-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fáraó
őstag
Sztem felesleges kiírni. Ha látod az ellenfél nevében akkor pl. nem lövöd le? Vagy csak egy kicsit a bokájába lősz
?
Az is egy közösség, meg ez is... A név meg önálló, aki szabadúszó az csak annyit ír ki, aki klántag az meg a klánját is. De ez csak az én véleményem. -
ez_meg_emaz
őstag
Jah és arra tud vki vmi megoldást hogy megadott mapoknál (idő szerint random -egyszer 10perc, egyszer 30) kifagy a game
Jah és tesóm gépére is ugyanez a steam meg cs van most feltéve és neki meg nem. Nálam offline is kifagytak a pályák. Cbble,dust2,dust,assault,piranesi,aztec - ezek amik nem fagynak asszem. dust2,dust,aztec az tuti nem fagy. A többi asszem mind fagyogatós. italy,militia ez biztos. Többször is próbáltam mindig fagynak. Azóta már volt egy win reinst uj hardver miatt és még most is fagynak. Nemtom mit nem szeret a gépemben.
-
-
Apophis
őstag
Na igen, valami ilyesmire gondoltam
Köszi a gyors segítséget.
-
Genius007
őstag
Van egy 5letem!
Aki CSS-zik az mindenki irja a neve elé vagy után (ha kifér) hogy PH!
Már valaki megtette , pl Spongebob -
Apophis
őstag
Hol szoktatok mostanság cs-zni? ASE összes magyar servere kihalt, a régiek sem mennek.
-
válasz
ez_meg_emaz #482 üzenetére
otthonra húz le egy olyan verziót, mind amit mi is használtunk azelőtt, hogy megvásároltuk volna az steames változatot.
abból annyi gépre készítesz lan-t amennyire akarsz... -
Fáraó
őstag
válasz
ez_meg_emaz #482 üzenetére
Nos. Én úgy tudom hogy 1 accounthoz 1 CD-key tartozik. Azt a CD-keyt másik accounthoz nem használhatod fel, mert úgy tűnik mintha vki ellopta volna a CD-keyt és háát, hmm: kalózkodna vele. Offline-ban pedig azért ütközhet, mert bár az account más, de az adatok -a CD-key-ek- egyformák, ergo ütik egymást.
-
ez_meg_emaz
őstag
Szoval az acc a gond.... De akkor nem kéne vmi olyasmit írnia hogy ez az acc-t már létezik vagy vmi. MErt igy hogy töltés közbe lefagy
Meg egyikünk sincs fenn neten közbe.. De mivel én nem vágom annyira mert nemrég vettem ezért elhiszem ha azt mondod 2 acc kell.
Elvileg lehet csinálni még 1-et is. Vagy ahhoz kéne még 1 aktiváló kulcs?
Vhogy nem lehetne megoldani ugy hogy ingyen legyen..?Mármint a két gépen multira(itthoni lanra) képes cs. Mert tesóm ha nem lanozunk csak botokkal tolja. Ugye azt meg lehet. Akkor nem vágom multizni net nélkül hogy nem lehet.
[Szerkesztve] -
Fáraó
őstag
válasz
ez_meg_emaz #480 üzenetére
Megoldható... Két accounttal...
-
ez_meg_emaz
őstag
Hi.
Még nyáron vettem itt ph-n vkitől a hl2 év kiadását és csináltam acc-ot meg minden. Most csináltunk tesómmal itthonra egy két gépes lan-t. Mind2 gépen fenntvan a cs:s amit vettem ugyanazzal az acc-al. Ugye a steam-nél van olyan hogy offline mód. Nah eddig okés de ha szervert akarok csinálni a source-ban akkor a töltésnél lefagy. Probáltam dedicated szervert is csinálni azt ugye megcsinálja tesóm látja is de amikor kapcsolodik akkor meg neki fagy le a töltésnél. Offline módnál ugye a lényeg hogy nem kell bejelentkezni. (Csak a telepítés után kell 1x amig letölti a maradék fájlokat.) Azért gondoltam ugy elvileg mennie kéne. Lehet hogy azért nem megy mert ugyanazzal az acc-tal tettem fel mind2-t?
Igazából azt kérdezném ti hogyan oldanátok meg ezt a dolgot. Lanozni akarunk itthon 2-en a cs-vel. -
Szuperboci
senior tag
Ezt aztán nagyon fontos volt ide beirni
-
Fáraó
őstag
Ezek az új árak egyre rosszabbak... Ezt az elbaltázást!
-
Undying21
csendes tag
Lenne egy elég láma kérdésem, 1.6 után most álltam át Source-ra. Ratejeimet szeretném beállítani mert már elegem van abból, hogy állandóan kickelnek ''kamu'' miatt..... amit igazándiból jogos is.
Kérdeztem már játék közben, hogy pontosan mit is kell tenni ahhoz hogy előbújjon a sonsole de nagyrészük csak lámázott!
Tehát akkor a kérdésem, pontosan hova is kell beírni a bűvös ''-console'' szót? -
satomee
senior tag
Picit vitáznék veled,szerintem 1vs1-ben igenis sokat lehet tanulni,főleg egy jobb ellenfél ellen.Én legalábbis sokmindent tanultam így az elején,ami ma már természetes-pl melyik pályán honnan mire hogy látok rá,egy-egy lerakót honnan célszerű vagy könnyebb megközelíteni,hol érdemes CT-ként védeni,stb...Persze a publicon megszokott ''védők rusholnak'' taktikának ez esetben nincs értelme...
-
satomee
senior tag
válasz
japeen_hun #464 üzenetére
Hát valami ilyesmit írtam be,de semmi nem változott
Na majd megnézem,hátha csak elírtam.Egyébként ez nem befolyásolja pl a szerveroldali rate-beállításokat...?
-
cor
őstag
válasz
japeen_hun #465 üzenetére
nem hasonlitottam...
1.nincs cs-m
2.ha lenne se mennék
3.mivel 1v1 abszolut f@szsaág minden gaméban...
jah s az h heti kb3 orát css-zek... -
satomee
senior tag
válasz
moongoose #460 üzenetére
Ha tudnád,én hányszor éreztem már ezt,és mindig betudtam a saját bénaságomnak és a rutin hiányának,holott elgondolkodtató a dolog.Honnan tudjam hogy az xy klán nem egy elismerésre vágyó tinik gyülekezete,akik az (el)ismertség érdekében szinte bármire képesek...?
És most nem knifez-ra gondolok,hanem úgy általában véve... -
satomee
senior tag
válasz
japeen_hun #459 üzenetére
Láttam az előbb,hogy játszottál az uTs deathmatch szerverén,ha rájönnél hogy lehet fegyvert venni,elárulod...?
Source update,mi...?!
[Szerkesztve] -
cor
őstag
válasz
japeen_hun #456 üzenetére
ponthogy forditva
olyanokat löttem h hihetletlen,codban ezért magamat is kirugtam volna a szerverreöl -
Velem is előfordult, hogy war alatt játszottunk a knifez csapattal és semmit nem tudtam lőni.
Szvsz valami úton módon csaltak...
Mert egyetlen kört alig tudtunk hozni ellenük, 12 karikán keresztül.
Gondolom a tv nem volt elcsúsztatva és valaki spect-ből súgott nekik.
Készült demo..kiváncsi vagyok elküldik-e?
Hihetetlen volt amit műveltek a srácok..
Már akkor lőttek ajtóra, amikor még ki sem bukkant a társam...
Ott állt és akkor kezdte lőni az ajtót, amikor klántagom halkan pont odaért, ám még takarásban volt.
Egyszóval mindíg tudták, hogy merre megyünk.
Volt olyan eset, hogy egy egész tárat közvetlen közelről belengedtem az mp5-el, ám ugrás közben oldalról 1 lövéssel leszedett.
És nálam 44 in 4-et sebzett az mp5-ösöm.LOL
Aztán egy másik csapattal játszottunk, azok érdekes mód lőhetőek voltak. -
satomee
senior tag
válasz
japeen_hun #457 üzenetére
Én nem arra gondoltam mikor én vagyok szar,azt megszoktam!
De tegnap egyszerűen éreztem hogy megkellett volna halnia az ellennek egy közeli nade meg pár AK lövés után (amiből tuti talált 1v2).Erre 73HP-val túléli,sőt a kevlár ellenére 2lövéssel végez velem?!
Amúgy állítólag egy újabb update-t kapott a source...Hmmm...
-
japeen_hun
tag
-
satomee
senior tag
Hát tegnap először idegeltem fel magam annyira,hogy abbahagytam a játékot-és nem azért mert béna voltam-tényleg dühítő volt ahogy senkit nem találtam el.És tényleg röhej,mikor egy assaulton aki csak tud T-nek áll,aztán 6ból 5en awp-vel kempelnek bent...Mindezek ellenére igenis jó játéknak tartom magát a cs:s-t (amit szinte ''divat'' szidni),akinek meg nem tetszik,ne játsszon vele oszt hali...
[Szerkesztve] -
cor
őstag
jujj n augy látom kapom a magamét..
szal hitbox:nemtom ha tudnám a müködési lényegét sokkal jobb lehetnék,föleg mivel mondtam h csak koca css vagyok ,de az feltünt h akkor megy a legjobban maikor ''találomra'' felé lövök,a ''probálolm lecélozni'' lövés helyett...ill irtam még h lehetetlenül sok fejlövés van sztem
awp:max 1nél többet nem engednék...kismillioszor van az h az ''uberpro'' játékosok(föleg akik állandoan csak a védö oldalt választják) gyüjtenek awpre aztán szétkempelik a megfelelö helyeket
valameliyk este figyeltem egy srácot,3szor egymás után only védönek állt(igaz nem awps szerver és nem volt az autorota mint egy-két helyen) de akkor is...
klántag kb a büdös életben nem leszek,mert anniyra nem szeretem ezt(ennél még az 1.6 is jobb),valamint ezt csak a koliban jáccom,mert nincs más multis gamma...
peace -
C^^
őstag
''lol
sztem az egész game lol.''
Elmagyaraznad mi a makkfaktoros hitbox mukodesi elve ?
''az awpt meg azért rühellem mert lehet mindenkinek,s ez durva..egy idö után a játékosok kb70%nál ez a s@r van,amivel ha ellövik a kislábujjam is meghalok...''
Erdekes, nekem nem halnak ha kislabujjra lovok. -
Trak
addikt
válasz
Szuperboci #450 üzenetére
Jaja, én azt szeretem a legjobban, amikor nem egy profi AWP-zik, és simán 50 méterről úgy odamegyek a közelébe elugrálva a lövései elöl, hogy utána akár le is késelhetem
-
Szuperboci
senior tag
ha idegesit akkor ne pubolj hanem csak warozz.jobb clanoknak azért nem szokott 1-2 awp snél több lenni,1 meg mindenképpen kell.
ezt a ''inkabb az volt anno hulye aki az awp-t beletette ebbe a játékba'' meg sem hallottam
amugy ha okosan játszassz simán betudod lőni az awp st.kis füst meg trükközés és közelről baszhatja az usp/glock/desert et...
[Szerkesztve] -
cor
őstag
lol
sztem az egész game lol...ebben a css-ben joformán egy mapon több fejest látok mint az 1.6ban egy nap alatt,s ez nem a célzás miatt van hanem a ''makkfakftoros'' hitbox miatt
az awpt meg azért rühellem mert lehet mindenkinek,s ez durva..egy idö után a játékosok kb70%nál ez a s@r van,amivel ha ellövik a kislábujjam is meghalok... -
Trak
addikt
CSS-ben lehet célozni, gyakorolni kell. Igaz, hogy a hitboxon még van mit javítani, úgyhogy a makkereknek is vannak jó lövéseik, de azért lehet célozni.
''inkabb az volt anno hulye aki az awp-t beletette ebbe a játékba(kerülöm is messzire az ilyen szervereket)...''
Tényleg csak koca cs-s vagy -
Trak
addikt
Úristen, Te miről beszélsz...
Csak a klántagoknak ''kell'' fizetni, és nem azért, hogy ebből gazdagodjanak meg, hanem, hogy fenn lehessen tartani a szervert. Játszani bárki bemehet.
''megtudom tartani az ölés-halás 50-50 arányt''
Ezen meghaltam
Nem is, igazából a második sortól kezdve az egészen meghaltam... -
cor
őstag
nah akkor valaki a dinamikfv mellé ál
igaz csak koca cs-s vagyok(attol függönen melyik szobatársam gépéhez férek 1.6 és s-el is jáccogatok)
mellesleg sztem ez az egész css egy vicc,célozni szinte nem is kell,egy merö makk az egész game..
inkabb az volt anno hulye aki az awp-t beletette ebbe a játékba(kerülöm is messzire az ilyen szervereket)... -
-
satomee
senior tag
-
Arius
aktív tag
Gyertek csak nyugodtan, nem csupa ''pro'' jár ide
Igaz hogy a klántagok nagy része szinte a megjelenés óta nyomja a csét, de ez nem jelent semmit
Tegnap is nagyon jót játszottunk, jó szokott lenni a társaság... már ha összejön. Picit nehezen állunk még össze, mivel nincs sok helyen hirdetve a szerver, na meg még az xfire sem látja, na de ez változni fog ... remélem -
-
Arius
aktív tag
Engedjetek meg egy kis reklámot. Már egy ideje elindult a friendly-assault klán css szervere ;)
Ha érdekel egy source szerver, amin:
- Nincs dinamikus árazás
- Nincs egy csapatnál 5 awp
- Nincsenek 12 éves ''vérpistike'' adminok
- Van viszont: speciális, a csapatjátékot elősegítő szabályzat (röviden: védő oldalon nincs agyatlan körberusholás).
- Jó társaság (a klántagok biztosan, de szeretnénk egy igazi jó kis törzsgárdát összehozni)
- TR66-os 20 fős szerver
Szóval ha érdekel egy szerver, ami kilóg az unalmas tucat-szerverek sorából, akkor gyere hozzánk játszani!
]fA[ Klán public szerver: 87.229.7.135:27050
Tedd a kedvencekbe és nézz fel gyakran!
Weblap és fórum:
[link]
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
Igyanak hipot domestossal....es akkor 2het mulva mi lesz? deagle=$16k colt=$9,5k awp=$800?
Egyszeruen nem tudom elhinni, hogy a deathmatch servereket nem kalkulaltak be a kepbe, pedig nagyon ugy tunik. A masik meg az, hogy egyaltalan nem ertem a logikat.... Most azert foglalkoznak a steamen belul ezzel a jatekkal, hogy elvezzek az emberek, es kedvukre azzal a fegyverrel lovoldozzenek, amivel szeretnenek, vagy talan ok akarjak megszabni, hogy milyen fegyvert hasznaljak ? Szerintem ezek meg nem jatszottak a sajat jatekaikkal...
10emberbol 11 azt mondja, hogy hulyeseg....talan ezert van az hogy ki lehet kapcsolni. Meg ez a szerencse. -
Szuperboci
senior tag
válasz
paramparya #375 üzenetére
nekem is voltak ilyen gondjaim a 6600gt el,de egy driver csere és pici visszaengedés a húzásbol megoldotta a problémát.
-
bana'n
tag
na kezd izgi lenni, jövő héten mar $5500 a colt, $7000 a desert
a nagy algoritmus, ami az árakat mozgatja:
''Slice up the Money Pie. The new price for each weapon is based on the total amount of money spent on that weapon. The percentage of money spent on each weapon during the week is used to determine the percentage by which its price moves the next week. So if 10% of all dollars world-wide are spent on the Maverick M4A1 Carbine, then its price will increase by 10%.''
szerintem is a dm szerverek lehetnek a hunyók, csúnyán eltorzítják az egész rendszert. könyörgöm a valve erre nem gondolt?
csak az AK, colt, desert, gránatok és a kevlar ára megy fel, az összes többi csökken, még az awp is....
''It's all up to you. There is a massive community of people playing Counter-Strike, and for the first time the actions of the community are going to affect all Counter-Strike players. We're anxious to see the ways in which the game changes as a result of the global community of gamers exerting their influence. As always, let us know what you think.''
hmm, kiváncsi lennék hány anyázós levelet kaphattak eddig
szerintem hibás az egész elgondolás, hogy a CS:S-ban létrehozzanak egy 'gazdaságot'
miért kellene ebben a játékban a közösség egyes tagjainak tevékenységének bármit is befolyásolnia -
satomee
senior tag
Szar,szar,de ki lehet,és szerintem minden normális szerveren ki is van kapcsolva.Ha ezzel együtt ki lehetne az ingyen lőszert is kapcsolni,már nem is lenne baj hogy valami szellemi nyomorult látszadozik valvéknál,aki amúgy tuti nem játszik a játékkal,különben ki se találta volna ezt a szart.Másrészt dwp ide vagy oda,ugyanolyan béna vagyok,szal végülis nekem már mindegy is...
[Szerkesztve] -
Fáraó
őstag
Katasztrófális ez a rendszer, nem lehet megszokni.
Ja, meg beírom az autobuyba a fiveseven-t és NEM hajlandó megvenni az autobuy, mintha azt a sort kihagyná. Erre van vkinek vmi ötlete? -
SIKIRIKI
tag
válasz
Recon_hun #427 üzenetére
Hali mindenki
Csak mondani szeretnék valamit hogy a jó kura édes anyát annak a majomnak aki ki taláta ezt a dinamikus vásárlási modot hogy szakat volna a feje a mutiba hogy a villamos szabja rá a rövid nadrágot .Mért mért van ilyen hogy egy ilyen elme beteg barmot a játék közlébe engednek és hadják szétkurni.
Azt hiszem röviden ennyi és sory a szép beszédért de ezt elkellet mondanom. -
Trak
addikt
Tudom már hol van elb@xva ez az árrendszer:
Biztos vagyok benne, hogy a deathmatch szervereket is beleveszi, és akkor már az egész nem ér semmit... ott ugye percenként 10x hal meg az ember, 10x vásárol, és nagyon sokan AWP + Desert comboval nyomják, mert ott teljesen mind1 a pénzt.
Szóval ez eléggé eltorzíthatja a statisztikákat. -
Recon_hun
tag
Hát igen most eléggé gáz az egész látom most a night vision az akciós, veszek kettőt és mindenkit megölök a halálos nézésemmel
LOL különben én is autobuyt használok
ugy nem veszek észre semmit
Az egész rendszer egy nagy rakás **** Én régi CSt akarok nem ezt a f*st, normális fegyverárakat akarok
-
bana'n
tag
hát aki ezt a dinamikus árrendszert kitalálta / jóváhagyta, annak tuti nem volt még köze a CS-hez
[link]
az egy dolog, hogy 5000 lesz a colt, na de hogy a desertért jövő héttől 4000 -ret kell kicsengetni az 1xrűen vicc.... uzit meg lassan az első körben lehet venni.
vagy itt van pl a glock, amit CTként senki se vesz meg, mert az usp 'jobb', Tben meg alapból megkapod -> akár már most lehetne 1$ért árulni.
arra is kivancsi lennék, hogy miért kell a fegyvereket teljes tárral adni.
mert mondjuk 1 war alatt elvásárolgat az ember pár ezrest töltényre, ez most megmarad. az se mind1 ha első körben desertet veszel 21 golyód van vagy 35.
első nap folyamatosan vettem a pisztolyokat meg a sotikat, mert eltünt a 8as menü és ugye páncél vásárlásakor be-be csúszott egy-egy bónusz fegyver
még szerencse, hogy legalább az árazást ki lehet kapcsolni. -
...egy határ **** az egész...
nekem tegnap online elfelejtette, hogy a friendsek kik?
mondom mi van?...egyik pillanatban még írtam és láttam a friend-seket...másik pillanatban...nincs netes kapcsolat....
Érdekes net volt, csak a steam behányt...
steam ki...steam indítás újra...
és ekkor már újra voltak friendsek..
LOL ez a valve...miért nem tudják egyszer az életben, az egész rohadt szerverüket cakk- frakk shout down-olni...aztán oldják meg, és amikor minden jó akkor resi.
ha beletelik napokba, akkor is kivárnám, minthogy itt baszakodjon rendszeresen.
Van olyan napja, amikor a steam-en keresztül nem lehet indítani játékot, mert az update baromság ablak jön be, amin reklámozzák a sok játékot. -
satomee
senior tag
Másnak is elfelejti a steam a kedvenceket...?
-
Fáraó
őstag
Ez az új rendszer nagyon gáz. Teljesen össze van zavarva az ember, hirtelen azt sem tudja mit vegyen. Az awp és a colt ára a csillagos egekben van. Áhh, ez így nagyon nem tetszik...
-
satomee
senior tag
-
Trak
addikt
válasz
moongoose #409 üzenetére
Mondom, szerintem állítható lesz a szervereken, mert most voltam 3-4 szerveren, és csak az egyiken vett bele automatikusan töltényt...
AWP néha tényleg dühítő, de ki lehet azokat is játszani.
Azt, hogy ''pro'' nagyon kevés emberre mondanám az országban, azokra, akiket Te írsz pedig biztosan NEM. -
satomee
senior tag
És azt nem tudja valaki hogy dedikált szervert mi a rákért nem tudok indítani...?!?
Bravo Valve.... -
hát.. én igen szar megoldásnak tartom, a teljes lőszer hozzáadását a fegyverhez...
Eddig néztem mennyi a pénz, és vettem fegyvert...aztán páncélt és végül lőszert..flash stb.
Ha nem volt elég pénz lőszerre,akkor max az alap(fegyverhez adottal) mennyiséggel mentem.
Mert nagy esély volt rá, hogy fegyvert mindíg találsz a pályán, ha még élsz...
Most viszont b@szhatod...ha fegyvert veszel, akkor nem biztos marad pénz páncélra.
Az meg szar ügy, páncél nélkül, amikor bekapsz 1-2 lövést.... és kampeca...
Ilyenkor oda a fegyvered...
Tehát én is nevetségesnek tarom ezt a szutyok megoldást.
Egy dolgot tehetnének...le vehetnék az awp sebzését 70HP-ra...
Mert igen rühellem a sok awp-s kempert, aki nem tud mást csak beállni egy helyre és onnan várni, ki lép a szálkeresztbe.
Az nem is érdekli, hogy a játékban feltüntetett célt véghezvigye.
És ezek prók....LOL.
A smalla és társai tele vannak ilyen emberekkel.
Hála az égnek ritkán járok oda, mert más szervereken ki van tiltva az awp.
Aki ott scout-tal tud lőni, az már nagyot nő a szememben. -
Trak
addikt
Nálam megmaradtak a kedvencek...
Repkednek az emberek? Szerintem te egy olyan szerverre mentél be, ahol ez be van állítva, mert nálam ilyen gond sincs.
A buy menü átállítása viszont tényleg baromság..
A full lőszer szerintem állítható lesz szerver oldalon, mert ma voltam olyan szerveren is, ahol nem volt. -
satomee
senior tag
Először le se esett:full lőszer mindenhez,meg új buy menü?!?Ezek tényleg megbolondultak...Akinek eddig nem feküdt a source pl az 1.6 után,most biztos átszokik,mi?!
Kíváncsi vagyok mit tudnak még elb@szni...
-
satomee
senior tag
Szépen repkednek az emberek egy találat esetén.De nem elég hogy már a steamből is ugrott az összes favorite szerver,most már még csak hozzá se tudok adni...Komolyan mondom írni kéne nekik hogy állítsák vissza az előző verziót,oszt el a kezekkel tőle míg nem találnak egy PROGRAMOZÓT aki ért is hozzá!
Nézik ezek egyáltalán hogy mit művelnek...?!
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
Ezt a mostani szar update-et...
Meignt kell majd 1-2 hét, hogy minden helyre álljon... engem sok szerverre be sem enged ''out of date'' címszóval. -
satomee
senior tag
Az elérési útnál ha jól emlékszem nincs ott a admin_plugin/ de annál az egynél se,ami működik...És minden itt megadott hangot letudok játszani az admin menü 6os pontjából.Szinte mindent meg tudtam már csinálni a maniban,még le is fordítottam nagy részét,event scripteket is tudok berakni,meg minden.Csak saybe írva nem működik a hanglejátszás...
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Házi erősítő építése
- BestBuy topik
- Jövedelem
- EAFC 25
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bluetooth hangszórók
- Magisk
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest