Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Hagyjuk is inkább....
A kedvencem amit mostanában kezdett el, hogy odahúzom és csak azt a sávot takarja amelyikben áll. 6 centivel jobbra meg balra minden bemegy mert a kezét képtelen oldalra kitenni csak hátrafelé véd
A weak footal csináltak valamit? Mane meg Rashford vagy 10 ziccert rontott el 5 méterről gyengébb lábbal
Vagy ez csak Magyaroknak jött?
-
evibly
senior tag
Mutassatok már még egy olyan játékfejlesztőt, amelyik ellensége a saját játékosainak!
Tegnap észre sem vettem, hogy ez a Knockout mód fix mérkőzésszámhoz van kötve. Nevetséges. Inception full kiakadt, minden szavával.
-
Nandinagy
addikt
válasz
ThuG4LifE
üzenetére
Végeredményben ellenfélhez megy mivel nem tudok játékost váltani 8 méterre meg nem ér oda hamarabb
De az utóbbi 2 hétben meccsenként 1 olyan helyzete mindig van az ellenfélnek, hogy félpályán belelépek 1 passzba és "véletlenül" pont indítja a gyerek csatárát
Azt ha jó helyre húzom a kapust akkor megúszom amúgy meg gólt kapok.
-
Digestive
veterán
válasz
barcabome
üzenetére
Ez mondjuk tényleg marhaság.

Hát a valódi fociban sincsenek a posztjukhoz ragasztva a focisták... Meccs közben is változnak a posztok. Vagy pl pár éve amikor a Juvénél volt sok sérült és Alex Sandrot több meccsen is feltokták LW-be... aztán a kis brazil rugdosta a gólokat.

-
Nandinagy
addikt
Ebből a knockout stagees fut friendlyből kispórolták a szervereket? Minden meccsem full laggos mikor a rivals meg wl nem laggol szinte sosem. Természetesen a loan Mbappe most is többet ér mint a sima
Gyorsabb+erősebb is. Rashford ugyanez.
Ezt, hogy ha belelépek 1 passzba még mindig nem bírták megcsinálni, hogy ne az az ember szaladjon érte aki belenyúlt? Állandóan ott áll a labda mellett 1 másik játékosom de nyilván nem enged rá váltani

-
barcabome
aktív tag
Engem csak az "idegesít", hogy nem jár le a kölcsön lapok szerződése, meg az, mikor látszik, hogy az ellenfelemnek fogalma sincs mégis rúgja a gólokat. Nekem is ott van a kölcsön Mbappé a padon, de csak akkor szoktam behozni, ha az ellenfél is így játszik és vezet. Ez már mondjuk az én hülyeségem.
Mondjuk én arra sem vagyok hajlandó, hogy meccs elején cserélgessek kihasználva a chemistry bugot. Nekem alapból legyen az a felállás és keret, amivel játszani akarok. Sokszor mikor cserélek még akkor is olyat hozok be, akivel alapból is jó lenne a csapatösszhang, ez szintén az én "hülyeségem".
-
akooos
veterán
válasz
barcabome
üzenetére
Amúgy míg objectiveztem és kellett a Friendly én is mindig Mbappé és Cantona párossal támadtam. Szégyen-nem szégyen,nem akarok 30 meccset lejátszani, ha mondjuk 5 win kell. Utoljára asszem RB Mukiele volt, akiért játszottam. Max a silveres friendlyt vagyok hajlandó játszani, de mást nem, pont azért, mert sweatfest az egész. Így meg főleg, hogy be van korlátozva, hány meccs játszható

-
barcabome
aktív tag
Tegnap valami agyatlan a loan Mbappéval meg R9-el 10. percben 5-0-ra vezetett, 2 öngólom is volt. Mondom azért sem lépek ki. Visszahoztam 5-5-re. 93. percben ment a kontrám, mondom ez sima gól lesz. De Jong másképp gondolta és teljesen más irányba passzolt, jött is a kontra és gól. Mikor eladtam a labdát fogadni mertem volna, hogy gól lesz. Már fel sem tudom magam idegesíteni ezeken...
Meg az is egy vicc, hogy RTTF Koundé nem számít BL-es lapnak ebben az elbaszott friendly módban, de a sok birka meg egész évben jön a kölcsön játékosokkal.
-
mcwolf79
veterán
Érdekesek ezek a divíziók. Most 7-ben vagyok, és az ellenfelek szórása elég érdekes. Van mikor izzadok azért, hogy ne verjenek rommà, vagy azért, hogy nyerjek 1 meccset.
Még vannak ilyenek
Az a 2 gól is csak azért csúszott be a végén , mert már a fejemet fogtam néha , mennyire nincs pályán az ellenfél.
762 skill pontos ellenfél., és nem volt gyenge csapata (84-es). Van amikor a 650 körüliek megizzasztanak. -
sz_abika
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Már a DKT korszakban sem szabadott hétfő-kedd belekezdeni, mint ahogy most sem. A lelkibékéd bánni fogja.
Amúgy nekem ez a Fifa21 az elmúlt 3 év legerősebbje - skillben. Tavaly 1000-1250 között utaztam, egyáltalán nem feküdt, most 1600 felett vagyok. Ilyen talán utoljára a Fifa 18 év vége felé volt, bár akkor ott kihalás közepette meg lett DIV1 is.
Mondjuk a csapat is szerintem az aktuális power curve előtt van, Neymar hozott a konyhára szépen, meg egy fél milla lett összekereskedve, a többi meg reward coin. Asszem nem panaszkodom, tekintve hogy az egész jobb oldal untrade. Amennyire rühellem ezeket a túlhúzott PL metákat, annyira sűrűn dobálják az untrade pakkok őket...
-
Digestive
veterán
válasz
Digestive
üzenetére
6 RTTF lófasz meccsből 2 darabot tudtam megnyerni. A saját divíziómban ilyen sohasem fordul elő.
A 4 vereség az olyan megalázó volt, h ki kellett lépnem... Egy újabb hatalmas kitalálás ez a friendly baszás az EAtől.Ami még hányingerkeltő az a kibaszott loan lapok. Ne már. Aki az elején nyitott egy 5 meccses Eusebiot az az egész éveben azzal szopatja az objektíveknél a jónépet?! Blöááááá
A másik meg h nincs ezzel baj, h 8 ucl lap kell a csapatba stb, de akkor ne is lehessen cserélni... és tényleg a saját szintemről kapjak ellent és ne top100as játekossal kelljen kínlódnom.

-
RigóZsolesz
tag
Most nézem OTW lapokkal lehetett volna kaszálni. Csak nem figyeltem rá. Werner már egész jó statokkal lesz

-
taylorp
senior tag
Giroud gólt lőtt, így majd lehet 43-as lesz a pace-e.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Ha a black friday alatt megint egy rakás csomagot vesznek majd az emberek, akkor lehet annyira nem mennek fel az árak, már ha ezen idő alatt kapjuk az ikonokat. De szerintem legkésőbb jövőhét pénteken kiderül.
-
RigóZsolesz
tag
válasz
Digestive
üzenetére
Benzema-án gondolkoztam még 30k körül volt hogy kéne venni. De már annyiszor befürödtem mostanság, hogy nem mertem beválalni.
mondjuk ez több mint 1 hete lett volna. Sokat állt volna a pénzem. (Most befektettem egy baby Kaka ra 816k ba sikerült ma elhozni. Ha fentebb megy az ára eladom, ha nem akkor WL re meghagyom még.) -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Galat74
üzenetére
Az nekem kicsit sok, de majd látom. Több csomag, több esély. Igazából a WL és a Rivals maximum hétfőig nekem le szokott zárulni. Hétfőtől csütörtök reggelig meg igazából hanyagolni szoktam a játékot, maximum megszerzem a heti ezüst játékost vagy ha van kedvem, akkor valami friendly objectivet megcsinálok. Ma pl. a lejárt RTTF objective 6 meccs 6 győzelem. Mondjuk a csomag nem adott semmi jót...
(#5175) Digestive: Kíváncsi leszek! Én azt várom, hogy az EA nagyon el fog szállni ezekkel az ikonokkal. Lehet azt mondják, hogy "tessék itt van, de akkor rakjatok össze 10-12 csapatot egy ikonhoz". Simán kitelik tőlük. A külön részekért járó csomagok meg ugyan olyan rosszak lesznek, mint az eddigiek, ja és persze eladhatatlan verzióban.
-
Galat74
csendes tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
45000 körül megvan, minden negyediket ugrottam múlt héten, így is jött.
-
Nandinagy
addikt
válasz
taylorp
üzenetére
Kölcsön R9-em van
Gondoltam kipróbálom ha már mindenki 8 kölcsönlappal jön ellenem. A másik 2 jómadár nem kölcsön lap de eddig ahány kölcsön Mbappe jött velem szembe mind jobb volt mint az enyém 
Saját divessel rak össze. Az ea megerősítette már ezt
Már kb 25 féle live fut friendlyt kiadtak és ez az első ami korlátozva van. Gondolom a knockout stage miatt. Az ikon swapot nem fogják korlátozni mert kb 20-25 meccset kellesz alsó hangon nyerni amihez akkor adnak 100 meccset ami alatt ígyis úgyis megcsinálja mindenki
-
Nandinagy
addikt
válasz
taylorp
üzenetére
Az nem baj. Gyűlölöm az olyan férgeket akik belépnek meccsbe és arra nem veszik a fáradtságot, hogy rúgjanak 1 öngólt és utána lépjenek ki. Mintha nekik nem mindegy lenne. Így is az 5. meccsemen jutottam túl a középkezdésen. Más kérdés, hogy minek mikor r9+neymar+mbappe 29 kapuralövésből 1 darab gólt hozott össze.
78%-ban volt nálam a labda és kikaptam 2-1-re úgy, hogy 3 lövése volt a kölyöknek. Csak 5 kapufát lőttem.
De már csak röhögök ezen
#5162barcabome
Ha tudod linkelni mindenképp. Statokra 1-1ben Varane csak a nemzetiség miatt olcsóbb tőle. De egyébként jó védő
-
barcabome
aktív tag
Rulebreaker Gimenezről valaki vélemény? Elég beteg statjai vannak. Érdemes Diego Carlost lecserélni miatta?
-
amdboy
senior tag
Annyira unalmas, átlászó, nevetsèges ès egyben szánalmas az, hogy esküszöm már tudom, hogy mikor fogok kikapni. Ha az első 10 percben az ellen kapusa megfogja a megfoghatatlan labdát, a csatáraim kihagyják a kihagyhatatlant, akkor már tudom, hogy az adott meccsen nem nyerhetek...
-
akooos
veterán
válasz
bubuska10
üzenetére
Az, hogy a lap kék vagy fekete vagy arany az mindegy, ugyanúgy a rajta lévő nemzet vagy liga számít chemistrynél.
A valóságban kell in formnak lennie, meccsdöntőnek egy adott játékosnak. Gólokat lőni, gólpasszt adni, olyanokat védeni amivel meccset nyer a csapata, ekkor jutalmazza őket az EA in form lapokkal.SBC: a játék alapja, ha nem akarsz valódi pénzt költeni rá. Ebből lehet az elején a leggyorsabban és legtöbb coint szerezni, ha pici szerencséd van. A foundations sbc-k (főleg majd az advanced nagyon jó packeket adnak, amiből eshet elég jó lap, akár milliós értékben is.) Vannak itt a topikban olyanok akik kutyaszarba ültek szeptemberben és azóta csak óriási lapokat nyitottak

Én minden SBC-t megcsinálok, amit csak lehet, hátha egyszer kisétál valami überjó lap a csomagból.
-
bubuska10
senior tag
Köszi. Plusz a BL-es a chemistrynél is jól jön, olyanom már van.
Rendszerint milyen teljesítményt kell elérni az InFormhoz? Meg ha már ez is szóba került, szerinted mennyire fontos az SBC? Amit meglehetett csinálni megcsináltam, de sok értelmét nem látom, hogy garbage játékosokra szórjam a coint külön amiatt, hogy kapjak egy silver pakkot ha kiraktam őket. -
Gaborz1
senior tag
Ma nincs semmi tartalom?
Még egy nyomorult mezes sbc se???
-
bubuska10
senior tag
Ez már az 5 évvel ezelőtti fifában is benne volt.
Hihetetlen, hogy azóta képtelenek voltak megjavítani. "Így csalja el a gép." -
bubuska10
senior tag
A meccs szempontjából (meg amúgy is
) mit befolyásol, ha egy adott játékos sima gold kártya helyett kék BL-es, informos stb.? Ugyanolyan értékei vannak ahogy elnézem, de mégis sokszorosába kerülnek az alap goldosnak. -
taylorp
senior tag
Squad Battle, World Class. Minden cselnel elkezdtek korcsolyázni a játékosaim.
-
Nandinagy
addikt
válasz
barcabome
üzenetére
Nem.
Nem tudom elhinni, hogy ebből cikk született
Annyira felesleges találgatni. Ikon SBC-t nem november végére igérték? Akkor 19. -én nem fogják kiadni őket.
Lahm-ot meg erős olcsóbb lapnak mondani az 1.8 milliós árával
A tavalyi 1. swapban már voltak prime ikonok is mint Keane,Rui Costa,Wright,Owen stb... Kiváncsi leszek idén is így lesz vagy maradnak a baby+mideknél. -
barcabome
aktív tag
válasz
markymark00
üzenetére
Fizetős lesz a Season 2?
"Mivel a második szezon Season Passába kerül, így elég sok idő lesz kifarmolni."
-
K.J
senior tag
Unalmamban nyomtam egy SB meccset legendaryn, gondoltam megnézem milyen. (Bár csak a 81rating 100chemes csapat ellen.)
Azt kell mondjam, úgy jártam, mint a 19-ben. Sokkal könnyebbnek érzem ezt a szintet, mint a World classt. Amennyivel többet "cselez" a gép, annyival többet is hibázik. Csak a felesleges labdahúzogatások mennek. Ha kicsit jobban koncentráltok rá és mint a való életben is a labdát és a szituációt követitek, -nem b.sz fel titeket az idétlenkedés-, sima a meccs.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
markymark00
üzenetére
Remélem lesz valami használható lap, de elvileg csak decemberközepén indul a swap, szóval hátna nem csesznek ki velünk azzal, hogy hetekig kell menni egy közepes szintű ikonért.
Puskás meg remélem bekerül az első ikon sbc-k közé, már nagyon várom.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
markymark00
üzenetére
Szerintem kizárt, hogy 2 milliós játékos benne legyen.
-
markymark00
lelkes újonc
https://leet.hu/2020/11/17/penteken-indul-a-masodik-szezon-fifa-21-ben-ezeket-varjuk-leginkabb/
Ezt láttátok már? Jó kis összefoglaló arról, hogy mi várható.
Reményeim szerint Puskás már akár az első swapban is lehet. -
barcabome
aktív tag
Imádom, mikor Friendly-ben 4-2-es vezetésemnél jön a kölcsön R9 meg MBappé mert nem jönnek össze a kick off gólok, hogy fellök minden játékosomat. És még úgy is verek neki 2-t Felix-el mielőtt rage quit-el az amúgy is mákos gyerek.

Felixet csak nem rakhatom ki a csapatból. Szép dolog a romantika, de nem fifába való. Majd nézek inkább Suárez best goals videókat YT-n.

Az viszont elég rossz, hogy eddig nem tudtam eldönteni, hogy Laca vagy Sabitzer lapját vegyem ki szezon végén, erre most, hogy mindjárt meglesz már egyikre sincs szükségem.
-
mcwolf79
veterán
Oyarzabal nekem csalódás volt, akkor már inkább Dembelé, pedig én LM-ben tőle sem voltam elájulva. Bár itt azt mondják ST-ben kell jàtszattni.
Viszont nekem a sárga Portu bejött. Viszonylag gyors, persze nem Dembelé, de tűrhető. Viszont nekem sokkal labdabiztosabb ,mint pl. Dembelé. -
barcabome
aktív tag
Nekem csak a sima Portu van, de RW-ben Finisher lappal nagyon jó. Tegnap RTTF Koudé-ra nagyon rá voltam feszülve, mert még 6 win kellett volna és egyáltalán nem volt kedvem fifázni meg fáradt is voltam már, de szerencsére Coutinho megoldotta, zsinórban 5 win mesterhármasokkal a részéről. Nagyon semmibe néztem Cou-t a statjai alapján, de ingame egy állat, legalábbis az én játékstílusomhoz nagyon passzol.
Viszont ehhez az is kellett, hogy 4321-ről átálljak 433(2)-re és Valverde repült, CDM-be pedig jött De Jong, aki klasszisokkal jobban fekszik nekem, pedig statok alapján Valverde is fullos.
-
thebigK
addikt
Most jatszottam par meccset, es a szar gameplay mellett meglepoen jol ment a jatek. 2dontetlen, 2 gyozelem, az eladhatatlan csapatommal, egy Bale-Diego Carlossal kiegeszulve, pedig 4 meccsbol ketton volt neymar-mbappe-kante-pogba negyes is. Most mar 1800 skill felett vagyok
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én meg indítottam rivalst de 30 percnél kitámasztottam a kontrollert.
Az én játékosaim gyök 2-vel közlekednek passzolnak.
Ekkora ellenszélben kár az egészért.
Bár így is elég szórakoztató ahogy küzd az idióta ellenfél, mindent visszanéz és örömködik, hogy mekkora sztár! -
akooos
veterán
Te jó ég mi történt Lucas Moura kinézetével? Hát úgy néz ki, mint egy default játékos, kopasz lett és világosabb... Nice..

más: 17 gól rivals meccsen kell gólt lőnöm, hogy kapjak egy ultimate packet, és 14 champions meccset nyernem egy 100k packért. Pénteken vége a promónak, ugye?
Az RTTF-nek? Szerintetek mi várható? Black friday, vagy még nem? Van bármi leak? -
v-man
őstag
válasz
barcabome
üzenetére
Forca Barca

Nekem is nagyon hasonló a kezdőm, de a sárga Portu nekem kidobott pénz egyelőre, inkább játszatom 7-es chemen potm Oyarzabalt, igaz, in game CM poszt, azon nem adta Portu igazán.4-4-2 gyémánt nálam, Fati és Félix a két csatár, mögöttük Grízes a CAM, de Jong CDM, a két CM pedig Llorente és Oyarzabal, védelemben Carlos helyett Lenglet (aki nagy tanár), RB pedig Sergi Roberto.
-
barcabome
aktív tag
Olyan rossz olvasni, hogy mindenki szerint kuka Suárez lapja. 4-3-3 (2)-ben most középcsatárban IF Felix van, semmi panaszom rá. Viszont legszívesebben egy Suárezt raknék oda. Jó lenne olvasni pozitív tapasztalatokat róla.

Lehet széllel szemben akarok h.gyozni, de sima online seasons-ben nagyon verte a gólokat az uruguayi. Kicsit meg vagyok lőve, mert csak La Ligás csatárt tudok beépíteni full chemmel, amúgy nyilván egy Wernert el tudnék viselni. Bár Rule Williams is jó volna, csak sajnos róla lemaradtam, a sima lapja meg annyira nem izgat hiába OP.
Így is ott van már egy csomó faxa Bundesligás lapom, amik a padon csücsülnek, de Barca szurkoló lévén, ha már ennyire szar a játék úgy voltam vele építek POTM Fati köré egy csapatot.
---------------POTM Fati -- IF Joao Felix --------- Portu
----------------------- Coutinho --------- Griezmann
-------------------------------------- De Jong
Jordi Alba ------ Diego Carlos ----- RTTF Koundé ----- Rule Mukiele
------------------------------------ Ter StegenAmiket tervezek fejleszteni: Alba helyett Mendy, ez még nem biztos, mert Albával nagyon elégedett vagyok. Olvastam, hogy Rule Ocampos egy fos RW-ben, úgyhogy majd jön RTTF Portu a sima helyett.
Griezmann nem rossz CM-ben, bár egyelőre nem is valami nagy extra, viszont Mukiele miatt kell oda, hogy meglegyen a max chem.
Szerk.: Egy hülye kérdés. Az L2-vel védekezést vágtam eddig is, de megfigyeltem YT-n, hogy sokan a "nagyok" úgy nyomják, hogy folyamatosan nyomva tartják és úgy helyezkednek a támadóval szemben állva. Gyakorlatilag úgy néz ki mintha beszart volna a védő, de tényleg sokkal mozgékonyabbnak tűnik olyankor a játékos. Ezt érdemes folyamatosan használni, vagy inkább csak akkor nyomjam az L2-t, ha már nagyon közel vagyok a labdás emberhez?
-
evibly
senior tag
Tegnap este eljutottam a Div 2 határáig, ahol két olyan ellenfél jött, akinek 1000-rel több Skill Ratingje (!) volt, egyik döntetlen lett, a másikat meg simán buktam. Utóbbi csapatában ott volt Aké a védők közt (a többi player is ilyen típusú, meta OP cucc volt), aki gyakorlatilag élve darabolta és zabálta fel a támadósorom összes szereplőjét
Nevetségesen túlhúzott lap, amit, ha valaki tud is használni, esélytelen elmenni mellette
-
Digestive
veterán
Gyerekek segítsetek már! Annyira nem szoktam SB-t nyomni, h ahhoz is hülye vagyok hogyan lehet a TOTW csapat ellen játszani?
Week6 gold objektívben van.Köszi
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Őrült vagy ha ki akarod húzni
Annyira szar lett az a játékmód, hogy fizikai fájdalmam van amikor játszom vele. -
barcabome
aktív tag
Arra tudja valaki a választ, hogy PS4-en miért van az, hogy minden egyes alkalommal, amikor belépek az UT-ba le kell töltenem a játékos frissítéseket? Kilépek UT-ből és ha azonnal visszalépek, akkor is letölti ismét...
-
akooos
veterán
Tudtok csatlakozni UT szerverhez? Jött a patch Xboxra, azóta nem enged fel.
-
akooos
veterán
Tegnap óta játszottam 17 rivals meccset, abból 15 win, 1 draw és 1 vereség. Megint 1 meccs kell a div 4-be jutáshoz, de ma már nem biztos, hogy tudok játszani

Ez a csapat és a felállás meccs közben is, ha vesztésre állok, átállok 41212 (2-re) ahol Talisca és Watkins a csatár (Hwang feljön csereként, Mount behúzódik középre és jön Promes helyette)
Igazából csomó eladható lapom van a kezdőben, Sterling, Paulinho és ennyi
Nevessetek ki, de a védősorom kurva op, egyedül egy jobb Aanhol lap kéne, de úgyis csak a pace számít, Paulinho sokszor hátul marad kisegíteni, a csávó egy isten shadow-val. Asszem nevezek a heti wl-re, hátha megint összejön 11 win, mert hirtelen elfelejtek játszani
-
Sasa22
tag
Amúgy ti is èszrevettètek,hogy pl Dembele vagy Son sokszor a "jobbik" làbàval pròbàl ellőni abszurd helyzeteket is? Dembele LAMbòl nagyon sokszor megprobàlja a finnesse lövèst ballal ellőni, ès persze, hogy ùgy nem megy be.. 5* wf-al tavaly nem csinàlt ilyeneket...
Off: Tegnap mègis megvettem Baby Puskàst, nagyon sokat tradeltem, hogy valahogy összejöjjön az àra, nagyon brutàlis lap, bàrmilyen szögből ès tàvolsàgbol èletveszèlyes! Nagyon nagy èlmèny vele jàtszani, kìvànom minden magyarnak, hogy egyszer a csapatàban tudhassa!
bocsi nem vàlasz akart lenni
-
MrArchibald
csendes tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem a TOTW Werner esett ki az egyik pack-ból, igaz untrade, de ugyse fogom eladni soha annyira OP
kb az egyetlen stabil pont a csapatomban.
Használom Diogo Jota otw lapját, de kb mint ha nem is lenne a pályán bal szélső
Dembele meg van, de annyira az se jön be
oda keresem még a megfelelő embert.
Valami tipp esetleg ? -
Kristof_94
nagyúr
Na, nyomtam 2 sb meccset, kibírtam...
PC brigádot kérdem, elite 3 kb. mennyi meccsen érhető el? -
akooos
veterán
Hakimi nálam így is supersub, hát még egy up után

Ja és öcsém ugye silver 3-at ért el az ezelőtti hétvégén az accomon, jött belőle egy piros Ollie Watkins. Hát srácok, nálam idén ő a legjobb csatár eddig. Vardy ment sbc-be miatta, pedig 1.4 gól/meccs volt Vardyn.
Ha Watkins 4/4 lenne, akkor a legOP-bb lenne, így csak szimplán OP

-
Nandinagy
addikt
Pont ugyanazon ok miatt mint, hogy Werner ilyen drága. Egyáltalán nem biztos, hogy 2 gólra kapni fog IF lapot de az emberek a hype miatt előre kalkulálnak. Nigéria ma Sierra-Leone ellen fog játszani és toronymagas esélyesek.
Mivel Osimhen lesz a csatár valószínűleg ezért mindenki betáraz az otw lapból. Max eladják annyiba mint amennyibe vették.Ha van pénze valakinek érdemes megnézegetni a meccseket és a könnyűek előtt 1 héttel venni pár otw lapot majd közvetlenül a meccs előtt eladogatni.
-
gjoe
addikt
Volt egy tucat osimhen otw-m 3hét után kiszórtam őket a hétvégén, erre ma majdnem dupla az áruk, fasza
-
fry_god.
újonc
Sziasztok! Szeretnék a mostani WL-re kipróbálni egy Mid icon 300-400 K körüli csatárt. Én Henrik Larssonra gondoltam.Aki esetleg játszott már a Mid lapjával tudna véleményt mondani vagy ajánlani ebben az árértékben mid icon lapot?
-
Meghivott
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egy Yashin van ám nálam 😄
De akkor egyrészt vennem kell egy Oparat, másrészt az eladhatatlan Varane és Mendy kuka, vagy marad az amerikai baloldal, Varane megy jobbra, Mendy pedig 7 chem. -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Valamelyik wl hétvégén próbáltam az lb-t+oparát. Opara 8 chemen volt. Hát nem hoztak rosszabb teljesítményt mint mondjuk Varane+Mendy. A szélső kicsit alacsony meg gyengén passzol de más hibát nem tudok felhozni. Opara talán néha kicsit lomhábbnak tűnt mint a mutatott pace.
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem meg az online toxic játékhoz és emberekhez nincs türelmem.
Abból csak object miatt +xp amiért néha játszom. De utána mindig kell a xanax vagy pár jameson.
Hétvégi barátságos meccseken kaptál egy félidőt utána meg az ellenfél, kész káosz
fordítások 4-0ról stb ez sajnos nem játék. -
Meghivott
addikt
Tegnap este élmény volt játszani, tényleg, tök fluid volt minden. Talisca ontotta a gólokat 😁 Be is húztam az MLS feladatot. Ha nem lenne untrade Varane és Mendy még lehet használnám is a kapott játékosokat.
-
toxicjew
addikt
Sikerült fellépben Div2be, tavalyhoz és tavalyelőtthöz képest jelentős a fejlődés, amikor csak Div5 volt a max
Igaz wlben csak 1 szintet tudtam lépni G2re, de az más kávéház. Úgy látszik megérte venni egy normális kontrollert az utángyártott fosszar után
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- World of Warships
- Eredeti játékok OFF topik
- Hogwarts Legacy teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Cyberpunk 2077
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A kedvencem amit mostanában kezdett el, hogy odahúzom és csak azt a sávot takarja amelyikben áll. 6 centivel jobbra meg balra minden bemegy mert a kezét képtelen oldalra kitenni csak hátrafelé véd
Vagy ez csak Magyaroknak jött?

Már csak a fifából hiányzott volna egy Season pass rendszer.