Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
IF Ben Yeddert be lehet építeni valahogyan IF Thomas Parteyval és Thiago Silvaval?
Ezen ügyködöm már, és nem sok coinból...Meg ez az új IF Bamba is jó. -
Edgar2621
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Persze nálam is jelen volt kis mértékben a késés, de közel sem olyan mint a 20-ban, azért ez már a vállalható kategória. Biztosan idegesítene ha magasabb szinten lennék és nüanszokon múlna a meccs, de ezzel én így ellennék. A letámadás nagyon tud működni, én is rengeteg gólt kaptam ebből, mondjuk én soha nem tudtam normálisan letámadni. Flipper nélkül nincs Fifa, ezt is megszokhattuk
Toltam pár meccset megint, azért itt már jönnek fullosabbnál fullosabb csapatok, Mane, Neymar, Mbappe, Yedder és barátaik, hátul meg ilyen gyenge Varane-ok
Így is nyertem kettőt és csak egyszer kaptam ki, mondjuk az tényleg csúnya lett, 5-0, de mentségére legyen mondva hogy nagyon jól játszott az ellenfél és olyan csapata volt, amibe Pogba volt a legolcsóbb játékos. Elöl Mane, Salah, Yedder és Neymar, mögötte Kante és Pogba. Fincsi volt Mane mindenkin is átment. -
thebigK
addikt
Jaja azt en is gondoltam h scream, a reszlet a kerdes, hogy mi lesz hogyan boostolva
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pénteken az lesz a promo, hogy minden otw nyitható lesz. Nem?
-
thebigK
addikt
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
Le a kalappal
mi az origined? Felvennélek -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Valaki esetleg?
Remélem pénteken jön promo, nem szeretem tartogatni a csomagokat.
-
ShiberMonkey
senior tag
Közben srácok csináltam egy Hybrid SBC-t és KDB jött egyből ment piacra hogy jöhessen Papu Gómez IF lapja.
Szépen lassan lépkedek fel velük, az előbb vagyok túl egy 2:0ról visszahozott meccsen a 91. Percben Hateboer 3:2re módosított, így lassan a DIV 2-ben is lehetek, ami szerintem túl erős lenne mind a csapatomnak mind nekem.
-
akooos
veterán
Ezek a hatalmas packot (untrade!!!) adó sbc-k nagyon jók

-
fpatrik17
senior tag
Sziasztok!
Hátha van olyan, aki szereti az ezüst csapatokat. Ezt gondoltam megosztom, tegnap dobtam össze.

-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Div 3at tudok csak mondani támpontként:
Rank 1: 14120
Rank 2: 12410450nel vagyok bent Rank 2ben, remélem elég lesz
-
Kristof_94
nagyúr
PC DIV4-ben van most valaki? Majd kellene néha infó a pontokról!

-
törölt tag
A DR-ben hogy kell beállítani, hogy az ellenfél ne az én idegenbeli mezemben legyen? ahogy láttam 2 választási lehetőség van. default vagy kiválasztom az én idegen mezemet. mind a kettőt már próbáltam, de semmi változás.
-
poolzee
tag
Sziasztok!
Liga SBC-k mikorra várhatóak?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Edgar2621
üzenetére
Jobb mint a 20 az biztos.

A védekezés remekül van megcsinálva mert neked kell védekezned nem a gép csinálja helyetted. A legirritálóbb része meg megint csak a védekezéshez köthető. Mindenki játsza ezt a sprint nélküli forgolódást amit ha delayed van az életben nem védekezel le mert a védők túlmozognak. Főleg mikor mindenki ezt a 2 csatáros,kényszerítős játékot tolja mintha nem létezne másik játékstílus
Illetve a másik rész ami kikészít az mikor letámad az ellenfél. A játékosaim azt sem tudják milyen rendezvényen vannak és ebből van folyamat labdaeladás meg kapott gól.Ezen kivül más problémám nincs a játékkal. Jelen van ez a flipperezés de ez igazából ugyanúgy van mindkét oldalra+a valóságban is szokott lenni ilyen. A kapus kb. mindegy ki áll benn mert úgyis nekem kell már mozgatni.
-
sumi4623
tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Jota-t kiszedtem, de meg nem nagyon probaltam pulisic nagyon ugyes sztem. Ake meg oke h 79es de kb mindenhova odaer nagyin jo kis lap lett. Rodriguez meg sztem jelenleg egy OP lap a rugasai passzai nagyon durvak. Most probalom majd kiszedni a season vegi lacazette-t mert sztem brutal lap lett az. Plsuz kapus posztra nem tudom ki kellene
-
MrArchibald
csendes tag
válasz
sumi4623
üzenetére
Ha a Jota-t még nem szedted ki, akkor mindenképp tedd meg. Nekem nagyon jól működik a gyerek és könnyen meglehet szerezni
(Pulisic helyére) a csapat így az elejére sztem tökéletes, nekem is hasonló a keretem és egészen működő képes
Az Aké -t befogadnám én is a csapatba, de coin hiányában még várat magára
+Reguilon nekem jobban bejött Digne helyére, de azért a padon hagytam ha kell egy kis változtatás -
Edgar2621
őstag
Hello Srácok!
Van még 4 órám a trialból, kipróbáltam az új részt is, megvenni nem fogom, de egyáltalán nem fröcsögni jöttem, mert szerintem pozitív változások voltak.
Legelőször is, kiszorultam a nappaliból (asszony tanul és feszül
), és egyéb okokból is jó nekem most a hálószoba (műtétem volt), így kipróbáltam mi van akkor, ha a nagyjából 9-10 méterre lévő és 3 falon keresztül magát átküzdő routerrel csaptom a Div Rivet.És igen, jobb volt a kapcsolat mint tavaly bármikor, egyetlen hátulütője volt, hogy a speed up lag előjött, de az sem nagyon sűrűn. Viszont a játékosaim végre semmivel sem voltak lassabbak és kevésbé mozgékonyak mint az ellenfél. Az osztályozó meccsek után Div 3 tetejére kerültem (4W 1D), aztán pillanatokon belül a Div2-ben találtam magam és volt 1870 pontom is, nagyjából egy meccsre voltam a Div1-be jutástól, de nem sikerült. Most nagyjából 1830 pontom van, azóta toltam már megosztott mobilnettel is és ezzel is elég jó volt a gameplay. Nem tudom ha újra kábellel kapná a mennyei mannát az Xbox mi lenne, de nem is tudom még pár napig ezt kipróbálni. Szóval késés szempontjából pozitívan csalódtam.
Egyébként a játékmenet is jobb mint a 20-ban, végre nincsenek a végtelen passzolgatásra kényszerítve a játékosok, simán lehet kombinatív játékkal viszonylag gyorsan is helyzetet kialakítani, főleg ha nem védekezik az ellenfél, hanem hagyja az AI-t.
Persze ez a játék sem tökéletes, és valószínűleg elő fog jönni a peccselős gameplay romlás, de most ez egy egészen játszható focigamma.
Jaaa, és [ezzel a csapattal tolom]
-
ThuG4LifE
senior tag
1 gyoztes meccs kellet meg a New Allegiancebol, nyertem 7-4re es nem szamolta, ugyan ugy kell meg 1. Ez bug?
-
-
nutella1
őstag
Karrier módban elküldenének a csapattól, mert az egyik játékosnak magasabb bért adtam a többieknél. Van mód/lehetőség ennek kijátszására, hogy ne kelljen másik csapathoz átszerződnöm? 10 órám maradt még az átigazolási szezonból, ennek lejárta után küldenének el. Köszönöm az esetleges megoldási lehetőségeket!
-
thebigK
addikt
pc-s kollegáktól kérdezném, nincs véletlenül valakinek a klubjában fehér finn mez amitől megválna?
-
dkaro
őstag
Alisson milyen idén? Kinyitottam eladhatóban és el is adtam 85k-ért és csak utána jutott eszembe, hogy idén lehet nem olyan stinker mint tavaly volt

-
toxicjew
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nyilván, viszont a csapat több ponton is erősítésre szorul (2 belső védő, csatár+rw), így kicsit luxusnak érzem 1 pozícióban 1.1m coint pihentetni. Kivételes játékos, a legjobb gold lw a játékban, de annyit nem tett hozzá az eredményeimhez. Aztán lehet pénteken már sírni fogok utána
Mrguba: TOTT és MOTM alapján is fejlődhet a TOTW mellett.
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Pont ezért nem adom el mert nincs helyette más..
Vehetnék Mbappet de hát az ő ára meg 1.4 mint volt szóval valamikor ő is elkezd zuhanni. Neymart 1.130-ért vettem most 100k-val olcsóbb. Igazából ha februárig itt lesz a csapatba és akkor adom el 500k-val olcsóbban akkor is megérte mert hatalmas segítség.
-
Mrguba
őstag
Tenyleg valaki elmagyarazzanekem hohy fog ez a JOTA lap fejlodni?marmint mikor.mitol fugg?
-
Zimmi91
addikt
válasz
Robertoredo
üzenetére
Ajhe, ha így tudod, hogy Florenzi fix TOTW akkor a többit is áruld már el nekünk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Robertoredo
tag
Tomori vagy Marquinos ?van egy otw Florenzim untrade és este felfejlődik 84-re.ha beépíteném kellene a brazil bekk is.Valaki használja?milyen?Florenzi elég jó statokat kap.
-
Zimmi91
addikt
Teljesen felesleges, itt lesz a WL+Div+MM reward pakkok, fixen nyitsz belőlük valamit vagy ha nem akkor meg tele lesz a piac és már olcsóbbak lesznek jóval
Szerencsére most van 6 nap az SBCre, tavaly asszem 1-2 nap volt rá, így muszáj voltál venni 
Lehet én is a trade csomagokat veszem ki Divből és jön mellé WL pakkok, UCL+sima MM pakkok és megvárom a péntek estét, hátha nátha
-
Kristof_94
nagyúr
Remélem ma beharangoznak valami promot péntekre és akkor nem nyitom el holnap a "jutalmakat".
A scream lapokat mondogatják, ha lesz, akkor gondolom azt is 2 részletben hozza majd az EA...
-
getdizzy
aktív tag
Sajnos nem leszek csütörtökig ps4 közelben szóval valaki tudna nekem mondani egy div2 rank1 pontállást?
Előre is köszönöm -
Nandinagy
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
A helyedben ilyen nyitások után inkább nem írnék le ilyet, hogy ha nyitnék valami nagyot....
Ígyis csalódás volt a gold2 hiába volt még 5 meccsem a gold1-ért mikor 8 vagy 9-1ben kezdtem. Az a baj, hogy ezt a gold2 szintet hoztam volna a régi 300k-s csapatommal is
Ehhez nem kell Neymar meg Yedder de még csak normális védő sem
Lehet, hogy a hétvégén rápróbálok arra, hogy éjszaka játszom majd aztán meglátjuk, hogy mennyit számít a kapcsolat.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Igen, ugyanezt mondtam én is
Már nem is tudom kivel beszéltem, hogy igazából Garrincha után már nem várok semmit... Ezekszerint ez a titok, hogy ne számítsunk semmire
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kicsit átalakult a csapat időközben:
Fabinho ideiglenes mert megvan untrade, de oda Allan fog érkezni holnap.Ha ezzel a csapattal is csak gold2 leszek akkor eladom a csapatot és jön baby Puskás aztán feltöltöm a keretet olcsó játékosokkal

-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
A pálya több pontján próbáld. PSen például csak a kezdőkörön belül az ellenfél oldalán működött a 20ban.
-
thebigK
addikt
PSG WHO?
-
Kristof_94
nagyúr
Vettek ki valami cselt a 20 után? Volt egy csel, amikor pl. a kapuval szembe futottam és 2x pöccintettem a kart 45 fokban. Ilyenkor csinált egy lefordulós cselt. Ez most nem megy ugyan úgy.
-
Nandinagy
addikt
Kiraktam Koscielnyt
1. pack Vardy. 2. pack: 
Zimmi átadta a szerencséjét
-
Toguro San
tag
Konzolokra mikorra várható a frissítés?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Miért nem éri meg?
Egész jó védő+francia és link bappenak meg neymarnak. Én kifogom rakni mert imádtam Kosit és ígyis van kb 5-6 83-84es duplicatem akit nem akarok bukni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- BestBuy ruhás topik
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ezen ügyködöm már, és nem sok coinból...Meg ez az új IF Bamba is jó.
Így is nyertem kettőt és csak egyszer kaptam ki, mondjuk az tényleg csúnya lett, 5-0, de mentségére legyen mondva hogy nagyon jól játszott az ellenfél és olyan csapata volt, amibe Pogba volt a legolcsóbb játékos. Elöl Mane, Salah, Yedder és Neymar, mögötte Kante és Pogba. Fincsi volt Mane mindenkin is átment.

Pedig alig van kartyam.