- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Haladó fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyux
csendes tag
Hi!!Lhet h Láma vook és lehet h már szerepelt a kérdés de nem toodtok segíteni abban a kérdésben h h kell multiban játszani mert nem enged fel 1 szerverre sem.
lehet h vmi patch kell??Előre kössz
-
-
-
C^^
őstag
válasz
moongoose #1684 üzenetére
[link]
Probald ki a config file-om, eddig sokan mondtak, hogy jott vele egy kis plusz fps.
Annyira nem butitottam a beka feneke ala a grafikat.
Sajat beallitasaim is benne vannak, tehat csak azokat a reszeket hasznald fel, amik a grafikara vonatkoznak.
MOD: ha minden fps-t ki akarsz csikarni, akkor az fps_max 101-et vedd ki
[Szerkesztve] -
Match
tag
hy all,sourcehoz 64 bites patch kene nekem,tud valaki segiteni,setam oldalan nem talalok semmit,64 bites windowsom van ehez kene a 64 bites patch,vagy akarmi csak menjen,szal ha tudtok segitsetek elore isz koszi,bye.
-
Fáraó
őstag
Most pingeltem meg egy lapot, semmi gond nem volt a csomagokkal, a sebesség viszont ''idő<10 ezredmp.'' volt. Nekem az a 43ms hirtelen elég magasnak tűnik. Már játszottál ilyen ping mellett, vagy otthonról a szóban forgó gépről?
Szvsz szolgáltatóval van a baj...
[Szerkesztve] -
Picco
addikt
es azt nem tudjatok h miert jon olyan eszmeletlenul lassan?
tegnap 10 korul kezdtem el letolteni es most all 20%nal -
Fáraó
őstag
Onnan tudod mekkora király vagy, hogy sikerül e bejutnod pl. az Ancients-be soron kívüli tagfelvétellel, majd aztán megnyerni a WCG-t. Esetleg Fatal1ty-vel tudsz e egy délutánt végigkomázni...
Egyébként meg szervereken van rank, és figyeld a kill/death ratio-t. Ha ezt magasan tudod tartani akkor vagy jó! -
Picco
addikt
vegre van megint accountom.
hurra.
de miutan az osszes nyalam elcsorgott h ujra jatszhatok valaki mondja mar meg h maf@szert tolti a jatekot csak 10k-val?
igy egy het mulva sem fogok cszni
megcsinaltam a steam testet es ott minden rendben....
jah es valami vilagranglista letezik?
vagy honan tudod h mekkora kiraly vagy? -
-
Daweee
őstag
Na vírusirtottam, nod is, ad-aware is, spybot is talált egy két dolgot amit le is törölt.
ezután a steam még mindig alig ezer szervert talált, ping az egekben. Letöltöttem az all seeing eye-t, behozott vagy 25ezer szervert, de a pingem még mindig nagy. A rate-ek megvannak. Mit tudok még csinálni? -
-
válasz
satomee #1675 üzenetére
Sajna kényszermegoldás lesz...
Elvonási tünetetim vannak már, így ha c64-es háromszögeket is kell néznem, akkor is előcsalogatok valami játszható fps-t belőle.
A 700-as cerkában van még kakaó.
azt hiszem olyan 1000-1100 környékére be tudom lőni.
így már 100-as fsb környékén leszek.
dilipók thx az infót..emlékeztem valami utasításra,csak nem tudtam pontosan mi az.
[Szerkesztve] -
satomee
senior tag
válasz
moongoose #1673 üzenetére
Jól mondja dilipók bár nem tudom van e értelme...Haver ugyanígy használta asszem egy 1.5ös p4el+756MB rammal,de d2-ön 6-8 játékosnál már játszhatatlan volt így is.Szal egy 1G-s cerkának ez komoly kihívás lesz,főleg egy ilyen brutál vga támogatása mellett...
Majd írd meg azért mi sül ki belőle!
-
Kérnék helpet!
Milyen utasítás van a dx7 beallítására a consolban.
Szétkaptam a gépem, mert váltok 775-re és a gyerek gf2 ti kártyája hardveresen dx-7-et támogat, azon futtatnám.
Kiváncsi leszek milyen fps-eket produkál az 1 ghz-re húzott cerka. -
Lehet ez is valami X-akta.
Nekem rádiós netem van és a környéken 3 toronyra rudok kapcsolódni.
Az elsőn a steam szerver favoritoknál tökéletes a ping.
Ha belépek a játékba,akkor egyből 600-as ping fogad, se megmoccanni... semmi.
Ha átugrok egy másik toronyra (pld 3-as),akkor egyből leesik a ping játszható értékre.
Egyszerűen nem tudom megmagyarázni a szolgáltatónak, hogy nem az érdekel engem, mennyi a ping az origo, meg startlap, meg a sok szaros honalapra, hanem a játékban nem fasza a latency.
Ezért szoktam időnként kihívni az egyik szervizest, hogy nézzen már rá, mitől lehet ez. -
Fáraó
őstag
válasz
Screamer84 #1654 üzenetére
Írj majd mi történt!
-
dilipok
veterán
igen, az lett volna a köv 5let: vírusírtó fel, full scan + spyware írtó fel, full scan. Bár ha a ping rendben van, akkor ott más lesz sztem.
Köv dolog: cs-ben a rate-ek be vannak lőve? mert azok is befolyásolhatják ám erősen a pinget.
Daweee: 1 elég kicsi szám ms értéknek. Normál esetben. Ha vmi nem stimmel akkor az ms nagyon felugruk akár 100 felé is. Ekkor már a késleltetés miatt nem sokat tucc jáccani. Mondjuk megint fontos hogy mit pingelsz, én általában az indexet szoktam, az általában jó
De a speedtest [link] is kiírja a pinget.
[Szerkesztve] -
Daweee
őstag
Hello!
Multkor írtam hogy a CS nem talál szervereket. mostanra javult a helyzet, mostanában talál 500-at. Máshol pedig 10000-et. És a pingem is magas szinte nincs is olyan szerver amin 100-200 alatt lenék. Gondolom a nettel van valami. De mi? Plz help! tűzfal nincs, router nélkül is megpróbáltam, semmi -
dilipok
veterán
hogy őszinte legyek a kav nekem is szimpibb 1 kicsit, de sokkal jobban fogja a gépet mint a nod. Így kompromisszumként a nodot használom, az szinte semmit nem fog, és ugye játékra az így az ideális. Azért a valósághoz hozzátartozik hogy a nod sem engedett még át semmit (legalábbis nem tudok róla
)
-
dilipok
veterán
válasz
Screamer84 #1652 üzenetére
én a nodra vagy a kasperskyre esküszöm. De izlések és pofonok
-
Fáraó
őstag
válasz
Screamer84 #1647 üzenetére
Szvsz ha még beszerelés előtt feltesztek 1-2 vírusírtót+antispyware-t meg egyebeket és beállítjátok háttérbe futásra, majd kikapcs után beszerelitek a te vinyódat, bekapcs után nem mentek át a te vinyódra hanem rögtön vírusírtást csináltok, elvileg nem lehet baj és így a fájljaid is megmaradnak...
Szerk.: ja és természetesen az egészet internetkapcsolat nélkül! De a beszerelés előtt mondjuk még frissítsétek a vírusadatbázist.
[Szerkesztve] -
dilipok
veterán
válasz
Screamer84 #1649 üzenetére
mindent le lehet tölteni megin
az más kérdés hogy nem kevés idő megint összeszedni
-
válasz
Screamer84 #1647 üzenetére
Hogy segítsek is, ne csak offoljak számodra.
Nálam 2-szer kellett eljátszani a win resit.
Amíg teljesen le nem formáztam a hdd-t és ki nem ütöttem az MBR-t, addíg a win resi után is előfordult az a hibajelenség ami felbukkant előzőleg.
Gondolom vírus lehetett, de nem találta meg semmi.
Aztán miután megtörént a teljes formázás, és ki lett ütve az MBR, onnantól minden visszatért a régi kerékvágásba.
Telepíthető lett a win, és nem bohóckodott mindeféle szarsággal.
Aztóta az van fenn és működik jól. -
Fáraó
őstag
válasz
Screamer84 #1645 üzenetére
Esetleg tedd be a vinyót más gépébe -havernál
-, és így futtasatok egy vírusírtást...
-
Screamer84
tag
válasz
dilipok #1644 üzenetére
Hát sajna én is csak erre tudtam jutni
, ha most le kell formáznom mindent, akkor nagyon megszívom. Remélem sikerül valamilyen más megoldást is találnom, mert eléggé bánnám ,ha odalenne a vinyómrol az összes kínkeservesen összebuherált dolgom,ha meg nem megy másként, akkor így jártam
. 1 kicsit még reménykedek a vírusirtók lelkes programozóiban, hogy csináltak valamilyen progit ,ami kiírtja. Na de néhány nap múlva elválik, csak érjek végre haza.
-
dilipok
veterán
válasz
Screamer84 #1643 üzenetére
Jólvan, nincs harag
A problémára koncentrálva: Ha vírus akkor elvileg a win reinstallnak meg kellene oldania. Arra vigyázz hogy formázd azt a particiót amin a win van. És install után ne indíts el semmi egyéb régi paritcióról származó progit. Mondjuk ha már ilyen durva a helyzet, lehet megérni mindent letörölni a francba, és full formatot tolni. Ha nem akarsz mindent formázni, vhonnan szerezz 1 olyan vírusírtót amit lehet cd-ről bootolni. Esetleg megúszhatod win reinstall nélkül is, bár kis esélyét látom csak. A tuti biztos sztem a full format. Akkor írmagja sem marad a kis vírusnak -
Screamer84
tag
válasz
dilipok #1642 üzenetére
Én nem azért szövegeltem, mert nem segít senki!! De amúgy tényleg tök mindegy már. Ha gorombának tűntem elnézést, nem volt szándékomban. Közben innen onnan segítgettek, mint kiderült ,lehet bekaptam valami frankó kis vírust, ami mindenbe beépül amit letöltök és hibákat ír benne, ez okból amikor frissíteni próbál a steam, a hibásan letöltött file-okat próbálja újra leszedni,de mivel folyamatosan a hibás dolgokat menti le ezért esélytelen a frissítés befejezése. Sajna Bármit töltök ez van, mivel a baj nem jár egyedül,még 1 fütyi vírusírtót sem tok már letölteni, mert az is hibás
, ha meg azzokkal próbálkozom ami fentvolt, mikor megtalálja ezt a genyát, jön a kékhalál . Az xp reinstallal sem jutottam előrébb
, 1 kicsit már kezdek elkeseredni.
Ezért is vagyok pirinyót ingerült.
-
dilipok
veterán
válasz
Screamer84 #1641 üzenetére
Szerintem itt akik ide kommenteznek rendszeresen, próbálnak segíteni. Nem kellene így mellre szívni a dolgot szerintem. Nem akarok kötekedni, de te is vártad a segítséget és mikor nem kaptál szövegeltél. Akkor te is olyan vagy mint amit a végén írtál?
na mind1. részemről ezt lezártnak tekintem. Vegyük úgy, hogy az első hibánál tuttunk segíteni. A másodikról viszont nem igazán tudunk semmit. Tehát légyszi kérdezd meg a supportot hogy mi lehet a baj. Písz
-
Screamer84
tag
válasz
dilipok #1640 üzenetére
Na akkor nézd meg jobban, hogy milyen op rendszer is van a gépen. Szerintem xp az a vista,de amúgy sem nekem kellett az a leírás.
Segítséget meg azért kértem ,mert szükségem volt rá és bíztam abban, hogy itt nálam jobban hozzáértő emberek tudnak tanácsot adni és gyorsan orvosolni tudom a gondot,volt aki próbált segíteni ,konkrétan 1 ember( Sleed ), de aki beszólt, az értelmeset nem mondott nekem. Szóval nem lennék felháborodva, ha olyasmibe köttek volna bele, ami jogos, de az, hogy én elkezdjem cseszegetni más gépét, vagy éppen rám nem tartozó dolgot, hát ... ! Úgy érzem nem az én dolgom véleményt nyilvánitani mások izlésvilágáról, vagy ha te ezt másképpen gondolod,az megint nem rám tartozik.
Részemröl sokat nem adok olyan emberek véleményére akikröl semmit nem tudok és különösebben nem is érdekel.,föleg ha nem segítő szándékal szólnak hozzám. Az a szánalmas ahogy az emberek viszonyulnak a dolgokhoz, ha nekük kell valami akkor jön a szöveg, de ha más kér segítséget leszarják.
[Szerkesztve] -
dilipok
veterán
válasz
Screamer84 #1639 üzenetére
már ne haraguggyál meg, de most nem igazán érzem hogy jogosan vagy felhávorodva. Segítettek, az hogy megjegyzést it tesznek az már hadd legyen a saját dolguk. Ha meg ennyire nagyon fáj hogy esetleg beszóltak a láthatóan ''jogtiszta'' oprendszeredre, akkor meg nem kell ilyen képet linkelni (legalább törölted volna le, satíroztad volna ki, akármi). És ha már itt tartunk hogy felhoztad hogy jogtiszta játékkal jáccol, akkor ahhoz jár support is, menj el kérdezd meg ott hogy mi a baj, és ne tőlünk várj segítséget ha ilyen a hozzáállásod
[Szerkesztve] -
Screamer84
tag
Azért látom, megint megvillant óriási emberi segítőkészségetek. Segíteni nem tudtok, de b.aszogatni meg igen (tisztelet a kivételnek). Akkor szóljon be valaki, ha neki makulátlan a gépe. Addig amíg eredeti játékokkal játszom közötök nem sok van hozzá,amúgy is a kérdés nem az irányba szólt. A másik meg a háttérkép, izlések és pofonok. Lehet valakinek a Winfos Xp szemetgyönyörködtető háttere jön be vagy 1 bazi nagy halálfej, mert ugye az a kemény akinek ilyesmi van kirakva. Ha meg nem tetszik, nem kell megjegyzéseket tenni, én sem teszek az idióta aláírásokra, vagy az értelmetlen hozzászólásokra, pedig lenne bőven
.
-
nem iszem, hogy ennyiértadnának css-t.
az inkább valami olyan népmegtévesztős dolog lesz, mert van másik játékuk is source motorral.
Jól meg kell nézni a dobozt, hogy rajta van-é a counter-strike source felirat,ami letölthető a steamről, illetve telepítővel rendelkezik.
Legutóbb 7000 ropi körül volt a legolcsóbb. -
ates84
tag
Hi!
Mi legolcsóbb módja a CS:S megszerzésének legális módon? Nem kell DoD2 meg HL2 DM meg ilyesmi csak simán a source?
Lehet kapni simán a source-t boltban? Ha igen mennyiért?
Láttam HL2 + Source párosítást 4000 HUF-ért! Valóban van ilyen vagy elírás volt?
Thx
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
válasz
sid.:Rc211v #1632 üzenetére
OMG. Akkor telepitsd ujra. Szeirntem valami gaz van a .gcf file-okkal.
MOD: elotte probald meg, hogy torlod a ClientRegistry.blob, updatestatus.blob, es steam.dll file-okat.
[Szerkesztve] -
C^^
őstag
válasz
sid.:Rc211v #1630 üzenetére
Azt jelenti, hogy valami problema van a jatek fajlokkal, es hogy a Steam letolti oket ujra.
MOD: ha az OK-ra kattintasz, akkor ez tortenik, ugye ?
[Szerkesztve] -
sid.:Rc211v
őstag
..sziasztok..légyszi mondjatok már erre vmit hogy mit kéne csinálni
[link] amint elindítom a cs-t elkezdi tölteni azt ezt kapom,,,maga a steam az elindul csak a game nem..segitsetek már
-
-
he7edik.
addikt
válasz
Screamer84 #1623 üzenetére
Te nem akarom a hátteredet dicsérni de nem is lehet
-
he7edik.
addikt
válasz
Screamer84 #1623 üzenetére
Te nem akarom a hátteredet dicsérni de nem is lehet
-
Sleed
aktív tag
válasz
Screamer84 #1621 üzenetére
nehéz ügy...
sztem lehet h túlterheltek a steam szerverek..
mást nemtudok ajánlani minthogy várj vagy próbáld meg olyankor amikor nemlehetnek annyira leterheltek a szerverek(éjjel) -
Screamer84
tag
Hát srácok, jól beszoptam! tegnap újra raktam az xp-t, felteszem a css-t, elkezdi letölteni a steam a frissítést és semmi! Nem csinál semmit, 3x megy végig a steam 100% -ig de utána kapom ezt az üzenetet [link]
, addig el sem jutok, hogy a felhasználói nevem beírjam. Hát nagyon örülök neki, most mi a fenét tegyek, ha van valakinek valai ötlete, szívesen meghallgatom.
-
Daweee
őstag
hello
baj van a cs-mmel: föltettem anno, letöltöttem hozzá ami kellett, ment is prímán. Aztán elhoztam a gépet másik helyre és itt nem talál szervert csak 2-3-at. de ezeken a szervereken tudok játszani, csak nincs választék. tűzfalat stb-t kikapcsoltam. a játékot is újratelepítettem a steam-mel együtt, de még mindig nem jó. mi lehet a baj? -
Genius007
őstag
Na ez LOL
Nagyba kockulok Bad Boys-on erre kidob a server ezzel az üzivel
[link]
Érdemes megnézni
[Szerkesztve] -
SIKIRIKI
tag
Hali egy ilyen LAN-os okoságban benne lenék én is .Biztos jó muri még soha nem voltam ilyen csiter gyülekezön
De most komolyan -
-
gyereke ez a kedvencem ez a f@szság.
[link]
hogy b@.zná teherbe a jó ku..a anyját a steames brigád.
És ne legyen mérges az ember ezek után.
Resi..nem jó...win resi..megint nem jó.
win resi..steam resi..még mindig nem jó.
komolyan mondom, miért kell ilyen dolgokkal a pénzt áldozó emberek idegeit bombázni?
most megpróbálok újra bejelentkezni... -
Genius007
őstag
-
he7edik.
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Autós topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- World of Tanks - MMO
- Revolut
- OLED monitor topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest