- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Messiás
csendes tag
a valve updatek szamaval aranyosan csokken az fps. ez teny. amd a64 3500+ 1giga ram dualba x1600pro es waron/publikon 60 fps. vicc. szeptemberben mikor meglett a gep megvolt a 100.
-
sNORh
addikt
grat..
énis most újítok egy X2 4800+Brisbane 65nanós procit mellé énis ugyszint 1G Geil Nyóccázat -
Sleed
aktív tag
én most kedden rendelem majd meg hammontól az új gépet
:c2d e6300,gigabyte s3,sapphire x1950xt 256,1 giga 800mhzes GeiL ultra,asus dvdíró SATA,és még vmi tápot chieftec és a bluestrom közt vacilálok.....
-
fradi81
veterán
hali
a gépemen olyan 30 40 50 fps körül megy, nem a legjobb így játszani, hogy nyomhatom fel stabil 60 körülire?Vegyek új gépet?
-
sNORh
addikt
jajah..monnya a tutit..
-
sNORh
addikt
Nah fak Vendéglátóipar..végre itthon
Hát a Militia Nagyon ellett találva Nagyon jó lett szerintem...csak eztis évente egyszer lehet kifogni..Nemértem miért enyire D2Orientált ez az egész Magyar bagázs...
-
satomee
senior tag
Opp,véletlenül 2x küldte el a postot...
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
Hát ha cs_militian se esik le az fps 30 közelébe 8-10 játékos mellett,akkor télleg bika a gép...
-
Vegyél vissza a beállításokon, és tedd 1024*768-ra.
Nekem x1800gto-n amit beadott alapbeállításnak, azon nem igazán esett 70-alá.
Neked is e környékén kellene mennie.
Az autoexec.cfg-be írhatsz olyanokat még, hogy...
cl_dynamiccrosshair X (az x tetszés szerinti állás 0/1) ezzel nem ugrál el a szálkereszt.
cl_crosshairscale x (szintén egy adott érték) amellyel növelheted-csökkentheted a szálkereszt méretét.
Aztán nézegess utána a neted mit lehet még állítani. -
sNORh
addikt
Jajah így jólesz..
Én legtöbbször mostanába (fpshihány híján 30-40 mivel a D2 nemsoakt igényel) a BadBoys-on szoktam OnlyD2 .. de amugy a kedvenceim a CS2H és a Lamas.. csak nagyon megfogják a gépem az Assault stb nagy mapok.. most ujítok Procit & Ramot utánna megy az ipar -
Djuree
félisten
még most kezdtem az ipart a neten, persze eddig is cs-ztem lanon de hát az mégsem ua
eddig mindig máshol, azt viszont láttam a dust2 a legkedveltebb pálya
te hol szoktál? felveszem a kedvencekbe...
eddig az assault jött be legjobban mint pálya (régebben másolt cs-vel toltuk, ez ugye nem frissített és nem volt benne az assault többek között)
na megcsináltam az autoexect, ez van benne:
cl_updaterate ''80''
cl_cmdrate ''80''
rate ''20000''
cl_restrict_server_commands ''0''
jó így? mit tegyek még bele?
[Szerkesztve] -
sNORh
addikt
Lenne egy Kérdésem Mindenkihez ha lehet..
Mennyi FPS-etek van Mien Konfiggal?
Előreis Köszi a válaszokat.. -
1.kérdés:Steam\SteamApps\accountneved\counter-strike source\cstrike\cfg mappa a cinfig.cfg-t megnyitod notepaddal és beírod h cl_restrict_server_commands 0 és elmented.
A progi előszeretettel tünteti el a cl_restrict_server-t a config.cfg-ből.
Kell készíteni egy szöveges dokumentumot és átnevezni autoexec.cfg-re.
Abba kell beírni, minden olyan utasítást,amelyet be szeretnél tölteni a programmal induláskor.
Ezt tölti be utoljára,mikor belépsz egy szerverre. -
Djuree
félisten
na megcsináltam a nevem: Đĵџяєє
jó mi? -
sNORh
addikt
Kvázi-Tag Letem Jupppííí..
-
Djuree
félisten
srácok, honnan lehet uniq betűket letölteni a cs-hez?
csomó embernél látok jó kis betűket (török, orosz szerű jelek, stb.)? -
Sleed
aktív tag
A legtöbb szerveren van egy pinglimit amit az adminok ízlésüknek megfelelően állítanak be.
Láttam már 70-eset de 220asat is.Ha a pinged(azaz a szerver és a közted lévő válaszidő ms-ban)átlépi ezt a határt,akkor kitesz a szerver.Megoldás:próbálj magyar szervereken játszani,vagy szerezz jobb netet.
-
Sleed
aktív tag
válasz
fradi81 #1851 üzenetére
szia,
1.kérdés:Steam\SteamApps\accountneved\counter-strike source\cstrike\cfg mappa a cinfig.cfg-t megnyitod notepaddal és beírod h cl_restrict_server_commands 0 és elmented.
2.kérdés:ne a játékban rakd be a szervert,vagy keresd meg a history fülben jobkilkk és add to favourites.ha így se menne akkord adj neki egy kis időt,idővel berakja -
Djuree
félisten
hello.
ez miért van?
your ping is too high és mindig kirug a server.
mit lehet ez ellen tenni? -
fradi81
veterán
hali
2 gondom van:
1-2 szervernél be kell írni hgy cl_restrict_server_commands 0. Beírom a konzolba de mikor újra belépek elfelejti.
Nem tudok új szervert hozzáadni a favoritesbe. beírom az ip-t, látja is a szervert - okézok, és nem rakja be..
Előre is kösz. -
Daweee
őstag
hello!
még mindig nem megy a servertalálás a cs-bena tűzfalból kinértem a portot, amit forwadolni kell, a public port az fix, a probléma a private port, ami történetesen minden játék után változik, és ilyenkor a routert is át kell írni. Ezzel mit lehet kezdeni?
-
vittuka
aktív tag
válasz
dilipok #1847 üzenetére
Számla meg bizonyítani !?
En vettem egy source-ot, aktivaltam a regi accountomon, amivel 1.6-oztam és most ugyanazon van minden.. Semmit nem kell itt szórakozni, a steam accodon aktiválod ezt is és kész.. Vagy ha a kérdés az, hogy már új accot kreáltál az új játéknak, na akkor megpróbálhatod a levelet a valve-nak..
Ja jó, mostmár értem, csak nem olvastam eléggé figyelmesen a hsz-tNem kellett volna akkor új accot kreálni igen..
Szerintem ezt már buktad.
[Szerkesztve] -
anachr0n
csendes tag
Egy olyan kérdéssel fordulok a nagynéphez, hogy adott 2 accountom, az egyik az 1.6, CZ, a másik meg a source. Nos, valami megoldás lenne arra, hogy egy accounton hazsnáljam ezeket, és ne keljen átlépkednem, ha esetleg source-ozni támad kedvem?
-
Jofi81
őstag
Sziasztok!
Ismét lenne egy problémám, ami a következő: 5.1-es hangrendszerem van, de a mélysugárzó egyáltalán nem szól. A beállításoknál az 5.1 van kiválasztva, és minden más játéknál ill. alkalmazásnál tökéletesen működik, csak a CS-ben nem. Tudja valaki, hogy mi lehet ennek az oka? -
akasp
senior tag
íí console parancsok kellenek: régebben volt olyan, hogy jobbalsó sarokban, fehér betükkel fps, ping, stb adatok kint voltak. most nincsenek, hogyan kell ezt előhívni?
-
akasp
senior tag
válasz
DjSaffy #1835 üzenetére
minekaz? ugy érzem magam jól, ugy szedek sok fraget, hogyha saját configgal tolom
cl_restrict_server_commands -al már a fene kivan. hiába config.ccfg, autoexec.cfg, hiába set launch options... mindig 1-en marad, parasztosan ha cs2hu szerverre vagy másra megyek, akkor visszadob spec.be és át kell raknom consolebanhelp?
ja és eddig müködött
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
DjSaffy
tag
Hali tudnátok nekem segíteni?az lenne a kérésem ha tudtok adjatok pls olyan linket amelyről lehet leszedni players cfgéket pls előre is köszi én kerestem de 1 darabot se találtam
cső
-
Apophis
őstag
A monitorom 1024*768-ban 100Hz-et tud. XP-ben be lehetett állítani, hogy minden alkalmazásban kényszerítse ezt az értéket, most Vistában ilyen opciót nem találok, és a CS:S 85Hz-en indul, amitől a szemem kifolyik, erre kéne valami console vagy launch option parancs.
-
Apophis
őstag
Tudja valaki a console parancsot a monitor frissítésének felülírására? Vistával nem tudom driverből megoldani.
-
Djuree
félisten
na már talált rengeteg szervert, csak a tűzfalat kellett kikapcsolni.
van valami direkt ph!-s szerver?
milyen időpontban szoktatok ezen nyomulni? -
-
Djuree
félisten
Sleed, sNORH - thx
-
Djuree
félisten
ezt írja:
Could not contact master game server to retrieve server list.
szűrők nincsenek. -
Djuree
félisten
nah végre van netem itthon
tudok veletek cs-zni!
viszont frissített a steam, de nem talál egy szervert sem
mit kéne állítanom és hol?
van valami ph!-s szerver?
ja, és a konzolt hogy lehet előhívni? (be van állítva a gémben az engedélyezés de mégsem jön elő)
[Szerkesztve] -
sNORh
addikt
-
-
vittuka
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, nem találtam meg egyenlôre a választ a fórumban úgyhogy valaki segíthet! Az alap Half-life 2 kód jó a source-hoz mint anno cs esetében? Vagy itt már a source-ot kell megvennem 7 ezerért? Csak mert a hl2 valami 4 ezer körül lenne. Halaki segítsen pls
thx
-
sNORh
addikt
jajah a BB-n azzal a kecskeizével szórakoznak mindig
De igaza van ezek admin pluginok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Vezetékes FEJhallgatók
- Túraautó topik
- Hardcore café
- Házimozi belépő szinten
- Motoros topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Posta, csomagküldés
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- További aktív témák...
- DELL G2724D / Samsung Odyssey G5 1440p 165hz árak leírásban.
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged