- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcabome
aktív tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Borítsd rájuk az asztalt. Én anno egyszer kényszerültem az EA-al vitába, mikor a FIFA 16-ban rage-ből töröltem a FUT csapatomat, majd mikor újat hoztam létre a tutorial részben nem tudtam átnevezni a csapatot a random Leipzgi FC-ről és még a katalógus általi "rename you FUT squad" lehetőséggel sem engedte. Addig cigánykodtak, hogy rájuk hagytam, mondjuk az egész játékot otthagytam akkor.
Ahhoz meg munka mellet már energiám sincs, hogy észrevegyem, ha nyitok valakit és csak az alap verziót kapom meg, na de mikor lenullázák a coinomat sima trading miatt... A sok búza meg orrvérzésig veszi a coint, meccs közben meg spameli a háromszöget Pelének meg brazil Ronaldonak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest