Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkaro
őstag
A live friendlys winekre szerintem a silver loungeban kell menni. ott nincs akkor difi a csapatok között.
-
gjoe
addikt
nekem meg a küldik lettek meg gyorsan, de a maradék 3 győzelemért vért izzadtam mert tuti csak olyanokkal rakott össze akik a győzelemre hajtottak
-
Nandinagy
addikt
Ezen én is gondolkodtam de aztán rájöttem

Mindenki gyorsan akar végezni. A másik meg, hogy ha megnézed milestonest, akkor láthatod, hogy a live fut friendly kb az idei legjövedelmezőbb játékmód a packok szempontjából
Szerintem vagy 3-4 50-100k pack jár érte, szóval mindenki próbál annyit nyerni amennyit tud.Amúgy én gyorsan nyertem 6 meccset ,hogy meglegyen a wines aztán ráírtam 1 srácra, hogy nyerhet nyugodtan csak hadd csináljam meg a küldiket így meglett hamar

-
akooos
veterán
Csinálnám a Mukiele objectivet, de miért ennyi sweatfest ez? Miért küzd mindenki, mintha az élete múlna rajta?
Félreállok a játékosaimmal, hagyom, hogy gőlt lőjön 3x
Utána támad és nem enged gólt lőni... Nem csak a játékkal van itt a baj, hanem a toxic playerbasel is... -
gjoe
addikt
102 ért sikerült egy martial, de játszottam vele 2 meccset, lehet megtartom
-
dkaro
őstag
válasz
Bence910905
üzenetére
Amúgy azt nem értem, hogy miért megy majd fel az sima gold lap ára ha lesz belőle IF?
-
thebigK
addikt
En szemely szerint elkezdtem max 5-600 zsetonert osszevasarolni a nagyligak ezust vedoit olyan csapatokbol, ahol nincs gold alternativa arra a posztra, aztan meglatjuk, talan lesz kozte egyket kincs, de ez hosszutavu es kerdes mekkora profittal kecsegteto biznisz
-
Nandinagy
addikt
Felírsz magadnak 10 olyan játékost amit mondjuk sokat használnak az emberek. Mondjuk legyen Saint-Maximin. Megnézed múlthéten mennyibe került mondjuk csütörtök este meg pénteken és összehasoníltod mennyibe ment mondjuk kedd-szerdán. Ha neked megéri a haszon akkor veszel párat. Azt azért hozzá kell tennem, hogy ezek a tradelések a wl előtt/után nagytételben működnek másképp alig lesz hasznod
-
Meghivott
addikt
Még jó, hogy ma jár le az origin előfizetés.. Nem szoktam rosszat kívánni senkinek, de nagyon remélem, hogy akik szétbaszták ezt a játékot, azok mind kifekszenek

Most 10 perce pörög a csapatképernyő. Nyilván wl-ben, sehol máshol nincs ilyen.. -
Nandinagy
addikt
A védekezés miatt nem panaszkodom. Ha nincs irgalmatlan delay akkor az jó. Igazából rá kell szokni a jobb stickes váltásra másképp mindig el lesz csúszva sajnos.
Közben meglett a 17 win. Maradt még pár meccsem de felejtő, hogy lejátszam a gold1-ért
Eleve a haverom már elrontotta az eheti wl-em(0-2-es kezdés) így nem erőltetem a gold1-t. Amúgy is elit lenne a cél idénre. Egyébként ha valakinek nehézkesebb a védekezés akkor nyugodtan nyomhat a csatáron kivül minden támadóra come back on defenset illetve bekapcsolhatja a dpadon a striker drop backet. Nekem valamennyire stabilabb lett a csapat tőle
-
gjoe
addikt
na jöhetnek a tippek kit érdemes most venni és pénteken eladni
-
Meghivott
addikt
10-2 wl után 2 meccsen 40 lövés 1 gól.
Ez a wl pont olyan, mint tavaly 😄😄😄 -
Nandinagy
addikt
Itt nem azzal van a probléma mert egyébként az ellenfélnek jó. De az, hogy hiába fut el normálisan az emberem a labda folyamat vagy mögé megy vagy a védőbe az botrány

A másik amit imádok idén az a lapok. Viszem 1v1-be a kapussal a gyerek hátulról rámcsúszik és kap érte 1 sárgát. De ez nem ilyen kirívó alkalom hanem állandóan. Én is szétrúgom hátulról folyamat az ellenfelet mert nem ad érte pirosat így meg gólt nem tud lőni..
-
Nandinagy
addikt
Sajnálatos módon ugyanakkora szar ez a játék mint tavaly.

Non-stop constant pressure amiben a játékosok nem fáradnak. Az én játékosaim fogalmatlanok lesznek. Idén sem lehet a háromszöggel indítani mert vagy folyamatosan rövid a passz vagy nem is annak rúgja akinek akarom. A védekezés addig jó amíg nem delayes mert akkor 7 méteres féktávval doglozik minden játékos. A kapusom akkor is gólt kap ha odahúzom ahova a lövés megy. Vicces lett a játék
Jöhet a patchEgyébként ezt meg sosem fogom megérteni. Az ellenfélnél 60 passzolású játékosok egyérintőznek, míg nálam Neymar Mbappet nem bírja megtalálni 3 méteren

5-4-re vezetek a 0 staminás Insigne megfutja Semedot erre a szögletzászlótól ballal betekeri amit a 175 centis Hwang befejel a 2 190 centis védőm között akik fel ugrani sem hajlandóak
-
dollarZ18
tag
Meglett a Gold 3. Maradt még 10 meccs, de nem megyek tovább. A WL nekem túl stresszes
-
Galat74
csendes tag
Működik a recovery, de nem enged mindenkit visszarakni, van vmi limit? Sbc-re visszatérve: el kell dönteni, hogy fogyasztó leszel, vagy szolgáltató. Jól lehet keresni az sbc-k alatt, ha van pár feles játékosod. Vannak, akik mindent is ki akarnak rakni. Mostani agymenésem, hogy Spezia játékosokat vadászok. Egyszer majd mindenki 10000-t fog érni, buy now nélkül.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Oké, hogy arab de attól még élhet a közelben nem?
Meredek lenne ha 2000-2500km-ről dobálna be ellenfelet. Az már olyan lenne mint a diavetítés. Bár nem tudom pc-n mi a helyzet a játékos számot illetően
-
Bohus84
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Honnan tudni, hogy milyen nemzetiségű az ellenfél?
-
Szigma70
addikt
Mondom játszok pár DR meccset, mi bajom lehet...
Na jahhh, csak eleniummal nyomjátok skacok.
Jönnek az Abdullok, meg Saidok meg Jürgenek. Esély sincs ellenük. 16-17 es kapcsolattal. Na az is csak dísznek van. Jó ez a game, annak akinek alacsony a vérnyomása, meg nincs más dolga, vagy barátnője, felesége.
Nem leszek én itt sokáig vendég, elvesztegetett idő minden pillanata ennek a fosnak -
K.J
senior tag
Ha jól értelmeztem, akkor sbc-ről volt szó és nem a storeban történő agyatlan coin pazarlásról.
Amennyiben akad elegendő játékosom, amely megfelel a kritériumoknak, úgy miért ne rakhatnám ki az sbc-ket, ha a kedvem úgy tartja?
Amire pedig nincs szükségem simán elpasszolhatom. -
marcess
senior tag
Leakelték a holnapi sbc-t, ezek a követelmények!
[kép] -
v-man
őstag
Ti ellenetek is rengeteg tizut fúj a bíró, sima jockey nyomkodasra?
-
Chereiose
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Tudom a két CB egy szar, de Mendy mellé nem tudok mást betenni így, csak laporte-ot. Úgy értem, hogy meccs közben átállok 4-3-2-1 re és akkor CM-CAM ban támadók rohangálnak...Mert az egyik szélső pl. Moura jobb CM lesz.
dkaro : Lehet a Gomez kéne valóban. Moura nem tetszett nekem, kb Pepe jobb, szóval lehet megérne egy próbát a mahrez.
-
Kristof_94
nagyúr
Gold 3 behúzva, még maradt 6 tehát a gold 1 elvileg még meglehetne, de inkább hagyom. Elég volt...
Az utolsó meccsen egy tunéziai ellenfél volt, mondanom sem kell gondolom, hogy mekkora hátszele volt. Aki ismeri a hasonszőrű ellenfeleket pontosan tudja miről beszélek. CDM Fred, addig oké. A 2 CM-je Bergwijn és Lucas voltak, természetesen mindenkit leszedtek. Vért izzadva, de sikerült gólt lőni a 120. percben és nyertem 2-1-re. Előtte egy szimpla szerelésnél szabadott kapott, az én Diego Carlosom meg piros lapot. Nyilván...
És még mindig itt tartunk, hogy az ilyen szemeteket tolja az EA. Támadók CM-ben, szélre Traoré és társai. Előre a 2 WF-os Inaki, aki mindkét lábával úgy lő, hogy hozzá képest Dalglish amatőr szint. De a lényeg, hogy tudnak futni, a többi már részletkérdés. És még januárban is itt fogunk tartani, mert van akinek eddig terjed a kreativitása. -
ThuG4LifE
senior tag
Ki lehet kapcsolni azt, hogy egyaltalan ne sorsoljon ossze olyannal, ahol 2en jatszanak? Nem mindog figyelem es rohadt idegesito szerintem igy jatszani.
-
Nandinagy
addikt
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Egyszerű
Sosem passzolok kapussal kirúgásból. Vagy kiívelem a szélső védőnek ha tud fejelni, vagy inkább kp-ra. Kapus kidobást meg még annyit sem. inkább leteszem a labdát és a legközelebbi védőnek egy rövid passz. -
Edgar2621
őstag
válasz
sumi4623
üzenetére
És milyen szinten toltad eddig a Fifa PVP részét? Mert hidd el, amíg nem tesz bele elég időt az ember a FUT DR és WL részébe, addig nem érzi a különbséget jó és rossz kapcsolat között, és aközött ha azt csinálja és akkor a játék amikor nyomod és aközött amikor nagyon nem akkor és azt csinálja. Tényleg nem kötekedés, nehogy annak vedd csak kíváncsi vagyok, mert tapasztaltam öcsémen hogy milyen az, amikor megvilágosodik az egyszeri játékos
-
Galat74
csendes tag
A qs recovery nem műkszik, folyton hibát ír. Pedig a 75, 77 ratinges fiúkat viszik,mint a cukrot az sbc miatt. Pár perc alatt +25k. Tegnap viszont párat elengedtem quickbe, most nem tudom őket visszahozni.
-
Tomi0703
addikt
Na, most, hogy lelőtték a Companiont és a web app-ot, mit javasoltok?
Van 300-400 játékos a klubban. Az értékesebbjét eladjam most a többit pedig majd ha jönnek a liga sbc-k? Trialból még van hátra 90 percem. A játékkal majd fogok játszani, ha lemezesbe meg tudom venni 10k-ért. De legkésőbb május körül ha bekerül EA Play-be.
Bár amiket mostanában itt olvasok lehet örökre el kellene felejtenem a játékot.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sumi4623
tag
-
Nandinagy
addikt
Elengedtem hétvégére a játékot. Nem akarom elhinni, hogy megint annyi a taktika ebben a csodálatos játékban, hogy labdavesztésnál 30 emberrel támadj le. Nem érdekelne egyébként de mikor kipasszolom a kapust azt a 1.5 milliós mbappe mellérúgja a ziccert majd ezután jön Joao Félix azt 2-szer kilövi 0 szögből a hosszút amelett nem tudok elmenni. A 16os sarkánál megállok a védőmmel mert a gyerek is megáll. A védőm tudjátok indul el arra amerre nyomtam? kb. 30 méteren...
Jólvan
Utána meg kapom a gelson martinsoktól a kamu gólokat meg a táncos gólörömöt mintha bármi köze lenne a játékhoz.

11--3-ról laza 12-7be vagyok. 4 gólokat kapok vakoktól. A kedvencem mikor a védőm egyszerűen leguritja neki a 16oson belül. -
PRDZsolesz
aktív tag
Életem első WL indulása, 16 win. Előtte azt terveztem, hogy 10 legyen meg és elégedett leszek. Nem vagyok egy top játékos, div 5-ben evickélek, de semmi különbséget nem éreztem a rivals és a wl között a kapcsolat szempontjából.
-
dkaro
őstag
Pack luckom béka segge alatt. Ma 12 újabb nyitás amiből jött egy Board, Ricardo Pereira. Nem tudom, hogy megy-e a kezdőbe mert Joao Concello tetszik de azért örülök neki.
De botrány hogy 30 pakkból 1 board. -
Edgar2621
őstag
válasz
sumi4623
üzenetére
Majd ha kicsit többet játszol és jobban ráérzel a finom megoldásokra, cselekre, szerelésekre, labdaátvételre stb. és majd jobb ellenfelek ellen számítani fog hogy milyen gyorsan tudsz játékost váltani, irányt váltani a védőddel, milyen ütemben lövöd el a csatárral stb, akkor jön ki igazán az a kis késés ami sajnos például Magyarországon jelen van a FUT-ban. Öcsém két éve a Fifa 19-ben az elején Wifivel nyomta, azt mondta nem érez semmit, aztán eltelt pár hónap és már kábelen is zavarta ha jött a német sereg
Létezik ez, de ha valaki nem nyomja profin akkor igazából semmi jelentősége, esetleg pár győzelemmel kevesebb lesz egy WL alatt, de mi van akkor ha nem gold 1 vagy csak gold 2-3? Ha ebből élnék akkor biztosan bosszúsabb lennék, viszont idén szerintem jobb a helyzet mint tavaly.
Nézz meg egy-két korábbi Inception videót (angol kell hozzá) és meglátod miről karattyolunk, csak ugye ő jobban ért hozzá és emiatt érthetőbben el tudja mondani mi a gond a kapcsolattal.
-
eM'82
addikt
válasz
üzenetére
45. és 90. perc az sokszor gól. Known "feature".
Amit ilyenkor tehetsz, ha véletlenül hozzád kerül a labda (főleg vezetésnél) akkor NE támadj! Minek? Hogy kontrázzanak? Próbálj meg mocsok módon hátul passzolgatni. WLben ezt sokszor elfelejtettem, és egyenlítés, vagy vereség lett a vége.Nyilván egy jobb játékos menni fog előre így is, én inkább eldugom a labdát, mert csak a baj van vele.
Másik ilyen szívás a meccs végén, ha te jössz szöglettel és beíveled a 16osra. Olyan szép ellenakció és gól tud belőle születni hogy csak na. :)Más: Correa kispad, jött Dybala. Na ennek mintha 4* WFja lenne. Baromi jó páros Lautaro-val.
-
Nandinagy
addikt
Neten biztos van. Ha megvan a pack akkor az options gombal megtudod nézni mire mekkora esély van.
#3128RigóZsolesz
A top200-as játékosok is max legendaryn tolják az sb-t
De fura leírni ezt a top200-t....
Lehet jövőhéten megnézem magamnak ezt a top200-t majd. -
RigóZsolesz
tag
Még a gyengébb csapatok mennek is Legendary szinten, ahol az a chem kisebb. De pl ma megnéztem Ultimate en majd nem full icon játékosokból állt. Még az első felidőbe tartottam is magam, de a vége 8-4 lett a gépnek
Mondjuk a mostani kerettel csak Ultimate en néztem a 80+ ratinges csapatot is 100 as chemje volt.
De ahogy te is írtad NandiNagy, szenvedni nekem sincs kedvem a gép ellen
Egyébként ez a keret volt, amivel neki vágtam. De továbbra is hanyagolno fogom az "Ultimate" szintet.
-
Nandinagy
addikt
Nem értem az összefüggést
Az egyikben vagy nyitsz 1 jó gold lapot vagy ha nem kaphatsz jó ezüst/bronz lapokat. A másikban meg ha nem nyitsz jó gold lapot akkor majd kapsz gyönyörű tifokat meg mezeket.
Az, hogy jön egy fullos lap kb. nem releváns ilyen szempontból mert bármi beadhatja. De ha nem jön akkor a prime mixedben még mindig lehet rejtett gyöngyszem. A jumbo prem. gold packba ha nem kapsz normális gold lapot akkor semmi értelmes nem jöhet ha csak a 3k-s shadow nem számít kincsnek
#3124RigóZsolesz
Felesleges Ultimaten játszani. A top200-hoz sem kell ultimaten játszani
Idénre a legendary is nehéz lett de azt meglehet verni ha odafigyelsz. Más kérdés, hogy én nem akarok izzadni a gép ellen szóval profi/world class a max amit játszok. -
dkaro
őstag
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Erősebb a gép sokkal mint tavaly. 20ban a gyenge csapatok ellen Legendaryn játszottam most csak World classon tudok, többi meg profin
-
RigóZsolesz
tag
Egyébként akartam kérdezni "Squad Battle-nél" csak nekem verhetetlen a gép "Ultimate" szinten. Jah meg a 80+ ratinges csapatok 100 as chem el még Legendary szinten is hasonlók..
Vagy esetleg van valami amit nem tudok?
-
RigóZsolesz
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ismerős.. Ilyenkor szokott jól felidegesíteni a játék
-
Kristof_94
nagyúr
Hányinger már az ahogy az EA tolja az arabokat. Gyerek 442-ben, egyik CM Ziyech, jobb szélen Trájoré meg Bejjerin, me' azok ópék! Nem számít, hogy sz*rul védekezik, majd az EA megoldja helyette. Vezetek 2-0-ra, a meccshez semmi köze nem volt, erre hirtelen elrohan 2x, 2-2, megállítani nem tudom. Megint vezetek, majd középből gól. Megint gólt lövök és megint eljátssza ugyan ezt. A végén megint átmegy mindenkin, Jesus megállíthatatlan és megnyeri.

Ez van, ha az EA (és a világ) kiskedvencei ellen játszol... Szegénykém, nehogy kikapjon, hát milyen dolog lenne az, aztán menne vele Amnesty International-hez és még az EA.t vennék elő.
-
Nandinagy
addikt
-
dkaro
őstag
Én tudom magamról hogy rossz vagyok 😀
Div7ben bent tudok maradni de nem tudom összeszedni a rank1hez a pontokat. De ugye az a div számít ahol kezdesz tehát div7ben kezdesz visszaesel és 8ban nyersz eleget akkor meg lesz a div7 reward.
Bár Nándi hsze alapján jobbak a hetes rewardok és csak nekem tűntek rosszabbnak -
K.J
senior tag
Ezek a "visszaesés" kérdések..
Ha akarom, ha nem visszaesek, bár inkább előre haladok. Most pl elértem div5-be és az első 4 meccset buktam, így vissza div6, itt meg rögtön nyertem az első 2-őt, döbbenetes.. Szóval lehet valami ebben a szívatásban, hogy feljutsz, aztán szinte lehetetlen nyerni, pedig nem kaptam nehéz ellenfeleket, azt sem állítom, hogy jó játékos vagyok, csak érezhetően változott a gameplay.
Szörnyű volt
-
törölt tag
mivel idén kezdtem az UT-t, eddig még nem játszottam vele ezért még ismerkedem ezzel a móddal.
Ez valami UT bug, hogy mindig a 89. percben vagy utána kapom az egyenlítő vagy a vesztes gólt. a 89. percben mindtha valami történne és egyszerűen szó szerint lebutulnak a játékosaim.
Ehhez valami nagyos speckó taktikát kell beállítani hogy ez történjen és az ellenfél játékosai is megye 4 szinten legyenek?
Olyan rossz hogy a 89. perctől kezdve tartani se tudom a labdát, mert kettőt nem tudnak passzolni a játékosaim.Ti hogy próbáljátok ezt az utolsó percekben kapok gólt elkerülni?
-
Nandinagy
addikt
-
dkaro
őstag
Szerintetek megéri visszaesni div7bol div8ba rewardok miatt? Feljutottam div7be de sztem jobbak a rewardok a rosszabb divben.
Div7 rank1:2* Prime mixer + 1 jumbo prémium gold player
Div7 rank2: gold pack + premium gold players pack+ mega packDiv8 rank1: 2* jumbo prémium gold pack + jumbo prémium gold players pack
Div8 rank2: jumbo gold pack + Prime mixed players pack + rare gold pack -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem tudom
Ha mindenképp Puskást akarok akkor inkább megvárom a moments lapját. Szerintem ott fog kapni weak foot upgradet. Annál jobb úgysem lesz már
-
RigóZsolesz
tag
Nekem csak Silver1 (13win) lett sajna a wl. Kb a fele mecset lenyomtam mire összeállt a csapat rendesen. (+Az elejét péntek este fele toltam elégge laggos is volt. Meg nem volt az igazi a keret se. De 19:00 után kinyitottam az MM pack okat, jött egy Aubameyang
ő be is épült a csapatba
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nagyon szeretném Puskást de pénzt biztos, hogy nem fogok érte adni. Az a 2 millás árcédula borzalmasan sok érte. Ha legalább 4/4 lenne már rég megvettem volna de így inkább megvárom SBC-ben és akkor örökre az enyém
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
thebigK
üzenetére
Ha eladom a franciát, akkor 1,4 tisztán. Szerintem van pár lap, amit még ki tudnék árulni. Ja, sajnos nagyon drága és nem látok rá ak esélyt, hogy bele rakják az első swap csapatba. Viszont egy ikon SBC jó lenne és maximum eladnám némi bukóval. Ha ő megvan, akkor a többi pozíció már mellékes.
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mondjuk mar eleg kozel lehetsz. Kar, h pc-n a base is ennyivel dragabb mint konzolon. Ha kiarulnam a komplett klubot, akkor se lenne tobb zsetonom mint kb 1.2 milla, az sajna a felére sem elég még
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Felesleges. Ha megnézed a grafikont akkor látod, hogy Varane ára 260-280 között mozog hétköznap és wl-nél 290 fölött. Szóval ugyanott vagy ha most adod el .
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amiben több a CM esetleg olyat, mert sok így a támadó kezdésnek. A keret pedig nem sok, egyelőre ~200k.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ő be is épült a csapatba