Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcabome
aktív tag
Egyeseknek még a neve is toxic. Jól esett mikor rage quit-elt.
-
barcabome
aktív tag
Srácok, lenne egy életbevágó kérdésem.
Lehet valahogy a játékosok cipőjét változtatni FUT-ban?
Pár hete az edit player menüben próbálkoztam, de akkor még a sima offline kick off meccsekre sem mentette el a beállítást.
-
barcabome
aktív tag
Nálam most ez a csapat és szeretek velük játszani, bár 2 napja csak a Squad Battles-t nyomom, elegem lett a sok pace toxic emberből. Meccs közben meg legalább tudok podcast-ra is figyelni.

Portu lesz még cserélve RTTF verzióra és szerintem egy jó ideig el leszek ezzel a csapattal, majd csak akkor lesznek változtatások, ha jön valami jó kis sbc lap, aki illene a csapatba, vagy valaki kap valami jó upgrade-t. Bojant szerettem volna még, de nincs az a pénz, amiért szenvedek majd friendly-ben érte
, na meg őt ebben a formában nem is tudnám full chemen játszatni.Ja meg még majd Ramos IF lapja kéne, de egyelőre nincs rá keret.
-
barcabome
aktív tag
Én azzal a Bojan lappal szemezek, be tudnám építeni a csapatomba. Remélem nem szedik ki pénteken, mert még el sem kezdtem a megszerzését. RTTF Grimaldo jönne akkor a csapatba még, remélem jó kis lap az övé is. Akármilyen jó is Mendy, annyit megérne nekem, hogy szimpi FC lenne.
-
barcabome
aktív tag
La Ligás csapatomba illene, de ha mindenki megkapja, akkor baromi izgi lesz minden meccsen két Beckham-et látni.
-
barcabome
aktív tag
A PES féle chemistry megoldás sokkal jobb (idővel megszokják a játékosaid a játékstílusod és javul a team spirit), viszont ott meg amiatt van elbaxva az egész, hogy van a játékban egy nagyon mély és jó taktika beállítási lehetőség, erre a myclub-ban fix taktikák vannak az edzőkhöz kötve...
On: Én már annak is tudok örülni, hogy végre nem kell a meccsek után a fitnessel szerencsétlenkedni, hanem visszatölt mindenkinek maxra a meccs után.

Szerk.: Tegnap minden meccsemen sikerült összehoznom tizit, volt amikor kettőt is sima odalépős szerelésekkel, de amikor úgy odalépek, hogy az ellenfél játékosa majdnem kirepül a pályáról az mehet tovább.
-
barcabome
aktív tag
Engem csak az "idegesít", hogy nem jár le a kölcsön lapok szerződése, meg az, mikor látszik, hogy az ellenfelemnek fogalma sincs mégis rúgja a gólokat. Nekem is ott van a kölcsön Mbappé a padon, de csak akkor szoktam behozni, ha az ellenfél is így játszik és vezet. Ez már mondjuk az én hülyeségem.
Mondjuk én arra sem vagyok hajlandó, hogy meccs elején cserélgessek kihasználva a chemistry bugot. Nekem alapból legyen az a felállás és keret, amivel játszani akarok. Sokszor mikor cserélek még akkor is olyat hozok be, akivel alapból is jó lenne a csapatösszhang, ez szintén az én "hülyeségem".
-
barcabome
aktív tag
Tegnap valami agyatlan a loan Mbappéval meg R9-el 10. percben 5-0-ra vezetett, 2 öngólom is volt. Mondom azért sem lépek ki. Visszahoztam 5-5-re. 93. percben ment a kontrám, mondom ez sima gól lesz. De Jong másképp gondolta és teljesen más irányba passzolt, jött is a kontra és gól. Mikor eladtam a labdát fogadni mertem volna, hogy gól lesz. Már fel sem tudom magam idegesíteni ezeken...
Meg az is egy vicc, hogy RTTF Koundé nem számít BL-es lapnak ebben az elbaszott friendly módban, de a sok birka meg egész évben jön a kölcsön játékosokkal.
-
barcabome
aktív tag
Rulebreaker Gimenezről valaki vélemény? Elég beteg statjai vannak. Érdemes Diego Carlost lecserélni miatta?
-
barcabome
aktív tag
válasz
markymark00
üzenetére
Fizetős lesz a Season 2?
"Mivel a második szezon Season Passába kerül, így elég sok idő lesz kifarmolni."
-
barcabome
aktív tag
Imádom, mikor Friendly-ben 4-2-es vezetésemnél jön a kölcsön R9 meg MBappé mert nem jönnek össze a kick off gólok, hogy fellök minden játékosomat. És még úgy is verek neki 2-t Felix-el mielőtt rage quit-el az amúgy is mákos gyerek.

Felixet csak nem rakhatom ki a csapatból. Szép dolog a romantika, de nem fifába való. Majd nézek inkább Suárez best goals videókat YT-n.

Az viszont elég rossz, hogy eddig nem tudtam eldönteni, hogy Laca vagy Sabitzer lapját vegyem ki szezon végén, erre most, hogy mindjárt meglesz már egyikre sincs szükségem.
-
barcabome
aktív tag
Nekem csak a sima Portu van, de RW-ben Finisher lappal nagyon jó. Tegnap RTTF Koudé-ra nagyon rá voltam feszülve, mert még 6 win kellett volna és egyáltalán nem volt kedvem fifázni meg fáradt is voltam már, de szerencsére Coutinho megoldotta, zsinórban 5 win mesterhármasokkal a részéről. Nagyon semmibe néztem Cou-t a statjai alapján, de ingame egy állat, legalábbis az én játékstílusomhoz nagyon passzol.
Viszont ehhez az is kellett, hogy 4321-ről átálljak 433(2)-re és Valverde repült, CDM-be pedig jött De Jong, aki klasszisokkal jobban fekszik nekem, pedig statok alapján Valverde is fullos.
-
barcabome
aktív tag
Olyan rossz olvasni, hogy mindenki szerint kuka Suárez lapja. 4-3-3 (2)-ben most középcsatárban IF Felix van, semmi panaszom rá. Viszont legszívesebben egy Suárezt raknék oda. Jó lenne olvasni pozitív tapasztalatokat róla.

Lehet széllel szemben akarok h.gyozni, de sima online seasons-ben nagyon verte a gólokat az uruguayi. Kicsit meg vagyok lőve, mert csak La Ligás csatárt tudok beépíteni full chemmel, amúgy nyilván egy Wernert el tudnék viselni. Bár Rule Williams is jó volna, csak sajnos róla lemaradtam, a sima lapja meg annyira nem izgat hiába OP.
Így is ott van már egy csomó faxa Bundesligás lapom, amik a padon csücsülnek, de Barca szurkoló lévén, ha már ennyire szar a játék úgy voltam vele építek POTM Fati köré egy csapatot.
---------------POTM Fati -- IF Joao Felix --------- Portu
----------------------- Coutinho --------- Griezmann
-------------------------------------- De Jong
Jordi Alba ------ Diego Carlos ----- RTTF Koundé ----- Rule Mukiele
------------------------------------ Ter StegenAmiket tervezek fejleszteni: Alba helyett Mendy, ez még nem biztos, mert Albával nagyon elégedett vagyok. Olvastam, hogy Rule Ocampos egy fos RW-ben, úgyhogy majd jön RTTF Portu a sima helyett.
Griezmann nem rossz CM-ben, bár egyelőre nem is valami nagy extra, viszont Mukiele miatt kell oda, hogy meglegyen a max chem.
Szerk.: Egy hülye kérdés. Az L2-vel védekezést vágtam eddig is, de megfigyeltem YT-n, hogy sokan a "nagyok" úgy nyomják, hogy folyamatosan nyomva tartják és úgy helyezkednek a támadóval szemben állva. Gyakorlatilag úgy néz ki mintha beszart volna a védő, de tényleg sokkal mozgékonyabbnak tűnik olyankor a játékos. Ezt érdemes folyamatosan használni, vagy inkább csak akkor nyomjam az L2-t, ha már nagyon közel vagyok a labdás emberhez?
-
barcabome
aktív tag
Arra tudja valaki a választ, hogy PS4-en miért van az, hogy minden egyes alkalommal, amikor belépek az UT-ba le kell töltenem a játékos frissítéseket? Kilépek UT-ből és ha azonnal visszalépek, akkor is letölti ismét...
-
barcabome
aktív tag
Nekem 433(2)-ben La Liga csapatban Hunter Coutinho nagyon bejött bal oldali CM-ben. Finesse shottal mindent IS belő!
Még RTTF Portu-ra hajtok, a sima lapja is nagyon bejön! Tegnap meglett RTTF Koundé, még nem próbáltam, remélem jó lap, mert akkor vissza tudom rakni RB-be Rule Mukielét. 
IF Felix is egy állat.
-
barcabome
aktív tag
Eddig is lefele mentem coin ügyileg a sok csapat variálás miatt, most dupla vagy semmi alapon kinyitottam 3 promo-t egy szaros carvajal volt a legjobb lap. Mondjuk legalább Gula visszahozta WL-ben a győzelmi szériámat.
-
barcabome
aktív tag
Van olyan aki látott valakit aki látott valakit aki hallotta, hogy valaki nyitott FIFA promo packból bármit? Mert én kinyitottam 3-at, bár ne tettem volna...
-
barcabome
aktív tag
Nem tudom miért, de IF Gula adott nekem egy nyugalmat, Neuernél meg fosok mindig, mikor helyzet van az ellennél és be is nyeli mindig. Lehet ez csak placebo, de nem érzem jobbnak a németet, sőt.
-
barcabome
aktív tag
Vééégre, beadott egy normális csapatot WL-ben, 5-3-ra nyerem, de végig ment a gólra gól effektus. A végén Kramaric lőtt egy kapufát, nyilván a kölcsön MBappéja vert kettőt, hogy izgi legyen. A végére szerencsémre elraktam a gyereket aludni.
Nem is, 6-4 lett a vége, 22 lövés nekem, 6 a gyereknél, vicc...
-
barcabome
aktív tag
4-3-nál Neuer kiejti a szöglet beadást mert Butrageno had rugja már be..,
-
barcabome
aktív tag
Biztos sok pénzt elbaszott a gyerek, Neuer még 35 méteres szabit is kiüti lövőre cuncinak...
A vereséget leszarom, az bax fel, hogy a gyerek úgy csinál mintha tudna fifázni... 
De mi van mindenki megtalálta a kincsesládát? Most meg Butrageno van ellenfélnél...
-
barcabome
aktív tag
Azt mondjátok már meg a játék miért a FIgo, Ronaldo, Lewa, Messi-vel feálálló hüyegyereket segíti?
Vissza jövök a meccsbe, de ész nélkül dribbliggel és átmegy a védőmön gól. Kontráznék, full kinyomom az indítást, leteszi a mellette állónak.
-
barcabome
aktív tag
DLC-s game lenne a FIFA már annyi pénzt bele öltem volna, mondjuk így is épp eleget a semmiért. De mindig az fog vissza, hogy jövőre kezdhetem előlről az egészet.
Amúgy az ICON lapok is nagy átbaszások. Idén próbáltam párat (Vieri, Rui Costa, Lampard, Baresi, Deco), egyik sem volt rossz, sőt. Viszont mezőnyben mindegyik helyettesíthető filléres játékosokból. Mindegyikből csak a legolcsóbb verzióra futotta...
Vieri balosa Isteni volt, de azt most lehozza Forsberg is 4-es weak foottal.
Rui Costa mezőnyben átlag volt, de a free kick-je Isten volt, na erre Mollet lenne még jobb (99 fk) csak lusta vagyok hozzá meg nem tudom beépíteni.
Frankie Lampard, na ő tényleg jó volt, de Goretzka sokkal brutálisabb most a középpályámon.
Baresi, mezőnyben jó volt, szögletből sikeresen fejelte az öngólokat, Klostermann sokkal határozottabb.
Deco, vele egy meccset játszottam, megláttam a fejét a játékban elment tőle a kedvem, pedig Barca szurkoló vagyok
és szerinte bárhonnan bármit belő, de annyira random feje volt, hogy nekem ahhoz nem volt kedvem.
Az igazán nagy zsugások és védők meg akiket imádok, Puskás, Titi Henry, Ronaldinho, Pelé, Vidic, Puyol, Robi Carlos és a többiek mind elérhetetlenek számomra...
-
barcabome
aktív tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Szerintem te közé kerültél a banhammer-nek, viszont annyi pozitívum van a dologban, ha végigviszed és nyersz, biztos kapsz valami rewardot, csak lehet az a reward közelében sem lesz annak, amit azóta össze tudtál volna tradelni. Mindenesetre én szorítok, hogy legalább az erkölcsi vitát megnyerd.

A pénztárcám meg a lelkem már nem igen kívánja, de van értelme ma este fifa pontot venni és nyitni a promo pack-okat?

Eddig Fifa pontból idén IF Werner volt a legnagyobb nyitásom, utána kinyitottam Wijnaldumot, Rodrigot meg akit el tudtok képzelni, de mindegyik undtrade...
-
barcabome
aktív tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Borítsd rájuk az asztalt. Én anno egyszer kényszerültem az EA-al vitába, mikor a FIFA 16-ban rage-ből töröltem a FUT csapatomat, majd mikor újat hoztam létre a tutorial részben nem tudtam átnevezni a csapatot a random Leipzgi FC-ről és még a katalógus általi "rename you FUT squad" lehetőséggel sem engedte. Addig cigánykodtak, hogy rájuk hagytam, mondjuk az egész játékot otthagytam akkor.
Ahhoz meg munka mellet már energiám sincs, hogy észrevegyem, ha nyitok valakit és csak az alap verziót kapom meg, na de mikor lenullázák a coinomat sima trading miatt... A sok búza meg orrvérzésig veszi a coint, meccs közben meg spameli a háromszöget Pelének meg brazil Ronaldonak...
-
barcabome
aktív tag
Véget ért a csoda. Kiléptem 7-3-nál. Mr. Cristian Portu (83 RW 1400 coin) 8 lövésből 7 gólt lőtt, nekem 3 kapufát is sikerült összehoznom.
De inkább a pozitívumokra figyeltem, ezt a vereséget ráfogom a sörre. Majd holnap folytatom a WL-t. Az előző volt életem első WL-e, akkor Gold 3 lett 4-3-3 (2)-ben és egy győzelem kellett volna a Gold 2-höz, de egy meccsen véletlen a silver obejctive csapatommal mentem, mert elfelejtettem, hogy az van beállítva (ezt is ráfogom a sörre) .

Ha a Gold 3 meglesz már elégedett leszek, sikerült kinyitnom az idei legszarabb TOTW-ból azokat, akik nem férnek be a csapatba, bár kb. senki nem fért volna be.
A pozitívumok viszont megvannak, Emil fucking Forsberg 4 csillagos bal lábbal úgy kilőtte a hosszút a bal szélről, hogy az eleve bal lábas IF Halandal még kaput sem találtam.
A helyzeteim megvoltak, azt már évek óta megszoktam, hogy szar a játék, próbáltam a PES-t, de mindig unalomba fulladt nálam. Nekem már az is örömet okoz, ha úgy kapok ki, hogy körbelövöldöztem a kaput. Egyedül azt nem tudom elviselni mikor ledominálnak és helyzetem sincs. Úgyhogy holnap go előre.

A csapat kiváló, már csak RTTF Davies, Klostermann és Zakaria kell, de inkább kiveszem a kezem a biliből.
-
barcabome
aktív tag
Olyan jó lenne, ha nem számítana ennyire a pace. IF Guerreiro-t is olyan szívesen beraknám a csapatba, de sajnos próbáltam és még shadow lappal is úgy állva hagyta mindenki, hogy a kapus már rég kiszedte a labdát a kapuból, mire visszaért.

Rule Bellarabi meg akkora cheater, olyan dribblingje van, mikor leszerelik is megy tovább a labdával 10-ből 8-szor, helyzeteket meg lazán bevágja.
-
barcabome
aktív tag
Csak nem hagyott nyugodni POTM Forsberg. Beraktam csatárnak WL-meccsre Hunter lappal. Nem mondom, hogy isten, de a maga gólját meglőtte. Rosszabb a finishingje (95), mint IF Haland-nak (99), viszont a dribblingje jobb és nagyon jól passzol meg mozgékony. Eddig nagyon bejön ez a 4-4-2. WL 2/2 eddig két sör után.

Eddig Neuer-re sincs panaszom.
-
barcabome
aktív tag
A tegnapi nap után nem gondoltam, hogy ma visszajön a kedvem ehhez a szar játékhoz.
Lenyomtam egy WL-meccset, eddig 1/1. 6-2-re nyertem egy Mané - Salah - De Bruyne - Werner - van Dijk - Walker csapat ellen. Úgy látszik Goretzka volt a hiányzó láncszem, 3 gól, 2 gólpassz.

Igaz a 6 gólomhoz kellett 17 lövés, míg a gyereknek 3 ahhoz a 2 gólhoz.
-
barcabome
aktív tag
Még az az egy kérdés maradt, hogy IF Gula helyett érdemes-e a sima Neuert elhozni. Egyszer próbáltam a németet, de akkora bakikat tolt néha, néha meg bravúrokat, de gyakorlatilag Gula is ezt csinálja.
-
barcabome
aktív tag
Végül maradt a Bundesliga csapatom, annyi változtatással, hogy kiraktam a kezdőből Forsberget, nagy csalódás volt a játéka, kár volt megcsinálni az sbc-jét. Sajnos ki kellett raknom Sabitzert is és Witsel mellé középpályára Goretzka jött shadow lappal. Egy állat volt az első meccsén. 6-3-ra nyertem úgy, hogy az ellenfél 2 kamu tizit lőtt.
POTM Kramaric is nagy csalódás volt, de most a két csatáros felállásban nagyol élt. Azt sajnálom, hogy nincs jó szabadrúgás lövőm, Sane a legjobb, de neki is csak 82 a fk-je. Még lehet elhozom Zakariát cserének, ő is elég op lap lehet.

-
barcabome
aktív tag
Köszi!
Biztos beválik, de az 5 védő meg a long ball már alapból ki van zárva nálam.
Viszont most toltam egy meccset, semmi custom taktika meg a chemistry is rossz volt, de sima 4-4-2-ben default instrukciókkal annyi ziccerem volt egy full pace BPL csapat (4-3-3) ellen, nyertem is 4-2-re pedig 40-es ping volt.
Nyilván nem találtam fel semmi újat, hiszen köztudott, hogy idén az egyik META a 4-4-2, de én sosem szerettem ezt a felállást, de meglepően szórakoztatóan tudtam játszani. Kontrák is ültek, de ha akartam a labdajáratást is meg tudtam oldani.
Erre a felállásra kéne egy új csapatot építenem, hogy a két CM valami labdaszerző védekezni is tudó állat legyen, de lőni is lehessen velük. Gondolok itt Kanté-ra, de nekem ő túl drága, viszont BL-es untrade Wijnaldumom van.

-
barcabome
aktív tag
Az ai hülyeségeihez mondhatni már hozzászoktam, de azt nem bírom elviselni, hogy a patch óta PS4-en minden meccsen akkora delay van, hogy amiatt kapok ki, hogy a sok eladott labdámból lekontráznak. Sané, Bellarabi úgy mozog mint egy csuklósbusz, az ellenfélnél meg ha leütközöm szemből akkor is tovább viszi a labdát.
Erre a delay-re valami jó taktika? Hiába koncentrálok a passzoknál és csak tuti helyre próbálok passzolni mindig sikerül előbb-utóbb eladni a lasztit.
Próbáltam azt is, hogy csak olyan ellenféllel játszom, akinél jó a ping, de akkor kb. soha nem játszanék.
-
barcabome
aktív tag
Mondom nyomok egy season meccset, az tavaly meg tavaly előtt is jobb volt, mint az UT. Ahha, vicces volt látni, ahogy Salah elfut Felipe és Savic mellett DIV 10-ben. Szerintem egy 10 éves gyerek is megverne jelenleg, akinek először van a kezében controller.
-
barcabome
aktív tag
CDM Rule Talisca, védekezik, elől meg veri az ollókat.
Benny Hill az egész, minden ellenfelem spameli a háromszöget. Ennél még az is izgalmasabb, ha kezdek egy karrier módot.
-
barcabome
aktív tag
Valami jó co-op cimbi kéne, hogy legyen kivel szidni ezt a fos játékot. Anno a pro club is egy foshalmaz volt, de élveztem mert közben lehetett beszélgetni.
-
barcabome
aktív tag
válasz
Gatho87
üzenetére
Most is, végig dominálom a meccset, 3-0-ról visszajöttem 3-2-re két semmi helyzetből, előtte meg a 100-as ziccereket kihagytam.
Na a végén csak nyert a gyerek 4-3-ra egy 30 méteres bombával.

Ez a gyerek akkora barom volt, hogy a bal lábas CB volt jobb oldalt, a jobb lábas bal oldalt, de mindegy, mert Tomori-nak meg Aké-nak hívták őket.
-
barcabome
aktív tag
válasz
barcabome
üzenetére
Nagy lelkesen nyomtam egy meccset. Emre Can lefutja Rule Mukielét, majd két védővel maga előtt ellövi a rövidet 20-ról IF Gulának. 4-0-nál ki is léptem, üres kapura rávertem 16-ról, de a visszaérő védő mentett...
Ja én nekem az IF Haaland nem volt képes üres kapura belőni, de az ellenfének a sima Haaland kézen állva elrakja.
Már nekem kellemetlen ez a sok rinyálás, ha nem látnám mi történik a játékban nem hinném el...
-
barcabome
aktív tag
Amúgy sokat változott az évek alatt a Fifa is. Még a PS4-es korszak elején a Fifa 14-15-ben sima gold csapattal mentem végig és rosszabb napjaimban voltam DIV 2-ben. Mikor odafigyeltem, ráfeszültem mindig jött a DIV 1 WIN. Álmodni sem mertem színes lapokról akkoriban. Nem emlékszem már a teljes csapatra, de az meg van még, hogy a legnagyobb OP Victor Ibarbo ott volt elől, Rooney CAM-ban és Fellaini CDM-ben, kapuban talán Lloris állt. Akkoriban még a 4-1-2-1-2 wide volt a META. Régi szép idők.
Most két értelmeset nem tudok passzolni ebben a felállásban.
Akkor még szerintem csak a legacy defending volt, meg mikor hívtad a társat segíteni, akkor nem csak nézegette az ellent, hanem el is vette a labdát.
Emlékszem az idősebbek mindig mondták, mikor elkentem őket, hogy majd pár év múlva nem leszel ilyen jó, lassulnak a reflexeid stb... Mondtam is nekik, hogy na persze.
Azóta szerintem sokkal technikásabban játszom, de DIV 4 és 5 között ugrálok. És sajnos nem azért, mert olyan jók az ellenfelek. Régen körberöhögtem a sok cselgépet, mikor leszereltem és tiki-takával szétpasszolva üres kapura gólt lőttem. Most nagy mosollyal veszem tudomásul, ha egy szép csel után kapok gólt.
Most szerintem az az érték, ha valaki egyedi tud lenni. Nekem a sok passzos foci tetszik, de ezzel nem tudok érvényesülni, viszont a flipper focihoz meg nem vagyok hajlandó alkalmazkodni. Ezért elkezdem gyakorolni a cseleket, ami abszolút idegen tőlem, viszont tetszik és bár nem sokszor, de már párszor sikerült olyan cseleket beadni góllal a végén, amikre azt mondom, hogy na ez igen.
Írják, hogy a 4-2-3-1, 4-2-2-2, 4-4-2 a META, de nekem ezek a felállások abszolút nem jönnek be. Ha már a 4-1-2-1-2 ennyire szar idén, akkor maradok a 4-3-2-1 vagy 4-3-3 (2)-nél, azok még valamennyire passzolnak hozzám.
Bocsi a regény miatt, de most valahogy elkapott a nosztalgia.
-
barcabome
aktív tag
Az a baj, hogy annyi Bundes játékost kiszedtem már SBC-ből, hogy kénytelen vagyok full Bundes csapattal menni, ha jó chem-et akarok.

Pedig az elején BPL csapatom volt, sajnálom is padoztatni POTM Calvert Lewin-t, nagyon jó kis lapja van. Csak valahogy ráuntam, hogy mindenki BPL-el jön ellenem, meg anno évekig BPL csapatom volt, mondom kell egy kis változatosság. Szívem szerint La Ligás csapatom lenne, de túl sok a jó Real-os és kevés a jó Barcás, úgyhogy az felejtős.

Sosem voltam egy nagy cselgép a fifákban, de idén rákaptam az egyszerűbb cselek használatára, sokszor amiatt nem lesz gól, hogy cselezek, de mikor beadja nagyon jó érzés.
Egyedül ez a Mollet idegesít, hogy lusta vagyok kiszedni, 15 win friendly-ben agyfasz, meg kéne hozzá egy ligue 1 csapat a kiszedéshez, ráadásul beépíteni sem tudnám a csapatomba, de csak birizgálja a fantáziámat az a 99-es free kickje.
Ahhoz 30 évesen én már túl öreg vagyok, hogy azzal kezdjek minden meccset, hogy bindzsizek a felállással meg becserélgetek játékosokat. -
barcabome
aktív tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Ha be tudod építeni a csapatodba, akkor Sabitzert tudom ajánlani. Nálam a sima lapja 4321-ben jobb oldali CM, játékstílusomból adódóan nem vagyok egy nagy tüzelő, de amikor elegem van a játékból mindig megküldöm vele, olyan long shot-ja van, hogy b.sz.rok. Remélem a season reward-os lapját sikerül kiszedni, már csak 4 lvl kell, de az elég sok xp sajnos még...
-
barcabome
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem fog elmenni rosszabb irányba, csak ez kikívánkozott belőlem. További mélységben nem érdekel a téma. Amúgy ha már FIFA Youtube-osokat akartok nézni, akkor ajánlom Mogács videóit, szakadok a palin. "MBappé"? Milyen név ez, hogy lehet ilyen névvel élni? Két hányás között lehet kimondani a nevét.
-
barcabome
aktív tag
Amúgy ajánlom a sima lapját, én csak azért vettem meg az OTW-t mert a Bundes csapatomba nincs más opció és reménykedek benne, hogy kap egy jobb staminát majd egyszer. Finisher chem-el brutális, egyedül az zavar, hogy sokszor nem tudom kinél van a labda nála vagy Witselnél, hiába van a fejük felett a nevük.
-
barcabome
aktív tag
Ha az nézésnek számít, hogy 3 év után FUT-ozok újra és múlt héten láttam egy videóját, akkor nézem hasonló lendülettel tovább.
Amit csinál arról megvan a véleményem meg úgy általában minden gameplay-es youtube-erről (ingyenélő).Kristof_94: Hagyjuk a témát, majd ha meg tudja magyarázni a Cristijan akkor megmagyarázza, de nem különösebben érdekel. Ahogy az sem érdekel, hogy ti békét kötöttetek vele, én akkor nem voltam itt és nekem ez a véleményem, amit köszi, hogy leírhatok.
Peace.
-
barcabome
aktív tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Még nem próbáltam, de a sima lapja bejött, gondolom, bár feltételezni Fifáról ilyet felelőtlenség, hogy ugyanolyan, mint a sima, mert még nem kapott upgrade-et. Viszont a sima az nem volt rossz, csak az a 70-es stamina nem bejövős, remélem ha kap upgrade-et azon húznak egy kicsit.
-
barcabome
aktív tag
válasz
Digestive
üzenetére
A FUT 21-ben is PS4-en még az elején mikor örültem, hogy 900 coinért tudok venni egy használható játékost buy now-al, szépen sorban láttam a 9900-as buy now-okat...
Szégyen, ha nem kellene attól tartanom, hogy ellopják a bankkártya adataimat, akkor sem vennék coint. Lelke rajta mindenkinek, de az is biztos, hogy coinért mostantól senkit nem veszek, várom a jó kis Bundes SBC-ket.

Szerk.: Tegnap ezzel az IF Gnabry-val jól befürödtem. Mondom sz.ok én a pace-re, jó lesz az meg az a lényeg élvezzem a játékot nem számít a győzelem, na ma úgy adtam el vagy 70k bukóval, hogy ha nem viszik el akkor quick sell.
-
barcabome
aktív tag
Srácok,
valaki magyarázza már el nekem, hogy az ilyen Cristijan félék hogy vannak még fent a youtube-on?Emlékszem még a PS4-es korszak elején mekkora öröm volt, hogy az EA bevezette a játékosoknál a max buy now plafont, hogy a coin vásárlóknak keresztbe tegyen. Már akkor is tudta mindenki, hogy az EA-nek érdeke a sok coin csaló és igazából ez csak a látszat miatt volt.
De hogy lehet az, hogy ez a Cristijan és társai még szponzorált videó keretein belül már évek óta fent lehetnek youtube-on úgy, hogy olyan oldalakat reklámoz, ahol még a Fifa belépési adataidat és a biztonsági jelszavadat is meg kell adnod. Jó, hogy a bankkártya adataimat nem kérik el.
Arról már nem is beszélek, mert nyilván nem tudom bizonyítani, de valszeg az "influenszerek" (fú de szánalmas ez a szó) direkt olyan pakkokat kapnak, amik meghozzák a kedved a videó megnézése után egy kis fifa pont vásárláshoz. Pld. Rekál 20 perc alatt nyitott egy Messit és egy Cr-t. (hozzátéve, hogy kifejezetten kedvelem Rekált és a játékát ellentétben ezzel a Cristijan nevű senkivel).
On: végül maradt a Bundes csapat, viszont Wernerért sajnáltam a coint, így a kis kobold lett helyette. Bánom is én mostmár, ha kikapok, de nem fogok a győzelem miatt OP lapokkal és META felállással játszani.
4-3-2-1
OTW Sané - IF Haaland - Rule Bellarabi
Moments Forsberg - Flashback Witsel - Sabitzer (remélem meglesz a season végén a 85-ös lapja)
Davies - IF Delaney - Klostermann - Rule Mukiele
IF GulaBarca szurkoló létemre ez egy szimpatikus csapat, várom szeretettel a 77-es nonrare bombagólokat.
-
barcabome
aktív tag
válasz
Meghivott
üzenetére
Köszi, végül Areola lett.
Szerintem a matchmaking is úgy van megcsinálva, hogy a gyenge csapathoz erős csapatot dob be, első meccset letoltam az undorító csapatommal Rivals-ban és sokkal erősebb csapattal dobott össze, mint mikor a drága csapatommal voltam.
Nem is lehetett kérdéses a győzelmem, annyira nyomott a gép. Minden lövésem kaput talált, elnyomtam az ellent az ütközéseknél, hiába volt nála Mané, Salah, Petit és a többiek.
Elkeserítő az egész, ezért minek legyenek színes lapjaim meg szimpatikus játékosaim, ha nem lehet velük érvényesülni?
A világverő csapat a következő lett:
4-3-3 (2)Zaha - Rodrigo - Bale (ide Adamát akartam, de Bale-nek catalyst chemmel 97-es free kick-je van)
Almirón - Fred - Oxlade Chamberlain
Tsimikas - Ake - Tomori - Semedo
AreolaEddig IF Lewa-val nem tudtam szögletből gólt fejelni, most egyből sikerült Rodrigo-val. Almirón 2 lövés 2 gól. Oxlade is egy állat, Fred meg elnyomott mindenkit.
Areola olyanokat védett, hogy alig hittem el.
Nevetséges... És még chem lapokat sem raktam senkire csak Bale-re.
Bár kaptam volna ki, akkor legalább megmaradt volna a lelkesedésem a Budesligás mindenféle színű lapjaim felé.
-
barcabome
aktív tag
Premier League-ben ki a leg op-bb beast kapus fillérekért? Összerakok egy pace sima gold csapatot kíváncsiságból megnézem milyen úgy a játék.
-
barcabome
aktív tag
Imádom ezt a játékot.
IF Gulácsi - Rule Mukiele - Klostermann - IF Delaney - Davies - IF Kimmich védelmet szétalázta az Almiron (78), James (77) páros. Semmi csel meg semmi, csak dribbling egész meccsen, 5 lövés 4 gól, mind a rövidbe tizenhatról null szögből kb.
Én meg 18 lövéssel rúgtam 3 gólt IF Gnabry, IF Lewa, Rule Bellarabi trióval.

Hozom vissza szerintem IF Wernert, bár nem mintha számítana...
-
barcabome
aktív tag
Rulebreakers Reus-ról van valakinek tapasztalata? Érdemes várni míg lejebb megy az ára vagy megéri azt a 400+ k-t? (Be szeretném építeni a csapatba, nem bizniszelni kellene.)
-
barcabome
aktív tag
Sziasztok!
FUT21-ben eddig 23 meccset játszottam le, de még nincs döntetlenem. Minden meccsen vízilabda eredmények vannak, DIV 4-ben egyik meccsen én alázom szét az ellenfelet a következő meccsen meg engem aláznak szét.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy BPL csapatba Kane vagy Vardy az ajánlottabb 2 csatáros felállásba? Igaz, hogy Kane lassú, de videók alapján elég jól lehet vele lőni
és mellette ott lenne Gabriel Jesus.Próbáltam már Agüero-t, de nem jött be annyira, mint amennyibe került.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Már csak a fifából hiányzott volna egy Season pass rendszer.

Így is olyanokat lőttem vele távolról, basic-al gondolom még királyabb lesz a lövőkéje.
és mellette ott lenne Gabriel Jesus.