! Már azt hittem, semmit sem ad nekem idén az EA! 82-es Kepát nyitottam, juhéé!! Most bocsássatok meg, de rohannom kell ünnepelni!!
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mivel én nem nyitottam semmit az idén sem, így nagyon minimál a coin mennyiségem.
Meg amúgy sem jön nálam számításba az öreg a 3 WF miatt. 
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Par meccsen probaltam mar iden, nem rossz, nem rossz, de most 4-2-2-2-t es 4-4-2-t probalok, azokba nem nagyon illik
-
gjoe
addikt
egy untrade yedder volt a legjobb
-
thebigK
addikt
23 pakkot en is eldurrantottam, ilyen gyengebb obj, sbc, meg a mai reward pakkok, 5-6db boardnal nem is jott tobb az egeszbol, de vmelyik utolso packbol egy bruno fernandes azert kisetalt halisten.
-
gjoe
addikt
Én is mindjárt kezdem nyitni őket remélem ad egy olyan csomagot
-
K.J
senior tag
Tessék a link régi, de a módszer ugyanaz.
Más:
Találkoztam ezzel a kifagyasztós szarral boxon. Menjen a francba a kölyök!
És hol csinálja meg? Silver frienlyben.
Mennyi aljasság van az emberekben. Ennyi öröme legyen az életben. Nyomorult.
Bocsi a kifakadásért, cifrábban is letudtam volna írni, visszafogtam magam!
Sorry -
eM'82
addikt
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Nem lesz gond. Át lehet ingame állítani másik taktikáea és ott oda rakod őket, ahová akarod.
Üdv -
gjoe
addikt
a fiókomat hol és hogy kell összekapcsolni a twitch-el?
Valaki help pls -
Nandinagy
addikt
válasz
üzenetére
L1-t ha megnyomod akkor be fog indulni. Alapvetően szerintem te túl sokat gondolsz a fifa ai-ról. Pedig végtelenül buta
Olyan alapvető dolgokat nem tud végrehajtani magától a gép minthogy az üres labdára ráfusson a játékos.
Egyébként ez a mozgástól is függ. Sok esetben a gép hamarabb beindítja a csatárt de ha lesen van akkor egy idő után visszazár és kivár. Ilyenkor kell neked.
Mellé a lestaktika is megszokta zavarni a csatárokat. -
törölt tag
az instrukciós beállításoknál a 4222-es alakzatban a 2 ST (REUS, HAALAND) get in behind-on van.
A youtubon is egy csomó videóban az ST-re ezeket rakják, meg itt is minden olyan hozzászólásban amibe taktikai információ van ezek a beállítások olvashatóak.
Nekem mi a francért nem rohannak be a csatárok a védők mögé? viszem a CAM-al a labdát és a fenti két ST csak áll mint az a bizonyos a lakodalomba, vagy ha megmozdulnak akkor visszafelel rohannak.
Úgy gondolom hogy hiába van a támadás balanced-on, az instrukció meg get in.... akkor is be kellene indulni a csatároknak. lehet az az oka hogy ilyenkor nem engem sorsol ki a gép győztesnek ezért így segíti az ellenfelet?Így mi értelme a get in behind vagy az összes instrukciós beállításnak ha úgyse azokat csinálják a játékosok?
Ez csak nálam jelentkező probléma vagy nálatok is?
-
eM'82
addikt
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
-
Nandinagy
addikt
Hááát....Minden érték legalább +2-t kapott és azért ne felejtsük, hogy 4/4 a lap alapból+brazil.
Ekkora boost ennyit ér. Nyilván ha kijött már 4-5 promo akkor nem fog ennyibe menni de egyenlőre nem sok értelmes alternatíva van.
Szerintem a gold+if középpályások között jelenleg IF Paulinho kb. a top választás IF Renato Sanches meg az új Nainggolan mellett. -
Zufi
csendes tag
Vártam, hogy a Paulinho kapjon egy TOTW-et, de ezzel a 150k-s árral nem számoltam... Igazi idióta, aki ennyiért megveszi ezt a kártyát; nem azért mert rossz lenne, hanem mert a - alig gyengébb - sima gold lapja csak 2k... Elmebeteg a piac.
-
thebigK
addikt
Tenyleg szepen megszaladtak megint az arak, joltette, aki rewardok elott megvette, aki kell. Par pelda, pc-n: son 179-ert jott, most 210 alatt nemigen van. Pogba 199 volt, 240korul megy, varane 273 volt, 340 korul megy, martial 120k volt, 140 felett megy most. Kemeny iden a piac
-
Kristof_94
nagyúr
Pick: spanyol LB meg valami másik 81 alatti.
9 csomagból 1 walkout, Bernardo Silva. Portugál zászlónál azért elhittem... De amúgy ennyi. Újabb sikeres nyitás. -
Meghivott
addikt
Tokenekhez twitchen kell valamit nézni?
Mikortól lesz?
Köszi -
akooos
veterán
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
ZZ-t cseréld egy brazil managerre és mehet.
Talisca túl OP, kihagyhatatlan.
-
PRDZsolesz
aktív tag
Szerintetek ez így működhet? [link] Vagy nagyon rossz a chemistry így? Paulinho előtt Valverde illetve Modric volt De Jong párja. Elől Griezmann helyére menne a Talicska, egyáltalán érdemes lecserélni a franciát?
-
Zimmi91
addikt
Rashforddal mi történt?! Múlthéten vettem egyet 170k-ba és örültem, hogy eladtam 220ba erre most 265k alatt nincsen

Hálisten a való életbe nyomja és jól megy neki, de a játékba én is kicsit túltoltnak érzem
-
zsolti96
csendes tag
Sziasztok!
Player pickbol kiesett Zaha. Szerintetek érdemes lenne köré építeni egy csapatot? Eddig Seria A csapatom volt. A keret 500-600 K coin lenne.
[link]
Eddig ezt néztem ki szerintetek milyen, és min lehetne valtoztatni?
-
toxicjew
addikt
Szuper, újabb patch a wl előtt közvetlen
[link] - Adjusted referee logic in potential yellow card scenarios, with the intent of reducing the likelihood of a yellow card being given.
- The Ball Roll to Scoop Turn combination now requires a five star Skill Move Rating to perform.
- Sometimes, the referee would end the game during inappropriate situations during Stoppage Time.
-
mcwolf79
veterán
válasz
toxicjew
üzenetére
Én is próbálom vegyesen , de sajna a jobb karral is sokszor előfordul, hogy hiába húzom jobbra a kart a középen lévő játékos felé, úgy is az felette lévő szélsőre vált . De mondjuk legalább full manuàlis vàltàsnál nem vàlt el magától az éppen a labda közelében lévő játékosról, miközben próbálom elvenni a támadótól a labdát .
-
mcwolf79
veterán
Jàtékosvàltàsra ti a teljesen manuális váltást hasznàljàtok ?
A full auto teljesen kiszàmíthatatlan , de a közepes beállítás is csinál érdekes dolgokat. -
Tomi0703
addikt
Tekkz mellett ki az a csavo amugy? Tudjatok aki ott ul mellette allandoan, de ahogy neztem meg versenyeken is.
-
Nandinagy
addikt
válasz
MarioAna
üzenetére
Igazad van büntessük azokat akik időt szánnak rá, hogy megtanuljanak pár billentyű kombinációt. A Mortal Kombatban is miért nem elég csak nyomkodni az ütés meg rugás gombot?

Megint unalomba fog fulladni a játék mert már annyi esélyem sincs, hogy a rossz kapcsolatom tudással kompenzáljam valamennyire mert a passzolás eddig is szar volt,megfutni eddig sem tudtam őket,cselezni meg már nem fogom tudni. Mi maradt?
A kis jürgeneket akik folyamat letámadnak és a jobb kapcsolat miatt egy Mbappeval is megfuthatatlanok a védői, hogy játszam ki cselezés nélkül?
A forduláshoz meg jó agility+balance kell aztán forgolódhatsz amennyit meg ahova akarsz.
Ez az agile dribbling is csak azért tűnik annyira jó dolognak mert kb. semmi érdemi tudás nem kell hozzá csak huzogasd a bal analógot aztán majd elcsúszik a védő a delay miatt.

-
PRDZsolesz
aktív tag
Ide egy Paulinho meg egy Arnold jött a gold2 pickbol. Kár, hogy laliga csapatom van, Paulinho sehogy sem fog beférni. A packokbol semmi..., egy Coman volt a legértékesebb.
-
MarioAna
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
No offense, de szerintem ez így van rendjén. 3mp-en belüli ismételt skillmove chainezésnél kellene egy olyan ordas nagy error modifiert rácseszni a gameplayer-e, hogy a labda 10 méterre pattanjon a játékostól. 2-3 hónap alatt megreformálná a mostani játékosbázist + talán kényszerítené az EA-t a patchelésre, hogy ne csak scoop turn meg fake shottal lehessen egy 45 fokos irányváltást kivitelezni
. Bár most az agile dribbling szerintem egy nagyon jó újítás, mert végre 4 gomb egyidejű nyomása nélkül lehet egy lendületből érkező védőt elküldeni borért, de ezt is túltolták (douglas costa lol). -
-
Nandinagy
addikt
Köszönöm az ea-nek, hogy lelassították a cselezést de minden mást úgy hagytak. Így legalább csak azoknak a játékát baszták tönkre akik legalább próbáltak szépen játszani
Nem tudok 1 elasticot megcsinálni mert olyan szinten lassú lett a mozdulatsor, hogy a védő akkor is odaér ha 20 méterre van. -
Nandinagy
addikt
-
v-man
őstag
Ma reggel már 130-ert kényelmesen lehet venni Paulinhot, pedig nem volt emelés se, mák hogy nem bírtam venni 3-4 dbot este 🤪
-
toxicjew
addikt
G3, Arnold és Ricardo Esgaio vagy ki a bánat. Eddig 2/2 fosszar pickek idén. Packokat majd holnap este.
Kristóf: spanommal co-op sbztünk már, úgy azért nem akkora aids, kár, hogy hót bugos volt és 1 adagnyi csapatból csak 1x tudtunk együtt játszani, mindig rá kellett frissíteni, hogy ne írjon ki hibaüznetet.
Nem tudom azóta javították-e. -
thebigK
addikt
G3 pick Joao Pedro es Kimmich. A nemetet erdemes lehet beepiteni, vagy maradjak OTW Allan mellett?
-
sz_abika
addikt
Jött egy Aguero, kurvára megörültem, erre látom 63000??? Tavaly TOTY!!! idején került ennyibe...wtf?
-
toxicjew
addikt
Akkor most már 9kor van wl reward? Mázlim van sztem, hogy előrébb jött a reward osztás, éjfélkor 80 ponttal voltam bent rank 2n, sikerült megtartani
-
Zufi
csendes tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Én is az untradet vettem ki, szintén div2, rank1-ből. Jött egy túlértékelt Werner, aki nem fér be a csapatomba, a többi meg kuka... Mindegy, végülis azért az eladhatatlant vettem ki, hogy feltöltsem a klubot későbbi SBC-kre. De az hótziher, hogy innentől kezdve kizárólag a coint fogom kivenni.
-
Nandinagy
addikt
Ahogy nézegetem egyébként milyen rendesek már az EA-nél
Az összes divizió rank2-es rewardját lehúzták
Ahogy nézem pl.: div2-ben tavaly 3 mega pack+1 jumbo premium gold pack járt vagy 58k coin a rank2-ért
Idén meg 2 mega+2 jumbo premium gold pack vagy 50k coin.
De div1-ben is eltűnt a rank2ből a 100k-s pack. -
kisengi1
tag
Div 1 rank1 2mega 2 ultimate pack di maria meg egy 82es if. Rohadjanak meg....
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tessék szépen rendesen lejátszani a meccseket, nem glitchelgetni
Nekem amúgy tavaly sem működött, mind1 melyik módon próbáltam... -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Miért félsz? Szerintem a swap lesz a legjobb dolog a live friendlyben.
-Nem vesztesz skill ratinget
-Nem számít a rankba
-Tudnak feltételt szabni, hogy milyen csapattal menj tehát nem lesz az, hogy fullos csapatok ellen kell tolnod
-Nem div szerint oszt be gondolom -
eM'82
addikt
Nekem is tetszik :). Szerencsére nem készültek fel nagyon még a játékosok erre, így ilyen 45-60chemmel állnak ki. Enyém se 100as, de alakul.
A matchmakingről annyit hogy egy srácot egymás után 3xor dobott be ellenfélnek! :D Első kettőt nyertem (1-0knál kilépett), harmadikba bele se kezdett.
Az utolsó, 4. meccset játszottuk csak végig egy userrel. Bíztam benne hogy nem lép ki, így gól után engedtem neki gólt, majd megint, aztán rájött mire negy ki a játék és 9-8 lett a vége, hagytam nyerni, nekem már csak a gól passz/gól hiányzott. Így piszok hamar meg lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- WD My Cloud NAS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Iszok is valamit erre a szép összefoglalóra. Na jó amúgy is ittam volna.
Én csak Dumfriest tankoltam 16-17k áron. Ha nem jön neki link akkor is 25 lesz 7végére. Bukni ezen nem hiszem fogunk.