Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylerr
addikt
Én ma behúzom 99-es SBC Messit, aztán tolok még egy WL-t a 99-es Neymar és 99-es Messi csatárduoval, csak az íze kedvéért.
-
Stylerr
addikt
Szeptemberre nekem is lett egy kis szerencsém. 85x10-ből 99 Neymar esett. Kár hogy vége a játéknak.
-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Köszönöm szépen! Így már teljesen tiszta, úgy tűnik, hogy én voltam a figyelmetlen!
-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Köszönöm szépen, közben beléptem az Xbox accountomban, és ott látszik.
Azért ez így elég amatőr az Xbox (Microsoft) részéről, hogy semmi "hivatalos" visszaigazolást nem küld. -
Stylerr
addikt
Xboxon előrendeltem a Fifa 22-t a Fifa21 menüjéből, ahol írta is, hogy sikeres volt, azonban se a kártyámról nem vonta le a pénzt, illetve semmilyen visszaigazolás nem érkezett e-mailben sem, illetve sehol máshol sem. Másnál is így volt?
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nálunk a Telekom 10/10. Mondjuk a router kihúzás után mit vártál?
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hu, ettől a kérdésedtől nagyon szomorú lettem.

-
Stylerr
addikt
Most váltottam Xboxra Psrol, dehat így 0 csapattal esélytelen az egész.. Lehet pihenek a 22ig.
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azért mikor ilyet írsz, hogy "végre valami", akkor ne haragudj, de az összes zsebemben kinyílik a bicska.
-
Stylerr
addikt
89 Courtois..
-
Stylerr
addikt
Gündögan.
-
Stylerr
addikt
Kean, tegnap Elder. 2 SBC-ből a lehető 2 legrosszabb.
-
Stylerr
addikt
17-10 lett, a G1-re nincs idegrendszerem rámenni.
Remélem csütörtökön szerencsés leszek. -
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Neymar?
-
Stylerr
addikt
Vegyes érzéseim vannak TOTY Lewa kapcsán. Jó meg minden, de hiányzik az 5 csillagos cselezés, illetve néha picit darabosnak érzem. Legszívesebben visszavenném sima Mbappét és sima CR-t, de tényleg létezik, hogy jobban TOTY Lewánál, vagy csak bebeszélem magamnak.
-
Stylerr
addikt
Így nálam felszabadult némi coin.
TOTY Lewandowskin gondolkozom csatárba Kaka mellé. Valaki próbálta esetleg? -
Stylerr
addikt
Mid Klose, Prime Klose és végül Prime Kaka.
Szerintem ez egy W. Coinból 150k-t kellett költenem rá.
-
Stylerr
addikt
90 Cantona milyen lehet? Próbálta valaki? 4222-ben lenne az egy ST, mellette Mbappe.
-
Stylerr
addikt
Én kiraktam, nekem Rulebreaker Pogba jött. Kérdés csak az, hogy hogyan építem be.

-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Köszönöm!
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ahh, hihetetlen.
-
Stylerr
addikt
Twitch prime packért szeretném linkelni az EA accom, viszont nem engedi, mert folyton ezt a "Valami nem stimmel..." szöveget írja ki mikor linkelném.
Valaki találkozott ilyennel? Mi a megoldás rá? -
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én sem nyitottam nagyot, de azzal nyugtattam magam,hogy Kristóf se.. Erre tessék, grat!
-
Stylerr
addikt
FB CR7 ugyanúgy OP a statok ellenére. Ennek oka a body type.
-
Stylerr
addikt
Hinnye, a stepover igencsak kuka. Mi lesz így a Dán csodagyerekkel?
-
Stylerr
addikt
A múlt heti 20 win után most egy 15 sikerült.. Ezen a hétvégén végig, kivétel nélkül a f*sz rossz végén álltam. Na majd jövő héten...
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Taverniert kiszedtem én is, nálam CDM-et játszik.
-
Stylerr
addikt
20-10 lett a vége. 3 meccset kellett zsinórban nyerni a 20-hoz, és meglett.
-
Stylerr
addikt
Játék promójában volt ez a Meaningful moments? Azzal mi a helyzet? Szerintem simán elfelejtkezett róla az EA, mert egy olyan lap sem jött.
-
Stylerr
addikt
Ne adj már neki ilyen tanácsot. Egyrészt valóban hasznos ha tanul a tőle jobban játszótól, másrészt ami fontosabb,ha kilépsz, akkor a játék nem veszi vereségnek, ergo mintha nem játszottál volna meccset, így ugyanúgy az erős ellenfelet kapod. Ezt jobb ha minden RQ-zo kolléga megjegyzi.
-
Stylerr
addikt
Előrendelői csomag ennyi volt? Már nem jön több?
-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Köszönöm szépen!
Meghivott: Persze, tudom régi motoros vagy, csak láttam Molnargabo se állít be így külön mezt, aztán mondom ki tudja, lehet te se. Furcsa, én még ezzel a buggal nem találkoztam sose, de remélem nem is fogok.
-
Stylerr
addikt
Na végre! Sikerült a Gold1. 20-10.
Utolsó 3 meccset meg kellett nyerni, és sikerült.
-
Stylerr
addikt
17-9 lett az eheti WL. Nekem megint jó volt szinte minden meccsen a kapcsolat. Élveztem is a játékot.

-
Stylerr
addikt
Megvettem Neymart. Ez a lap egy cheat gyerekek.
-
Stylerr
addikt
válasz
GAMEofGOAL
üzenetére
Hmm, akkor valóban rossz valami. Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni. 😔
-
Stylerr
addikt
válasz
GAMEofGOAL
üzenetére
A napot állítsd be a tegnapi napra.
-
Stylerr
addikt
Ilyen van geci? Csinálom ezt a tetves objektívet, már csak 1 win kell, és ha RQ-znak ellenem én kapok DNF-et. Eddig nem volt ilyen. Ez mi? Most miért kezdte el? Másnak is ilyen lett?
-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Segítek, jó?
Ha mindenki kilépne az első gólnál, akkor sokkal hamarabb kész lenne mindenki ezzel a swap objektívvel. Szerintem senki nem élvezi, mindenki túl akar lenni rajta.
Gyors matek: Ha 1-0-nál ugye mindenki kilép akkor pörög az egész, de ha te leállsz tryhardolni, hogy egyenlíteni meg győztes gólt akarsz szerezni az kinek jó? Elárulom senkinek. Ha már megkaptad az első gólod, akkor sokkal időigényesebb megfordítani a meccset, mint esetleg a következő ellenfelednek belőni az első gólt.
Vagy én vagyok hülye? Nem így lenne logikus túl lenni ezen a nyamvadt swap farmoláson? -
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Mert minek tryhardolsz? Ha friendlybe akarsz tryhardolni akkor menjél classic matchet tolni. Semmi értelme egymás idejét húzni a swap miatt. Ennyi.
-
Stylerr
addikt
17-7el állok, nekem nagyon jó volt ez a hétvége. Lehet rámegyek a gold1-re.
-
Stylerr
addikt
Másnak is okádék magas a pingje? Nekem meccs indításnál már 90... Sose szokott ennyi lenni. Telekomos vagyok. Net, PSN esetleg EA szerver hiba lehet?
-
Stylerr
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Én a játék megjelenésekor 7k Huf-ot, de sajnos semmi nem jött belőle ami tényleg nagy coin löketet adott volna. Besoróval DIV3-ba kerültem, ott jött be coin, az elég volt a meginduláshoz.
Jelenleg ez a team, természetesen mindenki full chemen indul: [link] -
Stylerr
addikt
PS-en másnak se enged DR meccset indítani?
/edit: Semmilyen más online meccset se enged. -
Stylerr
addikt
17-9 lett, G2. Nekem jó volt a gameplay, főleg ma. Úgy tűnik én a szerencsésebb oldalon álltam a hétvégén.
-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Egyelőre én a Mahrez --> Salah cserén gondolkozom. Később jönne Messi. Salah milyen idén?
-
Stylerr
addikt
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Messi szerintem jobb, és árban is jóval kedvezőbb.
-
Stylerr
addikt
Na végre Div2.
-
Stylerr
addikt
Teixeira és Sommer. G2. Nem vészes.
-
Stylerr
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Ne vedd figyelembe amit ír. Eleve írta a hétvégén, hogy mennyire nem tud játszani. 8wint szedett össze WL-ben talán, ráadásul úgy, hogy ő még bétában is játszott. Gondolom emiatt frusztrált szegénykém. Nem azt kell nézni, hogy mit mondanak, hanem azt, hogy ki mondja.
Csapathoz: 2 Cm az legyen szerintem Valverde és De Jong, Benzema meg mehet fel Suarez helyett.
Jól tetted,hogy küldted a csapatod! Hajrá! -
Stylerr
addikt
Jött MM srácok!

-
Stylerr
addikt
G2: Kruse, Konate.
-
Stylerr
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
Egy nagyobb cégnél én vezetem az ügyfélszolgálatot, és bizony lehet célravezető ha makacs vagy és küzdesz az igazadért.
Másrészt nálunk is fordult már elő az, hogy sajnos le kellett tolnom elég komolyan az embert, hogy ugyan mégis mit csinál, nem lát a szemétől?!
Szóval hajrá, kitartást! Meg lesz az a coin!
-
Stylerr
addikt
Legrosszabb WL, 8-8. Nem értem, hogy 17-9 után ez hogy jön.
-
Stylerr
addikt
4231 középső Cam-ban szerintetek Messi vagy Mane lenne jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest