- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
japeen_hun
tag
válasz
Tommmmka #798 üzenetére
Volt egy kisebb vihar a valve székhelyén és most próbálják helyrehozni a dolgokat!
Szerintem 1-2 napon belül minden visszatér a régi kerékvágásba és akkor neked is sikerül bejelentkezned!
Ne csinálj több accot, egyikkel próbálkozz monjuk óránként bejelentkezni. És müködni fog!
De csak akkor hogyha van internetkapcsolatod!
Szerk.: esetleg itt találsz infot még: [link]
[Szerkesztve] -
Tommmmka
senior tag
Hi all!
Tegnap vettem egy vadiúj bontatlan CS:s accot, namármost az istenért sem tudok belépni a steam-be, bármit csinálok létrehoztam már vagy 4 accot egyikkel sem tudok belépni de ha direkt elcseszem a kódot akkor észreveszi h. nem jó a kód próbáljam újra majd beírom a jó jelszőt erre kiböki h. could not connect to steam network stb. stb
mit csinálok rosszul? -
satomee
senior tag
válasz
bagyulajuve #794 üzenetére
Én mondom megvenném,ha ki tudnám előtte próbálni és tetszene...
-
Genius007
őstag
Hát jo ße$z0pt@m
Mondom nyomok most egy kis DOD:S -t erre ,, ilyesmit ir ki nekem mikor serverre akarok kapcsolodni ... Steam account is not valid .....
Este még a Red Orchestra-t is leszedtem ..de annál ugyan ez a helyzet mikor serverre akarok menni ..ennyi rájöttekEttöl féltem ...
De ha minden igaz akkor ha offline jáccok akkor még a mapo-okon csavaroghatok
Na de nem adom fel ...
Ui.: Azért kemény két napig DOD:S -oztam -
Genius007
őstag
válasz
bagyulajuve #789 üzenetére
Én már azzal is nyomtam tegnap .. csak a asszem 4 magyar server közül csak egyik volt tele ... de este már azon se volt senki
De igy nem kell megvennem ... hála a tört steam-nek -
SIKIRIKI
tag
jó most má nem kell megoldotam a nagy eszemmel
-
SIKIRIKI
tag
A User ID-met hol tudom megnézni help gyorsba pl
z
-
he7edik.
addikt
pl. hunokra 195.228.155.96:27015
[Szerkesztve] -
he7edik.
addikt
nem akar valaki feljönni játszani mert minden szerver televan
sehova nem lehet beférni -
he7edik.
addikt
ezzel a user ID hibával nem lehet valamit kezdeni?
-
SIKIRIKI
tag
Baszus én ezt a vihart beszoptam mert kérte a jelszót és nem emlékszem pontosan most várom a emiltet a hátha meg tudom a jelszómat
-
Genius007
őstag
válasz
Chandler #769 üzenetére
Tört Steam-et fent leirtam ..
Ha a PH!-n vetted az accountot az akkor nem tört !!!!
Mivel itt nálam nem az account a lényeg hanem a steam .. amit leszedsz a valve oldalárol ( vagy honnan) az természetesen nem tört !!!
Én egy másik Steam-et találtam amibe kicsit belepiszkáltak ... és ugy van benne minden játék ....létrehoizhatsz benne 20 accountot akkor is benne lesznek a játékok !
De ha azt az accountot amit a tört steam - be létre hozol , megprobálod az eredeti steambe az nem lesz jo !!!
Szóval a tört steam progi a lényeg !!!
ÉS NEKEM VAN EREDETI ACCOUNTOM IS MEG MINDEN ::: CSAK KIVÁNCSI VOLTAM ERRE A TÖRT-RE IS MIT TUD !
Sajna az én accountomban nincs benne a DOD:S amit ki akartam mindig probálni .. de ebbe a tört(es) dologba benne van .. és igy tudom nyomni eredeti magyar serveren
Szóval a lényeg hogy neked nem tört !
Ui.: Na ettöl félek hogy egy idö után rájönnek ..és nem lesz jó ,, azért félek kicsit a dologtol -
sanyez
csendes tag
Miért nincsenek meg a ''favorite szerverek''?
Nektek sincsenek anti cheat szerverek? -
Recon_hun
tag
nekm tökéletesen müködik a steamem, sőt az enyém eredeti.. Látja a szervereket meg ilyesmi, nekem tegnap, meg tegnapelőtt volt sz*r
ami meg a tört steamet illeti szerintem nem sokáig fogsz virognckodni, mivel ha te megtaláltad, akkor más is megtalálja,==> sok ember fogja ember használni ==> felfigyel A Valve ==> letiltják a sok tört accountot, vagy valami uj steam updatet nyomatnak be.. akkor szivattyu lesz nektek.. Bár engem érdekel ez a tört steamos dolog, ha dobnál egy linket igazán megköszönném -
Tommmmka
senior tag
válasz
Genius007 #763 üzenetére
Szerintem amit tervezel (tört steam eladás) eléggé nagy kib*szás mivel előbb vagy utóbb úgyis észreveszik és letiltják az accokat és ezzel csak kics*sznél a néppel szerintem nagyot nőne az image-ed ha elnyomatnád priviben annak akit érdekel (nekem eredeti van ergo nincs rá szükségem)
[Szerkesztve] -
bagyulajuve
addikt
a friends szolgáltatás sem érhető el
meg nálam sincs meg az összes elmentett szerver -
Integra
titán
másnál is halott a steam?
-
Chandler
senior tag
még mindig ez az áramszünet szar van? mert nekem a favouriteokat nem nagyon akarja megjeleniteni...
-
Genius007
őstag
Igen ! ahogy mondod a steam tört
Hát keresgéltem .. mondom hátha találok mert hallottam rola hogy van .. találtam egy párat de egyik se volt jo .. kivéve ezt ..ez naon állathirtelen azt se tom melyiket töltsem le hogy kiprobáljam neten
Ha 3nap után is müködik akkor eladom ''öket'' ha érdekel
[Szerkesztve] -
Genius007
őstag
na figy .. elmondom hogy megy ez
A neten találtam egy t*rt st*am-et .. leszedtem .. fel installáltam ... és kellett az account .. létre hoztam uj accountot ... és lám alapbol benne van minden játék .... akárhány accountot létre hozok benne ... mindig benne lesz az ''összes'' játék .. és le lehet öket tölteni a ( valve steam-töl ) .. és lehet eredeti serveren nyomni ...szoval olyan mint az eredeti account meg minden ha ugy nézzük ..
Kiprobáltam hogy a rendes steambe irom be ezt az accountot ugy nem volt jo .. csak a t*rt st*am - el jo ... de igy ezzel olyan mint az eredeti
Tegnap leszedtem a Day of Defeate Source-t most reggel mivel jo volt má a t*rt st*am ( meg eredeti steam is ) igy ki tudtam próbálni .. és ment simán ..minden serveren
Elnézést ha nem jol fogalmaztam eddig ... ( nem megy valami jo)
A lényeg hogy megy ... ha megy kb 3napig rendesen akkor meg elad*m
De erröl pszt
[Szerkesztve] -
Genius007
őstag
vazzeee.. jo ez a t*rt st*am
mivel minden játék eleve benne van ..leszedtem a day of defeate source-t és megy neten rendes serveren
csak mire a benne lévö 89 játékot letöltöm addigra lemegy a nap
majd csak azt szedem le ami naon kell -
Recon_hun
tag
válasz
bagyulajuve #752 üzenetére
most már jo a steam, engem már nem dob ki
Tegnap én sem tudtam csinálni, bár nem is volt kedvem, szalagavatón inkább benyomtam -
bagyulajuve
addikt
legalább be tudtam jelentkezni, csak kár h 10 percen belül mennem kell melózni
-
he7edik.
addikt
Engem még most is kidobál
-
bana'n
tag
Működik!
Csak a magyar szerverek nem mennek. -
Genius007
őstag
Bazzzz... 2óra és steam még mindig nem megy
-
Genius007
őstag
Hát ez t*rt st*am szóval ..lérte hozod az accountodat és már benne vannak a játékok , töltheted le öket a steam-töl ..csak nem tudtam kiprobálni , hogy megy-e eredeti serveren mert , pont most van ez a viharos $z@r
wááááááááááááá
( és már be se tok lépni ..)
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
Tört verzával tört szerveren amúgy hogy megy a dolog?Úgy értem mi a különbség a legális meg e között...?
[Szerkesztve] -
Genius007
őstag
Bakker..
Én meg ebbe a t*rt st*am be tölthettem volna most mindent .. mert reggel 5-óta bevoltam lépve ..most meg muszály voltam restartolni ..és már nem tok belépni
Pedig gondoltam este még töltök le 1-2 gámát benne ,,
Nekem meg holnap ( ma )szülinapom van ..mondom még elötte kicsit lövöldözök ..erre nem jooo
[Szerkesztve] -
bagyulajuve
addikt
pedig de jót játszottam volna, de ez van, sajna még az offline mód se működik
nekem nincs tört verzió, de lehet majd beszerzek egyet a fene egye meg -
Valahol én is elkezdtem, de aztán letettem a valve asztalára 7100 kp-t és azt mondták, már arra nincs szükséged, gyere hozzánk a steamre, ott majd sok emberrel fogsz megismerkedni, játszani stb.
De titokban azért megtartottam a ''másik'' verziót...a nehéz napokra(mind a lányoknál)
És egynap eljött ez a nap is..
De jól tettem, hogy nem dobtam a kukába anno... -
satomee
senior tag
válasz
moongoose #729 üzenetére
Neked van egy ''tartalék'' cs-d...?!
Szerintem ez a vihar is része a legujabb frissítésnek,csak most egy kicsit túl jól sikerült,és nem tudnak vele mihez kezdeni.
Ezért előszednek majd egy kb egy évvel ezelőtti verzát,amibe se vihar,se dwp,se fegyómódosítás,stb,és mindenki titta hepi lesz. -
Genius007
őstag
válasz
moongoose #729 üzenetére
Én má nyomhatnám
Mert asszem aki reggeltöl bevan lépve ..annak még most is megy .. csak most t*rt st*am-et találtam! Van benne 89játék és bármilyen uj accountot hozol létre , benne vannak má a gámák .. de pszt
Most töltöm benne a Day of Defeate Source-t
Ha menni fog ,, és rendes serveren akkor happy one
Majd utána megnézem a rendes CSS-t is hogy megy-e
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
válasz
bagyulajuve #728 üzenetére
Óh hogy most nincs telepítve a ''másik''...
És még mondják, hogy no w@..z..
Már rég nyomnám a lemitán, vagy setti-n..
meggondoltam magam elő vele azt telepítés...
a valve meg bekaphatja...
ha 10 perc erejéig is de játszani fogok..
[Szerkesztve] -
válasz
bagyulajuve #722 üzenetére
Át lehet b@szni úgy, hogy utána meg visszadugom, és mikor kreáltam egy dedikáltat,akkor rám tudnak csatlakozni a haverok ip alapján?
-
sanyez
csendes tag
válasz
bagyulajuve #724 üzenetére
Már olvastam köszike.
-
sanyez
csendes tag
Ez a fránya vihar. Pedig siettem haza, vége a sulinak és mondom nyomok egy jó kis partit.
Erre meg bleeeeee
[Szerkesztve] -
-
Zsolty
tag
még semmi.
fenébeee -
Sleed
aktív tag
Ne is próbálkozzatok nem fog sikerülni...
Offlineban el lehetne indítani akkor ha nem műxik a netetek...
De most a Valve szerverek szartak be az áramszünettől...
Úgy néz ki hogy meg kall várnunk míg helyreállítják az elektromos ellátást.. -
Én egyszer próbáltam offline módon indítani a source-ot, de nem engedte a görény steam(valve).
Hát nem erőszak a disznótor gondoltam...ilyen esetekre van fenn a ''másik'' változat.
Ám ha valakinek sikerült már net nélkül indítani szervert és játszani botokkal az megoszthatná..
THX! -
satomee
senior tag
Kezdek aggódni,nemsoká megyek haza és még semmi jó hír...Dedikált működik vajon offline,lanra állítva...?
MOD:Közben fantasztikus lettem,nicsak!
[Szerkesztve] -
SIKIRIKI
tag
Bad Boys-on
minden nap csak ma nem .
még jó hogy éfélig vaok amugy én is ott vaok ÉN PH! [8 )] SpongeBob 34 [HUN] néven
-
satomee
senior tag
Tegnap végre aludtam is,csajos se lesz ma,szal minden adott egy jó kis játékhoz,erre ezt kee csinánije?!Ezt kee csinánije?!
-
-
Gorcsev
tag
A fenébe ebbe a viharba.
Tudja valaki, hogy lehet offline indítani a steamet?
-
Zsolty
tag
franc a viharába, már vagy 6 órája nem leht semmit csinálni...
-
C^^
őstag
-
Genius007
őstag
Nekem haverom ezt küldte ( neki is ezt küldték )
Bár a Steam hivatalos oldalán semmi sem utal a kényelmetlen helyzetre, az viszont tény, hogy nem lehet belépni a Steam hálózatába. Hibaként egy Nem sikerült csatlakozni a Steam szerverhez üzenetet kapunk. Hivatalos csatijukon viszont már bővebb információval látnak el: Bellevue-ben (Seattle, ahol a VALVe és a Steam székhelye van) hatalmas vihar tombol és az áramellátás szünetel. Amint a vihar ....
többet nem tudott átküldeni ... -
SIKIRIKI
tag
na jó má a szerver
nem tudok játszani ááááá gyogyszert gyorsan fügö vaok plz help
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest