-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fáraó
őstag
Most pingeltem meg egy lapot, semmi gond nem volt a csomagokkal, a sebesség viszont ''idő<10 ezredmp.'' volt. Nekem az a 43ms hirtelen elég magasnak tűnik. Már játszottál ilyen ping mellett, vagy otthonról a szóban forgó gépről?
Szvsz szolgáltatóval van a baj...
[Szerkesztve] -
Daweee
őstag
Na vírusirtottam, nod is, ad-aware is, spybot is talált egy két dolgot amit le is törölt.
ezután a steam még mindig alig ezer szervert talált, ping az egekben. Letöltöttem az all seeing eye-t, behozott vagy 25ezer szervert, de a pingem még mindig nagy. A rate-ek megvannak. Mit tudok még csinálni? -
Lehet ez is valami X-akta.
Nekem rádiós netem van és a környéken 3 toronyra rudok kapcsolódni.
Az elsőn a steam szerver favoritoknál tökéletes a ping.
Ha belépek a játékba,akkor egyből 600-as ping fogad, se megmoccanni... semmi.
Ha átugrok egy másik toronyra (pld 3-as),akkor egyből leesik a ping játszható értékre.
Egyszerűen nem tudom megmagyarázni a szolgáltatónak, hogy nem az érdekel engem, mennyi a ping az origo, meg startlap, meg a sok szaros honalapra, hanem a játékban nem fasza a latency.
Ezért szoktam időnként kihívni az egyik szervizest, hogy nézzen már rá, mitől lehet ez. -
-
bana'n
tag
Szia,
egész pontosan 20$+ÁFA, ennyi ha ott veszed meg. Ilyenkor egyszerűen engedélyezik az accountodban a szorszot, és letöltheted a steam hálózatáról. Előnye: nem kell CD kulccsal bíbelődni, nem nyúlhatják le a kulcsod mielőtt aktiválnád. Hátránya: le kell töltened a játékot, nincs doboz, cd, stb
Szerk: Mindenekelőtt csinálnod kell egy steam accountot, ez még ingyé van /C? megelőztél/
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
Ha Steam-en megveszed, akkor az accountodba ''bekerul'' a cs-s. Magyarul kapsz egy hozzaferest hozza. Azutan letoltod a steam-halozatrol, es hadd szoljon. Nem kell semmi mas. (Annyibol jo ha van CD, mert nem kell 2-3 gigat letolteni, csak feltelepiteni, es updatelni.)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Futás, futópályák
- bambano: Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gyúrósok ide!
- Óra topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest