-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
satomee
senior tag
Jó,értem én hogy nem egyszerű,de tegnap az egyik szerveren szinte egész estés program volt a rossz ratek miatti kick,és az ezekre reagáló ''hogyan/mennyire'' kérdések,játszani szinte nem is maradt idő...Megértem hogy az adminoknak nem egyszerű a dolguk,de én pl úgy vagyok vele hogy inkább állítsa be nekem ő,minthogy emiatt kirúgjon,én nem sértődnék meg érte...
Valszeg az lenne a legegyszerűbb,ha a cl_restrict alapból 0 lenne,és ha valakinek nem jó a beállítása,azt egy bizonyos idő vagy figyelmeztetés után szerveroldalon beállítják.Ha meg nem tetszik,viszlát...
[Szerkesztve] -
Genius007
őstag
Pedig sokkal jobb lenne ha ezzel nem lennének gondok ..vagy nem is lehetne állitani ... legyen alapbol amennyi kell és kész ... f@xe' t@L@'Lt@'k ki
[Szerkesztve] -
bana'n
tag
Egy egyszerű szkripttel megoldható a rate állítás szerver oldalról. Nemrég bekerült a cl_restrict_server_commands nevű változó a Valve játékokba, ez alapból 1es értéket kap. Ez a változó blokkol minden szerver oldali parancsot (amennyiben 1). A rate állítást is többek között. Régebben ezért nem is volt gond vele, újabban viszont igen sokan rákaptak, h elállítják, és így szereznek előnyt.
Az adminok védelmében annyit azért hozzátennék, hogy igen fárasztó folyamatosan azt nézni kinek jó, nem jó a rate-je. Rászól, nem figyel, nem tudja mi az, vagy nem akarja tudni. -
Haart
addikt
Kérnék egy kis segítséget. Nemrégen tolom a source-ot és minap bennvoltam egy szerveren és kibannoltak mert nem volt jó állítólag a rate-m. Mi az a rate? Mire jó és ha lehet akkor hogy lehet beállítani? THX.
-
orbano
félisten
Hali!
Dudtok nekem mondani valami szerver figyelő/kereső progit? Egy jó ideje nem frissül a The All Seeing Eye. Tudtok erről valami értelmeset? -
SIKIRIKI
tag
Hali itt a megoldás ha elfelejted a jelszót középre ird a regisztrált neved és már megy is a e-mail a regisztrált e--malire a jelszó
.egy gond van hogy csak a elsö jelszót küldi ha meg változttatad akkor a levélben van egy e-mail cim oda irj a problémádal
itt a link [link]
[Szerkesztve] -
-
C^^
őstag
hali!
Nos, beizzitod a steamet->csinalsz egy accountot (a szovegbol itelve eddig eljutottal).
Most jon a trukk:
Felul a menusorban GAMES->Activate a Product on Steam. Beirod a cd-kulcsot, aztan elfogadja (ha minden jol megy), es minden olyan jatekot belepakol az accodba, aimt a hl2-vel egyutt kapsz. (cs: s, hl2, hl2dm stb.stb.)
Kellemes Unnepeket Mindenkinek ! -
iwu
addikt
hali!
kaptam egy hl2 dobozost...
hogy lesz ebből cs? már nem úgy van, hogy csak letöltöm és go? éűa steamon csak fizetős cs-t láttam...
ÜdW! -
satomee
senior tag
Csatlakoznék az előttem szólókhoz,mindenkinek boldog karácsonyt és jó játékot!
-
Recon_hun
tag
Szóval tudom nem tartozik ide, de azért ide akarom írni, mert fontosak vagytok
Szóval boldog békés fragekkel teli karácsonyt kívánok minden PH!-snek.. különösen a CS topik ''lakóinak'' -
SIKIRIKI
tag
Na hali mindenki ugynézki hogy nem lesz gond !!!!!! adolog lényegét majd le irom ha végeztem.
-
SIKIRIKI
tag
Na erröl beszéltek [link]
Help -
SIKIRIKI
tag
válasz
Genius007 #861 üzenetére
Na igen de küld egy kodot és arra is kell tudni a választ de én nem tudom vagy valamit nem jól csinálok mert ott van olyan hogy nem tudod a nevedet vagy a e-mailt de olyat nem találtam hogy be iróm a e-mailt és küld egy jelszó most hogy a gecbe van ez valaki segilyen má
-
válasz
SIKIRIKI #857 üzenetére
A lehetőséged tárháza óriási...
- Próbálgatod a jelszavakat,amikre emlékszel...
- Veszel egy accountot itt a ph!-n (ez a második legolcsóbb).
- Veszel egy új source-ot 7100 kp-ért! (ez maradt a végére).
Másnak segíteni a jelszava keresésében...hát hogy is mondjam nehéz feladat... -
SIKIRIKI
tag
Hali mindenki kérdés mit lehet tenni ha steam jelszómat elfelejtetem és a mentö kérdésre vagyis a válaszra nem emlégszem
help mert nem tudok játszani
a viharóta plz help
-
bana'n
tag
1 kis reklám
Tegnap este óta új konfig fut a szerveren, a lényegi változások a stat rendszert érintik.
Két dolgot emelnék ki. Az egyik a global ranking. Mindenki aki a szerveren játszik felkerül a világranklistára, a 2006 téli szezon nemrég kezdődött. A másik, hogy a szerver stats oldalán megnézhetitek, h ki honnan játszik (Google Map).
stats oldal: [link]
világranglista: [link]
chat stat parancsok:
rank, kpd, session, next, status, servers, top, clans, cheaters, statsme, weapons, accuracy, targets, actions, help
Szeretettel várunk mindenkit egy kis karácsonyi vérontásra
195.56.111.187:27410 -<<O.S.G.>>- clan's PUB [HLstatsX|Global Ranking]
Szerk: benéztem a téli szezon már csak dec. 31-ig tart; viszont január 1-jén indul a következő menet
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
Bocs hogy külön,de épp lejárt az időlimit...
Azért azt megemlíteném hogy chello lighton 3 human+7bot még egész jól eldöcögött,és erre tanúim vannak...
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
Tisztában vagyok vele,van összehasonlítási alapom...
És hogy tisztázzuk:én azért szenvedek a dedikálttal,hogy megtanuljam kezelni pl a mani admint,es-t,meg ilyenek.Szal tisztában vagyok vele hogy otthoni pc-ről nem lehet normális szervert indítani,de nem is ez a cél...
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
válasz
bagyulajuve #842 üzenetére
Ööö...leszoktál a cigiről...?
Leadtek:akkor a te gépedről kell dedikáltat indítani!Amúgy kurva jó ez a game monitor,még az én dedikáltamat is látta! -
he7edik.
addikt
válasz
bagyulajuve #822 üzenetére
Nemi igaz mert betépve
-
he7edik.
addikt
Abit AW9D-MAX
Core 2 Duo 2.4GHz E6600
2x1024MB PC-6400 800MHz OCZ CrossFire Edition...
a netem is combosabb lesz ( 3072/768 kbit/s ) -
lac1kAAa
csendes tag
minden játékban
nemtom mi a helyzet a hőmérsékletekkel, vga driver az elég friss ... és nagyon idegesít a dolog ...
-
satomee
senior tag
válasz
Tommmmka #831 üzenetére
Azt mondta a szoftveres srác,hogy az EA nem fog tudni mit csinálni,mert a régi forgalmazónak ugyan joga volt ilyen esetben keyt generálni,de sokan visszaéltek vele,így ezt megvonták mindenkitől...
A tesco valszeg az EA-ra mutogat majd,de azt mondja annyira nem értenek ott hozzá,hogy jó eséllyel ki fogják neked cserélni...
-
Genius007
őstag
válasz
lac1kAAa #829 üzenetére
És minden játékban ez van ? vagy csak ebben a kettöben ?
Nem lehet azért hogy ''túl'' melegszik a vga-d ?
Vagy driver gond ? ( pl : nekem rossz alaplapi driver miatt stabil 20fps-esem volt , hiába raktam bárhogy a grafikai beállitásokat ) ....
És a hőmérséklet mindenhol rendben van ? -
Tommmmka
senior tag
okés köszönöm jó lenne tudni mihez van jogom és mihez nem mert ez így nem kóser, mert azt mondták h. lehet én akarok még egy accot de mondom én akkor minek a picsának telefonáltam végig az EA-t és minek rohangálok egy CD-key-ért kb a telszámlám annyiban van emiatt mint maga a game csak szeretnék kapni v.mit a pénzemért ez szerintem nem bűn
-
lac1kAAa
csendes tag
HeeloO _
Lenne egy olyan kérdésem a tisztelt publikumhoz, hogy lehet az, hogy egy viszonylag yo géppel (3800+ x1600xt 2gb ddr2) 20-30 fpsem van =). Nemis akárhogy. A gép bekapcsolását követően ha elkezdek gamelni akkor pl de_dust2on ct spawnon van kb ~200 fpsem. Egy idő elteltével (5-6 kör) leesik 110-re, 60-ra és szépen fokozatosan tovább csökken ... Egy kicsit idegesítő mit ne mondjak. Tudom hogy a cs:s nem olyan fps orientált mint pl a Cod2, de nem szeretek 20 fpsel játszani ha lehetne több is. (amugy a helyzet ugyanez cod2be is, kezdésnél 400 majd szépen lassan leesik 50-60-ra) Nemtudom a konfigba van e a hiba esetleg táp vagy mittomén, de olyan mintha a gép nem bírná szuflával. A régebbi gépemnél nem tapasztaltam ilyen teljesítménybeli csökkenést (P4 2.0 GHz, Sapphire 9600xt 512 mb ram). Ott stabilan megvolt a 125 =). Lehet hogy kérdésem nem kapcsolódik szorosan a cs-s topichoz, de nem tudtam hova feltenni.
Válaszotokat előre is THX ;P
iNTESPORTS` lac1kAAa -
snoopy
aktív tag
és lőőn gazdaságos cs:s
majd mondom haveromnak hol ne vegyen véletlenül se, mostanában akar ő is venni. -
C^^
őstag
válasz
Tommmmka #825 üzenetére
''beszéljem meg az EA-val...''
Azt nem ertem, hogy mirol beszelhetnek, mert ennek mi koze lenne az EA-hez ?
Lehet, hogy csak en nem ertem...
De szerintem le akartak pattintani...
Pontosan nem tudom, hogy milyen jogaid / jogaik vannak, de elvieg 3napon belul el a cseregarancia. -
Tommmmka
senior tag
igen ugyanez van nálam is ma benn voltam felhívtam kb az EA összes magyarországi vezetőjét de holnap irány a tesco és kinyírom őket mert ez nem állapot tetű csaló banda!!!
és ha nincs benn a kód akkor a tesco köteles kicserélni???
mert elküldtek engem h. beszéljem meg az EA-val...... de szerintem ez nem az én dolgom lenne
azért elszomorít h. az ember kiad 7000ft-t a semmiért ha nem cserélik mit tegyek fogyvédelem vagy mi?
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
válasz
bagyulajuve #822 üzenetére
És ez nem kamu...
-
-
Genius007
őstag
Ehh ... most látom .. közbe, kvázi tagból ----> tag lettem
[Szerkesztve] -
Genius007
őstag
-
dilipok
veterán
válasz
Genius007 #817 üzenetére
én ezt arra gondoltam hogy mire mondtad hogy lassan jön a CSS? mér nincs meg? vagy eddig nem volt? vagy ezt a hekkelt ''régen minden működött de már nem'' steameden töltöd? és ha igen akkor mér ott?
Na csak ennyi kérdés merült fel bennem. És bocs ha kicsit szkeptikus vagyok de keserű tapasztalat hogy messziről jött ember azt mond amit akar. Ezt az érzést csak erősíti hogy nem igazán osztottad meg velünk, csak kérkedtél vele. Ezt mindenki tuggya...
és bocs, ez no offense
Ja most látom csak hogy az utsó mondatban válaszoltál is a sok kérdésemre.... De ilyen esetekre te nem örzöd azokat a *.gcf (vagy mi a csuda) kiterjesztésű fájlokat? mert akkor nem kéne letölteni még1x ilyen esetkben
[Szerkesztve] -
-
Genius007
őstag
Miért szenvedek azzal ?
Mert enyémbe csak :
Half - Life
Half - Life Blue Shift
Half - Life 2
Half - Life 2 : DeathMatch
Half - Life 2 : Lost Coast
Counter Strike 1.6
Counter Strike : Source
Day of Defeate
Asszem ezek vannak benne ! És én szivesen kiprobáltam volna mást is , föleg ingyen , kis mukával
De a Day of Defeate Source -t most is tudom nyomni .. egy magam a mapon csavarogva
De gondolom te örülnél ha találnál a neten olyan steam-et amibe minden játék benne van , és még eredeti serveren is lehet tolni ... nekem ez 2 napig megadatottCsak sajna ''rájöttek'' vagy mi ...
Amugy a CSS jön alig mert $z@r@k0Đik a netem és ujra kell leszednem -
-
satomee
senior tag
válasz
moongoose #803 üzenetére
Csak egy privi,vagy friendsben egy üzi és megadtam volna!Amúgy csak azért kínlódtam vele mindig,mert szerettünk volna haverral beállítani egyet melóban,ahol 3megás adsl van,hátha,de iszonyú pingek voltak...És 4-5embernél többet nemigen bírt volna az se el szerintem.Milyen új gép...???
-
-
satomee
senior tag
válasz
he7edik. #800 üzenetére
Mert a legutóbbi steam frissítés úgy betett,hogy egyszerűen nem lehetett elindítani,2x raktam újra azóta...Meg hát saját gépről,chello light-al (most standard) 3embernél többet már nem tudtam rendesen kiszolgálni.Most meg a pingek magasak valamiért,de fingom sincs mitől...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest