Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkaro
őstag
Végig szenvedtem az 500 gólt és assistot. Jött egy Marcelo és egy Allan. Jellemző mindenki legalább egy walkoutot kapott itt
-
Mrguba
őstag
Valaki elarulja nekem miert nem adta meg ez a HALAND objecitvsben a mesterharmast halandal?
Viszont szamolta az 5 golbol 3 at.. -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kapcsold ki az automatikus flair passzt azt olvastam akkor nincsenek ilyen sarkazasok meg hasonlók ha csak passzolsz
-
Chereiose
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Meg úgy ámblokk amúgy az egész PL-t. Bár nálam amúgy minden wl meccsen ilyenek mennek, mindegy, hogy non rare gold vagy fullos Pl csapat ellen.
-
Kristof_94
nagyúr
Hányinger már az, ahogy az EA minden évben tolja a MU-s játékosokat, undorító az egész. Értem én, hogy szponzor csapat meg minden, de ne bolonduljon már meg minden ha Martial vagy Rashford van az ellenfél csapatában. A legjobb volt, amikor éles helyzetben passzolnám a labdát és a játékosom normál helyett sarokkal bénázik, miközben semmi mást nem nyomtam csak a passz gombot. Nyilván véletlen.
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek ez az OTW Jonathan 19-20k-ért jó vétel lehet befektetésként?
-
Mrguba
őstag
VAlakinek sikerult mar ez a low cross?
-
gjoe
addikt
Este játszottam egy DR meccset de katasztrófa volt.
Most reggel 5 óta 10 meccs, minden tuti. -
törölt tag
PC-n a transferben másnál is átírja a manuálisan beírt összeget nullára? Ez valami PC-s bug lenne vagy nálam van a hiba?
-
Blashe
aktív tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Azért volt jobb, mert hajnal 3:00-kor toltad amikor kevesen/kevesebben játszanak a játékkal.
Egyébként emlékeztek a YT-os Krasi kollégára? Anno szerintem nem volt olyan videója amiben ne szidta volna az EA-t/játékot a lag, delay miatt. Hirtelen több mint másfél éve semmi baja a szerverekkel. Ilyen ez amikor az EA felveszi veled a kapcsolatot és megkér h ne szidd a játékot tovább és találtok egy megoldást arra h tudjal játszani laggmentesen a fifa val. -
Jinxb1rd
addikt
Előbb toltam két meccset online, Egy friendly-t és egy Divi rivals-t és meglepődtem mennyire smooth a játék. Kikaptam Dr-ben, de nem rageltem mert csak rajtam múlt, nem a lagos szerón. Milyen jó lenne, ha mindig ilyen lenne a játék, még talán élvezném... Holnap újra letesztelem mert túl szép hogy igaz legyen, az nem lehet, hogy azért jobb, mert ADSL-ről tolom...
-
Digestive
veterán
Délután jókat kuncogtam amikor olvastam az idei első WL-s kommentjeiteket. Már hiányzott a sok hányós poszt. Kicsit furcsáltam is, mert nekem az eddig lejátszott 60 DR meccs alatt kimondottan tetszett a moslék 20-hoz képest. Aztán belekzdtem én is a WL-be...
Gyerekek ez borzalmas! Kritikán aluli. Egy dögkút!!!!!! Csak hogy idézzem MdewC egykori topikgazdát.
Brutális AI def
Delay tenger
Csúszkáló emberek
Irreális mozgások
Nagyon buta AI irányítás a csapatban
Sebesség különbség nuku
100x visszapattanó labdák a szerelések után
Kapufa hegyek
Kick off glitch
Minden szar amit szoktunk tapasztalni.Nem hiányzik a lemez ára szerencsére, de nagyon sajnálom, h erre a moslékra pénzt adtam ki.

-
Nandinagy
addikt
Belekezdtem a wl-be. Hát nem tudom örülni kell-e neki vagy sírni...

Egyenlőre 3/3 és még egy németet is sikerült megverni igaz csak tizikkel
A védelem bűn rossz. Én nem tudom Militao meg Carlos mitől kerülnek annyiba amennyiért mennek de hatalmas vak mindkettő
A pressing meg továbbra is már már csalás szinten működik. Hiába a 90-es passzolás ha a pressing miatt a játékosaim nem egymásnak adogatják a labdát hanem direkt az ellenfélnek
Martins nálam simán van Maximin szinten szóval egy próbát megér.

-
K.J
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Milyen kamera beállítást használsz? Részletesen kérem szépen!
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez Xboxon is megesik, baromi idegesítő
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
AZ nem lehet vidikari vagy illesztoprogi hiba?
Vagy dirextx? -
Kristof_94
nagyúr
Újat írok mert nem szerettem volna, ha egyben van az egész. PC-n másnál is van olyan, amikor a guruló labdát úgy látja mintha pár centire a földtől lebegve menne?
Nagyon idegesítő... -
Kristof_94
nagyúr
Ő is nyomja még!
Közben véletlenül toltam egy rivalst a wl helyett, csodálkoztam amikor 3-3-nál vége lett. Amúgy is egy gyökér volt az ellenfél, a tipikus beszari 4411-t tolta, full beállva a kapu elé, elől meg Dembelével rajoskodott.
Első wl meccsen meg én is lőttem egy cselezős gólt: [link]
Nem szokásom, mert nem tartom jónak mások megalázását, de "sajnos" rászolgált. Amikor kiegyenlített, ment az oldalvonalhoz, majd nyomta azt a gólörömöt, amikor négyen táncolnak és a gólt is visszanézte. Na nekem sem kellett több...
-
Digestive
veterán
-
v-man
őstag
Félidő 4-0 ide, második félidőben még lőhetnék legalább hármat, de gép másként dönt, minden is kimarad, ellenfél folyamatosan jön fel. 89. Percben egyenlített, hosszabbítás 112. percében egy gyönyörű támadás után 6-4 nekem. És nem hogy kiegyenlített, még ki is kaptam
Hozzá érni se bírtam, nem hogy szerelni.
5 meccsből 1 győzelem, megérte idén is megvenni. -
thebigK
addikt
Ez a jatek mar most egy rossz vicc szvsz
-
v-man
őstag
Na jött ma egy Kimmich (Osimhen SBC), árából befejeztem POTM Fatit, és kipróbálom Casemiro milyen idén 😊
-
K.J
senior tag
Megéri kirakni James ott lapját, használható vagy csak egy esetleges sbc-be lesz majd jó?
-
thebigK
addikt
Dejo h csak ugy neha bezarja magat a jatek, halisten meccs kozben... vicc
-
Alagabi
lelkes újonc
Nekem wl 7ből 5 eddig este folyt köv
-
Gatho87
tag
Hat hogy lehet ennyire gusztustalan egy jatek mont ez. Wl ben 4 et nyertem es hetet vesztettem. De egyszer volt jogos. Mi ez az ultrabrutal vedekezes, hogy mindenbe beleernek minden visszapattan es 30 lovesbol 1 golt rugok minden meccsen az ellen meg 4 bol negyet. A kapusok oriasiakat vedenek, minden visszapattan. Es ha nem bir velem akkor meg el kezdenek ossze vissza passzolni. Ebbol kaptam mar vahy 10 golt. Szanalmasssssss
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jaja, hazafelé néztem is, hogy 2 Werner gól és 1 assziszt, fejlődjön csak egy 90 körülire
-
ShiberMonkey
senior tag
Na szóval WL 2win 1 lose de nagyon lagosak a meccsek.
Ezzel a csapattal tolom : [link]
Egész jól megy ahoz képest hogy meta csapatok jönnek szembe. -
thebigK
addikt
Sracok, pc jatekosoktol kerdezem: van barmi elonye az esetlegesen gyorsabb betoltesen kivul, hogyha ssd-n van a jatek, mintha hdd-n lenne?
-
v-man
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kepa elintézi neki hogy mégse legyen biztos 😄 bár nagyon szép gólok voltak.
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
fel is szaladt az ára 1 millára
-
Gatho87
tag
Nah nekem meg nem veszi be a play live fut friendlyt..
-
Kristof_94
nagyúr
Na, Zimmi kolléga már készülhet a Werner OTW upgrade-re.

-
Jinxb1rd
addikt
Nem tudom úgy hívják-e amit én szoktam csinálni gyakran, de próbáld ki: kétszer kell lenyomni a magaspasszos gombot élesen merőlegesen a játékos futásirányával. Ilyenkor egy alacsony, gyors, csavart labdapasszt nyom oldalra a kapu felé rohanó játékosnak.
Elég imba, ha nem mocsárharc van
-
gjoe
addikt
[link] low cross
-
dkaro
őstag
Najo vkinek sikerült a low cross objective? Sztem már 10 ilyen passzt adtam 82 driblinges cam-al vagy cm-el és nem számolja
-
gjoe
addikt
Ter stegen Kb ugyanaz a lap mint 20ba
Jól véd de kidobni nem szabad vele
5 meccsen két gólt kaptam a kidobasaibol. -
toxicjew
addikt
Mocsár, delay, passzokat 1 sec után hajlandó csak abszolválni, ez a játék TOTÁLISAN UGYANAZ, mint az előző 2
-
adise
őstag
Sziasztok.
megvettem eletem masodik fifajat. Champions edition, de csak azert ugyanannyi volt mint a sima kod
Div 3-ba rakott.
Igaz budget csapattal tolom, de miert van az, hogy nyerek neha4-0-ra aztan ugyanigy kikapok. Nyilvan szar vagyok, ezt vallalom, de a 90+ os jatekosom lefutja thiago silva. Vagy peldaul 2 meteres passz mellemegy.
elkezdtem wlt (2meccs eddig) es az egyik meccsen sima ball rollba elesett kb a jatekosom. Illetve Van Dijk all egy helyben es nezi az egeszet. Masik meccsen meg magatol szerel kb. Ez valami taktikai instrukcio elallitodik vagy miert van? Igazabol nem is tudom , hogy lrobaljam fejleszteni a kis budget csapatom, mert egyszer siman nyerek tobb gollal utana meg tenyleg kb meteres passzokat sem tudok. Persze mondom nyilvan nem vagyok jo , de hogy egy hazapasszt az ellenhez rug azt nem ertem, hogy tudnam kijavitani, vagy fejlodni ne legyen. Xbox amugy -
Bohus84
tag
válasz
blizzrd
üzenetére
Nem tudom milyen taktikát szeretsz, de egy vagy inkább kettő belső kp aki tud vedekezni is.
[link]
Itt nézz szét. Olcsó de op laliga játékosok. Llorente kondogbia kettős mondjuk.
Bal oldalra carrasco 2k és nagyon jó lap. Jobb hatvéd capa. Bal hátvéd lodi inkább mint marcelo.
Ha oblak eladható akkor talán olcsóbb kapus és elég és jöhet egy valverde pl. -
toxicjew
addikt
Elkezdtem a wlt, játszhatatlan mocsárfoci, Neymar olyan sebességgel közlekedik, mint Matic. Jó lesz
-
ThuG4LifE
senior tag
Kroos volt a legjobb az 500 golert ... sbc toltelek az egesz.

-
Mrguba
őstag
Sracok ez a low crosst h kell csinalni?
Nem sima x el beadom? -
thebigK
addikt
Ezek elmebetegek...szoval ha rank1 akarsz lenni, kvazi nyomd le a 30 rivals meccset wl elott, utana a wl-t, tehat csutortoktol hetfo reggelig 60 meccs...aha, oke, eljott a zombik es elettelen streamerek ideje
-
dollarZ18
tag
Sikerült feljutnom division 2-be
Nekem eddig nagyon bejön a játék. Tavaly division 4 volt a max.Nyitásokkal szerencsém volt, ebből a csapatból csak Nainggolan, Neto, Diego Carlos, Vinícius Jr. nem first owned.
Ingame 4-2-2-2 a felállás.
[link] -
-
Tomi0703
addikt
Pedig már van itt a környéken 12k-ért lemezes, használtan, de amiket mostanság írtok... Lehet tényleg csak májusi EA play lesz belőle.

Mióta nem Fifázom be sem kapcsoltam a boxot. Meglátom milyen lesz ez a Cold War béta, aztán eldől. -
Szigma70
addikt
Háááát
Nem baj srácok. Ezt a DLC-t is megvettük, így lesz osztalék karira az EA-nál.
Én nem sajnálom tőlük, költsék gyógyszerre, vagy temetésre.Akkor, ha lejátszól a WL-ben 30 meccset, utána szerda estig malmozol, mert a DR-t már úgy sem számolja?
Ötletes.
Talán még csinálhatnának olyat is, hogy legyen nevezési díj. Mondjuk 200 FIFA point a WL-re, 150 a DR-re. Sztem így optimalizálhatnák a bevételeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

nem teljesen jó. Komolyan örülök hogy nem erre megy el a hétvégém. Pláne ami páran irtok tuti nálam minden is xar lenne 
de az ea ezt is megvalogatja