Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Autós kamerák
- Bluetooth hangszórók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkaro
őstag
Jól felment a libertadores lapok ára most hogy kijött az sbc. Jól sejtem, hogy kb 1 hónap és visszaesnek alapárra újból?
-
elod22
senior tag
Nem tudjátok mikor érkezik az új Premier League POTM?
Vettem 16 db. Kane-t, reménykedve abban, hogy Sonaldo lesz megszavazva. Ha mégsem, akkor bukta.
-
gjoe
addikt
Ahogy nézem arakat lehet eladnám KDB-t még most 235-ön és pótolnám firminho-val ő csak 39ezer.
Kérdésem milyen firmino? ingame statokban nincs nagy különbség a kettő között.
Viszont lehet lenne annyi coin hogy jobb szélre megvegyem salah-t. -
-
sz_abika
addikt
Én meg a 126os Paulinhom siratom épp, hogy el kéne adni, mert kimarad most egy WL a következőre meg már BF market crash miatt minden olcsó lesz - most még van ára.
Ez az untrade amúgy a legdurvább lépés amit az EA azért tett, hogy pénzes csomagokra toljon át mindenkit. Gyakorlatilag a draft marad az egyedüli farm lehetőség.
-
akooos
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Az elmúlt napokban végre rászántam magam, hogy játszak a 2 Ori-val.
Hát az állam leesett, az a játék egy csoda. Vannak benne nehéz részek, amit 30x kellett megpróbálnom, hogy sikerüljön, de így sem voltam olyan ideges, mint egy speed up lagnál
Meg kéne venni a Valhallát, de azt csak nextgenen akarnám játszani.... Nehéz lesz

-
dollarZ18
tag
Köszi mindenkinek
Ment is a transfer listre
-
Zimmi91
addikt
-
drachoHUN
senior tag
Végre egy kis mák:
Preorder csomagból: Davies RTTF lapja
-
akooos
veterán
Nevetséges
Olyan nyugodt voltam a hétvégén, hogy kimaradt ez a WL is
Odaadtam öcsémnek, szórakozzon vele. 6 meccset nyert
Ezen a héten rivals pontokból sem állok jól, wl megint nem lesz, ha nincs patch. Jaa és még az sbc-ket is kiherélték. Szép volt EA, vegyetek le szájjal egy lovat

-
Digestive
veterán
Én attól tartok, h ezek a dögevők az összes liga sbcben untrade packokat fognak adni!

-
thebigK
addikt
válasz
dollarZ18
üzenetére
Hat, a pace turheto, probald ki, ha nem letszukseglet a zseton, en aztmondom egyelore tartsd meg, kerdes hogy majd az ikon sbc-k merre mozditjak az O aratEz a conmebol sbc meg egy vicc, huzzak a f@szukra az eladhatatlan gagyi pakkjaikat. 2 ertelmes pakkot adót megcsinaltam, mert volt egy csomo ilyen untrade jatekosom, meg brazilokkal is televagyok, aztan kiszortam kb 10-15db-ot, aki legalabb 1500 zsetonert elment
-
dollarZ18
tag
Nyitottam egy tradeable 85-ös Vidicet. Mennyire használható? Most 600K körül van az ára
-
adise
őstag
Nem írta senki, de a visszakerült Liga SBC maradt untrade
-
dkaro
őstag
Mekkora suttyók ezek hogy untrade pakkokat adnak a liga sbck.
-
thebigK
addikt
Ez is igaz. Jólvan, az is elég ha majd bejön a Dumfries biznisz
-
thebigK
addikt
Azon gondolkodtam, felkellene vasarolni Alex Telles Portós lapjait, hisz abbol a klubbol nem jott meg RTTF lap, es ha jon pl egy Felipe Anderson, beindulhat a hype vonat egy Anderson -Telles hyperlinkkel, foleg hogy Telles portós lapja mar nem nyitható
-
amdboy
senior tag
nem tudom volt e màr, de van benne valami.... [link]
-
bab1987
tag
Közelgő ikon sbc apropóján vennék 50 Laportot. Mennyire jó ötlet? Francia könnyen beépíthető. Vagy esetleg más alternatíva?
-
Mrguba
őstag
Na ucl-bol jott FERNANDINHO
4000 ert mar lehet kapni -
mcwolf79
veterán
Most ez a rating szám hogy van? Mert pl. ott van José Callejon és Cristian Portu. A dribbling-get leszámítva mindenben jobbnak tűnik Portu, jobb a WF és SM, viszont az mégis csak 83-as , JC pedig 84-es . Ez miért van így ?
-
Nandinagy
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Nem is azért olcsó hanem mert még lassabb lett. Bár érdekes módon a papíron gyorsabb védőim mindig megfutja
Erősen elgondolkodtam, hogy kellene mid Henry meg baby Puskás a csapatba de hát iszonyat drágák. 3.4 milla lenne a 2 mikor 2 hete 2.9 körül kijött volna. Ennyi pénzem meg még nekem sincs

-
sz_abika
addikt
Minden évben akartam a game elején, mert ellenem egy állat volt. Valamiért...valamiért idén 50k már most a tavaly 200hoz képest. Gondolom most a beadások hogy működnek, jó lenne ha felérne Courtois derekáig ha ugrik, de sajna a valóság mást mutat és így az ára is.
SB-ben próbáltam, lőni azért még mindig tud.
-
gjoe
addikt
az otw lapok fejlődéséhez mi kell?
Osimhen gólt rúgott, napoli nyert erre kap valamit? -
gjoe
addikt
Csináltam négyet 3 semmit érő és egy aguero
Aguero-t használta valaki? milyen? -
toxicjew
addikt
Na G2 behúzva, maradt még 4 meccs de cba. Inkább ellövöm drre majd. Elég fos totw lesz a következő is, szóval nem sok értelme volt mondjuk
Lehet hülye kérdés, de Live lapot lehet nyitni ebből az sbcből? -
Meghivott
addikt
Végre jött egy kék Varane..
-
sz_abika
addikt
És a liga SBC?

-
eM'82
addikt
81+ UCL Upgrade. Egész jónak tűnik, bár jó lenne tudni hány ilyen játékos is van amiből nyithat az ember. Legalább van értelme a rare gold untradeable játékosoknak. 2-3at biztosan bepróbálok. Futbinen megnéztem, de nem számoltam.
-
drachoHUN
senior tag
Picit érzem jobbnak, mint Lautaro Martinez sima arany lapja. Nálam csak emocionális okok miatt van a csapatban. Ő volt a nagy kedvencem gyerekként.
Semmi köze a metához, de természetesen kellően hatékony a kapu előtt.
Eleinte nem igazán ment vele, de aztán pár meccs után elkaptam a fonalat, ráéreztem hogyan is kéne használni.
27 meccs, 33 gól, 11 assziszt. Ebben persze volt pár korai rage quit részemről és az ellenfelek részéről is... -
v-man
őstag
válasz
drachoHUN
üzenetére
Trez milyen? Megéri a pénzét?
Már próbáltam pár olcsóbb (500 alatti) ikon csatárt, de mind pénzkidobásnak tűnik, semmivel nem jobbak mint egy 60ezres Griezmann pl, sőt. Egyedül Kluivert 86-os lapja tetszett, míg van Basten pl botrány rossz, jó megoldása se volt, gyorsan lapátra is tettem. -
gjoe
addikt
válasz
#Wiall#
üzenetére
Már semmi
az Egész piac rendszer jelenleg kuka amíg nem dobnak valami normális ismételhető sbc-t amivel becserélheted a lapjaid valami nagyobbra.
Jelenleg minden 82 alatti lap csak a QS értékét éri.
Untrade csomagot nem éri meg nyitni mert már mind QS
Csináltam 6 gold sbc-t mind duplicate szart adott
Nálam már 900 player van a klubban de szinte semmit sem érnek, ha eladom aprópénz, beváltani meg nincs mire
A nagy lapok nagy része zuhanóban mert kisebb a kereslet, EA-nek kellene megtalálni valahogy az egyensúlyt és az érdeklődést fenntartani pár jó sbc-vel és apkkokba a rare az ne a contract legyen már -
#Wiall#
tag
Valakinek van valami jól bevált trading taktikája amit megosztana velem az se baj ha nem egyből hozza a nagy zsetont a hosszútávú befektetések is tökéletesek 😁😁
-
Nandinagy
addikt
válasz
bab1987
üzenetére
Leszarnám, hogy pressureot nyom. Engem az kúr fel a legjobban, hogy végig levédekezem a gyereket aztán jön a korcsolya és gólt kapok belőle. Nekem kb 120%-ban kell koncetrálni ha akarok valamit a veréb meg semmi mást nem csinál csak néha megnyomja a szerelést azt már övé a labda.
Ja a szerelések...
Akárhány retkes passzba belelépek,vagy szerelek mindig vagy kigurul a labda és ő jön vagy eleve hozzá pattan vissza. 
A team press nálam nagyon jó. Nem szabad mindig használni csak ha a 16osánál van és max félpályáig. Utána ki kell kapcsolni.
-
bab1987
tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Minden szavaddal egyetértek. Nálam mindenki pélót vakar,nem hajlandó senki sem mozogni.
Vagy drop back kontra, vagy high press egész mecsen ezek mennek mindenkinél.
Nálam nem működik a team press másnál meg egész meccsen. Containnal csak körbe tudom táncolni az ellent. Valamit rosszul csinálok? Nem értem. G3-G2 stabilan megvan. -
dkaro
őstag
Hát túl vagyok rajta, utolsó meccsén meglett a Silver 1 sajnos. Sajnos mert ismerem magam és így jövő héten is fogok játszani. De a csapatom gyenge csak két játékossal vagyok megelégedve, Mahrez és Rashford. Végére Allen helyett visszakerült Wijnaldum. Vesztett meccsek egyik fele azért ment el mert több osztály különbség volt tudásban a másik mert a csapat jobb volt és mindig hiányzott az a bizonyos hajszál. Remélem nyitogatok majd jobb lapokat.
-
Nandinagy
addikt
12-5-be hagyom a wl-t. Nincs kedvem szenvedni. Szétvet az ideg mikor Neymar az ötödik ziccer előtt is hosszan tolja meg a labdát. Akiktől kikaptam semmi másból nem áll a játékuk mint egyérintő+letámadás. Állandóan kijátszom a letámadását de képtelen vagyok lekontrázni mert a 4 támadóm nem hajlandó a félpályánál tovább menni.
Nevetséges, hogy nekem 95 percig kell stabilan és jól védekezni mert ha nem figyelek bármikor leszopat a játék. Az ellenfél meg 1 védővel futkározik széltől szélig a többit meg intézi neki a gép...
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
En tegnap kifarmoltam BABAKUNDET

MEg az AMCSIKAT is...
VOlt par erdekes meccs mert ugye KUNDENAL nincs megkotes csapatugyileg csak a 3 rare ucl jatekos....igy jottek olyan csapatok lestem
Az en kis alap csapatomhoz kepest -
Kristof_94
nagyúr
Nekem még lassan megvan Koundé. 4 meccs kell, amiből elég csak 1 győzelem. Kíváncsi vagyok rá.
-
drachoHUN
senior tag
Ááá, de szar "gyenge" játékosként a WL-ben, nem full meta csapattal tolni. Idegeimre megy megint a játék, pedig próbálok nyugodt maradni.
Két nagy highlight-ja volt ennek WL-nek számomra:
1, Valahol a közepén, volt egy hét meccses vereségsorozat. Annak a legutolsó meccsén, 5-1-es hátrányból egyenlítettem, majd a hosszabbításban vezetést is szereztem, de végül 11-esekkel buktam. Viszont ez hozta meg a lendületet ami végigvitt az utolsó meccseken, elég jó arányban győzelmekkel.2, Az utolsó meccsen borzalmasan kezdtem, két hibámból két gólt kaptam. 8. perc, majdnem ki is léptem. De eszembe jutott az 1-5-ről egyenlítés, és maradtam. Első félidő végére sikerült az egyenlítés, a másodikban pedig a győzelem is meglett.
Ezzel 14 win és gold 3 meglett az utolsó meccsen.
Csapat:
[link] -
thebigK
addikt
újabb WL, újabb gold2. 2 meccs bennmaradt, helyette játszottam inkább 2 rivalst, de még a rank2 is necces lesz. A csapat jobb, a játék/gameplay meg szarabb volt, mint múlt héten. Amúgy Neymar tényleg durva, 7 chemen, a meccsek nagyrészében középső CAM poszton 31 meccs/28 gól/20 assist, szóval marad. RTTF Taison súlytalan, de marad, mer' ingyen volt, Fabinho nem tetszett, helyette még sima Paulinho is jobb
-
RigóZsolesz
tag
WL 27/14 el végeztem. "Csoda" hogy a büvös "13"-on túl tudtam lépni. Utolsó 3 mecset a az öcskösre hagytam de ez elment.
Rashford tényleg nagyon jó. Nekem Bal szélen volt a gold Lapja. ST be akartam volna megszerezni, de az IF lapjára valaki mondta itt, hogy sok érte (600k). Így nem vettem meg. (Mondjuk én is sokkaltam) Zaha IF volt ST be nagyon jó.
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Rashford bármelyik lapja minden pénzt megér idén
Imádom azt a lapot. RTTF promo előtt kinéztem, hogy 670 körül elhozom de haverom azt mondta várjam meg a promot míg kijön az új és annak rendje és módja szerint 750 fölé fel is kúszott annyi meg már nem fért bele
7 chemen van a gold lapja de ezt is imádom. -
toxicjew
addikt
IF Rashfordot hassználja vki? Megéri az árát? Elegem van Aubaból, kéne egy megbízhatóbb, jobb csatár.
-
v-man
őstag
Csak szólok, Jullien megint 4000 fölött
-
toxicjew
addikt
20/14, legjobb statom eddig, este megpróbálom a G2t megint, remélem összejön.
-
K.J
senior tag
...és az asszonyt se zavargassuk a kisszobába, ő nem tehet semmiről
Amúgy tegnap elkiabáltam magamban, hogy kikapok a rohadt friendlyben, de a legfontosabb, hogy a div meccseket tudom hozni. Hogyne.. ma 4 vereséggel indítottam. Eszem megáll. Semmit nem változtattam tegnap óta. Szerintem ez a szar figyeli, hogy kinek milyen szériája van, mert amikor megy, akkor nagyon, utána meg berak szopóágra. Gyönyörű
-
Blashe
aktív tag
A fifa 21-ban nekem a gold3 szint az amit úgy tudok lehozni, hogy még nem idegeskedek.
Tegnap 19-ből 15 winem volt. Hozzátenném, hogy az a 19 meccs is delayes és laggos mocsár gameplay volt. Gondoltam tolok még pár meccset, mi baj lehet?!
A bajtól sokkal rosszabb...stressz, idegeskedés, káromkodás, asszony bezavarása a kisszobába... stb.
Gold3 -tól sajnos már nem lehet legyőzni a játékot + opponent-et is. Folyamatosan dobálta a Karlsruhe, BayernM, Dortmund címeres Jancsikákat. Sajnos ez az a szint, ahol már használni kéne a mikro mozdulatokat + időzített cseleket és még sorolhatnám. Hiába van Mané, IF Werner, Drogba, semmi hasznuk egy bizonyos szint után... Sajnos ez van.. El kell fogadni.. Ne idegeskedjetek ti se 
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mit akarsz attól a játéktól, amiben a fentebb linkelt videóban Cech- végig szivat egy komplett csapatot és skorpióval nyomja a gólokat olyan dribling mellett, hogy Messi sehol sincs.
-
sz_abika
addikt
Silver 1 ota csak bankkártya lovagokkal talalkozok, Neymar Mbappe Messi trio elől hatul VVD es Gomez. Ha a blokkolt lövéseket is belevenné a rendszer 30+ lennék.
Mennyivel egyszerűbb volt ez az egesz tavaly gyerek nélkül, mert akkor vasarnap este le lehetett daralni G3ig, most meg akkor jatszik 1-2 meccset az ember ha alszik
-
Hunter9958
csendes újonc
Köszi az infót.
Squad battleben olyan problémám van, hogy kiválasztom, hogy kontrollerel irányítom a csapatot, de mikor lepasszolom a labdát az egyik játékosnak, akkor már csak billentyűzettel lehet irányítani.Következő passznál meg ismét kontrollerel megy az irányítás.Mit szúrhattam el?
-
kisengi1
tag
Igazatok van, benéztem. Egy pár gimenezt sikerült azért licitben elhozni 2500ert
-
kisengi1
tag
Spanyoloknál Valverde lett a hónap játékosa. Jöhet ma az sbc? Meg lehet kéne venni egy pár gimenezt.
-
Bence910905
tag
válasz
Hunter9958
üzenetére
Squad battle.. Ott tudod allitani a gep erosseget.. 1 het alatt mar siman osszejon egy normalis csapat a het vegi rewardbol (nyilvan nem sztarcsapat)
-
eM'82
addikt
válasz
Hunter9958
üzenetére
Squad Battles.
De addig is a Fundamentals küldetéseket maxold ki.
Közben ha van pár coin akkor az alap SBCket próbáld meg kirakni. Az advabces SBCkből meg pottyanhatnak igazán jó, használhatóbb játékosok, vagy legalábbis pénzé tehetetők.
Aztán ha már van egy low budget csapatod, akkor mehet a Rivals osztályozó. -
bobitusz
csendes tag
Halló!
Storyline Lacazettet vagy Sabitzert próbálta valaki, melyik a használhatóbb?
-
Hunter9958
csendes újonc
Sziasztok,
PES-ről tértem át fifára, és ez az első fifa amit online is kipróbáltam.
Kinyitottam minden packot amiket adott kezdésnél a játék, de mindegyikben csak ismeretlen botlábú játékosok voltak. Kb. mennyi idő kell ahhoz, hogy legalább 3-4 értékelhető játékost szerezzek?
A jelenlegi gyenge játékosokkal melyik játékmódban kezdjek el játszani? Hol lehet legalább minimális esélyem? -
Bence910905
tag
válasz
Meghivott
üzenetére
Nekem is vert 20-30 at a hetvegen.. Ez sajnos elegge mukodo taktika en ugy reagalok erre h 4 tamadot kuldok fel egyvonalba a vedoihez 4-2-2-2 fellalasban maradek jatekosok mind leghatul.. Sok passz labdatartas idegesek lesznek ha nincs naluk a labda es elobb utobb kinyilnak
-
Meghivott
addikt
Wl:
- írta itt valaki, hogy Jesus súlytalan, hát ez a hétvégén kb 50x jutott eszembe, mert kb ennyit gólt kaptam ettől a szartól, ennek kb fele bal lábbal, súlytalan
- mindenki akitől kikaptam, kivétel nélkül azt a taktikát nyomta, amit korábban írtam: 3 támadója a védővonalamon, a védősora pedig mélyen hátul, 1 centit nem mozdultak. Ezt a beállítást és képtelen vagyok hozni. És ellene sem tudok tenni. És kivétel nélkül mind 2020 októberi acc... -
Gatho87
tag
En eladtam mindenkit es elpakkoltam az egeszet. Nyilvan nem adott semmit ugyhogy szamomra a jatek veget ert xd
-
Stylerr
addikt
Legrosszabb WL, 8-8. Nem értem, hogy 17-9 után ez hogy jön.
-
Digestive
veterán
Ez a patch valami parádésra sikerült.
Rápisált az EA a fos kupacra! Fogyassza mindenki egészséggel! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- Autós kamerák
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bestbuy játékok
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ment is a transfer listre